Hayatim avrupada hangi ulkede olursan ol vatandasligin varsa oy kullanirsin. Ayni seyi Erdogan yapti diye neden sorun olsun? Yillarca afedersin hic bir hukumetin it yerine bile koymadigi gurbetciden bahsediyorum. Simdi secme haklari var.Tc kimliğine sahip olmak gerçekten yeterli mi? Bunu inanarak mı söylüyorsunuz gerçekten?
Benim oy verdiğim partide yurt dışından oy kullandırsa onada yanlış derim. Bu gerçekten yanlış bir uygulama.
Bu ülkede vergi verirsen, çalışırsan, bu sınırlar içinde yaşarsan, pazardan marketten, ekonomiden haberin varsa, dolar euro yükselince üzülüyorsan oy kullanma hakkın vardır ancak.
Komşusu açken tok uyuyan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti gemisini kurtaran kaptandır mantığı ile yaşıyor ise vay bize vahlar bize...Benim çevremdeki herkesin evinde et var.. evet günümüzde durumu çok çok kötü insanlarda var yardımda ediyoruz çok şükür.. her dönemde durumu çok çok olanlar vardı.. bu sadece bizim ülkemizde olan bişey değil dünyada olan bişey... bence boş yere konuşmayın herkes özgürdür istediğine oy verir ilgilendirmiyor kimseyi... evimizden et eksik olmuyor demeyle kapalılık ne alaka bacım.. neyse daha fazla yazamicam size iyi akşamlar..
Vergi vermiyorlar, devlet desteğiyle yaşıyorlar, çoğuda dileniyor birde oy kullansınlar dicek halimiz yok kimse kusura bakmasın.O zaman yeni bir tanimlama yapilmali, misafir nedir? kime denir?
Vatandaslik verilmesi planlanan misafiri de ancak Turkiye de gorebilirdik.
Yazini devamini okumadan bisey sorcam? Arinc ne zaman basbakan oldu? Olduda ben mi hatirlamiyorum?Arinc bu ülkenin basbakani degilmiydi? Neyi varmis anlamadim? Fetö ise niye yasal islem yapilmiyor? Sevmeyebilirsiniz fakat bu yillardir akp'li olmasinin ve bu ülkenin eski basbakani oldugunu degistirmez.
Kadina siddet cogaldi. Arastirmalar bunu gösteriyor. ( https://www.cnnturk.com/haber/turkiye/son-7-yilda-kadina-siddet-yuzde-1400-artti )Ayrica hic bir zaman saniklar bu kadar kolay serbest birakilmiyordu. Adam sortlu kadini tartakliyor ve serbest birakiliyor. Herseyi gectim Soma olayinda musavir yakinlarini kaybetmis adami nasil dövüyor. Üstüne bide adamdan tazminat aliyor döverken ayaklari hasarlandi diye! Siddet kultürü artik normallesti Türkiyede.
Merak ettim hangi avrupa ülkesi ile ayni standartta Türkiye? Ben avrupada yasiyorum. Kizimin kresi icin (ki yepyeni devlet tarafindan denetlenmis) kresi icin ayda 250 euro ödüyorum ki yil sonu bide vergiden düsmesi var daha. Dogdugunda devletten 1200 euro aldim. Her ay cocuk parasini aliyorum. Hasta oldugumda sigorta parasi,...
Lütfen cidden kadin ve insan haklarini önemsiyorsan, sürekli yaptiklarina kilif bulma yerine bi sorgulamayi dene. Maksadim giciklik yapmak yada kücümsemek degil. Ben istiyorum ki hersey cidden yoluna girsin. Ben bu sartlarda yasiyorsam, niye Türkiyedekiler yasamasin?
Senin kaçacak yerin var ya sana ne benim gibi zavallı biri değilsinAslında şeytan diyor ki hiç bir şeye direnme bırak gelsin gerçekten tek adam olarak ortada vatan filan kalmayınca görsünler .... ama ama işte evladım adına evlatlarımiz adına evlatlarıniz adına çok ama çok üzgünüm
Bunu yapan kim olursa olsun doğru bir uygulama değil ben bunu savunuyorum. O yapmış bu yapmış derdinde değilim.Hayatim avrupada hangi ulkede olursan ol vatandasligin varsa oy kullanirsin. Ayni seyi Erdogan yapti diye neden sorun olsun? Yillarca afedersin hic bir hukumetin it yerine bile koymadigi gurbetciden bahsediyorum. Simdi secme haklari var.
Avro cikinca kimin sevinip kimin sevinmedigini bilemeyiz, gercek olan birsey varsa dussede ciksada avrupali Turklerin lehinedir o anda. Uzun vaadede degil elbette.
Avrupanin herseyine ozeniyo ya herkes o yuzden ayni diyorum. Yanlis bulabilirsin ama artik boyleBunu yapan kim olursa olsun doğru bir uygulama değil ben bunu savunuyorum. O yapmış bu yapmış derdinde değilim.
