- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Hahah valla ona soramadim dua ediyordum kusura bakmasin artik analarin sozu gecerPusulayı zarfa koymadan önce bebeğe gösterip şans öpücüğü ver demedin mi :))) haftalardır senle seçim anketlerine katıldı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah valla ona soramadim dua ediyordum kusura bakmasin artik analarin sozu gecerPusulayı zarfa koymadan önce bebeğe gösterip şans öpücüğü ver demedin mi :))) haftalardır senle seçim anketlerine katıldı :)
Değil mi ama ablam, ben olsam şans öpücüğü alırdım ne de olsa onlar melekAyy ne güzel fikir:)
Patalojik vaka.. tıp fakültelerinde ders diye okutulması lazım o adamın..Onu okurken tek eğlenen ben miyim nasıl bir çaresizlik içinde debeleniyorsa bütün gece uyumadı
Hamile duasi diye birseyde var ama o kotami kullandim benDeğil mi ama ablam, ben olsam şans öpücüğü alırdım ne de olsa onlar melek
Çatışma yaşanmış deniliyor. 1 kişi ölmüşTehditle once oy kullandirilmis sonra sandiga disardan 1 paket oy atilmis
Kuzuyuda unutmayin kizlar o daha eglenceliPatalojik vaka.. tıp fakültelerinde ders diye okutulması lazım o adamın..
Evet 3 yarali 1 olu varnis biz ulkece hic bir b.k u adam gibi yapamiyoruz ne adam bi seviniyoruz nede uzuluyoruzÇatışma yaşanmış deniliyor. 1 kişi ölmüş
Hamile duasi diye birseyde var ama o kotami kullandim ben
Gerçekten mi Allahım sen koru Ya Rabbi.Çatışma yaşanmış deniliyor. 1 kişi ölmüş
Kuzuyuda unutmayin kizlar o daha eglenceli
Tamam hayvanlarda kendini anlatamadigin icin olur bence kopefimiz opsun ozaman :)
Ay ben ne yapsam acaba, bende bebek yok, evin en masumu 4 bacaklı köpeğim, ona öptüreyim bari
Evet cevaplar efsane zaten ve cevap yazanlar belgeliler cok zekiler :))ahaha evet dün akşam çok güldüm.
bu gençlerin hazırcevaplığına zekasına hayranım.
umut doluyor insanın içi.
https://www.instagram.com/p/BkZ0TrzgXSt/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1q657pslps2bl
Bu nasıl cbaskani adayi yaaa midem bulandi
Ayy bu haberi ben yazacaktimki sn ile kacirdim hainsin kazen :)))Seçimde sevdiğim sözler ;
Kesin bilgi lütfen yayalım
SON DAKİKA Muharrem İnce yanındaki heyetle beraber Urfa'ya gidiyor. #Seçim2018
Kuzu nun Prof olduğu yerde ben kendimi ordinaryus kabul ediyorum... o eğlencelikKuzuyuda unutmayin kizlar o daha eglenceli
Danla Bilic İnce'yi desteklediği için takipçilerinden linç yemiş İnce de Danla'yı takibe almış. Aklınca bundan malzeme arıyorlarDerken ?