- 20 Haziran 2017
- 1.117
- 4.239
Parti içindeki fetocular kim?! Siz önce onu bana açıklar mısınız?!
İkdidar da chp olsaydı zaten o darbe olmazdı!..
Darbecilerden izin alıp da, tankı çektirip yolu açtırarak, belediye başkanının evine gidip, koltuğa kurularak tv darbeyi izleyen kişi, chp genelbaşkanı değilmiydi?!
Muharrem ince ne yazık ki HARCANDI.
Her seçim kendisinin karşısına aday olarak çıkan ve kendine muhalefetlik eden kişiden bu şekilde kurtulmuş oldu by kemal
Kazanamayacağını bilen kemal, aday olmadı ve hasmını aday gösterdi
Muharrem ince Güvenilir birisi mi size göre?! Bana Göre HAYIR ASLA GÜVENİLİR Birisi DEĞİLDİR!!..
Laikliği savunan, din ile devlet işi birbirine karıştırılamaz diyen ve namaz kılan başörtülü olanlara saldıran, İslamın 5 şartından biri olan Oruç tutmayı bile beceremeyen,ramazan ayında elinde rakı kadehiyle poz veren adam, şimdi çıkmış adaylığa cuma namazı kılarak başlıyor
Mitinğinde, Ezan okununca gösteriş yaparcasına ''Ezan okunuyor diyerek,konuşmasını kesen muharrem ince, bir gün sonra tv'de,bakın nasıl açıklama yapmış?!''
Siz hiç ERDOĞANIN, bazı kesimin oyunu kazanabilmek adına, eline içki kadehi aldıgını gördünüz mü?! HAYIR ASLA GÖREMEZSİNİZ!.. Çünkü onun ÖZÜ ney ise,SÖZÜ DE ODUR!!!..
Gerçekten şu muhabbette bunu söyledin bitti her şey. Şu saatten sonra ne desem boş. Ama yine de son kez cevap vereyim kaçtı olmasın gözünüzde.Parti içindeki fetocular kim?! Siz önce onu bana açıklar mısınız?!
İkdidar da chp olsaydı zaten o darbe olmazdı!..
Darbecilerden izin alıp da, tankı çektirip yolu açtırarak, belediye başkanının evine gidip, koltuğa kurularak tv darbeyi izleyen kişi, chp genelbaşkanı değilmiydi?!
Muharrem ince ne yazık ki HARCANDI.
Her seçim kendisinin karşısına aday olarak çıkan ve kendine muhalefetlik eden kişiden bu şekilde kurtulmuş oldu by kemal
Kazanamayacağını bilen kemal, aday olmadı ve hasmını aday gösterdi
Muharrem ince Güvenilir birisi mi size göre?! Bana Göre HAYIR ASLA GÜVENİLİR Birisi DEĞİLDİR!!..
Laikliği savunan, din ile devlet işi birbirine karıştırılamaz diyen ve namaz kılan başörtülü olanlara saldıran, İslamın 5 şartından biri olan Oruç tutmayı bile beceremeyen,ramazan ayında elinde rakı kadehiyle poz veren adam, şimdi çıkmış adaylığa cuma namazı kılarak başlıyor
Mitinğinde, Ezan okununca gösteriş yaparcasına ''Ezan okunuyor diyerek,konuşmasını kesen muharrem ince, bir gün sonra tv'de,bakın nasıl açıklama yapmış?!''
Siz hiç ERDOĞANIN, bazı kesimin oyunu kazanabilmek adına, eline içki kadehi aldıgını gördünüz mü?! HAYIR ASLA GÖREMEZSİNİZ!.. Çünkü onun ÖZÜ ney ise,SÖZÜ DE ODUR!!!..
Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bakın benim standartım şu an asgari ücretli bir ailenin standartı....
Asgari ücretle çalışan bir aile kirada oturuyor ise İstanbul da ödeyebileceği en düşük kira 800-TL
Asgari ücret AGİ dahil 1.600-TL geriye ne kalıyor 800-TL tam olarak benim elime kalan miktar.
