- 25 Nisan 2018
- 209
- 258
- 33
Buradaki dolaylamayi anlamayana açıklama mi yapayım hahahaSavas??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradaki dolaylamayi anlamayana açıklama mi yapayım hahahaSavas??????
MHP nin oy artışının mantığı şu Ak Parti'ye kırgın Ak partililerin bir kısmı ve baraj altında kalmasına gönlü razı olmayan bazı ak partililer verdi MHP ye ve tabi kendi seçmeninde var bana hiç tuaf gelmedi açıkçası günler önce birkaç kez de yazmıştım MHP nin oyu artacak diyeAnkara Etimesgut belediyesi MHP nin. Orada eşimin bir arkadaşı oturuyor. Gidip kendi sandığını izlemiş. 310 kişiden 190 ince 80 Erdoğan varmış. Tek sandığa göre bişey diyemeyiz ama sonuçta bu sonuç kendi belediyeyi aldığı yerden. Şimdiki sonuçlar bana mantıklı gelmiyor.
savaşManupule etmek adınailk başta onları söylüyorlar yandaş basın maduru olmuyoruz. Durun bakalım savaş yeni başlıyor
Dogru siz asiller halksiniz :) biz zavalli makarnalar
Dolaylamaniz korkunc???Buradaki dolaylamayi anlamayana açıklama mi yapayım hahaha
Vah vaaah kazandığınızı sanıyorsunuz değil mi?Kaybeden hepimiziz farkında değilsiniz adam cb maaşı alıyor zaten, olan ona olmayacak memur maaşıyla 10 liraya soğan alacak halkımıza olacak asgari ücretiyle ev geçindirecek insanımıza olacak.Neyse yaa üzülmeyin başka seçimde de siz kazanirsiniz :)))
Erdoğan’ın oy oranında %8-9 kadar akp den fazla.
Tıpkı ince gibi.
Şaşırtıcı degil.
CHP KK yüzünden kaybediyor
Erdoğan ı destekleyip akp ye oy vermeyen de çok insan var..
Hanımefendi açıklama yaptırmayın allah aşkına . Savaş kelimesinin mecazi bir söylem olduğunu anlayamıyorsunuz sanırım ??savaş
tüm taraflardan böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum, ne savaşı yahu seçim yapılıyor neden böyle konuşuluyor. hepimiz bu ülkenin vatandaşı değil mhaniyiz savaş nedir?
Bugun marketteydim ve soganin kilosu 3 tl idiVah vah kazandığınızı sanıyorsunuz değil mi?Kaybeden hepimiziz farkında değilsiniz adam cb maaşı alıyor zaten, olan ona olmayacak memur maaşıyla 10 liraya soğan alacak halkımıza olacak asgari ücretiyle ev geçindirecek insanımıza olacak.
Tabi ki :):)) Sen de baya baya bi halktansın sanırım?
Aynen bende soracaktım kabullenişmi acabaKendinize neden böyle bir etiketi yakıştırıyorsunuz ki?
Aaaa kusura bakmayın o zaman kelime haznemden yeni bir kelime seciyorum. Mecaz pis mecaz ayıp mecaz kakaDolaylamaniz korkunc???
hayır ben anlıyorum da, şu dönemde şu ortamda hiç hoş durmuyor bu yüzden söylüyorum. tam tersi tutumlara ihtiyacımız varken..Hanımefendi açıklama yaptırmayın allah aşkına . Savaş kelimesinin mecazi bir söylem olduğunu anlayamıyorsunuz sanırım ??
Bugun marketteydim ve soganin kilosu 3 tl idi
Yarin birgun 1 1.5 tl olur merak etmeyin
Ne kadar da polyannacı bir kişiliğiniz var :) İmrendim doğrusu.Bugun marketteydim ve soganin kilosu 3 tl idi
Yarin birgun 1 1.5 tl olur merak etmeyin
Umudunuzu taktir ediyorum. Bir mucize olursa hepimizin haberi olur zaten.Bu seçimde alacagız
Asla...bu karsi tarafin tarafin yaftasi.Kendinize neden böyle bir etiketi yakıştırıyorsunuz ki?