- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
Emekli değilim ama ben de çok sevinenlerden olacağımErdoğan kazNırsa en çok emekliler sevinir kıraathanelr açacakmış yaaaaaa:) ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emekli değilim ama ben de çok sevinenlerden olacağımErdoğan kazNırsa en çok emekliler sevinir kıraathanelr açacakmış yaaaaaa:) ;-)
Sen sevin ,milyonlar üzülsün ;-).Emekli değilim ama ben de çok sevinenlerden olacağım
Hayır benEmekli değilim ama ben de çok sevinenlerden olacağım
Neye uzulcek? Kiraathane acilcak diye mi:)Sen sevin ,milyonlar üzülsün ;-).
Boşuna beyin enerjimizi harcamayalım. Oyumuzu kullandık. Hayırlısını diledik. Bekleyelim kardeşçe.Aradaki farkı azaltmak içün
Olmaz en çok ben :) ben 2 kişilik sevineceğimHayır ben
Evet 3 yarali 1 olu varnis biz ulkece hic bir b.k u adam gibi yapamiyoruz ne adam bi seviniyoruz nede uzuluyoruz
Maalesef. Allah yardımcımız olsun daha kötü olaylr yaşanmamıştır inşallah.Gerçekten mi Allahım sen koru Ya Rabbi.
Seçimde sevdiğim sözler ;
Seçimlere katılım oranı %90'larda olursa bunların işi bitmiş demektir. Tek korkum katılım oranının %120'lerde olması
Hiiiiiiii müsriiif :)))) pirinç nerenin Çin mi Kanada mı
Tereyağ pahalıysa yeme hemşehrim margarin neyine yetmiyor, hanım tereyağlı pilav yiyecek diye he heeyyy
Karnımı acıktırdın zaten, soğan kırıp yiyeyim desem onu da yiyemiyorum, en iyisi yımırta kırayım ekmeği koklatarak yerim gider
Son seçimlerde yayın yasağı kalkmadan isimlerde veriliyor...az önce hangi kanalda söylendi hatırlamıyorum ama 9 u bulmaz dendi...şimdi sosyal medya da çok aktif insanlar kendi sandık sonućlarıni da paylaşıyorlar ben 3 4 sandık sonucunu aldim bileumarım böyle gider...gerçi sonucu az çok belli sandıklardıYanlış mı hatırlıyorum sanki öncelerden oranlar veriliyordu ama yasak kalkınca partiler yazıyordu. İnşallah anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
Hayır kaZanırsa şayet ama kazanamayacak, hiç vaatlerinde fabrıka aççaacm dedi miNeye uzulcek? Kiraathane acilcak diye mi:)
Ben Allahın adaletine güveniyorum, sandıklara değil :)eğer adil olacaksa neden olmasın
:) hmm ince kazanir diosun bu yuzden yani? Fabrika acacagiz kar oranini birlikte paylasacagiz dedigi icin? Bu heriflere inanmayan bi tek ben miyim yaa:)Hayır kaZanırsa şayet ama kazanamayacak, hiç vaatlerinde fabrıka aççaacm dedi mi
Evett sandık sonuçları böyle giderse bay bayyyyyyySon seçimlerde yayın yasağı kalkmadan isimlerde veriliyor...az önce hangi kanalda söylendi hatırlamıyorum ama 9 u bulmaz dendi...şimdi sosyal medya da çok aktif insanlar kendi sandık sonućlarıni da paylaşıyorlar ben 3 4 sandık sonucunu aldim bileumarım böyle gider...gerçi sonucu az çok belli sandıklardı
ne olursa olsun vatana millete hayirlı olsun
Bu vıdeoyu kısa ozetlme ımkannız vr mı
ahaha çin çin çakma prinç
yumurtalar numaralı artık yürüyen istersen pahalı. ekmeğe salça sür ye neyine yetmiyo ekmekte bulamazsan pasta ye