- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
Danla bilic takipbeden cb adayi masallah ne ilerici. Ulkeyi nerelere getircek :)))Derken ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Danla bilic takipbeden cb adayi masallah ne ilerici. Ulkeyi nerelere getircek :)))Derken ?
Herkesin cumhurbaskani iste :) mide bulandiracak birsey yok ortada bu kdr hassas mideye sahipseniz 16 senedir naptinizhttps://www.instagram.com/p/BkZ0TrzgXSt/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1q657pslps2bl
Bu nasıl cbaskani adayi yaaa midem bulandi
Konu yaptikları malzemeye bak tabi ayakkabı kutuları kuran ayetleriyle dalga geçenler falan bulamayınca bunlarla idare ediyorlarDanla Bilic İnce'yi desteklediği için takipçilerinden linç yemiş İnce de Danla'yı takibe almış. Aklınca bundan malzeme arıyorlar
Danla Bilic İnce'yi desteklediği için takipçilerinden linç yemiş İnce de Danla'yı takibe almış. Aklınca bundan malzeme arıyorlar
Maalesef sizinle ayni gozlukle bakmiyoruz.Herkesin cumhurbaskani iste :) mide bulandiracak birsey yok ortada bu kdr hassas mideye sahipseniz 16 senedir naptiniz
Kadinin geri oldugunu ne biliyorsun rte herkese dusman oldugu icin siz cb oyle olunur saniyorsunuzDanla bilic takipbeden cb adayi masallah ne ilerici. Ulkeyi nerelere getircek :)))
Partizanlık yapma demiyorum hobi olarak yine yap ama azıcık mantıklı olKonu yaptikları malzemeye bak tabi ayakkabı kutuları kuran ayetleriyle dalga geçenler falan bulamayınca bunlarla idare ediyorlar
Aklinca derken kim olarak bunu soyluyorsunuz??? Karsinizda bir ogretmen var. Ve devlet adami nasil oolmali bilgim var. En azindan gecmisinde sarkintilik ve sosyal medya fani olmamasi gerektigini biliyorum.Danla Bilic İnce'yi desteklediği için takipçilerinden linç yemiş İnce de Danla'yı takibe almış. Aklınca bundan malzeme arıyorlar
Danla bilic takipbeden cb adayi masallah ne ilerici. Ulkeyi nerelere getircek :)))
Ne kadar eminsiniz ? Başka şey gelmez mi sin aklınıza hiç?? Hep bi kadın meselesi.https://www.instagram.com/p/BkZ0TrzgXSt/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1q657pslps2bl
Bu nasıl cbaskani adayi yaaa midem bulandi
Bunlarla bilimde ilerlersinizKadinin geri oldugunu ne biliyorsun rte herkese dusman oldugu icin siz cb oyle olunur saniyorsunuz
Azcık mantıklı konuş u seviyorum ben ince bir espri var onda ay gene ince dedimPartizanlık yapma demiyorum hobi olarak yine yap ama azıcık mantıklı ol
Ben gozluk kullanmiyorum belki de sizinde o pembe gozlukleri cikarmanizin vakti gelmistirMaalesef sizinle ayni gozlukle bakmiyoruz.
Siz takip edemiyonuz galiba gidip bakin :)Ne kadar eminsiniz ? Adamın instagram face şu bu takip ettiğinde.. 100 çeşit ince konseptiyle hesap açan var sosyal.medyada.. hepsiyle sağa sola mi şarkıyı adam... Allah aşkına 1 durup düşünün artık yahu.. .
Sevmeyin tamam da nedir bur itibarsızlaştırma çabası yalannyanlis fake hesaplarla...
Ben gozluk kullanmiyorum belki de sizinde o pembe gozlukleri cikarmanizin vakti gelmistir
Sizin de karşınızda bir öğretmen var hayırdır ne oluyor mesleklere göre tavır mı alıyorsunuzAklinca derken kim olarak bunu soyluyorsunuz??? Karsinizda bir ogretmen var. Ve devlet adami nasil oolmali bilgim var. En azindan gecmisinde sarkintilik ve sosyal medya fani olmamasi gerektigini biliyorum.