- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Ablacim valla kadin dusmani filan degiller.. oyle olsa bu kadar kadin nasil calisiyo? Nasil egitim goruyo? Ben inanmiyorum buna
Pesssss
Ben cidden demokrasi kalkmali ve oy kullanmak icin kurallar getirilmeli diye kampanya baslatcam yakinda
Ayol yurtdisina cikmiycaz usd ile eur nun yukselmesinden bana ne diyen insanlar varmisBen de açıkçası düzelmesini çok istiyorum da böyle burada açıklamaları görmek çok can sıkıcı. Biri apoyu savunur biri sgk bahsedip durur. Bilmiyorum anlamıyorum bizim başka ülkemiz yok korumamız lazım. Bide yani yarın öbür gün bana bişey olmaz. Pasaport var kenarda baya param var diplomam var iyi konuşma düzeyi ingilizcem var artı yurtdışında hali hazırda tanıdıklarım var. Millet neyine güveniyo gerçekten anlamıyorum. Tutturdular mağdur olduk diye. Tamam o zamanlar oldunuz ama yani bu göz göre göre yıkımı umursamamak ayrı olay gerçekten anlamıyorum
Hep 50 TL lık benzin alıyorum bana neAyol yurtdisina cikmiycaz usd ile eur nun yukselmesinden bana ne diyen insanlar varmis
Saka gibi
Ben ulkeden umidi kestim , kendime yeni ulke ariyorum
Harbiden hakliymis kadinAynen öyle. Aysun Kayacıyı herkes linç etmişti ama ben hak veriyorum kadına. Altındaki mantığı anlıyorum.
Çok sağol canım benim konu dışı konuşmayalım diye özelden msj attım:)Canım benim nasılsın bu arada bebişin nasıl
Aynen yaHep 50 TL lık benzin alıyorum bana nebu da başka versiyonu akıl tutulmasi dedikleri şey bu olsa gerek...
Yine gel bugün bende iş i salladımVallahi kızlar, sağırlar ordusuna senfoni çaldığımız yetişir.. İşi gücü hep astım bugün :)) Hepinize mutlu, keyifli, sağlıklı haftasonları diliyorum...
Şunu da şuraya koyup, ' unutursam kalbim kurusun ' deyip gidiyorum...Eki Görüntüle 2145586
Vallahi kızlar, sağırlar ordusuna senfoni çaldığımız yetişir.. İşi gücü hep astım bugün :)) Hepinize mutlu, keyifli, sağlıklı haftasonları diliyorum...
Şunu da şuraya koyup, ' unutursam kalbim kurusun ' deyip gidiyorum...Eki Görüntüle 2145586
Ne olacak yahu hep 50 TL lık benzin alanlara ne ki dolar euro
Asgari ücret kaç lira diye soralım mı kaç kişi bilecek bakalım ?Ülkede öyle bir mantık oluştu ki
Özgürlük deyince "İstediğinizi giyiyorsunuz herkesin popisine kimse karışmıyor ki" oluyor cevap.
Peki sosyal haklar " Asgariye zam yapıldı." diyorlar "Ama daha fazlası gelir vergisine yapıldı." cevabına " Ama asgari ücrete zam yapıldı." yaygarası devam ediyor.
Yani ya istediklerini anlayan bir grup var ya da gerçekten anlamıyorlar.
Bende neden yoklar diye üzülüyordum neyse varlarmış çok mutlu oldum bendeAkp mhp secenlerin kk da bu kadar cok olacagini tahmin etmiyordum. Şaşırdım valla
1600Asgari ücret kaç lira diye soralım mı kaç kişi bilecek bakalım ?
Hayır değil asgari ücret 1.450 TL + 150 TL Ağı biz buna algı operasyonu diyoruz işte...
3 sene önce 800 sanirim
Ben birine netini söylediğimde kesintilere inandıramamıştım.Asgari ücret kaç lira diye soralım mı kaç kişi bilecek bakalım ?
Geçen sene 1.275 + Agi 1.404 du3 sene önce 800 sanirim