Buyurun size değişen eğitim sistemi.Dayak mı demiştiniz?
www.youtube.com/watch?v=kk3GaohOeio
/www.youtube.com/watch?v=ghSXBOvD7YM
/www.youtube.com/watch?v=cCDrIdGWmPk
www.youtube.com/watch?v=qGu4FCnsEvU
Daha tonlarcası var.
Benceler giriyosa isin icine zaten gorus farki olmasi kacinilmaz. Nasil gormem yetistirilmemden ziyade cok insan tanimis olmamla alakaliEh sende haklısın.Bu tamamen yetiştirlmeyle , aile ve çevrede alışkın olduğun üslupla alakalı.
Bence sorun
Kim alıntı yapmıştı sağlık ile alakalı yazıma hatırlamıyorum cevap vereyim devlet hastanelerine gidemiyorduk derme çatma yerlerde muayene oluyorduk sosyal güvencemiz olduğu halde devlet hastanesine gidilemiyordu ben çocuktum annemin anlattığı SSK doktoruna devlet hastanesinde yer verilmiyordu onun için ayrı bir yer tahsis ediliyormuş
Bu arada o zamanlar hatırlıyorum herkesin sağlık karnesi olmazdı benim karnemle 10 kişinin muayene olduğunu bilirim :)
Sinirlerimi aldırıp geldim ben
2.2029 brüt 1.450 net olduğuna göre ne kadar vergi var ortadaaynı sıkıntılarla bende uğraşıyorum ama insanlar bunu anlamıyor hayır artı vereceksin her yer veriyor diyor o kadar cahil insan var ki araştirmıyorlar hiç birşeyi brüt 2029,50 kesilen vergilere bi baksın öğrensin herkes
Hastaneler ücretsiz2.2029 brüt 1.450 net olduğuna göre ne kadar vergi var ortada
bunu bence bilmeyenler bi hesaplasın öğrenirler en azından2.2029 brüt 1.450 net olduğuna göre ne kadar vergi var ortada
Napim kuzum tek eğlencem KK son dönem ban yemek istemiyorumKime aldırdın yaaa.Ben de aldırayım.Hakikaten insan deli çıkar.
Ben yaşadığımı bilir onu konuşurum gerisini bilmemBuyurun size değişen eğitim sistemi.Dayak mı demiştiniz?
www.youtube.com/watch?v=kk3GaohOeio
/www.youtube.com/watch?v=ghSXBOvD7YM
/www.youtube.com/watch?v=cCDrIdGWmPk
Daha tonlarcası var.
Eskiden yokmu sanıyordunuz öğretmenin öğrenciye tacizlerini sosyal medya olmadığı için o zamanlar da ve insanlar bu kadar konuşamadıklarından duyulmuyordu yoksa neler neler oluyorduDayak yine hafif kalıyor bu dönemde öğretmeni tarafından tacize tecavüze uğrayan öğrenciler var
Bakın benim mesajlarimin öncesinde akp içindeki bazı kişilerin kadınlarla ilgili söylediği nahos sözler paylaşılmıştı ve hala kadınlar nasıl bu partiye oy veriyor gibisinden yazanlar olmuştu. Ben ondan sonra bu ülkedeki kadınların ayrımcılığın haksızlığın kralını yaşadığını ve bunların kolayca unutulmadigini yazdım. Sizin alintiladiginiz da bu unutamamaya bir ornekti.Merzk ettip. O arkadaşiniz akp ile fetö şiki fiki olduğu zamanlarda ve fetölular bolca sinav sorulari çalip kendi aralarinda paylaştiklarinda, girdikleri hakki, biraktiklari mağdurlar içinde ağladami?
Şimdi kpsss'de 90 puan alan fakat mulakatta 60 verilen ve tam tersi sinavda 60 alan ve mülakatta 90 verilen yani besbellu torpil var. Bunun mağdurlari içinde ağladimi?
