pkk'ya verilen şehitlerden sonra açılım yapıp barışmamış mıydınız ya? öncesini silmiyor musunuz? sonra yeniden düşman ilan ettiniz falan.
benim sahiden merak ettiğim bir şey bu, tepenizdeki görüşler sürekli değiştiğinde sizin de kafanız karışmıyor mu? bir gün önce dost dediğinize ertesi gün düşman demek zor olmuyor mu?
şehitlere müthiş saygınız varsa şehit cenazesinde tabuta el koyup mikrofonu ele alıp miting yapmazsınız sanırım. şehidin babasını khk ile görevden atmazsınız.
her şey birbirine girmiş, ekonomi gitmiş çöküyor, eğitim desen hiç bu kadar berbat durumda olmamıştı istatistikleriniz de kurtarmaz bunu, kadın cinayetleri uçtu, antidepresan kullanımı uçtu (yine istatistik seviyorsunuz diye) hala hüloğ diyebiliyorsanız ve bunu gerçekten cümle kurarak, yazarak savunabiliyorsanız sizi takdir etmek gerekir.
çocukları ölen anneler yuhalatıldı bu ülkede,
yanarak ölen madencilere güzel öldüler denildi boğuldular diye,
kanser hastası kızın eline sadaka tutuşturuldu,
'karakteri bozuk şehit babaları var' denildi...
daha sayarım da karşılığında kılıçdaroğlu da sgk'yı batırdı diye dayanaksız geliyosunuz, kılıçdaroğlu'nun, akşener'in, ince'nin, demirtaş'ın ailesinde bi tane parayla işi olan insan göremezsiniz. diğer ekibe baktığınızda gelinler, dünürleri, dünürlerinin kardeşine kadar hepsi devlette üst sıralarda.
en son hatırladığım aile bakanıydı.
aile bakanı'nın
kardeşi büyükelçi, diğer kardeşi istanbul büyükşehir belediye meclis üyesi, diğer kardeşi müsteşar yardımcısı, diğer kardeşi de bilgi teknolojileri kurumu başkanı. başarı budur sahiden.
umarım bu gece banlanmam. zira depresyona girdim yazmak için gelmiştim kendimi burada buldum.