Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Pekala... Kitabı okudum evet... Hocamın diğer pek çok kitaplarını da okudum.. Zamanın Gözleri en sevdiğimdir.
İma ettiğiniz şey için de kişi kendinden bilir işi demişler..:))
Evet sosyal medyadan gündem takip etmiyorum.Sosyal medya da kullanmıyorum. Çünkü sosyal medya haberlerini tamamen karşılıklı lince, çamur atmaya ve ezbere dayalı olduğunun bilincindeyim zaten. Tam zıddı şekilde lekeleyici olan yüzlerce caps bulup bende buraya koyabilirim.. Caps'e de gerek yok Milletvekili adayından değil bizatihi milletvekili, bakan, başbakan CB nin ağzından çıkmış birbirinden çirkin sözler alayına bereket..
Ezan konusuna gelince, o kadarda merkezi okunmuyor bence... Evimin olduğu yerde ayrı, iş yerimin olduğu yerde ayrı... İlçe farkı da yok.. Arası 2,5 Km..

Densizlik etmiş kadın belli. Ama orada yazılanların hepsini söylediğine inanmıyorum.. Öyle olsa şayet kabul görmezdi koca camiadan...

Ben size bir şey ima etmedim ama siz bana çok şey ima ettiniz ?
Kendimden bileceğim bir iş yok yani ortada. :işsiz:
Siyaset Meydanında birbirine kitap tavsiye etmek, bunu oku ha, bunu araştır ha demenin alt metnini de hepimiz biliyoruz. ( sen cahilsin ha demek)
Yani her şeyin en doğrusunu siz bilmiyorsunuz :))

Koca camiadan kabul görmezdi diyorsunuz, bakan, başbakan, CB başkanı kabul görmüş o hanım efendinin kabul görmesi beni şaşırtmaz, ayarsız insan çok nede olsa, her camiada :) :KK59:

Israilden izin aliniyormus dile getirmesi bile korkunc
Sebep filistine yardim, peh.. izin vermese onu da yapamiyorsun..

Resmen bagimli haldeyiz israil tohumu tarla ilaclarini gondermese yiyecek bir sey bulamayacak millet. Her sey yapay domates salatalik plastik gibi bunun bir de hastalik getirisi var ilacta da bagimliyiz nolacak sonumuz boyle..umarim kurtuluruz :dua:
Dolar tirmanisini surduruyor. Bugun 4.56. Israil, Avrupa, Amerika ve diger ulkeler sattiklari karsisnda TL kabul etmeye baslamazsa yandigimizin resmidir. Batti balik yan gider..

Ben size bir şey ima etmedim ama siz bana çok şey ima ettiniz ?
Kendimden bileceğim bir iş yok yani ortada. :işsiz:
Siyaset Meydanında birbirine kitap tavsiye etmek, bunu oku ha, bunu araştır ha demenin alt metnini de hepimiz biliyoruz. ( sen cahilsin ha demek)
Yani her şeyin en doğrusunu siz bilmiyorsunuz :))

Koca camiadan kabul görmezdi diyorsunuz, bakan, başbakan, CB başkanı kabul görmüş o hanım efendinin kabul görmesi beni şaşırtmaz, ayarsız insan çok nede olsa, her camiada :) :KK59:

Şu cümle ile neyi ima ettiniz acaba soruyorum size... Bunu başka türlü anlamanın imkanı var mı ?

Kitabı okudunuz da mı tavsiye ediyorsunuz okumadınız da mı tavsiye ediyorsunuz:))

Ayrıca siz İslam Estetiği nedir yaa demişsiniz bende var böyle bir şey dedim.. Bun da bozulacak bir şey yok..
Hepimiz hergün bilmediğimiz neler öğreniyoruz burada..

Şu cümle ile neyi ima ettiniz acaba soruyorum size... Bunu başka türlü anlamanın imkanı var mı ?

Kitabı okudunuz da mı tavsiye ediyorsunuz okumadınız da mı tavsiye ediyorsunuz:))

Ayrıca siz İslam Estetiği nedir yaa demişsiniz bende var böyle bir şey dedim.. Bun da bozulacak bir şey yok..
Hepimiz hergün bilmediğimiz neler öğreniyoruz burada..

