Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Neden şort giydi diye toplu taşıma aracında tekme tokat dayak yiyen kadın uyarılmış sayılmıyor mu? Açık giyime karşıyım fakat açık giyindi diyerek dövülmesine de karşıyım. Hatta toplumda iyi olmuş açık giyinmeseydi sözlerini duydum.
Nedense olayı hemen kıyafete getiriyorsunuz? Anlamıyorum.

Korna klaksiyon seslerine gelince; Hıristiyan ülkelerde korna klaksiyon hatta siren sesi duymuyorsunuz. Buna ben Avusturya da şahit oldum.
Gülay bari sen yapma bunu ya:KK12:
Bak ben orada kılık kıyafeti ortaya atmamışım. Bir üyenin yorumu üzerine, böyle bir açıklama yapmışım!
Açık olsun,Kapalı olsun fark etmez.Hiç bir kimseyi kılık kıyafetinden dolayı Eleştiremeyiz!Demişim.
Şayet, açık olduğu için bir bayana saldıran var ise de, o kişi yüzde yüz ''Provokatör '' Dedim!.. Olayı hemen kıyafete getiren ben miyim, yoksa benim alıntılayarak, yorum yaptığım üye mi?:KK39:
Kuzenimin eşi, bikini giyip sahilde gezen birisi. Facebookta Boy boy şortlu mini etekli transparan kıyafetlerle fotografları var. Annem, yiğenine eleştiri yapacak olduğu anda ben müdahale edip,susturdum.Onlar gittikten sonrada Anneme ''Anne karışma.Herkes neyin ne olduğunu biliyor.Sen böyle yaparak Yengemin nefretini kazanırsın.Koskoca insanlar,bırak kendi kararlarını versinler.Sende ''Saygı'' Duy''' Dedim. Yengem ile,Dünya görüşümüz tamamen zıt.Erdoğan düşmanı ve aktif bir şekilde chp üyesi, Ama biz, Asla bu konulara girmiyoruz.Yengem beni çok sever.''kardelen çok iyi niyetli bir insansın der.'' Şimdi bunu neden mi anlattım Gülaycığım? Ben, Asla dış görünüşe bakarak,insanları yargılamam! Yerine göre, uyarımı yaparım.Karşıdaki kişinin uyup uymama kararına da müdahale etmem.
Banlanacaksam güzel banlanayım, öyle uyuyim dedim bak yine geldim görüyor musunuz. Kopamadım sizden :KK53:
(Bu insomnia yok mu bu insomnia)

Bak bi de şöyle yapayım kardelen2780 kardelen2780 daha güzel olsun mu?

Siz bu yorumu sıfır itiraz beğeniyorsunuz:

Bana gelince provokatör oluyor onlar, Trde de kimse kılık kıyafetinden dolayı eleştirilemez oluyor:

Bi buket daha yapayım mı sizin yorumunuzdan?
Ya da dümdüz yazayım mı?
Hiç bir kimse kılık kıyafetinden dolayı eleştirilmiyorsa bu ülkede, o zaman ikimizinki de yalan.
Eğer tepki gösteriliyorsa, ikimizinki de provokatör.
Ama bakıyorum, hep Akpliye gelince "Mağdur mu oldun ah canım, hep bu chpliler yüzünden, vay benim bacım, yazık"
Akpli olmayana gelince "Yok, inanmam, yapıyosa da biri zaten yine bi anti-akplidir ortalık karıştırıyodur, ne yaparsan yap karışmayız biz zaten."

Ne güzel ya oh. Hayat size güzel valla. :)

Şöyle bi dua edelim beraber:

