- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Yarısına ekmek karıştırdın mı kıymanın doğru söyle seni seniiiiBende et yiyecem akşama köfte var olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarısına ekmek karıştırdın mı kıymanın doğru söyle seni seniiiiBende et yiyecem akşama köfte var olurmu
Gerçek et mi diyeceğimiz günler gelmeden ye bence de afiyet olsun
Bunun parti ile ilgisi yok ki sıkıntı tabanda
Yarısına ekmek karıştırdın mı kıymanın doğru söyle seni seniiii
Valla sana ekonomi piyasasında dönen iddiayı yazayım, dolar kurunu 10 liraya kadar götürüp 7 liraya sabitleyecekleri konuşuluyor, küçük ve orta ölçekli yatırımcı 7 liraya çıkmış dolar karşısında dayanamaz, şahsi duygularımı yazayım, geceden beri üzgünüm, çok esnaf batacak, borçları yüzünden gerisini sen düşün, ben dillendirmeyeyim, çünkü ben 1 gecede iflas eden, bir gecede zengin olan, bir gecede tahtası kapatılıp yok olan işletmeler gördüm, sizler de görmüşsünüzdür.Ahretlik dilimi ısırsamda gene maşallah sakin geçiyor,daha önce nasıldı konu açıldımı direk saldıralar başlardı..
Bak bugün sakin burası yumuşak yumuşak konuşuyoruz hanımlarla..
Dolar fena ya sorma ne olacak acaba bunun sonu..
2 hafta önce çeyrek aldım 308 liraydı şu an 328 lira olmuş.
Yine talihli günümdeyim bozdurup kazandığım 20 lirayla AVM'de et yerim
Valla sana ekonomi piyasasında dönen iddiayı yazayım, dolar kurunu 10 liraya kadar götürüp 7 liraya sabitleyecekleri konuşuluyor, küçük ve orta ölçekli yatırımcı 7 liraya çıkmış dolar karşısında dayanamaz, şahsi duygularımı yazayım, geceden beri üzgünüm, çok esnaf batacak, borçları yüzünden gerisini sen düşün, ben dillendirmeyeyim, çünkü ben 1 gecede iflas eden, bir gecede zengin olan, bir gecede tahtası kapatılıp yok olan işletmeler gördüm, sizler de görmüşsünüzdür.
He birde şu var, kimse bu boyutunu konuşmuyor veya bilmiyor, doların her artışı dış borcumuzu katlıyor, Dolar 1 kuruş artınca dış borç 4.2 milyar tl artıyor, dünden beri kaç kuruş arttı, hesabını sizler yapın.
Umut fakirin ekmeği ne yapalım :)İşin şakası tabiki,bu sefer oratk bir karar almak zorundalar bunlardan kurtulmak adına..
İlk defa bu kadar umutluyum..
Koklamalaık yaptım zaten olsun gene zenginim nasılsa
Şaka bir yana da burası bizim sohbet alanımıza döndü hanımlar , kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz , uzaktan okuyorlarmıdır acaba ne dersiniz
Umut fakirin ekmeği ne yapalım :)
Pirzola yaparsan bir gün biz de gelim yemeğe
Gel tabii hem AVM daha kalabalık olur şanımız yürür, yarım porsiyon şeklinde bölüşürüz maksat et yemekBende geleyimmi
Bende geleyimmi
10 lira olayını bende duydum,artık herşey olabilir artık..
Olan küçük esnafa olacak,canlar yanacak sonu hiç iyi değil artık..
Sıkıntı zaten burada dolar çıktığı için ülke batmıyor , ülke battığı için dolar çıkıyor , insanların anlamak istemedikleri ısrarla anlamadıkları tam olarak bu...
Dış borç zaten aldı başını gitti dünden beri artan kurla, bireysel borcum yok ama dış borç hepimizin borcu.
Dur sakın bozdurma 2 gün daha bekle kazancın artsın ben de geleceğim yemeğeGel tabii hem AVM daha kalabalık olur şanımız yürür, yarım porsiyon şeklinde bölüşürüz maksat et yemek
Gel tabii hem AVM daha kalabalık olur şanımız yürür, yarım porsiyon şeklinde bölüşürüz maksat et yemek
İnanılır veya inanılmaz ama gece durduk yere aniden dolar ve euro yukarı yapmaya başlayınca keyif meyif kalmadı, borcum harcım, kredim vs yok, dolar euro borcum da yok, kenarda dövizim de yok, yani kuru sade vatandaş muneyim ama vallahi esnafı düşünüyorum ve çok üzülüyorum.
Dış borç zaten aldı başını gitti dünden beri artan kurla, bireysel borcum yok ama dış borç hepimizin borcu.
Ben dişimden tırnağımdan arttırıp evladım iyi eğitim alsın,ayaklarının üstünde sağlam dursun diye çırpındıkça elimdeki paranın gitgide küçüldüğünü görmek ağırıma gidiyor.
Yurtdışında yaşayıp reis için ölüp bitenler allahaşkına siz gelin buraya ülkeyi terketmek isteyenlerle yer değiştirelim.
Dur sakın bozdurma 2 gün daha bekle kazancın artsın ben de geleceğim yemeğe
Dur o yirmi lirayla 4 dolar alayım biraz bekleyelim çoğalır paramız senin çocuğu da alırız 4 kişi et yerizDur sakın bozdurma 2 gün daha bekle kazancın artsın ben de geleceğim yemeğe