Başortü sorunu olduysa sivasta, maraşta alevilere katliam oldu. Hatta sivas katliamin zaman aşamasina oğradiğinda hayirli olsun dedi Erdoğan.
Hatta sivas davasindaki bircok sanik akp'li.
Peki aleviler ne yapsin? Başortü önemsiz demiyorum. Elbette herkes istediği şekilde giyinmeli. Ancak başortüyü sürekli dile getirip, ölen ve yakilan insanlari görmemezden gelmek biraz samimiyetsiz oluyor. Neticede bu savunduğunuz dindede öyledir. Hak yenmemelidir. Beni sokmayan yilan bin yaşasin mantiği olmamali.
Ben de soruyorum size
Alp öncesi haftada kaç kilo et alıyordunuz evinize, şimdi kaç kilo?
Vatandaş vitaminsiz, vatandaş aç!!!!!!
Aç ya aç aç aç aç aç!!
Marketteki fiyatlardan haberiniz YÖK mü sizin?
Ben de yazıyorum Akp öncesi insanlar aç değildi, akp insanları aç bıraktı!!
Sosyal yardım kuyruğuna muhtaç etti
Kasap önünden geçerken mahçub etti
Tek tip beslenmeye mahkum etti
Eskiden yokmu sanıyordunuz öğretmenin öğrenciye tacizlerini sosyal medya olmadığı için o zamanlar da ve insanlar bu kadar konuşamadıklarından duyulmuyordu yoksa neler neler oluyordu
Yaşadığımız il ilçeye göre değişiyor o zaman durum çünkü benim yaşadığım ilçede devlet hastaneleri ücretli idi böyle olmasa devlet Hastanesi bize çok yakındı sigorta Hastanesi ise uzaktı devlet hastanesinin önünden geçip ne olduğu belli olmayan bir yere de girmekten eminim annemde mutlu değildiBen alıntılamıştım, devlet hastanesinde doğum yaptım, devlet hastanesinde yeşil kartlı vatandaşlarımızın doğum yaptığını çok iyi hatırlıyorum, yeşil kartı olanların tedavi olup sizin olamamanız hakikaten haksızlık olmuş.
Sağlık karnesi vatandaşların ihmalinden çıkartılmamış veya yenilenmemiştir, yoksa eşimin çarşaf gibi SSK karnesi vardı, epey bir süre de hatıra olsun diye saklamıştım.
Vallahi eşim sürekli et alıyor etli yemekleri çok seviyor ve hiç etimiz eksik olmuyor çok şükür... sizin gözünüz doymuyorsa bu hükümet ne yapsın..??
Kararımı değiştirecek bir zat Yok maalesef önce o olması lazımPeki ne olursa kararınız değişir..ülkenin durumu ortada..
Sorumu yanlış anladınız.. hükümet ne yaparsa kararınız değişir.. yani daha açık sorayım ülke nasıl olursa kararınız değişir..??Kararımı değiştirecek bir zat Yok maalesef önce o olması lazım
Alkah askina arinc filan deme.. onun dedigini ciddiye alanlarvarmis demek, ben basindan beri sevmiyorum onu. Ne oldugu cikti zaten meydana.
Kadina siddet hep vardi ulkemizde ama bu kdr duyulmuyodu. Sosyal medyanin etkisi cok bana gore.
Dogum izni keske uzatilsa bencede..bazi ab ulkesiyle ayni standarttayiz.
Hayırdır ya kafan mı güzel senin ben övünmedim arkadaşın biri bana haftada ne kadar et aldığımı söyledi bende sürekli alıyoruz dedim.. baş kapatmaya nerden geldin yahu... önce bana sorulanı oku sonra bol keseden konuş.... milletin kapalı olup olmamasıda seni ilgilendirmesin bi zahmet..Ayıp ya insan yediği ile övünürmü ..sizin evinize et girmesi birşey ifade etmez..binlerce asgari ücretle geçinen var..
Müslümanlık sadece baş kapatmayla olmaz...ayıp be