- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Boş atacağım ya da sandığa gitmeyeceğim seçeneği de olmalı.
O seçenekler elbette olmamalı...
Belkide demokrasi adına kullanacağımız son oylarımızdır bunlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş atacağım ya da sandığa gitmeyeceğim seçeneği de olmalı.
Evet ?? İki yıl önce terör operasyonlarında 200 er 300er şehit verdiğimiz günlerin daha ağırı oldu mu? Olan varsa hatırlatsın lütfen...
Sen de haklısin ama bu sefer gerçekten tehlike büyük... Şeriat değilse iç savaş tehlikesi kapıda... Gözünü kırpmadan kelle avcılığı yapacak çok fazla fanatik var ...
Şu an ssk (sgk)'nın başında kim var?
Bu yıl sgk'nın borcu ne kadardır?
Sgk bir şirket midir batar ya da zarar eder?
Sgk'nın fazla masraf yapması halka fazla hizmet gittiğine delil değil midir?
Ya tamam ya devam işte bütün olay bu,15 senedir yol yaptılar,saray yaptılar:)İnce dedi ki: Yol yapmak basit şey:)))))))hayırlısı diyelimBundan bende memnun değilim. Şuan şu düzeni devralıp toparlayabilecek ve benzini doları birden düşürebilecek biri olduğuna inanmıyorum.
yanlış anladınız
ben bugünkü SGK yı savunmuyorum
ama Kılıçdaroğlu da ak kaşık değildi diyorum
ikisi farklı şey
Bu savas zaten gorunuyor.kim gelirse gelsin olacak birsey.keske olmasa.Söylemeden geçemeyeceğim :) ne şeriatı allah aşkına? Bunlar kim şerait getirmek kim?
Dinin en çok yozlaştığı zaman dilimi hangisidir sizce? Dinen yada siyaseten gelme ihtimali olan şeriatten en çok akp zararlı çıkar :) bindikleri dalı kesmez onlar :)
İç savaş dediğimiz de içeride sen varsın ben varım. Az biraz da aklımız varsa birbirimizi yemeyiz oldu bitti.
Bunun dışında Suriyeliler-le ihtimal var, ama bu saatten sonra sanmıyorum. Ciddi anlamda kamu vicdanını sarsacak, büyük grupları karşı karşıya getirecek bir şey yaşanmalı, o da Suriyeliler karşılık vermez büyük ihtimal.
Bir diğeri sınırdan patlarız. E olmasın diye bir şeyler yapıyorlar/
Bu saatten sonra Ermeni/Kürt mevzusu da yemez diye düşünüyorum.
O yüzden sizi iyimser buldum iç savaş dediginizde :)
Ben iç savaş değil direkt olarak kendimizi sıcak savaşın içinde bulacağımız bir savaş öngörüyorum. 5 seneyi geçmez gidişata bakılırsa
Evet mi???
1990-2000 yılları arasında verilen şehit sayısına ve ilaveten sivil sayısına bir bakın ve son 16 yılla bir kıyaslayın isterseniz hatta sadece 93-96 ya baksanız da yeter
ha o yıllarda şehitler sınırdaydı gözümüz görmüyor kulağımız duymuyordu derseniz anlarım
Devasa 1 sanayi sitesinde kendi işyerim var. 600-800 TL arasında maaşlarla sgk'sız çalıştırılan 100'lerce Suriyeli ve emeklilikte yaşa takılmış ( erken emeklilik değil ama prim gününü ve hizmet süresini doldurmuş sadece yaş bekleyen ) 50 yaş üstü, yaşlı oldukları ve için özel sektörde yeniden iş bulamadiklari ve emekli maasi da baglanmadigi icin sigortasız 1000 TL ye çalışmak zorunda kalan 100 lerce TC vatandaşı var burada... içim acıyor her birini gördüğümde.. kendi çalışanlarımın yüzüne vicdan rahatlığı ile bakabilmek en büyük tesellim.Şu an ssk (sgk)'nın başında kim var?
Bu yıl sgk'nın borcu ne kadardır?
Sgk bir şirket midir batar ya da zarar eder?
Sgk'nın fazla masraf yapması halka fazla hizmet gittiğine delil değil midir?
tamam işte ak kaşık olmayacak neyi vardı?
ne çalmış ne yürütmüş buyrun kanıtlarını sunun..
Aahhh ne güzel yazdınız. Bide şu oyları çalmasalar kim ne oy alıyor görsek, dimi ama...
Ötelenmedi, kapatıldı. Bahsettiğiniz bu dış borçlarda dünya genelinde ilk sırada Amerika var. Bizden önce Japonya, çin, fransa var. Ülkemizde yapılan borçların çoğuda kamuya değil özel sektöre ait.1- Kapatılmadı, ödemesi ertelendi.
Siz buradakine göre borç bitti sanıyorsunuz:
https://kdk.gov.tr/sayilarla/turkiyenin-imfye-olan-borcu-bitti/18
halbuki ortada bitmiş bir borç yok, aksine başka yöne aktarılan yüklü bir borç var. bu bir kredi kartı borcu için başka kredi kartı kullanmaya benziyor. siz borç bitti sanıyorsunuz halbuki o katlanarak size geri dönüyor.
http://www.milliyet.com.tr/yazarlar...u-sifirlanirken-diger-borclari-artti-1707662/
2- Enflasyon rakamlarıyla oynandığını herkes biliyor. Kamunun değil özel sektörün rakamlarına güvenmeniz lazım.
