Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Hayatim avrupada hangi ulkede olursan ol vatandasligin varsa oy kullanirsin. Ayni seyi Erdogan yapti diye neden sorun olsun? Yillarca afedersin hic bir hukumetin it yerine bile koymadigi gurbetciden bahsediyorum. Simdi secme haklari var.

Avro cikinca kimin sevinip kimin sevinmedigini bilemeyiz, gercek olan birsey varsa dussede ciksada avrupali Turklerin lehinedir o anda. Uzun vaadede degil elbette.

Komşusu açken tok uyuyan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti gemisini kurtaran kaptandır mantığı ile yaşıyor ise vay bize vahlar bize...

O zaman yeni bir tanimlama yapilmali, misafir nedir? kime denir?
Vatandaslik verilmesi planlanan misafiri de ancak Turkiye de gorebilirdik.
Vergi vermiyorlar, devlet desteğiyle yaşıyorlar, çoğuda dileniyor birde oy kullansınlar dicek halimiz yok kimse kusura bakmasın.

Yazini devamini okumadan bisey sorcam? Arinc ne zaman basbakan oldu? Olduda ben mi hatirlamiyorum?

Senin kaçacak yerin var ya sana ne benim gibi zavallı biri değilsin Seviyorum seni doksanlar bu sana idi kendimi almışim yanlışlıkla

Bunu yapan kim olursa olsun doğru bir uygulama değil ben bunu savunuyorum. O yapmış bu yapmış derdinde değilim.

Aynı durum doktorlar içinde geçerli galiba, şu malum terör örgütü yüzünden açığa alınan doktorların yerine doktor gönderilmediğinden hastalar mağdur, insanlar kendi şehirlerindeki hastanede doktor olmadığından başka şehire gidiyormuş, doktor açıklarına da çözüm bulunmalı.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım benim işte o dönemlerde hak hukuk diye bişey yokmuş hala millet açtık ama mutluyduk diyor insanlara iyilik yaramıyor valla..
Evet şort giydiğimiz için tekme yemek falan büyük nimet. Senin baban torpille kadrolu oldu ya ötesi önemli değil. Bide bol bol et yiyin. Fakirleri de boşverin. Tarihin her döneminde var dünyanın heryerinde var nolcak yani. Yazık

Komşusu açken tok uyuyan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti gemisini kurtaran kaptandır mantığı ile yaşıyor ise vay bize vahlar bize...
Yorumlarımı düzgün oku algılayamıyorsan da yazma... çevremde durumu kötü olanlara yardımda buluyoruz dedim.... ama hata bend hala böyle kafalara zorla bi şeler anlatmaya çalışıyorum ne yazık ki

Son düzenleme:
Kötüden iyiye giden bi sistem varken ne akla hizmet şu olursa bu olursa diyeyim
Düşünüyorum yerine ne yazarsak siz gibi bu konulara çok hakim olabiliriz acaba

Birde yeniden hatırlatayım karşıt görüşle fikir alışverişi, hararetli düşünce savunması yapabilirsiniz dedik ama rica ediyorum tartışmanında bir seviyesi olsun, yoksa valla koyarım buraya Adile Naşit hamam sahnesini
Rahmetle anıyorum tontiş kadını, rahmet istedi

Bu yorumun üzerine ortamdan çattadanak çatlıyor.Ve çekiliyorum.

Fazla ahaber bu etkiyi yapıyor.Kendinizi demokratik hukuk devletinde yaşıyorum zannediyorsunuz.

Senin kaçacak yerin var ya sana ne benim gibi zavallı biri değilsin Seviyorum seni doksanlar bu sana idi kendimi almışim yanlışlıkla
Eheh kuzum benim yani evet gidecek yer var da gitmek işte istemiyorum. Zorunda kalmadıkça terketmem. Atatürk'e saygısızlık diye hissediyorum. Yani aslında ben de hep beter olsunlar anlasınlar mantığındaydım. Ama suriyeliler işlerini aldı. Sigortasız çalışıyorlar. Dükkanlar tek tek kapandı. Hala daha garip yani. Zevk alıyolar sanırım :)

Torpil derken haddini bil hadsiz sen kimsin?? Kaç kere söyleyeceğim çevremdeki insanlara yardım ediyorum diye.. saldıracak bişey bulamadınızda onu mu cımbızladin.. yanına yazdığım yardımda ediyorumu niye okuyamıyorsun.. kör müsün?? Sizene yahu istedğime oy veririm sizinee..

Vergi vermiyorlar, devlet desteğiyle yaşıyorlar, çoğuda dileniyor birde oy kullansınlar dicek halimiz yok kimse kusura bakmasın.
Ucuz is gucu sagladigi icin calisan olarak tercih edilmiyorlar yani.
Sozde iyi egitim gormusleri nitelikli olanlari seciliyormus gibi bir algi olusturulmuyor yani.
Bir seyleri eksik bilmek hic bilmemek ile ayni seydir.

Gidersen bir gün benim oğlumu da al götür yani gitmek gerekirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…