Amin.
:KK66:
Siz benim yorumda neden bahsettiğimi anlayamadan, yorum yapmışsınız pes doğrusu.
Ben,Kılık kıyafetinden dolayı saldıranların ''provokatör'' olduklarını söyledim!..
O İnsanları onaylamadığımı belirttim. ama sizler, yine yazdıklarımı eleştirmek amaçlı okuduğunuz için, Anlayamamışsınız.
Akp nin bayrağı ne zamandan beri Türk bayrağı statüsünde
Birtek Türk bayrağı yere değmemiş bile
İnsanların evinin önüne her gelen böyle izinsiz parti bayrağı açarsa sonuçlarına katlanır
Aynı şeyi Akp li bir kadın yapsaydı tepkimiz yine aynı olurdu :KK66:
İnsanların evinin önü değil!
Orası bir dükkandır ve seçim döneminde kiralanmıştır. Ak parti seçim bürosu olarak hizmet veriyordur. Nitekim burada da, bir çok dükkan böyle kiralandı.Bizzat evimin oldugu muhitte de, iyi parti büro açtı.Dükkanın önünü,parti bayraklarıyla donattı. Şimdi biz gidip oradakilere saldıralım mı? Ne Münasebet:duduk: Herkes parasıyla kiralamış, ister bayrak açar, isterse açmaz.
Bu kadının yaptığı,''Özgürlüğe'' Müdahaledir!..
Yapılan mitingin eminim filistinlilere çok faydası olmuştur
Hz İbrahimin, yakılacagı ateşe agzında su taşıyan karıncayı gören, başka bir karınca "Sen şu ateşe dönüp hiç bakmadın mı?" diye sormuş. "Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?" Dediğin de, ''Olsun hiç olmaz ise,Hangi''Tarafdan'' olduğumu,Belli ederim''Demiş!..
Miting oldu da ne oldu? Sanırım bütün olay çözüldü
Çok alemsiniz :işsiz:
Hz İbrahimin, yakılacagı ateşe agzında su taşıyan karıncayı gören, başka bir karınca "Sen şu ateşe dönüp hiç bakmadın mı?" diye sormuş. "Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?" Dediğin de, ''Olsun hiç olmaz ise,Hangi''Tarafdan'' olduğumu,Belli ederim''Demiş!..
Bu dediğinize cidden inanıyor olamazsınız değil mi :deli:
İnanmadığım şeyi, neden yazayım ki?!..
Yahu burda su ülkedenin secmenlerinin yaptığı hareketleri tek tek sorgulayacaksak isimiz var..
80 milyon nufus var ülkede
Akp.li chp.li siradan insanlarin yaptigi iyi veya kötü seyleri burda tartismak cok abes..
Bakanlarin vekillerin yoneticilerin yaptiklariyla ve soyledikleriyle tartisalim
Keşke aynı durumu, Ak parti seçmenleri içinde düşünebilseniz!..

Milletvekili listeleri açıklandı.
Tek kelime yazan olmamış yanlış görmediysem?
Şaşırtan yada eleştireceğiniz kimseler yok mu? :)

Akp ile CHP ye bakabildim biraz.
Akp’de dikkatimi ilk çeken Bülent Arınç’ın oğlu.
Fetoydu değildi, yeni partiydi bilmem neydi. Bir şeyler bir şeylere değişmeye devam demekki :)

Sonra medyatik olması ve biraz sempati kazanmak amacıyla Tatlıses’i aday yaparlar bu sefer diyordum. Yine olmadı. Bence artık başka partilerin kapısını aşındırma zamanı :)

Kenan Sofuoğlu, sporculuğunu ve disiplinini takdir ettiğim biri. Sakarya milletvekili adayı imiş. Çok dürüst buluyorum ben kendisini. Bence siyaset için fazla iyi birisi. Kendisi için iyi neyse o olur inşallah :)

Bir de lise öğrencisi var, 2000 doğumlu bir kız. Seçilme ihtimali yok ama aday işte. Anası babası dememiş mi, kızım bir okulunu okusaydın keşke diye onu da anlamadım.

CHP ye bakınca, Kılıçdaroğlu İnce’ye yakın isimleri listeye almamakla suçlanıyor CHP’liler tarafından.
Bugün ki Bartın mitinginde ise İnce,
‘listeyi biz yapmadık ama, seçilince bakanları biz seçeceğiz’ dedi.

Gerçekten birbirlerini samimi destekleme ihtimali var mı? :)
Ben hala Kılıçdaroğlu nun İnce’yi ayağının altından çekmek için aday öne sürdüğünü düşünüyorum.
Bu da kendi adayına inanmayan bir genel başkan demek. Hadi hayırlısı diyeyim.

