Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

@turuncupijama harika yazmışsın
aynı şeyleri yazmak istedim ama evde değilim, telefondan da yazmak çok zor
tek bir şey eklemek istiyorum. ABD ve AB de okuyan çocuklardan bahsedilmiş
onlar imam hatip kökenli
onlar gibi kaç çocuk daha Viyanada, Amsterdamda vs okumak zorunda kaldı
neden böyle olmuş bir bakmak lazım!
ki ben senin gibi kapalı da değilim...

Sizin gözünüz doymuyor dersen herkesin evine et girdiğini iddia etmiş olursun..benim evime giriyor dersen bencillik etmiş olursun.. kapalı bir insan daha duyarlı olmalı..merak etme bi siz kapalı değilsiniz benim ailemde kapalı..

Olabilir doğrudur, ben de İstanbul'un kıyıda köşede kalmış ilçelerinden birinde doğdum büyüdüm, aynı ilçede evlendim, yeşil kartlı vatandaşların devlet hastanesine geldiğini biliyorum, hatta hiç unutmam belki siteye üyedir bile, üyeyse selam olsun kendisine, eşi asker bir kızcağız yeşil kartlıydı, doğum için hastaneye gelmişti yanında kayınvalide kayınpederinle, sancı odasında sesini duyup Allah kurtarsın deyip doğum için şans dilemiştim, bebeği şimdilerde kocaman biri olmuştur, aynı şekilde annemin bir komşusu da erkek bebeğini yeşil kartla devlet hastanesinde doğurmuştu, kontrollere de devlet hastanesine gidiyordu, rahmetli Demirel yeşil kart müjdesi verip birçok maddi imkanı yetersiz vatandaşa olanak sağladı ama belki o sıra SSK'lılar için kolaylık sağlanmamıştır, gerçi sonradan şimdilerde Kılıçdaroğlu'na mal edilen SSK battı söylemleri, 1992 de rahmetli Demirel'in yeşil kart uygulaması yüzündendir, herşey ücretsizdi, evet çok güzel bir uygulamaydı, iyi de oldu en azından imkanı olmayan vatandaşlar yararlandı ama suistimal eden vatandaşlarda oldu, yeşil kart almak isteyenleri doğru dürüst araştırmayanların yaptıklarının faturası da Kılıçdaroğlu'na kesildi, yakın geçmişi bilmeyenler varsa SSK bu yüzden zarar etmişti.

Sorumu yanlış anladınız.. hükümet ne yaparsa kararınız değişir.. yani daha açık sorayım ülke nasıl olursa kararınız değişir..??
Felaket senaryolarımı yazayım —ecek -acak yerine şuan ki düzenden memnunum daha da iyiye gideceğini düşünüyorum ha ben daha iyisini yaparım derse gelsin buyursun ama hiç sanmıyorum
Bu kadroyla en azından

Ben 28 yaşındayım anne ve babamın anlattıklarıyla biliyorum masal değil yani.. sen istediğini yiyip içiyormuşsun ama ben küçücükken her istediğim alınmıyordu.. benim babam kadrolu çalışan değildi ve yılın bir kaç ayı çalışır bir kaç ayı işsiz kalırdı... benim babam gece bekçisiydi ve bırak araba almayı motorsikleti bile yoktu ve hergün bisiklette gider gelirdi işe.. gün aşırı 2 saat bisiklet sürerek varırdı iş yerine.. yağmur soğuk demeden adamın elleri ve dudakları soğuktan çatlardı... abimle ikimiz babam ne zaman nöbetteyken fırtınalı yağmur yağsa geceleri uyanır pencere dibine geçer ağlayarak dua ederdik babamız üşümesin sağ-saim gelsin diye... sizin yediğiniz önünüzde yemediğimiz arkanızdaymış siz o dönemin orta halli ailelerindenmişsiniz.. benim annem babam çok kötü bir dönem hep yokluk olarak geçen bir dönem olarak yaşamışlar... haaa şunuda söyleyim ne zaman AKP geldi benim babam kadroluya geçti.. şimdi hem motosikleti hemde arabası var altında.. aldığı emekli maaşıylada gül gibi geçiniyorlar valla çok şükür...

Su kopruye laf atmayin nolur, resmen yari yariya fark etti

Tc kimligine sahipler bu haklari var
Tc kimliğine sahip olmak gerçekten yeterli mi? Bunu inanarak mı söylüyorsunuz gerçekten?
Benim oy verdiğim partide yurt dışından oy kullandırsa onada yanlış derim. Bu gerçekten yanlış bir uygulama.
Bu ülkede vergi verirsen, çalışırsan, bu sınırlar içinde yaşarsan, pazardan marketten, ekonomiden haberin varsa, dolar euro yükselince üzülüyorsan oy kullanma hakkın vardır ancak.

Benim sevgili babamda 1995 senesinde çalışma saatleri belli olmayan gecesi gündüzüne karışmış çaresizlikten ekmek parası peşine koşarken gecenin bir vakti sevgili abim ile tırın altına feda ettik hakkımızı bile arayamadık o katilde elini kolunu sallaya sallaya gezdi
Bugünün en küçük iş sektöründe bile herkes hakkını söke söke alıyor

Sizin bu dediginize gore ulkedeki Suriyeliler de oy kullanabilir.

Benim çevremdeki herkesin evinde et var.. evet günümüzde durumu çok çok kötü insanlarda var yardımda ediyoruz çok şükür.. her dönemde durumu çok çok olanlar vardı.. bu sadece bizim ülkemizde olan bişey değil dünyada olan bişey... bence boş yere konuşmayın herkes özgürdür istediğine oy verir ilgilendirmiyor kimseyi... evimizden et eksik olmuyor demeyle kapalılık ne alaka bacım.. neyse daha fazla yazamicam size iyi akşamlar..

Felaket senaryoları ile ne alakası var..ekonomi eğitim sağlık güvenlik gibi durumlar benim kararımda etkilerdir diyebilirsiniz..
Zaten düşünüyorum, sanıyorum gibi kelimeler kullanarak bu konuya pek hakim olmadığınız ortada..neyse yine de teşekkürler

Bu arada iktidarı da eleştirmek isterim
Öğretmenlere yapılan haksızlık konusunda geçen yıldan beri atama yapılmıyor 20 bin atama +5 bin sözleşmeli atama sözü verdi aylar önce
2017 de girilen KPSS ile 2018 de atama yapacak
Temcit pilavı gibi öğretmenlere müjde hükümetten 20 bin + 5 bin atama müjdesi diye halbuki bu zaten verilmiş bir sözdü 2 gün sonra yine hükümetten müjde + 5 bin daha diyor o zaten 20+5 in 5 i idi bilmeyen vay be ne çok öğretmen atıyo deniyo ama maalesef

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım benim işte o dönemlerde hak hukuk diye bişey yokmuş hala millet açtık ama mutluyduk diyor insanlara iyilik yaramıyor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…