Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70::KK70::KK70:Hayir bak, asil soru su olmali::KK70:
Burhan Kuzu'nun "muhtesem" akliyla kekleyebildiklerinden misiniz? Kekleyemediklerinden mi?
:KK70::KK70:
Ikinci soru da su olmali:
Bahceli, ortada MHP diye bir parti birakmadigi, AKMHP gibi yeni bir parti urettigi ve MHPnin koklu secmenlerini bile kacirdigi halde, 10. defa, ve bu kez tek aday olarak 1600 kusur delegenin oyu ile baskan secilebiliyor? Artik karsisina aday bile getiremeyen bir MHP Kurultayinda? NIye??? Neden??
Bilmiyorsan sor akil hocan Burhan Kuzu'ya, anlatsin..:KK70::KK70:

Hic partilerde "lider sultasi" diye bir deyim duydun mu? Sor Burhan'a sor, anlatsin..:KK70:Kurultaydaki delegelerin cogunlugunun parti baskani eliyle o koltuklara geldigini, iste o ayni baskan gittiginde onla beraber kendilerinin de gidecegini hic kimseden duydun mu? Duymadiysan duy benden.. Bu da sana kiyagim olsun..:KK66:

Ben de bir soru sana sorayim: Bugune dek kurulmus ana partilerin baskanlari arasinda, Kurultay toplantisinda kendi istemedigi halde Parti genel kurultayinda secim kaybedip gitmeye zorlanan kac genel baskan sayabiliyorsun?
Bu yoruma hayran kaldım... tane tane anlatmışsınız... Bilal bile anlar okusa :KK70:

Başkanlığa Geliş Tarihi 15/02/2007
Önergenin Özeti Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve 60 Milletvekilinin; kamu yönetiminde vasıfsız kadrolaşmaya giderek yürütme yetkisini hukuka aykırı kullandığı, İçişleri Bakanlığı üzerindeki gözetme ve düzeltici önlemleri alma yükümlülüğünü yerine getirmeyerek görevinin gereklerine aykırı hareket ettiği, bazı asayiş olaylarındaki tutumuyla suç delilleri ve adil yargılamaya yönelik hükümlere muhalefet ettiği iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında; Emniyet Teşkilatında hukuk dışı gizli kadrolaşmaya göz yumarak keyfi uygulamalara yol açtığı, görevinin gereklerini yerine getirmeyerek asayiş olaylarına neden olduğu ve yönetim zafiyeti oluşturduğu, bazı asayiş olaylarıyla ilgili soruşturma ve kovuşturmalarda suç delillerine ve adil yargılamaya yönelik hükümlere muhalefet ettiği iddiasıyla İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu hakkında; bu eylemlerinin Türk Ceza Kanununun 257, 281 ve 288'inci maddelerine uyduğu iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu hakkında bir M
Okutulduğu Birleşim 20/02/2007
Önergenin Görüşüldüğü Tarih 27/02/2007
Önerge Muhatabı Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN , İçişleri Bakanı Abdülkadir AKSU

Önergenin Son Durumu Meclis Soruşturması Açılması Reddedildi(https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa...leri.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=188785)

Ağlak imamınız ve kankileri hakkında verilen soru önergesi , hukuksuz oldugu belli olan, liyakatı ayaklar altına alan kadrolaşmaya karşı verılen soru onergesı neden reddedildi? İlla Erdoğan'ın "yavruları " ile ev içi ekonomisi konyuşmalarını dinlemeleri mi dokundu? Akplilerin çok büyük oranı cemaate öyle veya böyle yanaştı, neden bunu kabul etmek zor.. ne güzel işlere giriyorlar, torpille öne geçiyorlardı...ne zaman ki biri bunlara tü kaka dedi, sattılar kırk yıllık aglak imamlarını... yarın aglak imamın devri gelse, o'na dönerler jet hızıyla, ne de olsa önemli olan menfaat.

upload_2017-3-29_18-20-22-png.1974853

(sayfa,2)

Ama olur mu kandirildilar, taa 2007 de verilmis soru onergesi ama reddedilmis nedenki acaba! Darbe tesebbusunden sonra elleriyle koymus gibi nasil buldular butun cemaatcileri ki, aa ne zor bir soru sordum degil mi:) cunku kendi elleriyle koydular oralara!
Bir de bunlarin hepsine yesil pasaport dagitmislar, evvelki yil geldigimde havaalaninda durmadan anons ediyorlardi, "yesil pasaportlular once sorguya" deyi..:halay:
Nasil da biliyorlar birbirlerini..:KK53:

Bu yoruma hayran kaldım... tane tane anlatmışsınız... Bilal bile anlar okusa :KK70:
Yok, anlayacaklarindan umudum yok.. Bugune dek Turkiye'nin basinda donen dolaplari anlamislar mi ki bunu anlasinlar..
Aslinda tam tersine bu CHPnin demokrasi anlayisinin bir kaniti, bir zaferidir. Secmeni kaale aldiginin gostergesidir. Cumhurbaskanligi makami butun ipleri elinde topladigi bir ortamda, hem basbakan, hem yarginin, hem yurutmenin, hem yasamanin basi haline getirildigi bir ortamda bir parti baskaninin boyle bir koltugu parti icinde bir baskasina birakabilmesi bir demokrasi zaferidir. CHPnin bu ulke demokrasininin yeniden tesis edilebilmesi icin yapabileceklerinin bir gostergesidir. Neyi anlayacak onlar..

Muharrem incenin bu videosu, onun çıkarları söz konusu olunca nasıl dava arkadaşlarını satacagını yok sayacağını gösteriyor!!...
Adaylığını koymadan önce, chp ve chp genelbaşkanına tek kelime etmeyen şahıs, adaylığını koyup seçilmeyince, çorap söküğü gibi söküldü ve tek tek itiraflarını sıraladığına şait olduk!!!...
BİZLER, Dava arkadaşlarımızı Satmayız!..
Eğer dava arkadaşımızın da, davaya zarar verdiğini ve hatasını görürsek de, tek kalemde siler atarız!!!..
Bir öyle bir böyle konuşup da, tutarsız davranmayız..
Şimdi me davasından bahsediyorsun anlamadım. Benim bir dava arkadaşım yok, siyaseti de dava arkadaşlığı olarak görmüyorum bu zihniyet ile siyaset yapanında objektif olamayacağını ve taraflı davranacağı kanısındayım.
Muharrem İnce nin hiç geçmişten beri videolarını paylaşımlarını izledin mi , okudun mu? Muharrem İnce Chp içinde muhalif birisidir zaten her daim muhallif olmuştur. Düşcülerini söylemesi de partisini satmak değildir. Düşünün ki bir partide 100 150 kişi var hepsi aynı şeyi düşünebilir mi? Neden satış olarak algılıyorsunuz bu söylemini anlamadım. Ben Chp nin genel başlanının yetersiz olduğunu parti içi yönetiminin sağlık olmadığı kanısındayım. Maalesef çoğunluk genel başkan sevdalısı bu nedenle parti içi muhalifleri bastırmaya çalışıyorlar. Muharrem İnce nin cumhurbaşkanı adayı seçilmesinde iki olasılık var ya gerçekten değerini bilip aday gösterdiler ya da adamı gerçekten harcadılar. Ama ne olursa olsun oy hakkı olan bir vatandaş olarak Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bir kişi olduğunu düşündüğümden kendisine oy vereceğim.

Benim eleştirim chp yi eleştirmeniz ya da soyut şeylerle şaf etmeniz değil. Gözle görünen, sayısal verilerle ispat edilmiş durumları görmezden gelip sonuna kadar bir partinin savunucusu olmanızdır. Bir şaf vardır para ile imanın kimde olduğu belli olmaz diye. Kalbi, vicdanı bir tek Allah bilir. O yüzden ben şahsen görünene değil icraatlara bakıyorum ve inan ülkem için endişe içindeyim. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim. İyi akşamlr diliyor burada bitiriyorum.

Haftanın yorgunluğu çöktü çok yazamiyorum ama sahi biz neden saman ithal eder olduk :KK70:
Sokak röportajında bir kadın şunu sordu. Samanı kim yiyecek? Hayvanımız mı var, varsa neden ithal et alıyoruz. Hayvanımız yoksa bu samanı kim yiyecek? :olamaz: Çok hoşuma gitmişti bu yorum, samanı kim yiyor hala çözemedim :KK48:

Öbür topikte sormuştum aslında cevap gelmedi belki burdan gelir
Afrin Münbiç noldu ?
Hani çok çok mühimdi ?
Orada şehit olan askerler bir siyasi oyuna mı kurban gitti ?
Münbiç de şuan abd ve fransa askerleri var diye biliyorum. Afrin de şuan Türk askerleri öayın temizliyor arada şehit haberi geliyor maalesef. Ama Hatay da hala giden yok! Gideceklerini de sanmıyorum. Ev ve işyeri satın aldılar , işyeri için vergi vermiyorlar ! Öğrencisi ve çalışmayanı zaten devletten destek alıyor. Daha bugün Cumhurbaşkanı açıklama yaptı sağlıktan da sorunsuz yararlanmaları için gss ye( büyük ihtimal yeşil karta tabi olacaklar) tabi olacaklarını açıkladı.