Abdüllatif Şener’de CHP adayı olmuş, bir de ona şaşkınım :) bu adam akp kurucularından değil miydi? Ah siyaset nelere kadirsin :)

Son olarak kadın vekil adayı kıyaslaması yapacaktım. Akp 126 gördüm sanırım.
CHP bulamadım
Biraz daha bakınayım su sayılara :)

Bir de 9.sırada aday gösterilmiş. Yazıklar olsun. Millet vekili adı üzerinde, aynı milletten miyiz? :KK43:
Eh birde bu eksikti ay ne dicem bilmiyorum,neyin kafasını yaşıyorlar gelmişler memlekete gül gibi geçiniyorlar birde aday olmak için başvuru yapıyorlar!!!!!!!!yazık çok yazık
Hadi aday adaylığını maddi destek diye kabul ediyorsun, neden aday olarak alıyorsun

Nabıyonuz la karbonhidratçılar?
Büyük resim kursuna devam mı? :KK70:

Bree'm şakacı şirinim, hem banlandığını bildireyim hem de sen beni olduğum gibi, laflarımın altında başka mana aramadan okuyacağın için şu karbonhidrat ve kömür meselesine bir el atayım dedim.

Bu bölümde yıllardır kaç seçim anketi açıldı, her seferinde makarna kömür mutlaka yorumlandı, hafızam güçlüdür ama tarih bilgim zayıftır o yüzden şu, şu yıllarda açılmış seçim anketleri diye tarih veremeyeceğim için kusura bakılmasın, 2011 seçimlerinden sonraki konuları bulurlarsa vakitleri de varsa okusunlar, bölümde yıllardır siyaset konuşanlar örnek vereceğim yazıları mutlaka hatırlayacaktır, bilmeyenlerde dediğim gibi 2011 sonrası seçim konularını okur yorumları görürler.

Yıllardır ama yıllardır makarna kömür muhabbeti döner, hatta hatırlarsınız kömür ve gıda yardımları yanısıra elektriği olmayan köylere beyaz eşya yardımları dahi olmuş, bunun üzerine akp seçmenleri bu bölümde yapılan yardımları destekleyici yorumlar yazmıştı, hatta hatta yine hatırlarsınız başka bir seçim döneminde bu sefer chp kömür yardımları yapmış, akp seçmeni chpyi savunan üyelere akpnin yaptığı kömür yardımına laf ediyordunuz bakın chp de bizden görüp kömür yardımı yapıyor demiş ve üstünde chpnin logosu olan kömür torbalarının görselini koymuştu.

Bu yardımlar ihtiyaç sahipleri kadar belki ihtiyacı olmayanlara da gidiyordur, aynı Süleyman Demirel'in maddi imkanları olmayan vatandaşlara ücretsiz sağlık hizmeti verebilmek için uygulamaya koyduğu yeşil kartta olduğu gibi, bir zaman sonra çok da araştırılmadan verilen yeşil kart sahipleri 10 küsür milyon insanı bulmuş, haliyle ücretsiz muayene ve ücretsiz ilaç nedeniyle SSK borca batmıştı, yanı maalesef bizim insanımız da devlet eliyle yapılan bazı yardımları suistimal ediyor, bu da bir gerçek.

Her neyse konumuza dönelim, sosyal bir devlet olacaksanız ki olmalısınızdır "gerçek" ihtiyaç sahiplerine yakacak, gıda vb yardımlar yapmalısınız, kömür ve gıda yardımları hala yapılıyor, sadece AKP belediyeleri değil CHP belediyeleri de bu yardımları senelerdir yapıyorlar, hakkı olmadığı halde devletin yardımlarını suistimal edenlere denecek çok söz var ama ihtiyacı olanlara giden yardımları burada rencide edip aşağılamamalısınız, belki aramızdan bazı arkadaşlar gerçekten bu yardımlara ihtiyacı olan kimselerdir, hepimiz klavye ardındayız, dört duvarımızın içinde hangi aş pişiyor, kışın ne haldedir biliyor muyuz? Maalesef bilmiyoruz, yardımları oy toplamak veya yardımları alanları oylarını satmakla suçlamak hiçbirinize yakışmıyor, dediğim gibi bu yardımları suistimal eden vatandaşları ayrı tutuyorum, ihtiyaç sahibi olup bebesi, evindeki yaşlısı, hastası üşüyor diye kömür yardımı alan, gıda yardımı yapılan insanları da rencide ediyorsunuz, bunu yapmayın, dağıtanların maksadı oy veya değil, orası onların vicdanlarıyla kendileri aralarında ama bir kuru makarnaya ihtiyacı olanları sırf o yardımları alıyorlar diye de oy satmakla suçlamayın, oyunu kime verirse verir, madem demokrasi diyorsunuz o zaman onların demokratik haklarını yok sayamazsınız, devletten makarna, bakliyat, un, şeker alacak kadar kötü durumda olmaları onların suçu değil çünkü.

