Sen halktan değilsin sanırım :)He halkın he.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen halktan değilsin sanırım :)He halkın he.
Valla biz manuple olmadik :)Manüplasyon yapılıyor heytt başkan inceeeee
Bu seçimde alacagızEvet hayır, chp ve akp arasında değildi yalnız. Siz chpnin herhangi bir seçimde %40ı görebildiğine hiç şahit oldunuz mu?
Siz olmayınValla biz manuple olmadik :)
Ankara Etimesgut belediyesi MHP nin. Orada eşimin bir arkadaşı oturuyor. Gidip kendi sandığını izlemiş. 310 kişiden 190 ince 80 Erdoğan varmış. Tek sandığa göre bişey diyemeyiz ama sonuçta bu sonuç kendi belediyeyi aldığı yerden. Şimdiki sonuçlar bana mantıklı gelmiyor.Mhp nasıl 12 alıyor ben şok
Dogru siz asiller halksiniz :) biz zavalli makarnalar
:))E doğru bir şey söylemiş olurlar?
Bunda yanlış bir şey Yok ki.
Erdoğan da tek başına iktidardan haziran sonuçlarında koalisyon hükümetine düşünce,
Çoğunluk aldık başarıdır demişti.
Çok çabuk unutuyorsunuz :)
Savas??????Manupule etmek adınailk başta onları söylüyorlar yandaş basın maduru olmuyoruz. Durun bakalım savaş yeni başlıyor
Büyükşehirler dediğiniz İstanbul'da zaten %65 kadarı açılmış. Bundan sonra YSKnın sonuçlarıyla arada çok fark olacağını sanmıyorum.
Muharrem İnce nin oyunu CHp oyuyla kıyaslamak kadar komik bir şey yok. Partiye değil adaya oy verildiği hep unutuluyor. Buradan anladığım adayın kişiliğinden çok hangi partinin aday gösterdiği sanırım! Akşener in sözleri aklıma geldi şimdi. Yazık.
Sen halktan değilsin sanırım :)