Şimdi benim kış dönemi en düşük fatura toplamım 500-TL civarı oluyor malum çocuk var soğukta oturmam mümkün değil yaz dönemi 300-TL peki bu fatura tutarı ne kadar düşük olabilir asgari ücretlinin evinde ?
50-TL elektrik kullanmışken 100-TL ödüyoruz , kayıp kaçak bedeli ...
Geriye kalan para ile ne yenir , ne içilir , ne giyilir , nasıl gezilir ?
Çocuk olduğunu düşündüğümüzde bu çocuğun okul ihtiyaçları nasıl karşılanır ?
Bebek ise bezi , maması ne ile nasıl alınır ?
Kendisi ya da çocuğu hasta olduğunda ne ile ilaç bulunur , hastaneye gidilir ? Bu arada çocuklar için bağırsak düzenleyici , ishal ilaçlarını SGK ödemiyor çünkü ilaç diye değil Probiyotik besin takviyesi diye geçiyorlar..... En ucuzu 40-TL civarında.....
Şimdi et mevzuna yaptığım yorumdan konu buralara geldi ama sahi kiraz'ın kilosu kaça ? Geçen sene 10-TL altına düştüğünü ben bilmiyorum şu an 20-TL benim semt pazarımda
İnsanların siyasi görüşlerine saygım var ama kızıyorum neden kızıyorum biliyor musunuz biz bu kadar kötü yaşamayı hak etmiyoruz.
Ben kendi adıma sadece kimsenin ötekileştirilmediği bir Türkiye istiyorum. Herkese adalet , eşitlik , İNSAN'a yakışır yaşam istiyorum. Evlatlarımızın iyi eğitimli , donanımlı bireyler olarak yetişmesini istiyorum.
Taciz , tecavüz , şiddet gibi gayri ahlaki olayların normal , bir kereden bir şey olmaz mantığı ile kabul edilmesini istemiyorum.
Uyuşturucu kullanım yaşı kaça düştü peki ? Ne ara İlkokul önlerine kadar indi ? Benim zamanımda lise de bile sigara içen tek tüktü.....
Ha bir de gene çenemi tutamayacağım ben çocuğuma 1-kg kiraz alamaz iken ( çok şükür ona kadar alıyorum o ayrı ) sarayda kilosu 4.000-TL olan beyaz çay içilmesini doğru bulmuyor ve bu insanların samimiyetine asla inanmıyorum.
Ha pardon bir de Yazlık Sarayı da ben yapıyorum kendime , Ata'mızın 4 odalı yazlık köşkü yerine yapılan hani bir sürü odası olan ve şimdi yapıldığı alan büyütülen...
Evet her şeyin altından ben çıkıyorum kızlar linç edin beni lütfen
Ben öyle bir dolduruşa gelmem.12
Cumhurbaşkanı olarak RTE seçeceksiniz de AKP millet vekili için oy verecek misiniz?
Çünkü öyle bir guruh hortladı RTE tam destek ama AKP hayır.
Bir şey derdim ama gece gece banlanmaya değmez zaten benim ciddi ciddi merak edip sordugum bir soru yüzünden ban yiyen arkadaşlarıma üzüldüm.. Neyse.Ben öyle bir dolduruşa gelmem.
Yine Akparti'ye oy vereceğim.
Herhalde bu, Reis aksini söyleyene kadar böyle devam eder.
Laikliği savunan, din ile devlet işi birbirine karıştırılamaz diyen ve namaz kılan başörtülü olanlara saldıran, İslamın 5 şartından biri olan Oruç tutmayı bile beceremeyen,ramazan ayında elinde rakı kadehiyle poz veren adam,
Ben son cümlesinde hakaret görmedim. Doğru olani söylüyor. Bizden sonraki nesiller "nasil bu dönem yaşanilmiş, nasil herkes daha halen ona oy verdi?" diye sorgulayacak olduklarindan bende eminim.