:KK70:
Ahahha ayni sozu burda biri yazmis begenenlerden biri de akpli oldugumu nerden cikariyorsunuz deyip duruyor :KK70:

ahahaha!!! o kişi benim
arkadaşım, benim bu foruma yalan borcum mu var? ki ben asla ama asla yalan söylemem, beyaz yalan dahi en nefret ettiğim şeydir. neden çekineyim ak partili olsam? neden yazmayayım açık açık?
daha önce 2 kere açıkladım ama sana da kısaca açıklayayım
ak partili değilim, ama bu sefer oy vermeyi düşünüyorum
evet ak partili değilim, chp'li değilim, şu anda mevcut olan, hatta ve hatta uzun süredir mevcut olan hiç bir partili değilim
olamıyorum çünkü hiç birini beğenemiyorum
kimi çalıyor çırpıyor, kimi son derece pasif, kimi kendi dürüst yancıları rezalet, kimi terörüstlerle omuz omuza, kimi bence direkt dış mirakların maşası vs vs
amma velakin, çok başka bir sisteme geçiyoruz, önümüzde üç aday ve üç parti var, üç seçeneği kendimce değerlendirdiğimde erdoğan ve kabinesi diğerlerinden daha iyiymiş gibi geliyor bana
ne yapayım? oy mu vermeyeyim? verilmeyen her oy ülkemde asla olmasını istemediğim bir partinin yararına olur
boş oy mu vereyim? kaderci mi olayım? ben oy vermeyeyim de ne çıkarsa bahtıma mı diyeyim?
ak partiyi de eleştiriyorum, hiç hoşlanmadığım çok şey var fakat diğer partilerde eleştirdiğim şey çok daha fazla

şimdi ben ne yapayım? benim yalancı olduğumu ima ediyorsun ya, kişi kendinden bilir işi mi diyeyim?

Muharrem incenin bu videosu, onun çıkarları söz konusu olunca nasıl dava arkadaşlarını satacagını yok sayacağını gösteriyor!!...
Adaylığını koymadan önce, chp ve chp genelbaşkanına tek kelime etmeyen şahıs, adaylığını koyup seçilmeyince, çorap söküğü gibi söküldü ve tek tek itiraflarını sıraladığına şait olduk!!!...
BİZLER, Dava arkadaşlarımızı Satmayız!..
Eğer dava arkadaşımızın da, davaya zarar verdiğini ve hatasını görürsek de, tek kalemde siler atarız!!!..
Bir öyle bir böyle konuşup da, tutarsız davranmayız.

Kandırılmak ve hata yapmak ayrıdır.AMA Hatalarından ders çıkarıp da, doğru yola dönmek ayrıdır. Habil ile Kabilde kardeşti.Kabil Habili öldürdü ve kardeşlik bitti!!..
Erdoğanın dün kardeşim dediği yol arkadaşları da, bu ülkeye ihanet ettiyse şayet, kardeşlik BİTMİŞTİR!!!..
Geçmişi iyi araştırın ve fetonun devlet içine sızması ne zaman başlamış iyi ÖGRENİN Derim!!!..
feto terörüst başının, abd kaçmasına ve güçlenmesine kim yardım etti?
fetonun, şayet bana şefaat hakkı verilseydi, kime şefaet ederim dediği insan kim, iyi ÖGRENİN Derim!!..
Feto denen terörüstün,devlet içine sızması 90 yıllarda başladı ve şefaetci olacagı şahıs döneminde de, ZİRVE YAPTI!!!..
Dava arkadaslarini satmayi sizden ogrenecek degiliz.:KK45: Sahi ne oldu Bulent Arinc? Hani secimden sonra bize Melih Ankara'yi nasil parsel parsel satmis onu anlatacakti?:halay:Davutoglu nerelerde? Bu millet binbir umutla onu basbakan secmisti hani.. Galiba bu Rusya ucak krizi ustune kalmisti en son..:halay: Hani hatirlarsin, "biz dusurduk, Rusya'dan asla ozur dilemeyiz" demisti Tayyip.. Sonra da pilot hatasi olmustu bir sure.. Ha en son da Davutoglu dusurmus meger diye fatura kesilip gonderilip Rusya'dan da pasa pasa ozur dilenmisti..:halay:Sahi Melih nerelerde bu ara? O kadar velvele yaptilar secimde gene belediye baskani olsun diye, sonra goklerden bir emir mi geldi de baskanliktan atildi?:halay:

Neysae canim, benimki de laf olsun iste.. Biz sizin hiziniza yetisemeyiz.:KK53:
'
Tayyip'in de ne fena kardesleri varmis oyle.. Hepsi de kandirmis he mi? FETO kardes.. Esed kardes.. Barzani kardes.. Allah boyle kardesleri dusman basina vermesin..:halay: Bana kardesini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim.. filan..:KK53:

O işleri geçeceksiniz hanımefendi...Ben sorumun cevabını alayım... Neden akp içindeki fetöcülerrr yargılanamdı... Nerden biliyorsunuz içeri tıkılan insanların hatalarından ders çıkarmayacağını? Bu fırsatı neden diğerlerine tanımadılar? Muharrem İnce nin aday olması neden rahatsız etti anlamadım.... Satmamış ki dava arkadaşlarını cb adayı olabilmiş... Ayrıca vallaha öyyyleee güzel sattınız ki dava arkadaşlarınızı seçilmişleri indirdiler... Daha ne olsun..? Ahmey Davutoğlu, Kadir Topbaş, Melih Gökçek...neymişşş metal yorgunluk? Metal yorgunluksa en baştaki yorgunluk sebebi metal nolcak?
Parti içindeki fetocular kim?! Siz önce onu bana açıklar mısınız?!

Gerçekten mi. Yani sınav sorularına çalarken, haksız hukuksuz insan yargılarken, gizli dinleme yaparken, hakları olmayan yerlere liyakat yer edilerek getirilirken " millete ihanet etmiş " olmuyorlardı ama ne zaman akplilerin ıktıdarına dokundular o zaman " millete ihanet" ettiler öyle mi? Çünkü millet denilen şey sadce AKPlilerden oluşuyor öyle değil mi? Artık bu canımızı ortaya koyduk lafları da sıktı, iktidar da CHP olsaydıda zaten böyle on saflarda demokrasi nöbeti tutar, destan yazardınız değil mi? Öyle demokratik öyle demokrasıye saygılısınız
İkdidar da chp olsaydı zaten o darbe olmazdı!..
Darbecilerden izin alıp da, tankı çektirip yolu açtırarak, belediye başkanının evine gidip, koltuğa kurularak tv darbeyi izleyen kişi, chp genelbaşkanı değilmiydi?!
Muharrem İnce nin hiç geçmişten beri videolarını paylaşımlarını izledin mi , okudun mu? Muharrem İnce Chp içinde muhalif birisidir zaten her daim muhallif olmuştur. Düşcülerini söylemesi de partisini satmak değildir. Düşünün ki bir partide 100 150 kişi var hepsi aynı şeyi düşünebilir mi? Neden satış olarak algılıyorsunuz bu söylemini anlamadım. Ben Chp nin genel başlanının yetersiz olduğunu parti içi yönetiminin sağlık olmadığı kanısındayım. Maalesef çoğunluk genel başkan sevdalısı bu nedenle parti içi muhalifleri bastırmaya çalışıyorlar. Muharrem İnce nin cumhurbaşkanı adayı seçilmesinde iki olasılık var ya gerçekten değerini bilip aday gösterdiler ya da adamı gerçekten harcadılar. Ama ne olursa olsun oy hakkı olan bir vatandaş olarak Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bir kişi olduğunu düşündüğümden kendisine oy vereceğim.
Muharrem ince ne yazık ki HARCANDI.
Her seçim kendisinin karşısına aday olarak çıkan ve kendine muhalefetlik eden kişiden bu şekilde kurtulmuş oldu by kemal :KK45:
Kazanamayacağını bilen kemal, aday olmadı ve hasmını aday gösterdi:halay:
Muharrem ince Güvenilir birisi mi size göre?! Bana Göre HAYIR ASLA GÜVENİLİR Birisi DEĞİLDİR!!..
Laikliği savunan, din ile devlet işi birbirine karıştırılamaz diyen ve namaz kılan başörtülü olanlara saldıran, İslamın 5 şartından biri olan Oruç tutmayı bile beceremeyen,ramazan ayında elinde rakı kadehiyle poz veren adam, şimdi çıkmış adaylığa cuma namazı kılarak başlıyor:halay::KK70:
Mitinğinde, Ezan okununca gösteriş yaparcasına ''Ezan okunuyor diyerek,konuşmasını kesen muharrem ince, bir gün sonra tv'de,bakın nasıl açıklama yapmış?!''