Ekonomiyi, eğitimi, işsizliği, zamları, dolar'ın yükselişini, belimizi büken vergileri konuşalım, eleştirelim ama lafımızın nereden gelip nereye gittiğini düşünerek yazalım, yardım almak zorunda kalmış insanları kırmadan dökmeden, unutmayalım bu ülkede soğuktan ölen bebeler var, babasının sırtında defnedilmek için taşınan bebeler var, açlıktan ölen bebeler, kimsesizler var, onlar muhtaç hale gelmeyi kendileri istememişti.

Son düzenleme:

Fetoydu değildi, yeni partiydi bilmem neydi. Bir şeyler bir şeylere değişmeye devam demekki :)

Sonra medyatik olması ve biraz sempati kazanmak amacıyla Tatlıses’i aday yaparlar bu sefer diyordum. Yine olmadı. Bence artık başka partilerin kapısını aşındırma zamanı :)

Kenan Sofuoğlu, sporculuğunu ve disiplinini takdir ettiğim biri. Sakarya milletvekili adayı imiş. Çok dürüst buluyorum ben kendisini. Bence siyaset için fazla iyi birisi. Kendisi için iyi neyse o olur inşallah :)

Bir de lise öğrencisi var, 2000 doğumlu bir kız. Seçilme ihtimali yok ama aday işte. Anası babası dememiş mi, kızım bir okulunu okusaydın keşke diye onu da anlamadım.

CHP ye bakınca, Kılıçdaroğlu İnce’ye yakın isimleri listeye almamakla suçlanıyor CHP’liler tarafından.

Ben hala Kılıçdaroğlu nun İnce’yi ayağının altından çekmek için aday öne sürdüğünü düşünüyorum.

Abdüllatif Şener’de CHP adayı olmuş, bir de ona şaşkınım :) bu adam akp kurucularından değil miydi? Ah siyaset nelere kadirsin :)

CHP bulamadım
Milletvekili listelerindeki isimleri, konusulanlari, dedikodulari elestirmis, fikirlerinizi beyan etmissiniz. Herkesin fikri farkli olabilir tabii ki de, Abdullatif Sener'in bir zamanlar AKP kurucusuyken bugun CHPden aday olmasi sizi niye sasirtti? Birseyleri, cok daha onemli birseyi kaciriyorsunuz. Bugun, geldigimiz noktada artik insanlar eskisi gibi siyasetle sinirli tercih yapmiyorlar. Turkiye'nin geldigi nokta Cumhuriyet rejimi kalsin mi gitsin mi noktasinda. Halk ikiye bolunmus, bir tarafta Cumhuriyetciler, bir tarafta padisahcilar, yani ortada dolasan daha yumusak deyimiyle tek adamcilar...

Bilmem farkinda misiniz, ama AKP milli bayramlari bosuna sabote etmiyor, TCyi tabelalardan, Ataturk'u kitaplardan bosuna kaldirmiyor. Bir kac yildir fiili olarak uyguladigi tek adamciligi referandum ile kanunlastirdigi gozunuzden kacmamistir umarim. Referandum ile kuvvetler ayriligi tamamiyle bitirildi, yasama, yargi ve yurutme tek bir adamin iki dudagi arasina girdi. Demokrasi ve Cumhuriyetin olmazsa olmazlari elden gitti bile yani. Is son vurusa, malumun ilanina kaldi, bu secimden de galip ciktiginda yapacagi is artik bu.

