Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Dini siyasete alet etmek demek, düne kadar dini vecibelerini yerine getirenlere saldırırken, bugün adaylıgınız ortaya çıkıca, gösteriş yaparcasına kameralar karşısında, cuma kılmaktır.
Düne kadar, okulda namaz kılan ögrencileri gösterip de, ''İrtica geliyor,laiklik elden gidiyor''Diye yaygara koparırken, bugün çıkıp da, ''Küçükken bende kuran kursuna gittim.'' Demektir.
ERDOĞANIN, dünüde orta da, bugünüde ortada! Dün de, aynıydı bugünde aynıdır!..
Dün namaz kılarken bugün elinde bira bardağı gördünüz mü Erdoğanın?!..
Zilyonda korumayla namaz gitmesinde ne gibi bir sakınca var?! O Ümmetin Lideridir!.. Onu korumak en doğal hakkımızdır.
Şimdi çıkıp da, camiden mi korkuyorsunuz demeyin çünkü bizler, camiden değil,bizden biriymiş gibi görünüp de, bizi sırtımızdan vuranlardan korkuyoruz!
Hz Ömer, Hz Ali Namaz kılarken,Hz Osman da, Kuran Okurken ŞEHİD Edildi.Bilmem anlatabildim mi?!
Dini Siyaset alet etmek, düne kadar dine saldırıp bugün aday gösterildiğinde, o saldırdığın değerlere sahip çıkmak ile olunuyor!..
ERDOĞAN, dün ne ise bugünde ODUR!!...
Evet Erdoğanın dünü de ortada bugünü de.. Tek serveti parmağındaki yüzüktü.. Dini siyasete aley ede ede edeeee bugünlere geldi...Ümmetin lideri... Kendisi zengin ama ümmeti fakir.. Siz fetöcüleri ayıklayın içinizdeki... Onlardan başka kimse erdoğana zarar vermez korkmayın siz....

önceki mesajlarımda saygı duymama sebeplerimi yazarken en önemlisini yazmamışım canım Mustafa Kemal Atatürk'e saygı duymayanlara da saygı duymuyorum O'nun izlerini O'nun emanetlerini yok etmeye çalışan hiç kimseye saygı duymuyorum En Büyük TÜRKİYE
Pazartesi bulabilirsem arşivimde RTE nin yıllar önceki bir konuşmasını yüce davasını anlattığı bir konuşmasını atacağım buraya neyse O !!!!

ben de bir şey sorabilir miyim?
imalı değil, gerçekten soruyorum, fikrinizi merak ettiğim için
mesela Bekir Bozdağ, ne yapılmalı sizce?
evet 2011'de o cemaati öven bir konuşma yapmış ve çıktı dedi ki "gerçekten inanarak yaptım" . hakikaten inanarak yapmış yani, yaranmak için değil
ve deniliyor ki sonra da onlarla en çok mücadele eden siyasetçilerden biri olmuş, hatta yurt dışı basında bile yankı bulmuştu bu, ben hatırlıyorum yani mücadelesi
mutlak cezalandırılmalı mı sizce? evetse nasıl?
Evet yargılanmalı... Net... Nasıl ki onca insan yargılandı.. Bank asyada sadece maaş hesabı olanı aldılarsa onu ve diğerlrrini de yargılamalılar..hepsini...fetöye dahil kim varsa hepsini... Yani bütün hepsini.. Anlatabilidm mi?

Evet Erdoğanın dünü de ortada bugünü de.. Tek serveti parmağındaki yüzüktü.. Dini siyasete aley ede ede edeeee bugünlere geldi...Ümmetin lideri... Kendisi zengin ama ümmeti fakir.. Siz fetöcüleri ayıklayın içinizdeki... Onlardan başka kimse erdoğana zarar vermez korkmayın siz....
Bir gün çok zengin olursam bilin ki haram yemisimdir...

erdogan kalsin da ne olursa olsun diyenlere sor bu soruyu

neyse

Evet yargılanmalı... Net... Nasıl ki onca insan yargılandı.. Bank asyada sadece maaş hesabı olanı aldılarsa onu ve diğerlrrini de yargılamalılar..hepsini...fetöye dahil kim varsa hepsini... Yani bütün hepsini.. Anlatabilidm mi?
evet
peki akşenerle ilgili ne düşünüyorsunuz? bağlantısı var mı yok mu sizce?

