Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kartepe daha beterBu arada Kocaeli Bahçecik te silahlar susmuyor. Bayram sabahi balkonda otururken 3 sacma indi sagima soluma
Gercekten 3 tl idiDoları da nereden aldığınızı söyleseniz doları da oradan alsak. Zira sitenin tüm masraflarını dolar olarak ödüyoruz.
Neyini uzattınız bu durumun . Benim tutumun yanlış bir tutum mu ? Tutum demeniz için benim savaş kelimesini hadi ayaklanalim türkiye yi batırıyoruz anlamında söylemem gerek ki ASLA . mecaz kullandım diyorum . Mücadele demediğim için kötü insan mı oluyorum rica ediyorum cevap yazmayın 10 dk dır ne için tartıştığımı sorguluyorum .hayır ben anlıyorum da, şu dönemde şu ortamda hiç hoş durmuyor bu yüzden söylüyorum. tam tersi tutumlara ihtiyacımız varken..
İnanmak başArmanın yarısı ,inanç olmAzsa umut,umut olmazsa yaşamanın anlamı olmaz:)kim başA gecerse gecsin yeter ki artık türkiye düzelsin berbat bir haldeyizUmudunuzu taktir ediyorum. Bir mucize olursa hepimizin haberi olur zaten.
Yarin dolarda düşecek ...Gercekten 3 tl idi
Bebegimi birakacagim biri olsa resim cekip atardim markete gidip
Dolarin durumu icin akp yi savunmuycam burda.tabi ki dolar aldi basini gitti
Ortam bu tür mecazları kaldırabilecek bir yer değil.Aaaa kusura bakmayın o zaman kelime haznemden yeni bir kelime seciyorum. Mecaz pis mecaz ayıp mecaz kaka
Bu guzeldi iste:))Umudunuzu taktir ediyorum. Bir mucize olursa hepimizin haberi olur zaten.
Böyle olmalı zaten partiler ile c başkanı adayları farklı sonuç almalı. Çevremde M.Vekili seçiminde hdp ye ve iyi partiye oynverenler C.Başkanı adayı olarak İnce ye oy veriyor.Erdoğan’ın oy oranında %8-9 kadar akp den fazla.
Tıpkı ince gibi.
Şaşırtıcı degil.
CHP KK yüzünden kaybediyor
Erdoğan ı destekleyip akp ye oy vermeyen de çok insan var..
Hiçbir şekilde savunmasını yapamazsınızGercekten 3 tl idi
Bebegimi birakacagim biri olsa resim cekip atardim markete gidip
Dolarin durumu icin akp yi savunmuycam burda.tabi ki dolar aldi basini gitti
Öyle bişey demedimYarin dolarda düşecek ...
Tabi ki :)
Geçmiş olsun, ne sevinmeyi, ne eğlenmeyi biliyoruz maalesefBu arada Kocaeli Bahçecik te silahlar susmuyor. Bayram sabahi balkonda otururken 3 sacma indi sagima soluma
Bunun sonucu bence secimden sonra belli olur. Bole bise olduysa gercekten cok kotuAkplilerce katledilen 3 kişi ölmüş bu duruma ne demeli açıklamasını yapın reisçiler???
Bu ağır bi itham farkındamisiniz ? Yargilandi mı ? Aralarinda ne husumet var biliyormusunuz ?Akplilerce katledilen 3 kişi ölmüş bu duruma ne demeli açıklamasını yapın reisçiler???
Allah rahmet eylesinAkplilerce katledilen 3 kişi ölmüş bu duruma ne demeli açıklamasını yapın reisçiler???
Katledenler siyasi sebepten mi yapmış?Akplilerce katledilen 3 kişi ölmüş bu duruma ne demeli açıklamasını yapın reisçiler???