- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
Biz zaten akıl ve mantık çerçevesinde konuşuyoruz sizin gibi somut verileri bile inkar edip yalanlamıyoruz. Gırgır şamata yapmıyoruz açık ve net.Sizden rica edeyim akıl ve mantık ölçüsünde bunu .Bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz zaten akıl ve mantık çerçevesinde konuşuyoruz sizin gibi somut verileri bile inkar edip yalanlamıyoruz. Gırgır şamata yapmıyoruz açık ve net.Sizden rica edeyim akıl ve mantık ölçüsünde bunu .Bekliyorum.
Geçen gün koca başbakan başkasına oy verecekler diye kendi halkını aşağılamadı mı???
2 ayyaştan kasıt sizce iki kişiyi kastetmek mi oluyor bu cumhurbaşkanının ve Başbakan’ın tek başına alabileceği bir karar mı sizce
Ülkeyi yönetecek adama bak
Şiiiiişşşt orda kalınız''Benim ülkem'' derken Suriye'den bahsediyordur herhalde...
Hayır hdp bayrakları ile miting yapınca oldu iş.Demirtasa moral ziyareti yapınca oldu o iş. Biz duyduk hepimizin cumhurbaşkanı olacağım dedigini! ama baksanıza daha burada seçmeni yargilanacaksınız diyor. Buna ne diyorsunuz doğru mudur?Nedense biz siyasilerinizden kardeşlik vaatlerini duyamadık :) Millet ittifakındakiler olarak terörist ilan edildik
had aşılmış ne var bu yorumda anlamadım. Vekil Suriyeli, fareler gibi kaçan diye kastettiği Suriyeli, bahsettiği ülke türkiye.. her yoruma had ayarı yapıyorsunuz; küfür mü, hakaret mi, aşağılama mı, saygısızlık mı, terbiyesizlik mi var benim yorumumda?Şiiiiişşşt orda kalınız
Haddinizi aşmadan yorum yapınız
Oww üsluba gel.. Hayırdır böyle bir coşmalar felan :)İster gece kulubünde eğleniriz, ister camiye gider namaz kılarız. SANANE Burası ATATÜRK’ün kurduğu LAİK bir ülke. Çok rahatsız olduysan Arabistan’a gidebilirsin
Ahh sinope ahh.Boylesine birşey tezgahlansa,bu kadar amatörce ortaya çıkar mı? Yapma sen bari yapma birde ncarenot yapmasın .Surada egriye egri, doğruya doğru yazan bi ikiniz varsınızMontaj dimi? Kesin montaj... Ah elif ah... Bunlar oldu... Halk tv de çıksa idi napardın mesela?
Haddinizi bilerek geleceksiniz de o yüzden had ayarınızı düzeltip gelin hadihad aşılmış ne var bu yorumda anlamadım. Vekil Suriyeli, fareler gibi kaçan diye kastettiği Suriyeli, bahsettiği ülke türkiye.. her yoruma had ayarı yapıyorsunuz; küfür mü hakaret mi aşağılama mı, saygısızlık mı var?
Abuk subuk videolardan kastınız daha önceki paylaşılan videolar sanırım? Mantıklı pek bir video göremedim söyle bir baktım da.. Dalga geçmek ya maksat hani?muharrem inceyi göremedim ben videoda...kel bir adam var yüzü net verilmiyor bile...
Ve bu yapılan terbiyesizliktir...İnce " yüzüklerin efendisi" ni açıklamadan bıraktı...bel altı vurmayadan ( bilen var mı acaba yüzüklerin efendisini) ama siz hala böyle abuk subuk beceriksizce yapılmış videolarla prim yapmaya çalısiyorsunuz....
A aaa beyaz tv deymiş hiç şaşırmadım bu tarz ahlaksızlıklar başka nerde olur zaten.....
Canımcım şu seçim bitsinde artık hayırlısı ile kapansın bu topik:)Hanımlar,
yine üsluplar almış başını gitmiş, gündüz eğlenceli seviyeli atışmalarınızı okurken mutlu olmuştum, benim mi nazarım değiyordur nedir, ne oldu yine size?
Keşke şimdi, bu mesajda yazsaydınız?Biz zaten akıl ve mantık çerçevesinde konuşuyoruz sizin gibi somut verileri bile inkar edip yalanlamıyoruz. Gırgır şamata yapmıyoruz açık ve net.
İki ayyaş deyiminden konuşmaya devam etmeyeceğim
Bide sen:)Ahh sinope ahh.Boylesine birşey tezgahlansa,bu kadar amatörce ortaya çıkar mı? Yapma sen bari yapma birde ncarenot yapmasın .Surada egriye egri, doğruya doğru yazan bi ikiniz varsınız
Tabiki de nazarımız değiyor. Ya bide özledigimden değilde saraylım nerde ?Hanımlar,
yine üsluplar almış başını gitmiş, gündüz eğlenceli seviyeli atışmalarınızı okurken mutlu olmuştum, benim mi nazarım değiyordur nedir, ne oldu yine size?