- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
Adamın açığını bulamayınca böyle saçma sapan şeyleri paylaşıyorlarEvet ülkeyi yöneten gece klübunde eğlenemez demi eğlenmeyi,gezmeyi,okumayı,diploması olani tabi daha iyi yönetecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın açığını bulamayınca böyle saçma sapan şeyleri paylaşıyorlarEvet ülkeyi yöneten gece klübunde eğlenemez demi eğlenmeyi,gezmeyi,okumayı,diploması olani tabi daha iyi yönetecek
Habercidir kendisi. #Tamam#o zaman #DEVAM evet uzun süredir devam eden tehditvari konuşmalardan biri
İki ayyaş kelimesinin üzerine konuşulduğu yasadanBenim kaçırdığım bir şey var herhalde.. Yasa derken neyi kastettiğinizi anlamdım da... N e yasasından bahsetmiştiniz az önce.
Mantıklı cevaplar istiyorum sadece:) hepinize iyi geceler allah sonumuzu hayır etsin.Ahlakı bacak arasında arayanlarla konuştuğumuzu unutma :)
Ülkeyi yönetecek adama bak
Ya adamlara bak sen bu kadar tezgahı kurmuslar. Secim sonuçlarını lehlerine göre ayarlamislar. Ama bilgisayar hata vermiş ve ekrana yansımış . Ve ifşa olmuşlar bak sen ya Hey Allahım ♡bu şey degilmi ya kazan doğuruyor ama ölemiyor Adamlar tezgahı kuruyor ama ekrana yansıtacak kadar beceriksiz bir şekilde ortaya koyuyorlar ve orda kaza oluyor ekrana yansıyor
Ben size sadece yazık diyorum.Ben sizin gibi düşünmüyorum sizin anacınız zaten akp Atatürk düşmanı gibi gösterip algı yapmak
Defalarca yazıldı profilimle alakalı bu kadar saçmalık olmaz akp ve seçmenleri için bu önyargıda bulunamazsınız
Atatürk’ü çok seviyorum ona minnettarım çocuklarımı Atatürk sevgisi ile büyütüyorum
Bu konuda konuşmak dahi isteniyorum
İki ayyaş sözüne isim koyarak en büyük hatayı o insanlar yapıyor zaten ben o kelimeyi Atatürk ile yanyana koymak dahi istemem
Ama sizler sırf algı yapmak için söylemediği bir söz üzerinden benzetme yaparak önümüze sunuyorsunuz
Ülkeyi yönetecek adama bak
Aynısını iade ediyorumBen size sadece kocaman bir yazıklar olsun diyorum.
Biraz yaşının insanı olsaydın da belirli bir akıl ve mantık çerçevesinde konuşsaydın keşke :)Ya adamlara bak sen bu kadar tezgahı kurmuslar. Secim sonuçlarını lehlerine göre ayarlamislar. Ama bilgisayar hata vermiş ve ekrana yansımış . Ve ifşa olmuşlar bak sen ya Hey Allahım ♡bu şey degilmi ya kazan doğuruyor ama ölemiyor Adamlar tezgahı kuruyor ama ekrana yansıtacak kadar beceriksiz bir şekilde ortaya koyuyorlar ve orda kaza oluyor ekrana yansıyor
''Benim ülkem'' derken Suriye'den bahsediyordur herhalde...
Çok iddialisin. Bir izmir mitingine bu kadar coşmayaydın iyiydi.Biz kardeşliği vadediyoruz♡ ama daha bismillah demeden siz tecrit edeceğinizi. Üzücü!Sonunuzun habercisidir kendisi. Yargılanacaksınız, #Tamam
Aynısını iade ediyorum
Sizden rica edeyim akıl ve mantık ölçüsünde bunu .Bekliyorum.Biraz yaşının insanı olsaydın da belirli bir akıl ve mantık çerçevesinde konuşsaydın keşke :)
Eki Görüntüle 2159667
Ya Allah aşkına bu şimdi milleti birbirine düşürmek değil mi? Şimdi biz de akp ye verilen her oy fetöye destektir mi diyelim? Ne diyelim .. Yahu insanları bölmekten, fitne tohumu ekmekten bıkmıyorlar... Yeminle... Ağzı da çarpılmamış ki şunu söylerken.! Tövbe tövbe ...
Nedense biz siyasilerinizden kardeşlik vaatlerini duyamadık :) Millet ittifakındakiler olarak terörist ilan edildikÇok iddialisin. Bir izmir mitingine bu kadar coşmayaydın iyiydi.Biz kardeşliği vadediyoruz♡ ama daha bismillah demeden siz tecrit edeceğinizi. Üzücü!
Keşke anlamlı cümle kurabilseniz.Çok iddialisin. Bir izmir mitingine bu kadar coşmayaydın iyiydi.Biz kardeşliği vadediyoruz♡ ama daha bismillah demeden siz tecrit edeceğinizi. Üzücü!
Ben soruyu şöyle değiştirmek istiyorum, cevaplarınıza göre şekillendirerek: ''iki ayyaş'' sözü Atatürk ve İnönü için söylenmediyse kimler için, kimler kastedilerek söylenmiştir?Ben sizin gibi düşünmüyorum sizin anacınız zaten akp Atatürk düşmanı gibi gösterip algı yapmak
Defalarca yazıldı profilimle alakalı bu kadar saçmalık olmaz akp ve seçmenleri için bu önyargıda bulunamazsınız
Atatürk’ü çok seviyorum ona minnettarım çocuklarımı Atatürk sevgisi ile büyütüyorum
Bu konuda konuşmak dahi isteniyorum
İki ayyaş sözüne isim koyarak en büyük hatayı o insanlar yapıyor zaten ben o kelimeyi Atatürk ile yanyana koymak dahi istemem
Ama sizler sırf algı yapmak için söylemediği bir söz üzerinden benzetme yaparak önümüze sunuyorsunuz
Ya adamlara bak sen bu kadar tezgahı kurmuslar. Secim sonuçlarını lehlerine göre ayarlamislar. Ama bilgisayar hata vermiş ve ekrana yansımış . Ve ifşa olmuşlar bak sen ya Hey Allahım ♡bu şey degilmi ya kazan doğuruyor ama ölemiyor Adamlar tezgahı kuruyor ama ekrana yansıtacak kadar beceriksiz bir şekilde ortaya koyuyorlar ve orda kaza oluyor ekrana yansıyor