Aynı durum doktorlar içinde geçerli galiba, şu malum terör örgütü yüzünden açığa alınan doktorların yerine doktor gönderilmediğinden hastalar mağdur, insanlar kendi şehirlerindeki hastanede doktor olmadığından başka şehire gidiyormuş, doktor açıklarına da çözüm bulunmalı.Bu arada iktidarı da eleştirmek isterim
Öğretmenlere yapılan haksızlık konusunda geçen yıldan beri atama yapılmıyor 20 bin atama +5 bin sözleşmeli atama sözü verdi aylar önce
2017 de girilen KPSS ile 2018 de atama yapacak
Temcit pilavı gibi öğretmenlere müjde hükümetten 20 bin + 5 bin atama müjdesi diye halbuki bu zaten verilmiş bir sözdü 2 gün sonra yine hükümetten müjde + 5 bin daha diyor o zaten 20+5 in 5 i idi bilmeyen vay be ne çok öğretmen atıyo deniyo ama maalesef
Evet şort giydiğimiz için tekme yemek falan büyük nimet. Senin baban torpille kadrolu oldu ya ötesi önemli değil. Bide bol bol et yiyin. Fakirleri de boşverin. Tarihin her döneminde var dünyanın heryerinde var nolcak yani. YazıkAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım benimişte o dönemlerde hak hukuk diye bişey yokmuş hala millet açtık ama mutluyduk diyor insanlara iyilik yaramıyor valla..
Yorumlarımı düzgün oku algılayamıyorsan da yazma... çevremde durumu kötü olanlara yardımda buluyoruz dedim.... ama hata bend hala böyle kafalara zorla bi şeler anlatmaya çalışıyorum ne yazık kiKomşusu açken tok uyuyan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti gemisini kurtaran kaptandır mantığı ile yaşıyor ise vay bize vahlar bize...
Kötüden iyiye giden bi sistem varken ne akla hizmet şu olursa bu olursa diyeyimFelaket senaryoları ile ne alakası var..ekonomi eğitim sağlık güvenlik gibi durumlar benim kararımda etkilerdir diyebilirsiniz..
Zaten düşünüyorum, sanıyorum gibi kelimeler kullanarak bu konuya pek hakim olmadığınız ortada..neyse yine de teşekkürler
Bir elin verdiğini diğer el bilmemeli der peygamber efendimiz....Yorumlarımı düzgün oku algılayamıyorsan da yazma... çevremde durumu kötü olanlaa yardımda buluyoruz dedim.... ama hata bend hala böyle kafalara zorla bi şeler anlatmaya çalışıyorum ne yazık ki
Benim sevgili babamda 1995 senesinde çalışma saatleri belli olmayan gecesi gündüzüne karışmış çaresizlikten ekmek parası peşine koşarken gecenin bir vakti sevgili abim ile tırın altına feda ettik hakkımızı bile arayamadık o katilde elini kolunu sallaya sallaya gezdi
Bugünün en küçük iş sektöründe bile herkes hakkını söke söke alıyor
Eheh kuzum benimSenin kaçacak yerin var ya sana ne benim gibi zavallı biri değilsinSeviyorum seni doksanlar bu sana idi kendimi almışim yanlışlıkla
Size göre ahaber bana göre hayatın ta kendisiBu yorumun üzerine ortamdan çattadanak çatlıyor.Ve çekiliyorum.
Fazla ahaber bu etkiyi yapıyor.Kendinizi demokratik hukuk devletinde yaşıyorum zannediyorsunuz.
Torpil derken haddini bil hadsiz sen kimsin?? Kaç kere söyleyeceğim çevremdeki insanlara yardım ediyorum diye.. saldıracak bişey bulamadınızda onu mu cımbızladin.. yanına yazdığım yardımda ediyorumu niye okuyamıyorsun.. kör müsün?? Sizene yahu istedğime oy veririm sizinee..Evet şort giydiğimiz için tekme yemek falan büyük nimet. Senin baban torpille kadrolu oldu ya ötesi önemli değil. Bide bol bol et yiyin. Fakirleri de boşverin. Tarihin her döneminde var dünyanın heryerinde var nolcak yani. Yazık
Ucuz is gucu sagladigi icin calisan olarak tercih edilmiyorlar yani.Vergi vermiyorlar, devlet desteğiyle yaşıyorlar, çoğuda dileniyor birde oy kullansınlar dicek halimiz yok kimse kusura bakmasın.
Gidersen bir gün benim oğlumu da al götürEheh kuzum benimyani evet gidecek yer var da gitmek işte istemiyorum. Zorunda kalmadıkça terketmem. Atatürk'e saygısızlık diye hissediyorum. Yani aslında ben de hep beter olsunlar anlasınlar mantığındaydım. Ama suriyeliler işlerini aldı. Sigortasız çalışıyorlar. Dükkanlar tek tek kapandı. Hala daha garip yani. Zevk alıyolar sanırım :)