- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
Gülay bari sen yapma bunu yaNeden şort giydi diye toplu taşıma aracında tekme tokat dayak yiyen kadın uyarılmış sayılmıyor mu? Açık giyime karşıyım fakat açık giyindi diyerek dövülmesine de karşıyım. Hatta toplumda iyi olmuş açık giyinmeseydi sözlerini duydum.
Nedense olayı hemen kıyafete getiriyorsunuz? Anlamıyorum.
Korna klaksiyon seslerine gelince; Hıristiyan ülkelerde korna klaksiyon hatta siren sesi duymuyorsunuz. Buna ben Avusturya da şahit oldum.
Bak ben orada kılık kıyafeti ortaya atmamışım. Bir üyenin yorumu üzerine, böyle bir açıklama yapmışım!
Açık olsun,Kapalı olsun fark etmez.Hiç bir kimseyi kılık kıyafetinden dolayı Eleştiremeyiz!Demişim.
Şayet, açık olduğu için bir bayana saldıran var ise de, o kişi yüzde yüz ''Provokatör '' Dedim!.. Olayı hemen kıyafete getiren ben miyim, yoksa benim alıntılayarak, yorum yaptığım üye mi?
Kuzenimin eşi, bikini giyip sahilde gezen birisi. Facebookta Boy boy şortlu mini etekli transparan kıyafetlerle fotografları var. Annem, yiğenine eleştiri yapacak olduğu anda ben müdahale edip,susturdum.Onlar gittikten sonrada Anneme ''Anne karışma.Herkes neyin ne olduğunu biliyor.Sen böyle yaparak Yengemin nefretini kazanırsın.Koskoca insanlar,bırak kendi kararlarını versinler.Sende ''Saygı'' Duy''' Dedim. Yengem ile,Dünya görüşümüz tamamen zıt.Erdoğan düşmanı ve aktif bir şekilde chp üyesi, Ama biz, Asla bu konulara girmiyoruz.Yengem beni çok sever.''kardelen çok iyi niyetli bir insansın der.'' Şimdi bunu neden mi anlattım Gülaycığım? Ben, Asla dış görünüşe bakarak,insanları yargılamam! Yerine göre, uyarımı yaparım.Karşıdaki kişinin uyup uymama kararına da müdahale etmem.
Siz benim yorumda neden bahsettiğimi anlayamadan, yorum yapmışsınız pes doğrusu.Banlanacaksam güzel banlanayım, öyle uyuyim dedim bak yine geldim görüyor musunuz. Kopamadım sizden
(Bu insomnia yok mu bu insomnia)
Bak bi de şöyle yapayımkardelen2780 daha güzel olsun mu?
Siz bu yorumu sıfır itiraz beğeniyorsunuz:
Bana gelince provokatör oluyor onlar, Trde de kimse kılık kıyafetinden dolayı eleştirilemez oluyor:
Bi buket daha yapayım mı sizin yorumunuzdan?
Ya da dümdüz yazayım mı?
Hiç bir kimse kılık kıyafetinden dolayı eleştirilmiyorsa bu ülkede, o zaman ikimizinki de yalan.
Eğer tepki gösteriliyorsa, ikimizinki de provokatör.
Ama bakıyorum, hep Akpliye gelince "Mağdur mu oldun ah canım, hep bu chpliler yüzünden, vay benim bacım, yazık"
Akpli olmayana gelince "Yok, inanmam, yapıyosa da biri zaten yine bi anti-akplidir ortalık karıştırıyodur, ne yaparsan yap karışmayız biz zaten."
Ne güzel ya oh. Hayat size güzel valla. :)
Şöyle bi dua edelim beraber:
Amin.
Ben,Kılık kıyafetinden dolayı saldıranların ''provokatör'' olduklarını söyledim!..
O İnsanları onaylamadığımı belirttim. ama sizler, yine yazdıklarımı eleştirmek amaçlı okuduğunuz için, Anlayamamışsınız.
İnsanların evinin önü değil!Akp nin bayrağı ne zamandan beri Türk bayrağı statüsünde
Birtek Türk bayrağı yere değmemiş bile
İnsanların evinin önüne her gelen böyle izinsiz parti bayrağı açarsa sonuçlarına katlanır
Aynı şeyi Akp li bir kadın yapsaydı tepkimiz yine aynı olurdu
Orası bir dükkandır ve seçim döneminde kiralanmıştır. Ak parti seçim bürosu olarak hizmet veriyordur. Nitekim burada da, bir çok dükkan böyle kiralandı.Bizzat evimin oldugu muhitte de, iyi parti büro açtı.Dükkanın önünü,parti bayraklarıyla donattı. Şimdi biz gidip oradakilere saldıralım mı? Ne Münasebet
Bu kadının yaptığı,''Özgürlüğe'' Müdahaledir!..
Hz İbrahimin, yakılacagı ateşe agzında su taşıyan karıncayı gören, başka bir karınca "Sen şu ateşe dönüp hiç bakmadın mı?" diye sormuş. "Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?" Dediğin de, ''Olsun hiç olmaz ise,Hangi''Tarafdan'' olduğumu,Belli ederim''Demiş!..Yapılan mitingin eminim filistinlilere çok faydası olmuştur
Hz İbrahimin, yakılacagı ateşe agzında su taşıyan karıncayı gören, başka bir karınca "Sen şu ateşe dönüp hiç bakmadın mı?" diye sormuş. "Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?" Dediğin de, ''Olsun hiç olmaz ise,Hangi''Tarafdan'' olduğumu,Belli ederim''Demiş!..Miting oldu da ne oldu? Sanırım bütün olay çözüldü
Çok alemsiniz
İnanmadığım şeyi, neden yazayım ki?!..Bu dediğinize cidden inanıyor olamazsınız değil mi
Keşke aynı durumu, Ak parti seçmenleri içinde düşünebilseniz!..Yahu burda su ülkedenin secmenlerinin yaptığı hareketleri tek tek sorgulayacaksak isimiz var..
80 milyon nufus var ülkede
Akp.li chp.li siradan insanlarin yaptigi iyi veya kötü seyleri burda tartismak cok abes..
Bakanlarin vekillerin yoneticilerin yaptiklariyla ve soyledikleriyle tartisalim