O işleri geçeceksiniz hanımefendi...Ben sorumun cevabını alayım... Neden akp içindeki fetöcülerrr yargılanamdı... Nerden biliyorsunuz içeri tıkılan insanların hatalarından ders çıkarmayacağını? Bu fırsatı neden diğerlerine tanımadılar? Muharrem İnce nin aday olması neden rahatsız etti anlamadım.... Satmamış ki dava arkadaşlarını cb adayı olabilmiş... Ayrıca vallaha öyyyleee güzel sattınız ki dava arkadaşlarınızı seçilmişleri indirdiler... Daha ne olsun..? Ahmey Davutoğlu, Kadir Topbaş, Melih Gökçek...neymişşş metal yorgunluk? Metal yorgunluksa en baştaki yorgunluk sebebi metal nolcak?
:KK9::KK9::KK9:alkış

Ay çok uykum geldi... Vallahi billahi... Kankitolarr hepinize iyi geceler... Yarın devam edelim.. Alıntılara cevap veremezsem cevabım olmadığından değiiiil uyumaya sızdığımdandıır..:)

Az önce gördüğüm bişeye çok güldüm ve sizinle paylaşmak istedim hanımlar Yavuz Bingöl demişki ''Biz çok daha özgürüz. Yurt dışında yere tüküremezsiniz ama burada tükürüyorsunuz'' Ağlancak halimize güldüğümün farkındayım bu arada ama naparsın işte Canım Türkiye'm...Ayrıca kk'nın güzel anneleri Anneler Gününüz Kutlu Olsun...:KK200::anne:

Az önce gördüğüm bişeye çok güldüm ve sizinle paylaşmak istedim hanımlar Yavuz Bingöl demişki ''Biz çok daha özgürüz. Yurt dışında yere tüküremezsiniz ama burada tükürüyorsunuz'' Ağlancak halimize güldüğümün farkındayım bu arada ama naparsın işte Canım Türkiye'm...Ayrıca kk'nın güzel anneleri Anneler Gününüz Kutlu Olsun...:KK200::anne:
Süperiz ya :KK70:

Anneler günümüz kutlu olsun evet :KK200:

Bu arada her ne kadar oyumu Akşener'den yana kullanacak olsam da Demokratik Sol kanattayım Türk siyasi tarihinde en çok saygı duyduğum lider Sayın rahmetli Bülent Ecevit dir Turgut Özal'ın takdir ettiğim icraatları vardır son dönemden sonra ise mümkün olsa Erbakan'ın gidip elini öpesim var çünkü en azından hiç kandırmadı kandırılmadı... üstelik çok zeki ve iyi bir Hatip'ti.... hayatımın hiçbir döneminde sağ bir partiye oy vermedim ama şimdi iyi demek geliyor içimden....

Sabah sabah çok şey yazmak istiyorum ama siyaseti anlamayan, söylediğimi anlamayan be en önemlisi sorgulamadan sonuna kadar bir adam peşinde koşup laiklik düşmanlığı yapanlara ne anlatılır anlaması için bilmiyorum.
Hangi dinde yer alıyor bir insanı aşağılamak, karalamak, linç edilecek ğozisyona sokmak üstelik bunu devletin koltuğunda oturan birinin yapması? Kul hakkına girmiyor mu tüm batandaşlardan alınan vergilerle sadece kendi kitlesine hizmet etmek.
Zerre kadar hakkımı helal etmiyorum biraz Allah inancı varsa bir insanda en önemli şeyin kul hakkı olduğunu bilir.
Allah bu ülkeye gerçekten vatanını seven birisini getirsin. Kim olursa olsun yeter ki ülke sevdası ile iş yapaın. Devletin arazilerini satmasın, tarihini yok etme çabasına girmesin. Ölen vatandaşları sünni kardeşlerimiz! Bunlar terörist diye ayır masın. Kendine oy vermeyene hain, tezek, çöplük gibi sıfatlar takip ülkenin de kendinin de seviyesini düşürmesin.
Bak yine yazmaya başladım kesiyorum artık uzun muhabbetleri, artık daha fazla şoka girmek istemiyorum.
Mustafa Kemal Ayatürk düşmanlığı yapan en çok maalesef dünya da bu ülke. Ben bu kadar kindar bir nesil görmedim!