Bile isteye, soylemleri ile, onumuzu kesen hic birsey kalmasin diyerek referandumda oy istedi ve verdiniz. Rejim anayasal olarak degisince, Demokratik, laik TC Hukuk Devleti'nin sadece adi kaldi, ici bos. Diger partilerin soylemlerine bakarsaniz hepsi de bu yuzden anayasayi ve rejimi eski haline getirmeye yonelik vaadlerde bulunuyorlar. Gene ayni sebeple Anti-AKPliler AKP gitsin de kim gelirse gelsin daha iyi gibi soylemlerde bulunuyorlar. Sadece ekonomik olarak batisa dogru 4 nala gitmemiz degil sorun olan. Ulkenin kaderi ve cocuklarimizin nasil bir ulkede buyuyecekleri.. Artik onceligimiz Cumhuriyet ve demokrasinin yeniden tesisi. Bu yuzden milletvekili adaylari da once bu ugurda taraflarini seciyorlar. Sag-sol sonraki olay..

CHP bulamadım
Tabi ki eleştirdiğimiz kısımlar var olmaz mı
Sizin örnek verdiklerinizle ilgili düşüncelerimi yazabilirim mesela ;

İbrahim Tatlıses iktidar sınır kapısında megri megri diye teröristlerle halay çekerken de iktidar sevdalası sanatçılarla mehmetçiğin karakolunda yaylalar diye türkü söylerken de vardı.
Hiçbir türlü yaranamadı.Bana böyle likit insanlar bulunduğu kabın şeklini alan insanlar tehlikeli gelir.İsabetli olmuş.

Kenan Sofuoğlu'nun c.başkanımız istediği mesleği bırakıyorum açıklamasından sonra milletvekili olması fazla"dürüst"olmadığını gösterir.Zira m.vekili olmak için mesleğimi bırakıyorum deseydi sizin söylediğiniz kalıbın insanı olurdu.

18 yaşındaki aday içinde annesi odanı topla desen toplamaz çıkmış m.vekili adayı olmuş son sıradan
Bana büyüklerinin hatrı için listeye girmiş gibi geliyor.

Abdüllatif Şener'i severim.Aklı başında demokrasi için emek veren bir siyasi
Sadece Sivas'lı olmasına rağmen neden Konya'dan aday gösterildi o kısmı şaşırtıcı.

Arınç kısmına girmiyorum.Bu kadar istenmeyen adam olup oğlunun aday olması bilemiyorum.

Chp 'dede aday yapılmayan bazı m.vekillerine şaşırmadım değil.
İlhan Cihaner mesela Barış Yarkadaş ,Haluk Pekşen gibi
Daha detaylı inceleyemedim açıkçası
İncelikten sonra bende detaylı yazmak isterim :KK66:

Son düzenleme:
Turkiye'nin adini da degistirir bunlar. Neden "yeter ki akp gitsin diyorsunuz" diye sorup duruyorlar iste bu yuzden. Parlamenter sistemi savunanlar gelsin de bunlar gitsin
T A M A M artık :dua:
Değiştirmeye kalkacaklardır zaten ki es kaza başarırlarsa ben AKP te oy veren emeklileri çok merak ediyorum :KK70:

32827859_1694997460576452_5017541302410018816_n.jpg

Dolar ciktikca itibarimiz artiyor.. Kim takar ekonomik krizi.. En azindan birine dokunmuyor, hazine elinin altinda, onun keyfi tikirinda, onemli olan da bu.:halay:

Milletvekili listelerindeki isimleri, konusulanlari, dedikodulari elestirmis, fikirlerinizi beyan etmissiniz. Herkesin fikri farkli olabilir tabii ki de, Abdullatif Sener'in bir zamanlar AKP kurucusuyken bugun CHPden aday olmasi sizi niye sasirtti? Birseyleri, cok daha onemli birseyi kaciriyorsunuz. Bugun, geldigimiz noktada artik insanlar eskisi gibi siyasetle sinirli tercih yapmiyorlar. Turkiye'nin geldigi nokta Cumhuriyet rejimi kalsin mi gitsin mi noktasinda. Halk ikiye bolunmus, bir tarafta Cumhuriyetciler, bir tarafta padisahcilar, yani ortada dolasan daha yumusak deyimiyle tek adamcilar...

