Ciddi misin ya sen:) bu adam mahpus daminda degil mi?
Sirtimizi yaslasak mi yaslamasak mi acaba:)içeride olsun ya da olmasın bence burada herkes fikrini paylaşabilmeli
Kimse sinmez dusuncelerini belli ederse, tarafini gosterirse, sandik sonuclarinda oldugu gibi,her platformda cogunluk oldugunu, acik bir sekilde gorebiliriz benceBuarada kk da ak parti mhp one gecmis.. valla ilk defa goruyorum burda boyle birseyi..
Niye zorunuza gidiyor bunca kurt dusmaiginiz neden kürtlerin iradesinj adaletsiz bi sekilde yargiliyorlar hirsizi fetocusu disarda cirt atarken baristan kardeslikten bahsedenler mapus daminda. Zaten ciksada mitinglerin de bombalar patlattılar katliamlar yaparlarCiddi misin ya sen:) bu adam mahpus daminda degil mi?
Sirtimizi yaslasak mi yaslamasak mi acaba:)
Bakicam.. bu adamlar kadinlara bu kdr dusmansa neden kadinlara is olanagi sunuyolar madem?
Seyret bence ne demiş..
Kurtler zoruma gitmiyor, Tc de yasayip ekmegini yeyip suyunu icip nankorluk edenlere lafim. Kurtluk ardina saklanmayinNiye zorunuza gidiyor bunca kurt dusmaiginiz neden kürtlerin iradesinj adaletsiz bi sekilde yargiliyorlar hirsizi fetocusu disarda cirt atarken baristan kardeslikten bahsedenler mapus daminda. Zaten ciksada mitinglerin de bombalar patlattılar katliamlar yaparlar
Lackalasma degil anlamamissin:)ben kendisine asla oy vermedim, vermeyi de dusunmem. belli ki sizin tepkiler gittikçe laçkalaşacak. kimseye sırt yaslamak gibi olayım olmaz. ben mhp ya da akp değilim. hadi eyvallah :)
İmralı ve gizli kapaklı Oslo görüşmelerinde bir terörist başını muhatap alıp aynı masaya oturmakla, mitingde selo başkan denmesini nasıl kıyaslarsınız ? Tenezül buyurup AKP yi destekleyenlerde gelseydi İnce nin mitingine Ve yaşasın Reyis deselerdi de susturulmaz, yuhhh diyenler susturulurdu... Çamur at izi kalsın tarzı bu tip ufak meselelerden örnekleme yapmasak keşke... Zira çok daha büyük ve gerçek sorunlarımız var... Özellikle kadınlar ve çocukların...Sizin asla oy vermem dediginiz vatan haini teroriste, desteklediginiz lider ve arka plandaki tum o zihniyet sempati duyuyor maalesef...
Yaw maasina el koyuyosa koca erdogan napsin buna? Kadin banka kartini vermesin! Kv zulum ediosa erdogan napsin:) yaw inanilir gibi degil bu ornekler. Denetim vs yok buna katiliyorum. zaten denetimi yapanlarinda denetime ihtiyaci var bana goredePek iş olanağı sunuyorlar diyemiyorum ben...
25 yıllık emekçi, 1 yıllık da işverenim... İş olanakları sundukları kadınların % 80 nini kendileri yerleştiriyorlar. Kendi tedrisatlarından geçmiş ve kendi görüşlerinde olanlar.. Yalandan da olsa... Örgütlenmelerini çok takdir ettiğimi de söylemeden geçmeyeyim.. Çok başarılılılar...
Hergün envai çeşidinden onlarında konularını okuyoruz. Maaşına el koyan koca, hakaret eden aşağılayan KV vs...
İşte geri kalan % 20 lik kesimde her gün burada konu açıyor. Amirim eziyor, müdürüm mobbing yapıyor diye.. İşte bir avuçta benim gibi dirençli, ekmeğimi taştan çıkarır kocaya babaya minnet etmemciler var..
