Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin arkadaşım amin de yine bir kedi trafoya girerse (!) Birilerine muhtaç olmamak pek de mümkün olmayacak
Yok sakinim ablam tesekkur eder seni operizTopikteki tüm hamileleri listeleyip dışarı çıkartayım tek tek, sen de sakin ol olur mu bebeğin gelmesine az zaman kalmış, maşallah sübhanallah bebeklerimize
Acile gittim sırf bekliceksiniz dedi diye acilden çıkıp oyumu kullanmaya gittim hasta hasta. Canım ülkem.İptal olunca tekrar edilmesi gerekmiyor mu?
Haklısınız insanların hakkını gaspedip aynı zaman da vaktini de çalıyorlar, en temel hakkını ne şartlarda kullanıyor insanlar.
Beni çıkarmayın bir yere :) diğer sosyal medyalar daha çok geriyor edep adap kalmamış kimsede sövüp sayıyorlar burada saygı çerçevesinde fikirlerimizi söylüyoruz arada gerilsekte saygı duruyor .. beni yaban ellere göndermeyin :)))
Yok sakinim ablam tesekkur eder seni operiz
Aynen bende simdi goz gezdireyim.dedim fetocu melih atmista atmis dinozar diken adamdan ne olurBeni çıkarmayın bir yere :) diğer sosyal medyalar daha çok geriyor edep adap kalmamış kimsede sövüp sayıyorlar burada saygı çerçevesinde fikirlerimizi söylüyoruz arada gerilsekte saygı duruyor .. beni yaban ellere göndermeyin :)))
Size ve bebişe sevgiler aman sağlığa dikkatAcile gittim sırf bekliceksiniz dedi diye acilden çıkıp oyumu kullanmaya gittim hasta hasta. Canım ülkem.
Ayy keske oyle olsa ne guzel olurHamilelerden itiraz var, sizin oylar 2 oy gücündedir, karşınızda duramam
Onu okurken tek eğlenen ben miyim nasıl bir çaresizlik içinde debeleniyorsa bütün gece uyumadıAynen bende simdi goz gezdireyim.dedim fetocu melih atmista atmis dinozar diken adamdan ne olur
Neden?Suruc da oy verme islemi iptal edilmis 100 sandik gecersiz sayilmis
Ayy keske oyle olsa ne guzel olur
Bizden de size sevgiler kızımla :)Size ve bebişe sevgiler aman sağlığa dikkat
Ayy ne güzel fikir:)Pusulayı zarfa koymadan önce bebeğe gösterip şans öpücüğü ver demedin mi :))) haftalardır senle seçim anketlerine katıldı :)
Bende cok guluyorum adamda bos kafa var ya birde kuzuya cok guluyorum :)))Onu okurken tek eğlenen ben miyim nasıl bir çaresizlik içinde debeleniyorsa bütün gece uyumadı
Ayy keske oyle olsa ne guzel olur
Tehditle once oy kullandirilmis sonra sandiga disardan 1 paket oy atilmisNeden?