Bilmem farkinda misiniz, ama AKP milli bayramlari bosuna sabote etmiyor, TCyi tabelalardan, Ataturk'u kitaplardan bosuna kaldirmiyor. Bir kac yildir fiili olarak uyguladigi tek adamciligi referandum ile kanunlastirdigi gozunuzden kacmamistir umarim. Referandum ile kuvvetler ayriligi tamamiyle bitirildi, yasama, yargi ve yurutme tek bir adamin iki dudagi arasina girdi. Demokrasi ve Cumhuriyetin olmazsa olmazlari elden gitti bile yani. Is son vurusa, malumun ilanina kaldi, bu secimden de galip ciktiginda yapacagi is artik bu.

Bile isteye, soylemleri ile, onumuzu kesen hic birsey kalmasin diyerek referandumda oy istedi ve verdiniz. Rejim anayasal olarak degisince, Demokratik, laik TC Hukuk Devleti'nin sadece adi kaldi, ici bos. Diger partilerin soylemlerine bakarsaniz hepsi de bu yuzden anayasayi ve rejimi eski haline getirmeye yonelik vaadlerde bulunuyorlar. Gene ayni sebeple Anti-AKPliler AKP gitsin de kim gelirse gelsin daha iyi gibi soylemlerde bulunuyorlar. Sadece ekonomik olarak batisa dogru 4 nala gitmemiz degil sorun olan. Ulkenin kaderi ve cocuklarimizin nasil bir ulkede buyuyecekleri.. Artik onceligimiz Cumhuriyet ve demokrasinin yeniden tesisi. Bu yuzden milletvekili adaylari da once bu ugurda taraflarini seciyorlar. Sag-sol sonraki olay..
Sana tamamı ile katılıyorum söylediklerinin fazlası var eksiği yok , bazı arkadaşlar yok artık Türkiye de o olmaz deseler de gittiğimiz yol çok açık... Acilen herkesin aklını başına alıp başkanlık sisteminin iptali sağlanmalıdır. Yasama , yürütme , yargı eski işleyişine dönmeli , kuvvetler ayrılığı tesis edilmelidir. Tek adam rejimi tehlikelidir. İnce ya da Akşener ' in ilk ve en önemli icraatı da bu olmalıdır. Tek adam rejimi tehlikedir , tehlikelidir. Bu arada RTE tek adam olursa bence ilk icraatı malumun ilanından önce Eyalet Sistemi olacaktır Saraylim Saraylim ... Böl , parçala , yönet... BOP eş bakanı olarak hizmet ettiği dış mihraklar gayet açıktır !

Gülay bari sen yapma bunu ya:KK12:
Bak ben orada kılık kıyafeti ortaya atmamışım. Bir üyenin yorumu üzerine, böyle bir açıklama yapmışım!
Açık olsun,Kapalı olsun fark etmez.Hiç bir kimseyi kılık kıyafetinden dolayı Eleştiremeyiz!Demişim.
Şayet, açık olduğu için bir bayana saldıran var ise de, o kişi yüzde yüz ''Provokatör '' Dedim!.. Olayı hemen kıyafete getiren ben miyim, yoksa benim alıntılayarak, yorum yaptığım üye mi?:KK39:
Kuzenimin eşi, bikini giyip sahilde gezen birisi. Facebookta Boy boy şortlu mini etekli transparan kıyafetlerle fotografları var. Annem, yiğenine eleştiri yapacak olduğu anda ben müdahale edip,susturdum.Onlar gittikten sonrada Anneme ''Anne karışma.Herkes neyin ne olduğunu biliyor.Sen böyle yaparak Yengemin nefretini kazanırsın.Koskoca insanlar,bırak kendi kararlarını versinler.Sende ''Saygı'' Duy''' Dedim. Yengem ile,Dünya görüşümüz tamamen zıt.Erdoğan düşmanı ve aktif bir şekilde chp üyesi, Ama biz, Asla bu konulara girmiyoruz.Yengem beni çok sever.''kardelen çok iyi niyetli bir insansın der.'' Şimdi bunu neden mi anlattım Gülaycığım? Ben, Asla dış görünüşe bakarak,insanları yargılamam! Yerine göre, uyarımı yaparım.Karşıdaki kişinin uyup uymama kararına da müdahale etmem.