Saraylinin bu cümlesinden dolayi banlanmasini istiyorsunuz. Peki bu ayni standartlara niye ülkenin cumhurbaskanini tabi tutmuyorsunuz?
Isterseniz bir hatirlatayim cumhurbaskanin simdiye kadar kullandigini agir hakaretleri. Daha gecen hafta chp icin tezek demisti. Ona oy veren fakat akp'ye oy vermeyenlere münafik demisti. Gecen sene hayir oyu vermek istiyenlere terrorist demist. Bu arada ateistlerde terroristmis. Kilicdaroglu icin "biliyorsunuz kendisi alevidir" ve Ermeniler icin "af ederseniz bana Ermeni demislerdi" diye konustu.
Bunun yani sira iftiralar atti, kabatas olayi ve camide icki icme iftirasini hatirlarsiniz belki.
Berkin Elvan icin istediginizi düsünebilirsiniz, terrorist oldugunu düsünebilirsiniz fakat öldügü gecede, acili bir anne varken bunu miting malzemesi yapip, mitingte yuhlatmisti Berkini.
Sehit cenazesinde mikrofonu eline aldi ve propaganda yapti. Hatta baze sehit aileler icin vatan haini olduklarini söylemisti. Sehit derken, sanirim Davutogluydu diyen bu terör olaylarinda akp'nin oylari yükselis gösteriyor diye.
Yani burda kanimca hakaret etmeyen bir insanin bu konudan cikmasini istiyorsunuz ve ayni zamanda onca hakaret eden ve ayristiran bir kisiyi donanimli bulup cumhurbaskani olmasini istiyorsunuz. Sizce burda bir tezzatlik yokmudur?
Bana ne kime oy veriyorsan?
Benim sozum, 'goklerden gelen bir karar var' sozunu begenip ben tayyipci degilim diyene. Sen niye alindin ki?
Ha madem actin konuyu, kime oy veriyorsan o partilisindir. Egip bukmeye gerek yok.
İki gündür şurada onlarca şey yazıldı çizildi muhalif kanattan iktidar kanattan gelen tek şey inadına devam öl de olelim reis... Değmez...Dayanamadım şunu da eklemek istiyorum. Siz laiklik ile gerçekten sorun yaşıyorsunız. Laiklik din özgürlüğüdür. Herkesin inancına saygı duymayı bilmektir. Bir inancın diğerine hükmetmesini engellemektir. Bu dünya da bu ülke de tek siz yoksunuz inandığın Allah hepimizi var etti ve sen sevmesen de saygı duymak zorundasın. İnancın gereği de böyle toplumsal düzende yaşamanın gereğide. Devlet başka şeydir din başkadır. Din insanın kendi vicdanı arasında olan ve sadece Allah a hesap vereceği bir dogmadır. Ancak devlet halktan oluşur ve çeşitlidir yani içinde ırkı, dini, mezhebi, rengi, cinsieti farklı nice insan barındırır.
Ayrıca oruç tutmayı beceremeen demişsin ne kadar ayıp bir şaf. Niyetini, içini biliyor musun nasıl bu kadar keskin bir laf edebilirsin. Hem oruçu sana bana mı tutuyor! Oruç insanın kendi için yaptığı ibatettir bunu yapan inancı gereği yapar gösteriş için değil! Bu laflarımızdan anlaşıldığı üzere nasrettin hocanın ye kürküm ye misalı dışarıdan gözüken daha makbul oluyor.