Siz hiç ERDOĞANIN, bazı kesimin oyunu kazanabilmek adına, eline içki kadehi aldıgını gördünüz mü?! HAYIR ASLA GÖREMEZSİNİZ!.. Çünkü onun ÖZÜ ney ise,SÖZÜ DE ODUR!!!..

ahahaha!!! o kişi benim
arkadaşım, benim bu foruma yalan borcum mu var? ki ben asla ama asla yalan söylemem, beyaz yalan dahi en nefret ettiğim şeydir. neden çekineyim ak partili olsam? neden yazmayayım açık açık?
daha önce 2 kere açıkladım ama sana da kısaca açıklayayım
ak partili değilim, ama bu sefer oy vermeyi düşünüyorum
evet ak partili değilim, chp'li değilim, şu anda mevcut olan, hatta ve hatta uzun süredir mevcut olan hiç bir partili değilim
olamıyorum çünkü hiç birini beğenemiyorum
kimi çalıyor çırpıyor, kimi son derece pasif, kimi kendi dürüst yancıları rezalet, kimi terörüstlerle omuz omuza, kimi bence direkt dış mirakların maşası vs vs
amma velakin, çok başka bir sisteme geçiyoruz, önümüzde üç aday ve üç parti var, üç seçeneği kendimce değerlendirdiğimde erdoğan ve kabinesi diğerlerinden daha iyiymiş gibi geliyor bana
ne yapayım? oy mu vermeyeyim? verilmeyen her oy ülkemde asla olmasını istemediğim bir partinin yararına olur
boş oy mu vereyim? kaderci mi olayım? ben oy vermeyeyim de ne çıkarsa bahtıma mı diyeyim?
ak partiyi de eleştiriyorum, hiç hoşlanmadığım çok şey var fakat diğer partilerde eleştirdiğim şey çok daha fazla

şimdi ben ne yapayım? benim yalancı olduğumu ima ediyorsun ya, kişi kendinden bilir işi mi diyeyim?

Bana ne kime oy veriyorsan?
Benim sozum, 'goklerden gelen bir karar var' sozunu begenip ben tayyipci degilim diyene. Sen niye alindin ki?
Ha madem actin konuyu, kime oy veriyorsan o partilisindir. Egip bukmeye gerek yok.

Parti içindeki fetocular kim?! Siz önce onu bana açıklar mısınız?!

İkdidar da chp olsaydı zaten o darbe olmazdı!..
Darbecilerden izin alıp da, tankı çektirip yolu açtırarak, belediye başkanının evine gidip, koltuğa kurularak tv darbeyi izleyen kişi, chp genelbaşkanı değilmiydi?!

Muharrem ince ne yazık ki HARCANDI.
Her seçim kendisinin karşısına aday olarak çıkan ve kendine muhalefetlik eden kişiden bu şekilde kurtulmuş oldu by kemal :KK45:
Kazanamayacağını bilen kemal, aday olmadı ve hasmını aday gösterdi:halay:
Muharrem ince Güvenilir birisi mi size göre?! Bana Göre HAYIR ASLA GÜVENİLİR Birisi DEĞİLDİR!!..
Laikliği savunan, din ile devlet işi birbirine karıştırılamaz diyen ve namaz kılan başörtülü olanlara saldıran, İslamın 5 şartından biri olan Oruç tutmayı bile beceremeyen,ramazan ayında elinde rakı kadehiyle poz veren adam, şimdi çıkmış adaylığa cuma namazı kılarak başlıyor:halay::KK70:
Mitinğinde, Ezan okununca gösteriş yaparcasına ''Ezan okunuyor diyerek,konuşmasını kesen muharrem ince, bir gün sonra tv'de,bakın nasıl açıklama yapmış?!''

Siz hiç ERDOĞANIN, bazı kesimin oyunu kazanabilmek adına, eline içki kadehi aldıgını gördünüz mü?! HAYIR ASLA GÖREMEZSİNİZ!.. Çünkü onun ÖZÜ ney ise,SÖZÜ DE ODUR!!!..

Parti içindeki fetöcüler mi kim? E yuh vallahi yuh... Topu fetöcü alayı alayı... 15 tane milletvekilinizin çarşaf çarşaf fotoları var...Yahu Bekir Bozdağğğğ ne övgüler övgül er... Allah aşkına bir geçmişinize bakın yahu... Elinde içki varsa bundan size ne? Size mi içiyor? Biz deve sidiğine karıştık mı? İnsanların ne içtiğiyle değil ne düşündüğüyle ilgilenseniz.. Ama olmuyor değil mi? Parti içindeki fetöcüleri cb na sorun o size anlatsın... O söylerse inanacaksınız çünkü... Biz söyleyince anlamıyorsunuz..

X