Siz benim yorumda neden bahsettiğimi anlayamadan, yorum yapmışsınız pes doğrusu.
Ben,Kılık kıyafetinden dolayı saldıranların ''provokatör'' olduklarını söyledim!..
O İnsanları onaylamadığımı belirttim. ama sizler, yine yazdıklarımı eleştirmek amaçlı okuduğunuz için, Anlayamamışsınız.

İnsanların evinin önü değil!
Orası bir dükkandır ve seçim döneminde kiralanmıştır. Ak parti seçim bürosu olarak hizmet veriyordur. Nitekim burada da, bir çok dükkan böyle kiralandı.Bizzat evimin oldugu muhitte de, iyi parti büro açtı.Dükkanın önünü,parti bayraklarıyla donattı. Şimdi biz gidip oradakilere saldıralım mı? Ne Münasebet:duduk: Herkes parasıyla kiralamış, ister bayrak açar, isterse açmaz.
Bu kadının yaptığı,''Özgürlüğe'' Müdahaledir!..

İnanmadığım şeyi, neden yazayım ki?!..

Keşke aynı durumu, Ak parti seçmenleri içinde düşünebilseniz!..
Ya sen niye her cevabı dine çekiyorsun ki :)) dinden örnek verince otomatik haklı olmuyorsun. Karınca hikayesinde karıncanın gücü yok. Sizin dünya liderinizin yapacağı bu kadar mı yani. Bu nasıl dünya liderliği

Bir de 9.sırada aday gösterilmiş. Yazıklar olsun. Millet vekili adı üzerinde, aynı milletten miyiz? :KK43:
Gerçekten yazıklar olsun. böyle parçalayacaklar işte. Bugün milletvekili yarın milliyete göre özerklik. Bide o adam bizim haklarımız var bize işsizlik maaşı bağlayın demiş

32827859_1694997460576452_5017541302410018816_n.jpg

Dolar ciktikca itibarimiz artiyor.. Kim takar ekonomik krizi.. En azindan birine dokunmuyor, hazine elinin altinda, onun keyfi tikirinda, onemli olan da bu.:halay:
1100+300=1400 bu kadar odada kimler yaşıyor kimler kalıyor hep merak ediyorum biliyo musun. İnanılmaz merak içindeyim. 1000 oda boş mu duruyo yoksa içinde neler var

Aynen böyle oldu. Ülke ikiye bölündü. Padişahlık tek adamlık dikta hatta şeriat isteyenler diğer tarafta milli meclisi kuvvetler ayrılığını egemenliğin tekrardan millete ait olmasını isteyenler. Bazen düşünüyorum Atam görse bu günleri ne kadar üzülürdü

Sana tamamı ile katılıyorum söylediklerinin fazlası var eksiği yok , bazı arkadaşlar yok artık Türkiye de o olmaz deseler de gittiğimiz yol çok açık... Acilen herkesin aklını başına alıp başkanlık sisteminin iptali sağlanmalıdır. Yasama , yürütme , yargı eski işleyişine dönmeli , kuvvetler ayrılığı tesis edilmelidir. Tek adam rejimi tehlikelidir. İnce ya da Akşener ' in ilk ve en önemli icraatı da bu olmalıdır. Tek adam rejimi tehlikedir , tehlikelidir. Bu arada RTE tek adam olursa bence ilk icraatı malumun ilanından önce Eyalet Sistemi olacaktır Saraylim Saraylim ... Böl , parçala , yönet... BOP eş bakanı olarak hizmet ettiği dış mihraklar gayet açıktır !
Geçen gün ben de buraya bop açıklaması yaptım kimse cevap yazmadı biliyo musun. Bilerek o konuya hiç bulaşmıyorlar. Büyük resim diyip duruyolar bop büyük resimdir işte. Sitede bop bilgisi olan insanları görmek öyle mutlu ediyo ki beni