Ben kimsenin içmesine karışamam ve bir şey söylemeyede hakkım yok!..Parti içindeki fetöcüler mi kim? E yuh vallahi yuh... Topu fetöcü alayı alayı... 15 tane milletvekilinizin çarşaf çarşaf fotoları var...Yahu Bekir Bozdağğğğ ne övgüler övgül er... Allah aşkına bir geçmişinize bakın yahu... Elinde içki varsa bundan size ne? Size mi içiyor? Biz deve sidiğine karıştık mı? İnsanların ne içtiğiyle değil ne düşündüğüyle ilgilenseniz.. Ama olmuyor değil mi? Parti içindeki fetöcüleri cb na sorun o size anlatsın... O söylerse inanacaksınız çünkü... Biz söyleyince anlamıyorsunuz..
O resmin montaj olduğunu, 5 yaşındaki çocuk bile bilir.Siz nasıl bilemediniz?! Ayran bardagını montajlayıp bira bardagı yapmışlar, sizin gibilerde buna inanmışRakı değil bira. Efes.
Bu enteresan linke de bi tıklarsanız...
https://i.pinimg.com/originals/60/36/3d/60363d3a44940d2f7dc8208e65f03176.jpg
Ayrıca müftü değil Cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bu durumda, din veya inançlar değil yeterlilik, vizyon esas olmalı.
Not: Google'a sadece 7 harf yazarak partinizin fetö sevici mensuplarının görsellerine ulaşabilirsiniz.
Vay be, o uzaktan kısık gelen ezan sesi mi, kendinin sesini bastırmış mı yaniGerçekten şu muhabbette bunu söyledin bitti her şey. Şu saatten sonra ne desem boş. Ama yine de son kez cevap vereyim kaçtı olmasın gözünüzde.
Şimdi Muharrem İnce belki müslüman değil belki müslüöan ama oruç tutmuyor sana ne ya da bana ne. Kendisinin türk ve sünni olması beni bağlamaz ama sizi bağlıyor anlaşılan.! Bu arada gösterdiğiniz videoda ezan okunuyor değil mi diyor, bence ezanın sesi çok çıktığı için susmuştur. Sözleri tam anlaşılsın diye beklemiştir.
Erdoğanın azınlıklarla işi olmaz siz yettiğiniz için bize tenezzül etmiyordur ya da kandıramayacağını biliyordur.
Özü meyse sözü o demişsiniz işte burda doğrusunuz nitekim uslübu ve söylemleri açık ve net! Kendisini ve onu destekleyenlerin profilini açıklar nitelikte.
İyi bir gece diliyorum kk
Rakı değil bira. Efes.
Bu enteresan linke de bi tıklarsanız...
https://i.pinimg.com/originals/60/36/3d/60363d3a44940d2f7dc8208e65f03176.jpg
Ayrıca müftü değil Cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bu durumda, din veya inançlar değil yeterlilik, vizyon esas olmalı.
Not: Google'a sadece 7 harf yazarak partinizin fetö sevici mensuplarının görsellerine ulaşabilirsiniz.
Yani işinize gelince, ibadet gösteriş malzemesi yapılamaz!Dayanamadım şunu da eklemek istiyorum. Siz laiklik ile gerçekten sorun yaşıyorsunız. Laiklik din özgürlüğüdür. Herkesin inancına saygı duymayı bilmektir. Bir inancın diğerine hükmetmesini engellemektir. Bu dünya da bu ülke de tek siz yoksunuz inandığın Allah hepimizi var etti ve sen sevmesen de saygı duymak zorundasın. İnancın gereği de böyle toplumsal düzende yaşamanın gereğide. Devlet başka şeydir din başkadır. Din insanın kendi vicdanı arasında olan ve sadece Allah a hesap vereceği bir dogmadır. Ancak devlet halktan oluşur ve çeşitlidir yani içinde ırkı, dini, mezhebi, rengi, cinsieti farklı nice insan barındırır.
Ayrıca oruç tutmayı beceremeen demişsin ne kadar ayıp bir şaf. Niyetini, içini biliyor musun nasıl bu kadar keskin bir laf edebilirsin. Hem oruçu sana bana mı tutuyor! Oruç insanın kendi için yaptığı ibatettir bunu yapan inancı gereği yapar gösteriş için değil! Bu laflarımızdan anlaşıldığı üzere nasrettin hocanın ye kürküm ye misalı dışarıdan gözüken daha makbul oluyor.
