- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Oylarımızı yükselttik bizim için başarı derler..Kendi içlerinde başarıdır bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylarımızı yükselttik bizim için başarı derler..Kendi içlerinde başarıdır bence
Düzelttim yüzde 40 yazacaktım..Yok canım öyle dememiş onu ima ediyor
Canlı dinledinmiFo
Foxu demin açtım öyle diyen görmedim
Cumhurbaşkanı seçim sandıklarının yaklaşık %44ü açıldı zaten.. Çok azı derken?
Sakin ol
Fox tv
Uydurma derken
Daha erken umudumuzu yitirmeyeceğiz inşallahYazıklar olsun. Umudum kalmadı insanımızdan.
Yüzde 38 i açılmıştı yazdığımda ve dediğim gibi nerelerin açıldığı önemli burafa daha yarısı açılmamış sandıklar üzerinden hiçbir parti için kesin sonuç çıkmaz hangi ilin hangi ilçesinin açıldığı önemli büyük şehirlerde.Daha önceki seçimlerde örnekleri gördük Ysk kesin net sonuçları açıklamadan buradan oran vermek mantıksız
Görünen köy kılavuz istemiyor..Daha erken umudumuzu yitirmeyeceğiz inşallah
O değil de gerçekten muharrem ince ye acıdım.. adamı harcamak için başkan adayı yaptılar. Bütün başarısızlığı onun başına yıkıp partiden şutlayacaklar.. böylece partide kk na muhalefet kalmıcak.. bi 4 sene daha böyle gider chp de kılıçdaroğlu
Oylarımızı yükselttik bizim için başarı derler..
e uydurma işte hepimiz seyrediyoruz.
40 ince 46 larda erdoğan dediler.
90 diyen olmadı.[/QUOTE
Hangi msjmdan bahsediyosun önce onu söyle
Arkadaşın uydurma dediği bülent tezcanın dil sürçmesiydi
İnanma sonuçlara daha İzmir yüzde onu açılmış. İzmir ilk başladığında sariymis mesela. Böyle bişey olabilir mi:)) MHP yüzde on ucmus. Hadi canım.Yazıklar olsun. Umudum kalmadı insanımızdan.
Mhp nasıl 12 alıyor ben şokİnanma sonuçlara daha İzmir yüzde onu açılmış. İzmir ilk başladığında sariymis mesela. Böyle bişey olabilir mi:)) MHP yüzde on ucmus. Hadi canım.