Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Kızı kapıdan girdiğinde ayağa kalkan ve kızını 'babasının annesi ' diye seven peygamberin sözde ümmetleriyiz biz...
İslam'da ve Cumhuriyet'de kadına verilen değere bakın, bir de şimdi ki arapseviciliğinin kadını her gün hem sözlü hem fiziksel şiddetle koyduğu yere bakın...

Sadece fikrimi söyleyeyim....aponun heykelini dikmeyi vaat eden biri mi barış getirecek ya da Yasin Börü gibi çocukları katleden bir örgütün eş baskani mı barış getirecek.

Abla ben bayan kadin lafinada takilmam mesela.. takilmiyorum boyle seylere pek. Yani ben konusmada bekledimki acaip birsey soylesin ama videoda bi gariplik yok bana gore

Sadece fikrimi söyleyeyim....aponun heykelini dikmeyi vaat eden biri mi barış getirecek ya da Yasin Börü gibi çocukları katleden bir örgütün eş baskani mı barış getirecek.
kim aponun heykelini dikme vaadi verdi ben kaçırmışım aff ola...

Abla ben bayan kadin lafinada takilmam mesela.. takilmiyorum boyle seylere pek. Yani ben konusmada bekledimki acaip birsey soylesin ama videoda bi gariplik yok bana gore
Bayan/Kadın değil
Kız yada Kadın
Gayette arada ki farkı ve göndermeyi anlıyor olmanız lazım....

Bu fırsatı tanıyanlara ne demeli,eş kadını dövüyor kravat taktı diye ceza indirim yapılıyor hala bu ülkede..

Türkiye'de muhalif kesim hiç bir zaman yaptığı haksızlıkların sorumluluğunu almadi. Hala da almıyor. Biz şöyle hata yaptık demiyor.

Lafa gelince kadın haklari, esitlik en önemli şeylerdir. Ama bu ülkede kadınların bir kismi eğitim hakkı gibi temel haklarından yoksun bırakıldı. Çalışma hakkı yoktu. Haa temizlik personeli olabilir ona izin var ama onun dışında üniversite okuyamazsin, kamu kurumunda çalışmazsin. Ama kadın hakları önemlidir, lafta tabii ki. Bunlar kolaylıkla unutulabilecek şeyler değil.

Baktığın zaman 28 Şubattan da, üniversite kapılarında yaşanan olaylardan da, katsayı uygulamasından da pişman olan yok. Bu da maalesef şu anki iktidara yaradı, yarıyor. Su an ki hukumetin basa gelme ve yillardir iktidarda olma sebebi onceki yillarda yapilan haksizliklardir.

Muhalef bir gün bunu anlarsa eğer, kendilerini üstün/elit görmekten vazgecerse belki bir gün iktidar olabilir.

Cunku o zamanki iktidar , 28 subati gerceklestiren insanlar simdi yok
Kim nasil ozur dilesin?
Ben 28 subati desteklemiyorum yanlis anlasilmasin ama 1997 de oldu o olay , kilicdaroglu 2010 senesinde baskan oldu , hic dahil olmadigi olaylara dair neden ozur dilesin?
Tek bir magduroyet uzerinden 16 yildir iktidardalar , size de anlamsiz gelmiyor mu bu?

Terörist cenazelerinin önde gelen ismi, terörist başı apoyla sürekli iletişim halinde heykelini dikecegini soyleyen, bir gün bile şehit olan asker polis hakkinda tek kelime edemezken teröristlere arka çıkan, eş başkanı "PKK sizi tükürüğüyle boğar." demiş bir partinin lideri mi bu ülkeye başkan olacak. Hayal alemi cok güzelmiş. Utanır insan.

O tek mağduriyet birçok insanın yıllarına umutlarını hayallerine mal oldu çünkü bununda ancak yaşayanlar bilebilir hem üstelik şimdiki mualifler aynı şeyi yapmayacaklarına dair bir açıklama yapmadılar henüz hatta geçenlerde halk TV de bir reportaj vardı hangisi olduğunu hatırlamıyorum c.h.p millet vekillerinden birisi 28 Şubat'ta bahsederken o dönemde yanlış yapıldı üniversitesi deki kızların türbanını karisilmamali çünkü onlar hizmet alıyor hizmet alanların türbanı na karisilmamali dedi peki ya hizmet verenler hizmet verenler ne olacak bizde bu ülkeye hizmet vermek istiyoruz biz ne olacağız eskisi gibi mi olacağız diye sormaz mı o zaman bu milletin kadınları yinemii bize haddimiz bildirilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…