3- Adamın bırakın uçağı otobüse binmeye parası yok havalimanını ne yapacak?
4- 2000'li yıllardayız normaldir. Bu bir icraat değildir.
5- Bu projeler devlet güvencesinde özel sektöre yaptırıldı ve bazıları zarar ediyor ve sizin benim vergimle verilen güvencelerin paraları ödeniyor. Kimse cebinde yapmıyor ama gel gelelim devletin yanlış planlaması benim cebimden verdiğim vergiyle ödeniyor.
6- Aile hekimi var görünüyor ama yerinde bulursanız şanslısınız. Ben kendi -sözde- aile hekimimi bulamıyorum. Ne zaman arasam hep bir işi oluyor nedense. Ayrıca devlet hastaneleri halen sıkıntılı.
7- Gelir eşitsizliği kavramından habersizsin. Bir yerde yeni arabalar olması orada ekonominin geliştiği anlamına gelmez. Bu ancak cahilleri ekonominin iyi olduğuna ikna eder. Ekonomisi iyi ülkenin ekranlarında sürekli kredi reklamı dönmez. Şirketler bir bir halka arz ilan etmez.
Büyük projeler istiyorsanız arabistan'da en büyükleri var ama demokrasi ve özgürlük yok. Bir ülkeye önce bunlar lazım. Kuru binadan hayır gelse arap ülkeleri ihya olurdu. iktidar partisine bu yüzden destek verilmiyor. Hukukta gerideyiz, cinsiyet eşitliğinde gerideyiz, özgürlüklerde gerideyiz. Bunlar dururken aaa köprü var marmaray var diye halen destek vermek at gözlüğü takmak demektir.
Yarın hakkınıza saldırı olduğunda sizi sağlam hukuk düzeni kurtarır, kuru binalar değil.
telefondan yazıyorum, az yazabiliyorum
bakın o dönem yani ssk'nın kardan zarara geçiş dönemi hükümetin sebep olduğu bir şeydi diyelim
genel müdür olmakla alakası yoktu diyelim
ak kaşık olmak illa çalmamakla olmuyor ki çalıp çalmadığını bilmiyorum
fakat SSK da öyle bir yönetim, öyle saçma,sapan işler vardı ki içler acısı
bizzat biliyorum
gerçekten boş konuşmuyorum
Ötelenmedi, kapatıldı. Bahsettiğiniz bu dış borçlarda dünya genelinde ilk sırada Amerika var. Bizden önce Japonya, çin, fransa var. Ülkemizde yapılan borçların çoğuda kamuya değil özel sektöre ait.
Adamların otobüse binecek parası yok ama porshe dan geçilmiyor yollarda vallahi. Her yer mercedes, bmw. Herkes para yok diye sızlanıyor, avmde milletin eli torba dolu.
2000li yıllarda olmak meziyet değil, kafayı kullanmak meziyet. Neden yapılanı görmek bu kadar zor? 16 yıllık bir emek var. Bu adamdan hep mi kötülük gördünüz? Neyi engelledi, nerede taş koydu? Hiç mi gülmed yüzünüz de artık başarılarını döneme yoracak kadar görmezden geliyorsunuz?
Aile hekiminizi yerinde bulamıyorsanız şikayet edin. Biz ettik. Ertesi gün başka bir doktora kaydımız alındı. Talep ederseniz karşılığını alırsınız.
Şu ana kadar hangi karşıt görüşle konuştuysam muhakkak hepsi birer yorumunda cahilliğe değindi. Siz benden daha fazla neyi yapıyorsunuz bende onu merak ediyorum. Daha hiç kimsiye cahil demedim ben. Hepimiz araştırarak öğreniyoruz, sizin okuduğunuzu bende okuyorum. Ne diyeyim, günlerce tartışsak bir yere varamayız. Fikrim değişmez, sizinde değişmeyecek. Ülke için en hayırlısı olsun. İyi geceler sizede.
Soru bana değil ama yaşadığım birşeyi yazmak isterim
Yaşım 30
7-8 yaşlarında iken hastalandığım bir dönemde devlet Hastanesi bize çoooook lükstü parası olan devlete olmayan da buğday pazarının üzerine derme çatma yapılmış tarif dahi edemeyeceğim 30 m2 içerisine sıkış sıkış kucak kucağa oturan içeride elinde sigara ile hasta muayene eden ederken aslında etmeyen hastaları konuşunca azarlayan doktor...
İlacı yazardı yazardı da nasıl alacağını düşünen zavallı anneciğim...
Yanlış anlamayın da kimse kimseye açıklama yapmak zorunda değil hakkımızda hayırlısı kimse o olsun inşallah
Ben yaptıklarından memnunum. Yapamadıkları içinde daha vakti olacak inşallah. En hayırlısı olsun ülke için.Ya tamam ya devam işte bütün olay bu,15 senedir yol yaptılar,saray yaptılar:)İnce dedi ki: Yol yapmak basit şey:)))))))hayırlısı diyelim