Of off sabah sabah yine içim karardı...

İki gündür şurada onlarca şey yazıldı çizildi muhalif kanattan iktidar kanattan gelen tek şey inadına devam öl de olelim reis... Değmez...
Bu mantığı anlamıyorum gerçekten. İnan anlamak için çaba sarf ediyorum ama olmuyor. Acaba insanlar kendi anne babalarına bu kadar bağlı mıdır ? Reis ne derse o diyorlar! Bu bir insan ya bu kişinin hiç sorgulaması yapılmaz mı arkadaş! Bir gün önce konuştuğunu bugün yalanlıyor, sözü başka icraatı başka hiç mi niye diye sormuyorlar. Yeminle kafayı yiyeceğim. Bir din polemiğidir gidiyor. Ya seçilen adam müslüman olsa ne olmasa ne, adam dürüst değilse ne işe yarar???
Bu ülke birlik olmayı bir başaramadı. Ben muharrem ayında kimseye oruç musun diye sormuyorum ama ramazanda millet kim oruç tutuyor kim tutmuyor muhabbetine giriyor devletin kurumlarına kadar işlemiş bu! Bu normal mi arkadaş. Nasıl bir inanç bu senden olmayı insan yerine bile koymuyorsun.
Hele hele şu Atatürk ve laiklik düşmanlığı aklımın alamadığı yegane şey. Bu ülkenin kurulmasına en büyük katkıyı sağlayan insana nasıl saygısızlık yaprsın ya. Politikalarını beğenmeyebilirsin eleştiri hakkın bar o sönemki koşulları ama sayhısızlık nedir!!

İnan içim doldu ya okudum yorumları sabah sabah... dediğin gibi değmez aslında. Siyaset konuşmayı nerdeyse bıraktım hayatımda bi burası kaldı artık burada da perhize girsem fena olmaz.

Süperiz ya :KK70:

Anneler günümüz kutlu olsun evet :KK200:

Bu arada her ne kadar oyumu Akşener'den yana kullanacak olsam da Demokratik Sol kanattayım Türk siyasi tarihinde en çok saygı duyduğum lider Sayın rahmetli Bülent Ecevit dir Turgut Özal'ın takdir ettiğim icraatları vardır son dönemden sonra ise mümkün olsa Erbakan'ın gidip elini öpesim var çünkü en azından hiç kandırmadı kandırılmadı... üstelik çok zeki ve iyi bir Hatip'ti.... hayatımın hiçbir döneminde sağ bir partiye oy vermedim ama şimdi iyi demek geliyor içimden....
Sayın Erbakan’ ın Akp ile ilgili konuşmalrını izleseler kesin Erbakan kandırılmış derler☺️ O kadar net ve güzel izah etmiş ki kime neye hizmet edildiğini. Takdir ettim.

Bu arada eski siyasette siyasiler bir araya gelir uslübuna özen göstererek saygı çerçevesinde tartışırlardı şimdi bırakınnyan yana gelmeyi meydanlarda tezekler, çöplükler havada uçuşuyor.

Olmayanı da aldılar, ben en çok buna şaşırmıştım.
Arka sokaklardaki replik gibi “ al bunu al al al” mantığıyla aldılar. Asıl üzücü olan ihraç edilenlerin savcılık tarafından suçsuz bulunanlar kurumşarınca işe alınmadı! Sebep yok, ohal olduğu için mahkemeye gidemiyorlar! Bu insanların çoğu işlerine geri alınacak ve faizi ile birlikte biriken maaşlarını alacaklar. O zaman daha bir zarar edecek ülke!

Neden sadece arazi değeri 240 milyon TL olan şeker fabrikası 77 milyon TL ye Albayraklara satıldı ????
Adamlar anlattı ya çayı şekersi içiyorlarmış. Çay olmazsa olmaz ama şeker olmasa da olur☺️
Aaa sen de hiç anlamıyorsun ya. Çok net bi açıklama bu halbuki:eek:o_O

X