- 9 Eylül 2013
- 11.936
- 27.375
Soğanı 6 liradan değil 10 liradan alsalar hak bizim insanaYazıklar olsun. Umudum kalmadı insanımızdan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğanı 6 liradan değil 10 liradan alsalar hak bizim insanaYazıklar olsun. Umudum kalmadı insanımızdan.
Yanı okadar fark yok yuksekten actılar yavas yavas ınıo tezcanın konusmasını dınledıysenız dıor ki sizi pes ettırmeye calışıorlar sakın kazanamadık deyıp sandıkları bırakmayın dıorOy sonuclarını acıklayan sadece aa ajansı var önceden başka bi ajans daha varms ama onu devlet aldı oyuzden suan sdece a ajansndan sonuc gelıor chpnın oluştrdgu bir sistemle seceımı takıp edıolar sandık başndakı gorevlıler ıslak imzalı secım sonuclarını chp ye gonderıor ordakı sonuca gore ıkısıde yakın 40 a 46 lı oranlardalar
:):):):):) chp ile akp mi 40a 46? Chpliler bile bu kadarına inanmıyordur bence.Oy sonuclarını acıklayan sadece aa ajansı var önceden başka bi ajans daha varms ama onu devlet aldı oyuzden suan sdece a ajansndan sonuc gelıor chpnın oluştrdgu bir sistemle seceımı takıp edıolar sandık başndakı gorevlıler ıslak imzalı secım sonuclarını chp ye gonderıor ordakı sonuca gore ıkısıde yakın 40 a 46 lı oranlardalar
Kurunun yanında biz de yandık. Ben işsizim de mesela..Soğanı 6 liradan değil 10 liradan alsalar hak bizim insana
Ya işte a ajansı öncelık kendı oylarını gonderıo oda yuksekten acılıoMhp nasıl 12 alıyor ben şok
Chp nin sonuçlarına göre
Erdoğan Akparti Mhp vs hepsi baraj altı
İnce yüzde 90 larla geliyor
Komik
Heh bu denildiyse zafer Halkın:)Aziz Nesin'i bol bol anıyorum.
Chp t0 akp 46 ama yarım saat olmştur bu sonuca hem neden sasrıyorsun kı evet hayrdada bole oldu akp hoop yuksekten az bı farkla kazndı dustu yanı:):):):):) chp ile akp mi 40a 46? Chpliler bile bu kadarına inanmıyordur bence.
Chp nin sonuçlarına göre
Erdoğan Akparti Mhp vs hepsi baraj altı
İnce yüzde 90 larla geliyor
Komik
Sakin ol
Fox tv
Uydurma derken
Fo
Foxu demin açtım öyle diyen görmedim
Canlı dinledinmi
Boyna tekrar etcek hali yok
O an dinlenediysen kaçırdın yani
Neyse tekrarını izlersin
e uydurma işte hepimiz seyrediyoruz.
40 ince 46 larda erdoğan dediler.
90 diyen olmadı.
Heh bu denildiyse zafer Halkın:)
RTE en kotu 49 da kalir bnce .
Normalde sayılar senin dediğin gibi çıkar. Diğer sitelerde de bu şekilde bilgi veriliyor. Heyecanla bekliyorum bakalım. Diğer türlü olursa şaşırırım
Bu oranlarda Demirtaş a 2-3 kalıyor.
Bence 8-9 olacaktır.
Biraz ince biraz Akşener daha düşük.
Erdoğan ı net söyleyemiyorum.
Bana 50 üzerinde kalacak gibi geldi.
Ama düşerse de şaşırmam. Beklediğim 47-48 idi.
Ben de aysun kayacı'yıAziz Nesin'i bol bol anıyorum.
Dogru siz asiller halksiniz :) biz zavalli makarnalarHe halkın he.
:)))))))Dogru siz asiller halksiniz :) biz zavalli makarnalar
Evet hayır, chp ve akp arasında değildi yalnız. Siz chpnin herhangi bir seçimde %40ı görebildiğine hiç şahit oldunuz mu?Chp t0 akp 46 ama yarım saat olmştur bu sonuca hem neden sasrıyorsun kı evet hayrdada bole oldu akp hoop yuksekten az bı farkla kazndı dustu yanı