Haberlerde dendi ,ben habere göre konuşuyorum kendim atıp tutmam ithamda yapmam , öldürecek kadar ne husumet olabilir?Bu ağır bi itham farkındamisiniz ? Yargilandi mı ? Aralarinda ne husumet var biliyormusunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberlerde dendi ,ben habere göre konuşuyorum kendim atıp tutmam ithamda yapmam , öldürecek kadar ne husumet olabilir?Bu ağır bi itham farkındamisiniz ? Yargilandi mı ? Aralarinda ne husumet var biliyormusunuz ?
Asla...bu karsi tarafin tarafin yaftasi.
Gercekten 3 tl idi
Bebegimi birakacagim biri olsa resim cekip atardim markete gidip
Hi hi dusecek.bir gun akpye oy veren herkes cok pisman olacak.ama is isten gececekYarin dolarda düşecek ...
Haberlerde öyle yazmışKatledenler siyasi sebepten mi yapmış?
Yoksa her katil zanlısı akp’li mi zihninizde?
Şu cümle bana kalırsa topiğin en provoke cümlesi!!
Bana kanıt gösterin özür dileyeceğim!!
Hangi haber?Haberlerde öyle yazmış
Akplilerce katledilen 3 kişi ölmüş bu duruma ne demeli açıklamasını yapın reisçiler???
Sözcü yada oda tv olabilirHangi haber?
Bende internette haberlerde okudum ama yam netleşmesini beklemek daha doğru şuan gerçekten haberler anlık sıcağı sıcağına bildirdiği için eksiklik ya da hatalı bir haber olabilir.Haberlerde öyle yazmış
ben size kötü bir insansınız demedim, yanlış yere çekmeyin. şuan bu ortam buna uygun değil demek istedim. ama anlamak istediğiniz gibi anladınızNeyini uzattınız bu durumun . Benim tutumun yanlış bir tutum mu ? Tutum demeniz için benim savaş kelimesini hadi ayaklanalim türkiye yi batırıyoruz anlamında söylemem gerek ki ASLA . mecaz kullandım diyorum . Mücadele demediğim için kötü insan mı oluyorum rica ediyorum cevap yazmayın 10 dk dır ne için tartıştığımı sorguluyorum .
Ben habere göre yazdım yanlışsa özürBunlar çok yanlış yaklaşımlar .... Sonra başınız çok ağrır
Muhtemelen.Sözcü yada oda tv olabilir
Sözcünün hiç bir haberine inanmıyırum.. tamamen karalama üzerine...Sözcü yada oda tv olabilir
Bidon kafalı ve makarnacıları unutmayalım..Bu halk bu adami sectiyse koyun demek yerine saygi duyacagiz..
Hangi haber ağlarını takip ediyorsunuz merak ettim?Haberlerde dendi ,ben habere göre konuşuyorum kendim atıp tutmam ithamda yapmam , öldürecek kadar ne husumet olabilir?
Bende haberleri gördüm ama ne sözcü okurum ne oda tv izlerim. Sizde önyargılı davranmıyor musunuz? Eleştirdiğiniz durumu sizde yapıyorsunuz!Sözcü yada oda tv olabilir
Her habere sorgulamadan inaniyorsaniz diyecek bisey yok.... ne olursa olsun bi cana kıyilmasina karşıyim.Haberlerde dendi ,ben habere göre konuşuyorum kendim atıp tutmam ithamda yapmam , öldürecek kadar ne husumet olabilir?
Bekledigimiz tutum buBu halk bu adami sectiyse koyun demek yerine saygi duyacagiz..