Abdüllatif Şener akp nin sadece kurucusu değil, eski maliye bakanı, eski Başbakan yardımcılığını yapmış bir isim.
(Yanılmıyorsam devlet bakanlığı da var, emin değilim)
Olay sadece parti meselesi değil, aynı zamanda siyasi kariyer meselesi. CHP de daha ileri gidebileceğini yada daha faydalı olabileceğini düşünüyor ki adaylık koymuş. Bu kısım bana garip ve inandırıcı gelmeyen kısım.
Tabiki kendi tercihi, tercihi eleştirmiyorum. Samimi bulmuyorum.
CHP için de, Konya’dan geçen seçimde 1 milletvekili çıkarmış, muhtemeldir ki bu senede çıkarır.
Neden 1. Sırada Abdüllatif Şener?
Bir şekilde akp seçmenini hedefliyor ve Şener’i bunun için seçiyorsa o ismin neler katacağını görmesi için 2. Sıra bana daha mantıklı gelirdi.
Hali hazırdaki kazanımı hak eden başkaları vardır diye düşünüyorum.

Tabi ki eleştirdiğimiz kısımlar var olmaz mı
Sizin örnek verdiklerinizle ilgili düşüncelerimi yazabilirim mesela ;

İbrahim Tatlıses iktidar sınır kapısında megri megri diye teröristlerle halay çekerken de iktidar sevdalası sanatçılarla mehmetçiğin karakolunda yaylalar diye türkü söylerken de vardı.
Hiçbir türlü yaranamadı.Bana böyle likit insanlar bulunduğu kabın şeklini alan insanlar tehlikeli gelir.İsabetli olmuş.

Kenan Sofuoğlu'nun c.başkanımız istediği mesleği bırakıyorum açıklamasından sonra milletvekili olması fazla"dürüst"olmadığını gösterir.Zira m.vekili olmak için mesleğimi bırakıyorum deseydi sizin söylediğiniz kalıbın insanı olurdu.

18 yaşındaki aday içinde annesi odanı topla desen toplamaz çıkmış m.vekili adayı olmuş son sıradan
Bana büyüklerinin hatrı için listeye girmiş gibi geliyor.

Abdüllatif Şener'i severim.Aklı başında demokrasi için emek veren bir siyasi
Sadece Sivas'lı olmasına rağmen neden Konya'dan aday gösterildi o kısmı şaşırtıcı.

Arınç kısmına girmiyorum.Bu kadar istenmeyen adam olup oğlunun aday olması bilemiyorum.

Chp 'dede aday yapılmayan bazı m.vekillerine şaşırmadım değil.
İlhan Cihaner mesela Barış Yarkadaş ,Haluk Pekşen gibi
Daha detaylı inceleyemedim açıkçası
İncelikten sonra bende detaylı yazmak isterim :KK66:

İbrahim Tatlıses aday olsaydı açık söyleyeyim daha çok malzeme olurdu. Öte yandan bu adam bir şekilde seviliyor. Siyasi olduğunda da sevilir miydi bilmiyorum ama doğuda akp nasıl oy arttırır? Kısmında ben aday olmasına ihtimal verdim açıkcası.
Kenan Sofuoğlu için çok şey yazarım belki bu dediğinize bahane olur ama kendisini sevdiğim için objektif olmaz, haklı olabilirsiniz.

Konya meselesini ben de anlamadım. Hani Konya dan oy alacak desem, ilk sıra verilmiş ve geçen seçimde konya’dan 1 milletvekili çıkarmış CHP, Şener ile ikiyi hedefleyebilirdi.

Arınç’ın oğlu değil sadece sonradan baktığımda gördüğüm bir isim daha rahatsızlık verici, İstanbul Fatih belediye başkanı Mustafa Demir.
İkisinin de rahatsızlık verme sebebi malum.
Öyleler diye yazmak istemiyorum aleni, ama adam mı kalmadı? Şüpheli olan neden seçilir miting alanlarında aynı konuda kıyametler kopuyorken? Anlaşılması güç. 600 kişide kaynar görünmez falan die düşündüler sanırım.

X