- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Hiiiiiiii müsriiif :)))) pirinç nerenin Çin mi Kanada mı
Tereyağ pahalıysa yeme hemşehrim margarin neyine yetmiyor, hanım tereyağlı pilav yiyecek diye he heeyyy
Karnımı acıktırdın zaten, soğan kırıp yiyeyim desem onu da yiyemiyorum, en iyisi yımırta kırayım ekmeği koklatarak yerim gider
Hangi aciklamasi iyiki ...Sn İnce'nin ilk basın açıklaması çok kötüydü.
Evet kazanacak kuşkum yok ,yok sen inanma zAten. Kıraathane acacagım derken sen inandın mı yoksa:) hmm ince kazanir diosun bu yuzden yani? Fabrika acacagiz kar oranini birlikte paylasacagiz dedigi icin? Bu heriflere inanmayan bi tek ben miyim yaa:)
Ki ayrı yazılırHangi aciklamasi iyiki ...
Oy calinma korkusuyla insanlar olaganustu tedbirler almak zorunda birakildi. Bu bile bir utancdir ulkemiz icin. Ama gelmis hala calindi diye aglamayin haaa re re rö yapiyorlar.
Tesebbusleriniz olsa da bu kez oylar calindiii demiceeeem kendi adima.
Cunku bu kez basaramayacaksiniz
Kiraathaneyi nasil biliyorsunuz bilmiyorum ama Resin bahsettigi kahvelere benzer kiraathaneler degil...Evet kazanacak kuşkum yok ,yok sen inanma zAten. Kıraathane acacagım derken sen inandın mı yoksa
evet kaybedersek oylarımız çalındı diyeceğiz.bu haksızlıklara,yalana,hırsızlıklara,ocakları sönen ailelere sırf kendi partisi olduğu için susan,kör sağır dilsiz olanlar....bu dünyada da öteki dünyada da ellerimiz yakanızda.haram zıkkım olsun.
çalıyorlar herşey ortada,silah sıkıyorlar,tehdit ediyorlar,engel oluyorlar görmedikkii duymadıkkii yalankii! hala hebele dübele pes ya pes!
Evett sandık sonuçları böyle giderse bay bayyyyyyy
Acsin nolcak? Gorende coffeeshop acacam dedi sancak..Digeride secilirse keske fabrika acsa isterdim yanilmayi..Evet kazanacak kuşkum yok ,yok sen inanma zAten. Kıraathane acacagım derken sen inandın mı yoksa
Kiraathaneyi nasil biliyorsunuz bilmiyorum ama Resin bahsettigi kahvelere benzer kiraathaneler degil...
Insallah açılır kiraathaneler ....
Harıka degil harika , begendım değil , beğendim oldu muuuu ?Ki ayrı yazılırher açıklaması iyi süper harıka begendım like
Bu olayları neden haberlerde vermıolar anlamdımAçıp bakabilirsin , otobuslerle sahte oyları taşıyorlardı ama yakalandılar
Bide bahcede yuvarlanip gitme gibi vaadleride vardi:) ama bu iyiydi begendim:))Evet kazanacak kuşkum yok ,yok sen inanma zAten. Kıraathane acacagım derken sen inandın mı yoksa
Smdi fox verıoAçıp bakabilirsin , otobuslerle sahte oyları taşıyorlardı ama yakalandılar
Oysa herşeyi veriyorlar. Bunları niye vermiyorlar kiBu olayları neden haberlerde vermıolar anlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?