- 20 Ocak 2010
- 45.237
- 153.292
- 43
Nasıl algı kokan bir ad soyad ama bu kadar insanların duygularını sömürüyorlar işteBir de Suriyeli milletvekili adayı var Bursa'dan.
Muhammed Erdoğan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl algı kokan bir ad soyad ama bu kadar insanların duygularını sömürüyorlar işteBir de Suriyeli milletvekili adayı var Bursa'dan.
Muhammed Erdoğan.
Cok iyi valla bravo harika süper tebrikler yeni ismi ,yeni soyismi öyle bir ah aldınız ki akp öyle bir ah aldınız ki incenin şiirindeki gibi en fazla da şehit ailelerindenBir de Suriyeli milletvekili adayı var Bursa'dan.
Muhammed Erdoğan.
Soyismini hayranlıktan değiştirmiş zatenNasıl algı kokan bir ad soyad ama bu kadar insanların duygularını sömürüyorlar işte
Vay vayyyyyyyyyyyyy hayran olduğu kişiye bakSoyismini hayranlıktan değiştirmiş zaten
Benim babam asker. Bir Suriyeli gelip neden bizim ülkemiz için savasmiyorsunuz diye sormustu. Bunlar sayesinde ırkçı da oldum valla helal olsun . Lanet insanlarNe guzel valla tabi adamları boşunamı besledı yıne dıyorum yıne dıyorum kadına ccga yaslıya hastaya tamam yardım edelım ama adam senden benden saglam gdıp yurdunu koumuyor burda bızım hakkımızı yıyor bu nasıl iştir ya ama tabıkı hiç bişey karsılıksız olmaz o besledı onlarda oy verecek
Niye kendi açısından haklı değil miVay vayyyyyyyyyyyyy hayran olduğu kişiye bak
Sanmıyorum... akşam 5 de sandıkar sayılırken bütün pusulalar mühürsüz çıkacak. Olmaz öyle şey...Uçucu mühürler varmış vurduktan birkaç.dakika sonra uçuyormuş arkadaşın kayınpederi kabinde oyalanınca farketmiş eşimin öğtencilerinden de farkedenler olmuş kağıtlara basıp uçan mühürleri alıyorlarmış daha neler duyacağız bakalım.Ayrıca oy pusuluları zarfın içinde değil ayrı verilmeli zarfın içindeyse içeri girmeden çıkarıp bakın önceden mühürlü olabiliyormuş
Uçucu mühürler varmış vurduktan birkaç.dakika sonra uçuyormuş arkadaşın kayınpederi kabinde oyalanınca farketmiş eşimin öğtencilerinden de farkedenler olmuş kağıtlara basıp uçan mühürleri alıyorlarmış daha neler duyacağız bakalım.Ayrıca oy pusuluları zarfın içinde değil ayrı verilmeli zarfın içindeyse içeri girmeden çıkarıp bakın önceden mühürlü olabiliyormuş
Kendi açısından tabi haklı eğri oturup düzgün konuşmak lazım bizim mayamızda bu var çünküNiye kendi açısından haklı değil mi
Valla izlemiyorum haber , oyunu bırakın artık bırakın bu vatan savaşılarak kazanıldı çalınarak deilCHP sandıklarla ilgili açıklama yapıyor izledikçe fenalık geliyor
Hangi kanalda aciklama yapiliyorCHP sandıklarla ilgili açıklama yapıyor izledikçe fenalık geliyor
o röportajı yapan sakallıyı tanıyorum ilk önce kendi evladına sahip çıksın kendisi sonra mikrofonu başkasına uzatsın
Surıyelı babana dıokı gel bızım vatan için savas yanlış anlaamdım demı yoookk artık dıorum benım eşim gorduklerını hep azarlıo valla sen bu halınle neden vatanını korumadın savasmadın dıeBenim babam asker. Bir Suriyeli gelip neden bizim ülkemiz için savasmiyorsunuz diye sormustu. Bunlar sayesinde ırkçı da oldum valla helal olsun . Lanet insanlar
Halk TV şu an izlemiyorum ama bitmiş mi bilmiyorum. Köy isimlerini ve sandık numaralarını paylaştılar.Hangi kanalda aciklama yapiliyor