Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla pis günahları boynuna geneli akpli dikilmiş oraya vampir gibi kayınvalideme tarif ediyor tayyibi lambayı gösteriyor sen hayırdır dedim tarif et amblem gösterme kişi gösterme çakallar .. inşallah çalmazlar bi iş çeviremezlerBelli oomaz ya calmazlarsa sonuc degisir eminim en azindan mecliste sonuc degisir ama.calarlarsada artik ilahi adaleti bekleyecegiz
Oraya bakmadim tesekkur ederimHalk TV şu an izlemiyorum ama bitmiş mi bilmiyorum. Köy isimlerini ve sandık numaralarını paylaştılar.
Evet doğru anlamışsınız aynen öyle .Surıyelı babana dıokı gel bızım vatan için savas yanlış anlaamdım demı yoookk artık dıorum benım eşim gorduklerını hep azarlıo valla sen bu halınle neden vatanını korumadın savasmadın dıe
İsraile amerikaya işbirlikçilere sesi çıkmaz bunların kendi ülkesindeki kendi vatandaşı ezme derdindeler nasıl ayrıştığımızı görsün herkes yazıklar olsun artık sinirlerim dayanmıyor okuduğum yorumlara .. yine de YA SABIR !Neyin zaferi neyin ezicisi? Amaç nedir?
Kimse kimseyi ezemez. Sadece ülkemizde bir seçim yapılıyor. Kelimelere dikkat!!!
Insallah temennimiz o ama bakalim ne olacak bu secimde cok baska seylerde var merak.ediyorum gercektebValla pis günahları boynuna geneli akpli dikilmiş oraya vampir gibi kayınvalideme tarif ediyor tayyibi lambayı gösteriyor sen hayırdır dedim tarif et amblem gösterme kişi gösterme çakallar .. inşallah çalmazlar bi iş çeviremezler
Yazık gercekten bıxım mılletımızde bunlara acıyor ennn buyuk duam lutfen sızdende bu duaya katılmanızı istıyorum Rabbım bızlerı mılletımızı kımseye muhtac etmesın vatanmzda bırlık olabılmeyı nasıp etsınnnEvet doğru anlamışsınız aynen öyle .
Hamileleri sokmayin buaraya :) ablamTopikteki hamile kardeşlerim özellikle sizler sakin olun lütfen, siz strese girdikçe endişeleniyorum, Allah muhafaza. Sakin olun ne olur
Amin arkadaşım amin de yine bir kedi trafoya girerse (!) Birilerine muhtaç olmamak pek de mümkün olmayacakYazık gercekten bıxım mılletımızde bunlara acıyor ennn buyuk duam lutfen sızdende bu duaya katılmanızı istıyorum Rabbım bızlerı mılletımızı kımseye muhtac etmesın vatanmzda bırlık olabılmeyı nasıp etsınnn
Topikteki tüm hamileleri listeleyip dışarı çıkartayım tek tek, sen de sakin ol olur mu bebeğin gelmesine az zaman kalmış, maşallah sübhanallah bebeklerimizeHamileleri sokmayin buaraya :) ablam
Artık işi daha da gelştırdıler bence ysk başkanı falanAmin arkadaşım amin de yine bir kedi trafoya girerse (!) Birilerine muhtaç olmamak pek de mümkün olmayacak
Tekrar ediliyorsa çok iyi. Aklıma hiç o seçenek gelmiyor yani:))İptal olunca tekrar edilmesi gerekmiyor mu?
Haklısınız insanların hakkını gaspedip aynı zaman da vaktini de çalıyorlar, en temel hakkını ne şartlarda kullanıyor insanlar.
Bu muhteşemdiSeçimde sevdiğim sözler ;
"Oy kullanmak şey gibi değil mi ya, kan verip tahlil sonuçlarını beklemek gibi "
Topikteki hamile kardeşlerim özellikle sizler sakin olun lütfen, siz strese girdikçe endişeleniyorum, Allah muhafaza. Sakin olun ne olur
Ozellikle hanimlar bilir:) gebelik icin bekliyosan.. aboww gecmiyo o saatler:)Seçimde sevdiğim sözler ;
"Oy kullanmak şey gibi değil mi ya, kan verip tahlil sonuçlarını beklemek gibi "
İsraile amerikaya işbirlikçilere sesi çıkmaz bunların kendi ülkesindeki kendi vatandaşı ezme derdindeler nasıl ayrıştığımızı görsün herkes yazıklar olsun artık sinirlerim dayanmıyor okuduğum yorumlara .. yine de YA SABIR !