Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz o kadar kafayı yemedik merak etmeİsimlendiren sizlersiniz
Yav ne alaka meclisteki oy birliği ile 2 ayyaşın yaptığı yasa lafı?! Size mantıklı geliyor mu bu dediğiniz?Pardon yasa için Meclis’te oy çoğunluğu olarak karar verilmiyormu bu iki kişinin vereceği bir karar mı
Mesela siz patates soganin fiyatindan rahatsiz degilmisiniz dolar euro altin faiz aldi basini gidiyor demiyormusunuz benim halim ne olacak kocaniz yada siz koc sabanci falanmisiniz yahu :)
İyi akşamlar bi uygulama yazmıştınız buraya ama bulamadım sandıklarla ilgili neydi onun adı acaba
Dis mihraklari bulsak tesekkur eder 16 senedir bizi ugrastirmiyorsunuz diye ama onlara gore tam tersi tabi dis mihraklar bizim kiraathanelerde kek yiyecek olmamizi cayir cimen yuvarlanip gidicek olmamizi kiskaniyorBulursan kim olduklarını bana da haber ver neymiş dertleri bizimle soralım
Etme zaten :)İki ayyaş deyiminden konuşmaya devam etmeyeceğim
2 ayyaştan kasıt sizce iki kişiyi kastetmek mi oluyor bu cumhurbaşkanının ve Başbakan’ın tek başına alabileceği bir karar mı sizceYav ne alaka meclisteki oy birliği ile 2 ayyaşın yaptığı yasa lafı?! Size mantıklı geliyor mu bu dediğiniz?
3 maymunu oynamaya devam edin. Yargılanacağınız zamanlar yakın.
Tabi o yüzden çırpiniyordunuz sanirim#DEVAMBen bugüne kadar konuştuğum hiç bir akp'liden sorularıma cevap bulamadım. O yüzden hiçbir akp'liyle konuşurken beklentiye girmem. Beni şaşırtması %0.1 olasılık falan çünkü. Sizi de denedim yani, cevap vermediğinizi gördüm. Sonra "hangisine yetişeyim tamam başliyim bari" falan yaptınız. Gerek yok başlamanıza, zaten katmadınız bir şey dedim :) Böyle :)
Neyse
Bu algıyı yapanlar münafık yani. Olamaz mı olursa münafık mı olur.yapılan oyunu kastediyor oyumu cumhurbaşkanımdan yana kullanıp parlemento da ak partiye vermeyelim algısı yapanlar için
Atatürk ve İnönü benzetmesinde bulunan sizlersiniz kişinin ağzından bu isimler çıkmadıkça söylenmiş gibi konuşamazsınızBiz o kadar kafayı yemedik merak etme
https://odatv.com/aanin-secim-sonuclari-yanlislikla-secimden-4-gun-once-yayinlandi-21061823.html Sen şimdi yaptıkları açıklamaya da inanırsın :)Somut ?
Akp Bolu milletvekili adayı da bana kumpas kurdular Atatürkçü gösteriyorlar demiş.
Atatürk'ün kurduğu meclise girmek için can atıp milletvekili olmaya çalışırken hiç mi utanmıyor bu insan !
Hala anlamadınızBu algıyı yapanlar münafık yani. Olamaz mı olursa münafık mı olur.
2 ayyaştan kasıt sizce iki kişiyi kastetmek mi oluyor bu cumhurbaşkanının ve Başbakan’ın tek başına alabileceği bir karar mı sizce