- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar mac sonrası yorumcuları gibiyiz düşüncelerimizin hiçbir etkisi olmayacak değil mi? Bizimkiler çalındıysa da sizinkiler çalındıysa da.
Evet ama bu konuda yapacak hiçbir şeyimiz yok. Bizim tek temennimiz Eğer varsa düzeltilmesi ve yoluna koyulması. Keşke ülkemizde böyle acılar olmasaBizimki,sizinki değil işte.Onlar hepimizin oyu.O sandıkta her partiden oy var.İnsanların sinirlendiği şey bu.Partinin önemi yok.
Neyse.
Umarım bir sıkıntı çıkmaz bugün başka,ölüm haberine üzüldüm ben baya.
Herkes bu seçimi bekliyordu acaba yoğunluktan olabilir mi?Bazı sitelere girilmiyor şu an. Sizce de garip değil mi?
Aaaa neden inci:) bakaydın onun icin gitmedin mi zaten ? Moralin bozulmasın hayırlısı olsun:)Ben bir okula geldim sayımı izlemeye. Moralim bozuldu çıktım:)) şimdi oturuyorum kapıda. Ama son sonuca bakacağım bittikce.
Baksaydın çalınmasaydı :))Ben bir okula geldim sayımı izlemeye. Moralim bozuldu çıktım:)) şimdi oturuyorum kapıda. Ama son sonuca bakacağım bittikce.
Suppperrrrrrr gunun anlam ve onemine ithafen :)
Sanmam bildiğin sözlük işte. Hem bizim süper internetimiz var öyle olmaması gerek:))Herkes bu seçimi bekliyordu acaba yoğunluktan olabilir mi?
Çalınma yok. Ben zaten beşten sonra gittim izlemeye sadece. Zarfları saydılar once. Hatta bir tane eksik zarf vardı baya onu aradılar. Meğerse önlü onlu dizmislerdi kolay saymak için birini on birli yapmışlar ondanmis. Sonra da saydılar işte. Ama şey oldu mesela. Başka bir adaya mührü vurmusken başka bir adayın adını soyleyip onun tarafına koydu başkan. Sonra başka izleyen bir vatandaş fark etti de düzelttiler. Dört tane musahid var orda hiçbiri fark etmesiBaksaydın çalınmasaydı :))
İnşallah böyle devam eder :)İlk sonuçlar yüzde 59 ile ERDOĞAN