Pardon da dini siyasete alet etmek derken cumaya gitmesinden mi bahsediyorsunuz? Nerden biliyorsunuz cumaya gitmediğini? Ya neyse zaten laiklik de bunun için var.. Anlamı da kısa ve öz din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması...Yalnız küçük bir soru.. Kuran elinde miting yapmak din siyasete alet etmek sayılır mı? Zilyon tane koruma ile cumaya gitmek gösteriş midir değil midir? Herhangi bir cemaat ile omuz omuza vermek de dini siyasete alet edip ordan yürümek olmuyor mu? Yahu haftalarca aylarca ve yıllarca konuşsanız da yine de bem sorduklarıma asla cevap veremezsiniz.. Çünkü verecek cevabınız yok... İsim sordunuz.. Cevap verdik... Siz bize içkiyle geldiniz... Hep aynısınız.. Hep.. Net cevaplarınız hiç yok... Saydım size 15 tane milletvekilinin fotosu var dedim... Bekir Bozdağ dedim... Ve daha bir sürü bakan ve mv var dedim... Siz içki dediniz .. Bu mudur cevabınız... İçki..?Ben kimsenin içmesine karışamam ve bir şey söylemeyede hakkım yok!..
Benim anlatmak istediğim konu '' Oy toplamak adına, belli bir kısımın oylarını kazana bilmek adına, dini kullanmayı ve dini siyasete alet etmesine değindim'' Ama her zamanki gibi sizler, sözlerimi kendinize göre eğip büktünüz!!!...
O resmin montaj olduğunu, 5 yaşındaki çocuk bile bilir.Siz nasıl bilemediniz?! Ayran bardagını montajlayıp bira bardagı yapmışlar, sizin gibilerde buna inanmış
Zaten ben kimsenin inancına KARIŞMIYORUM!!!!..
Ben, sırf oy toplamak adına,Dini Siyasete Alet eden bu insanlara kızıyorum.
Düne kadar ellerinde içki şisei ve ERDOĞANA , ''DİNİ SİYASETE ALET EDİYOR'' Diyenlerin, bugün aslında ne demek istediklerini çok iyi anladık!..
Kişi Kendinden bilir her işi diye boşa dememişler. Kendileri,Dini siyasete alet ettikleri için,milletide kendileri gibi biliyorlar
Son Olarak; Hayatımda ne bira nede rakı görmedim. O yüzden de, rakımı biramı efes mi bilemedim.Pardon yanisi
Vay be, o uzaktan kısık gelen ezan sesi mi, kendinin sesini bastırmış mı yani
Cumhurbaşkanlıgına adaylıgını koydu ve ilk iş cuma namazını kıldı, küçükken ayetel kürsü ezberlediği için, imam olması istendi vs. vs. Yahu bunlar düne kadar, ''Dİn ile Siyaset ayrıdır.Laik bir ülkede yaşıyoruz'' Demiyorlar mıydı?! Ne oldu bunlara?! Bunların içine sanırım ufak bir, ERDOĞAN Kaçmış ve o yüzden namaza başladılar.
erdoğan gitsin de kim başa gelirse gelsin, oyumuzu bölmeyelim, ince önde gidiyor ona verelim, akşener daha önde ona verelim derken de bu kural işliyor mu?