+116 yıldır iktidar partisi babasının çiftliği gibi her istediği yaptı... Satılmadık hiçbir değer kalmadı daha ne satacak.? Şimdi Türkiyenin en köklü üniversitelerinde sıra..! İnönü Ünversitesinden bahsederken adını ağzıma almak istemediğim zat olarak bahseden.. Eğitimde bir adım daha ileri gidemeyen, sağlıkta reform ama hastanelerde doktor yok... Atanamayanlar..Ekonomi bitmiş... Dolar, euro dolayısıyla benzin uçmuş... Benzine zam diyosun olsun ben hep 50 tl lik alıyorum diyen bir seçmen kitlesi.. Onu geçtim arkadaşım 16 yıldır bu ülkeyi sen yönetiyorusun.. Ohali getiren sen.. Demokrasiyi bitiren sen.. Yasama yürütme yargıyı istediğin gibi idare eden sen.. Bugün çıkmış seçilmek için daha demokratik, daha huzurlı bir Türkiye diyorsun..Ahdım olaun kii ohall kalkacak diyorsun..Bunları yapan sen seçilmek için kaldırmayı vaat eden de sen... Bence artık TAMAM...! Saçmalamak herkesin hakkı birazcık ama artık TAMAM. .
Lackalasma degil anlamamissin:)
Bomba patlatip, katliam yapmak...himm tam uzerine bastin ayagini cek.senin baskan iyi biliyor o isleriNiye zorunuza gidiyor bunca kurt dusmaiginiz neden kürtlerin iradesinj adaletsiz bi sekilde yargiliyorlar hirsizi fetocusu disarda cirt atarken baristan kardeslikten bahsedenler mapus daminda. Zaten ciksada mitinglerin de bombalar patlattılar katliamlar yaparlar
Selo baskan denmesi kismininben altini cizmedim lakin o konuyu gecin zaten hapishanede ziyaret ediliyor bu adam onu gecin bunlar zaten acik acik sempatilerini belli ediyorlar.size soruyorum siz tum bu olanlardab sonra gonul rahatligiyla bu profilde ve gecmisi bu olan birine gonulr ahatligiyla oy verebilcek misiniz?İmralı ve gizli kapaklı Oslo görüşmelerinde bir terörist başını muhatap alıp aynı masaya oturmakla, mitingde selo başkan denmesini nasıl kıyaslarsınız ? Tenezül buyurup AKP yi destekleyenlerde gelseydi İnce nin mitingine Ve yaşasın Reyis deselerdi de susturulmaz, yuhhh diyenler susturulurdu... Çamur at izi kalsın tarzı bu tip ufak meselelerden örnekleme yapmasak keşke... Zira çok daha büyük ve gerçek sorunlarımız var... Özellikle kadınlar ve çocukların...
eğer yazdıklarımdan anladığınız buysa, yazdığım her bir kelimeye yazık olmuş derdim de neyse ki gerçekten anlayanlar var...Yaw maasina el koyuyosa koca erdogan napsin buna? Kadin banka kartini vermesin! Kv zulum ediosa erdogan napsin:) yaw inanilir gibi degil bu ornekler. Denetim vs yok buna katiliyorum. zaten denetimi yapanlarinda denetime ihtiyaci var bana gorede
Kusura bakmada ablam, sacma sapan eylem yapmak adina polise vuruyosa siddet uyguluyosa kadin madin dinlemezdim ben polis olsam.. kimse kusura bakmasin..
orada kadının yaptığının yanlış olduğunu açıklarsın. ona tamam ama çıkıp kız mıdır kadın mıdır bilemem demek kimseye yakışmaz. ne demek o öyle? böyle konuşan arkadaşım olsa arkadaşlığımı bitiririm. çok çirkin bir cümle.
Fetöyü devlete sokan AKP- Dolbahçede HDP ile uzlaşan AKP-İmralıya heyet gönderen AKP- İŞİD e Tırlar dolusu silah yollayan AKP...Yanlış anlaşıldım galiba ben sizin görüşünüzü destekledim aslında.. şimdi diyorlar ki ay sonunu zor getiriyorum diyenler bu ülkeyi zamanında chp'de yönetti ama insanlar o döneme tekrar dönmemek için tabiki şuankini destekliyorlar.. asla teröristlerle el ele olanlara oy vermicem bunun içinde kimseye hesap vermicem... durmak yok tam gaz yola devam...
Sizin asla oy vermem dediginiz vatan haini teroriste, desteklediginiz lider ve arka plandaki tum o zihniyet sempati duyuyor maalesef...