Ne guzel doğru yoldasin demekEvet en büyük Atatürkçüyüm ve gurur duyuyorum
Algı yaparak bir yere varamayacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel doğru yoldasin demekEvet en büyük Atatürkçüyüm ve gurur duyuyorum
Attığım linke baktın mı ? ahh ahh işinize gelmeyince ya biz algı yapıyor oluyoruz ya da dış mihrakların oyunu oluyorEvet en büyük Atatürkçüyüm ve gurur duyuyorum
Pardon anlamadımİyi de bu bir yasa ile bundan sonra Atatürke ve İsmet İnönü ye iki ayyaş denecek gibi bir şey değil ki.. Ben yasa çıkardıklarını düşündüğünüzü sandım yazdıklarınızdan... Doğru mu anladım?
Evet en büyük Atatürkçüyüm ve gurur duyuyorum
Bakın Bilale anlatıyorum şuan.2 ayyaştan kasıt sizce iki kişiyi kastetmek mi oluyor bu cumhurbaşkanının ve Başbakan’ın tek başına alabileceği bir karar mı sizce
O zaman başka kelime kullansın.Hala anlamadınız
Münafık kelimesinin manasını yazdınız zaten
Benzetme yapmıştır oyum cumhurbaşkanına yani taraf gibi görünüp parlemento da ak partiye oy vermeyelim diyerek göründüğünün dışında ki insanlar için söylenmiş
Olur :)O zaman başka kelime kullansın.
Pardon anlamadım
Teşekkür ederim buldum indirdim numaramı filan yazdım arayacağız diye bi yazı geldi içeriği ile ilgili bilgin varmı peki merak ettim nasıl bir uygulama güvenlik adına birşeyler yapabilir miyiz diye bakmıştım
Ülkeyi yönetecek adama bak
Ya adamlara bak sen bu kadar tezgahı kurmuslar. Secim sonuçlarını lehlerine göre ayarlamislar. Ama bilgisayar hata vermiş ve ekrana yansımış . Ve ifşa olmuşlar bak sen ya Hey Allahım ♡bu şey degilmi ya kazan doğuruyor ama ölemiyor Adamlar tezgahı kuruyor ama ekrana yansıtacak kadar beceriksiz bir şekilde ortaya koyuyorlar ve orda kaza oluyor ekrana yansıyorhttps://odatv.com/aanin-secim-sonuclari-yanlislikla-secimden-4-gun-once-yayinlandi-21061823.html Sen şimdi yaptıkları açıklamaya da inanırsın :)
Siz inanmazsanız ben ne yaparım ama... bak kahroldum şimdiAllah bildiği gibi yapar mı bilemem de siz hırsıza oy verdikçe sizin samimiyetinizin zerresine inanmam
#TAMAM
Ahlakı bacak arasında arayanlarla konuştuğumuzu unutma :)Evet ülkeyi yöneten gece klübunde eğlenemez demi eğlenmeyi,gezmeyi,okumayı,diploması olani tabi daha iyi yönetecek
Oooo iddialıyız bakıyorumdaGörüşürüz :)
#o zaman #DEVAM evet uzun süredir devam eden tehditvari konuşmalardan biriYargılanacaksınız lafının çok uzun süredir kullanıldığını bilmeyen geyikçiler iş başında, tamam :)
Ben sizin gibi düşünmüyorum sizin anacınız zaten akp Atatürk düşmanı gibi gösterip algı yapmakBakın Bilale anlatıyorum şuan.
Bu ülkede içkili yerlere gelen yasakları anlatmama gerek var mı bilmiyorum. "Efes" markasının adı bile kullanılamıyor. Stat çevrelerinde bira satılması yasaklanıyor siz düşünün.
Atatürk rakısını da içerdi. Dans da ederdi. Türkü de dinlerdi. Kitap da okurdu.
Rte ”Vals yapıyorlardı fraklı, valsli, şampanyalı Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıyorlardı, Cumhuriyet adına millet tariz ve hatta taciz edildi" demiş bir insan.
Yani Atatürk'ü sevmediğini görmemek için bir insanın ya kör ya başka bir şey olması lazım
Tabi ki ayyaş lafı öylesine söylenmiş bir laf değil
Orada direkt olarak iki kişi yasa yaptılar demiyor. Maksat bağcıyı dövmek
Anlıyor musunuz?