Dini siyasete alet etmek demek, düne kadar dini vecibelerini yerine getirenlere saldırırken, bugün adaylıgınız ortaya çıkıca, gösteriş yaparcasına kameralar karşısında, cuma kılmaktır.Pardon da dini siyasete alet etmek derken cumaya gitmesinden mi bahsediyorsunuz? Nerden biliyorsunuz cumaya gitmediğini? Ya neyse zaten laiklik de bunun için var.. Anlamı da kısa ve öz din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması...Yalnız küçük bir soru.. Kuran elinde miting yapmak din siyasete alet etmek sayılır mı? Zilyon tane koruma ile cumaya gitmek gösteriş midir değil midir? Herhangi bir cemaat ile omuz omuza vermek de dini siyasete alet edip ordan yürümek olmuyor mu? Yahu haftalarca aylarca ve yıllarca konuşsanız da yine de bem sorduklarıma asla cevap veremezsiniz.. Çünkü verecek cevabınız yok... İsim sordunuz.. Cevap verdik... Siz bize içkiyle geldiniz... Hep aynısınız.. Hep.. Net cevaplarınız hiç yok... Saydım size 15 tane milletvekilinin fotosu var dedim... Bekir Bozdağ dedim... Ve daha bir sürü bakan ve mv var dedim... Siz içki dediniz .. Bu mudur cevabınız... İçki..?
Vatanın kurucusuna iki ayyaş diyen de bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ?Dini siyasete alet etmek demek, düne kadar dini vecibelerini yerine getirenlere saldırırken, bugün adaylıgınız ortaya çıkıca, gösteriş yaparcasına kameralar karşısında, cuma kılmaktır.
Düne kadar, okulda namaz kılan ögrencileri gösterip de, ''İrtica geliyor,laiklik elden gidiyor''Diye yaygara koparırken, bugün çıkıp da, ''Küçükken bende kuran kursuna gittim.'' Demektir.
ERDOĞANIN, dünüde orta da, bugünüde ortada! Dün de, aynıydı bugünde aynıdır!..
Dün namaz kılarken bugün elinde bira bardağı gördünüz mü Erdoğanın?!..
Zilyonda korumayla namaz gitmesinde ne gibi bir sakınca var?! O Ümmetin Lideridir!.. Onu korumak en doğal hakkımızdır.
Şimdi çıkıp da, camiden mi korkuyorsunuz demeyin çünkü bizler, camiden değil,bizden biriymiş gibi görünüp de, bizi sırtımızdan vuranlardan korkuyoruz!
Hz Ömer, Hz Ali Namaz kılarken,Hz Osman da, Kuran Okurken ŞEHİD Edildi.Bilmem anlatabildim mi?!
Dini Siyaset alet etmek, düne kadar dine saldırıp bugün aday gösterildiğinde, o saldırdığın değerlere sahip çıkmak ile olunuyor!..
ERDOĞAN, dün ne ise bugünde ODUR!!...
önceki mesajlarımda saygı duymama sebeplerimi yazarken en önemlisini yazmamışım canım Mustafa Kemal Atatürk'e saygı duymayanlara da saygı duymuyorum O'nun izlerini O'nun emanetlerini yok etmeye çalışan hiç kimseye saygı duymuyorumVatanın kurucusuna iki ayyaş diyen de bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ?
Pardon da dini siyasete alet etmek derken cumaya gitmesinden mi bahsediyorsunuz? Nerden biliyorsunuz cumaya gitmediğini? Ya neyse zaten laiklik de bunun için var.. Anlamı da kısa ve öz din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması...Yalnız küçük bir soru.. Kuran elinde miting yapmak din siyasete alet etmek sayılır mı? Zilyon tane koruma ile cumaya gitmek gösteriş midir değil midir? Herhangi bir cemaat ile omuz omuza vermek de dini siyasete alet edip ordan yürümek olmuyor mu? Yahu haftalarca aylarca ve yıllarca konuşsanız da yine de bem sorduklarıma asla cevap veremezsiniz.. Çünkü verecek cevabınız yok... İsim sordunuz.. Cevap verdik... Siz bize içkiyle geldiniz... Hep aynısınız.. Hep.. Net cevaplarınız hiç yok... Saydım size 15 tane milletvekilinin fotosu var dedim... Bekir Bozdağ dedim... Ve daha bir sürü bakan ve mv var dedim... Siz içki dediniz .. Bu mudur cevabınız... İçki..?