Bu yüzden binlerce kütüphane kapatıldı değil mi:) örneğin benım bulunduğum şehirdeKiraathaneyi nasil biliyorsunuz bilmiyorum ama Resin bahsettigi kahvelere benzer kiraathaneler degil...
Insallah açılır kiraathaneler ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yüzden binlerce kütüphane kapatıldı değil mi:) örneğin benım bulunduğum şehirdeKiraathaneyi nasil biliyorsunuz bilmiyorum ama Resin bahsettigi kahvelere benzer kiraathaneler degil...
Insallah açılır kiraathaneler ....
Ne idugu belirsiz bir yazıyı alıp buraya koyuyorsunuz... Hadi diğer olaylarda video var görüntüler var. Ona da inanmiyorum öyle olaylar olurkeb kim çekilmesine izin verir diyordunuz siz. Görüntüye inanmayıp yukarıdaki cidden ne olduğu belli olmayan şeye mi inanıyorsunuz. Birazcık bilgisayardan telden anlayan insan yukarıdakini yapar zaten. Yaa hayret ediyorum...Eki Görüntüle 2160948 Eki Görüntüle 2160949 hmmmmm şimdi itibar mi edelim ?
Bence evet.. :)nette okudugun herseye inanirsan..Eki Görüntüle 2160948 Eki Görüntüle 2160949 hmmmmm şimdi itibar mi edelim ?
Yandaş kanal izlersen vermezler :)Bu olayları neden haberlerde vermıolar anlamdım
Ne yazmışım itibar mı? edelim.Ettim mi demisimNe idugu belirsiz bir yazıyı alıp buraya koyuyorsunuz... Hadi diğer olaylarda video var görüntüler var. Ona da inanmiyorum öyle olaylar olurkeb kim çekilmesine izin verir diyordunuz siz. Görüntüye inanmayıp yukarıdaki cidden ne olduğu belli olmayan şeye mi inanıyorsunuz. Birazcık bilgisayardan telden anlayan insan yukarıdakini yapar zaten. Yaa hayret ediyorum...
Begeneceksın çünkü doğru konuşuyorum:)Bide bahcede yuvarlanip gitme gibi vaadleride vardi:) ama bu iyiydi begendim:))
Öyle olsa bile. Sizin itibar mi edelim dediğiniz şeyle diğer görüntuler arasında dağlar kadar fark var. Hadi siz de-bulabiliyorsaniz tabii- videolu bişey köyün da bari eşit ornekler olsun. Böylesi çarpıtmaya giriyor çünkü.Ne yazmışım itibar mı? edelim.Ettim mi demisim
Bebegım yazım yanlışı o benımkısı klavye kaynaklı ,yoksa biliyorum yani :)Harıka degil harika , begendım değil , beğendim oldu muuuu ? ))
Oyunların içinde oyunlar dönüyor.Suruç olaylari ne oyle ya.
Biktik usandik arkadas bari secimi duzgun yapin.
inci itibar et dediğin videolar komedi gibi yapmaÖyle olsa bile. Sizin itibar mi edelim dediğiniz şeyle diğer görüntuler arasında dağlar kadar fark var. Hadi siz de-bulabiliyorsaniz tabii- videolu bişey köyün da bari eşit ornekler olsun. Böylesi çarpıtmaya giriyor çünkü.
Hepsi öyle değil. Bir kişi vefat etti bugün. Her şey komedi olsaydı o olay da olmazdı.inci itibar et dediğin videolar komedi gibi yapma