- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
yapılan oyunu kastediyor oyumu cumhurbaşkanımdan yana kullanıp parlemento da ak partiye vermeyelim algısı yapanlar içinKim münafık diyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapılan oyunu kastediyor oyumu cumhurbaşkanımdan yana kullanıp parlemento da ak partiye vermeyelim algısı yapanlar içinKim münafık diyor.
Görüşürüz :)Ama bırakın şu muhabbeti artık ya... Kimin cebine kutusuna çekmecesine artık neresine olursa olsun hakkı hariç kuruş milletin parası girmişse Allah bildiği gibi yapsın.
Samimi duygumda bu şekilde. Umarım bu sizin için yeterli olmuştur.
Ben bu pazar Allah izin verirse oyumu kullanacağım.
Dediğim gibi üç gün sonra görüşürüz
DEVAM.
Gır google gorursunBiz görmedk at videoyu atıp tutmayın
Kaynak : https://onedio.com/haber/mimar-sina...azsaniz-elektriginizi-suyunuzu-keseriz-828325
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne Tahliye Talimatı: 'Çıkmazsanız Elektriğinizi, Suyunuzu Keseriz
Haddinizi bilerek yorum yapınYıllardır tüm seçimlerde olan şeyler bunlar. Hep mi oyun?
Hep zaten akp kandırılıyor, akp'ye oyunlar oynanıyor, hep!
Daha önce kimse dedi mi bilmiyorum ama profil fotoğrafınızdaki Atamdan utanın.
Ona ayyaş diyenlere oy veriyorsunuz. Ona binaenHaddinizi bilerek yorum yapın
İnandınız sizde buna, salak mı sizce bunlar böyle bir tezgah hazırlayıp yanlışlıkla sunacak kadarO yüzden mi yandaş kanal, yanlışlıkla sandıkların açıldığını ve RTE’nin %52 oranla kazandığını gösterdi :)
İstemiyorum :)Gır google gorursun
Sizin rte inandığınız gibi kuzum:) yıllardır kandırıldık diyen cb var yaneİnandınız sizde buna, salak mı sizce bunlar böyle bir tezgah hazırlayıp yanlışlıkla sunacak kadar
Eee oldu ama somut deliller var?İnandınız sizde buna, salak mı sizce bunlar böyle bir tezgah hazırlayıp yanlışlıkla sunacak kadar
2 ayyaş deyiminde isimlendiren sizlersiniz ben ağzından duymadım Atatürk dediğiniOna ayyaş diyenlere oy veriyorsunuz. Ona binaen
"2 tane ayyaşın yaptığı yasa"2 ayyaş deyiminde isimlendiren sizlersiniz ben ağzından duymadım Atatürk dediğini
Siz sadece kabullenmek istemiyorsunuz. Körü körüne bağlanmak sizinkisi2 ayyaş deyiminde isimlendiren sizlersiniz ben ağzından duymadım Atatürk dediğini
Yoo ben duyduğumda yol alırım duyduklarıma mana katarak değilSiz sadece kabullenmek istemiyorsunuz. Körü körüne bağlanmak sizinkisi
Ya gerçekten ayıp2 ayyaş deyiminde isimlendiren sizlersiniz ben ağzından duymadım Atatürk dediğini
Pardon yasa için Meclis’te oy çoğunluğu olarak karar verilmiyormu bu iki kişinin vereceği bir karar mı"2 tane ayyaşın yaptığı yasa"
Biz yasa mı yaptık?
O yüzden somut şeyleri bile reddediyorsunuz öyle mi :)Yoo ben duyduğumda yol alırım duyduklarıma mana katarak değil
İsimlendiren sizlersinizYa gerçekten ayıp
Hadi İnce'ye Kılıçdaroğlu'na saydırıyorsunuz da bari Atatürk'e denilen çirkin benzetme için duymadım demeyin yaa !!
Somut ?O yüzden somut şeyleri bile reddediyorsunuz öyle mi :)