Ben orada kadının arkasına sığındığı şeyi ima ettim. İslam estetiği hakkında ne biliyor ola ki diye düşündüm.
Sonuçta siz kitap tavsiye etmişsiniz ki bende o soruyu sormuşum ?
Bir önceki alıntıda da gördüğümüz her şeye hemen inanmamamız gerektiğini söylediniz bana.

Bende dedim ki zaten öyle bir insan değilim bakın olayın devamı buyurun diye açıkladım.
Aynen öğreneceğimiz daha çok şey var.
Dinleyerek, anlayarak, okuyarak bol öğrenmeli günler diliyorum :KK51:

Dolar tirmanisini surduruyor. Bugun 4.56. Israil, Avrupa, Amerika ve diger ulkeler sattiklari karsisnda TL kabul etmeye baslamazsa yandigimizin resmidir. Batti balik yan gider..
Hiç bir açıklama yok müdahale yok... Sessizlik çok ilginç ve de hayra alamet değil...

Ben orada kadının arkasına sığındığı şeyi ima ettim. İslam estetiği hakkında ne biliyor ola ki diye düşündüm.
Sonuçta siz kitap tavsiye etmişsiniz ki bende o soruyu sormuşum ?
Bir önceki alıntıda da gördüğümüz her şeye hemen inanmamamız gerektiğini söylediniz bana.

Bende dedim ki zaten öyle bir insan değilim bakın olayın devamı buyurun diye açıkladım.
Aynen öğreneceğimiz daha çok şey var.
Dinleyerek, anlayarak, okuyarak bol öğrenmeli günler diliyorum :KK51:
:super::super::super:

Hiç bir açıklama yok müdahale yok... Sessizlik çok ilginç ve de hayra alamet değil...
Önceki seçimde terör tehditi... Şimdi de ekomonik çöküş tehditi.... Hiç ilginç değil bence canım ya artık hiç şaşırmıyorum ki zaten 24 Haziran dan sonra dolar düşecek demiş Sayın Reis , kabileyiz mübarek :KK70:İstihareye yattı zaar tövbe tövbe ....

Önceki seçimde terör tehditi... Şimdi de ekomonik çöküş tehditi.... Hiç ilginç değil bence canım ya artık hiç şaşırmıyorum ki zaten 24 Haziran dan sonra dolar düşecek demiş Sayın Reis , kabileyiz mübarek :KK70:İstihareye yattı zaar tövbe tövbe ....
Durum ilginç değil aslında haklısın.. Sessizlik ilginç :)))
24 ünden önce bozdurayım ben o zaman milyor dolarlarımı :confused::confused:

24 Hazirana bir ay var. O gune kadar ne olacakmis? Hammaddesini disardan dolarla alan sanayici, bankalar, dolar borcu olanlar, alis fiyati artan esnaf ve halk ne yapacakmis?

Az önce e devlet şifresi almak için postaneye gittim tabi alamadım çünkü önümde 134 kişi vardı bende çıktım yerlerde oturan bir sürü Suriyeli mülteciler vardı ve ellerinde miss gibi gıcır gıcır tc kimlik kartları tahammül edemedim o manzarayı bu na ne demeli şimdi :kızgın:

24 Hazirana bir ay var. O gune kadar ne olacakmis? Hammaddesini disardan dolarla alan sanayici, bankalar, dolar borcu olanlar, alis fiyati artan esnaf ve halk ne yapacakmis?
Kimin umurunda sence ? Burada bile biz her gün bol bol et yiyoruz diyen pek çok insan var farkında mısın cancağızım :KK43:

Herkes farkinda ekonominin kotu oldugunun farkinda, ekonomiyi tasima suyla araplarin sicak parasiyla ve ozellestirmeler ile bugune kadar getirdiler. Yapisal degisiklik yaoma sanslari varken yapmadilar. O zaman ilkokula giden cocuklar universiteli olacaklardi simdi ve nitelikli olabilirlerdi; iyi bir egitim sistemi, ve teknoloji yatirimi yapmis olsalardi ama kisa vadeli ve goz boyayan seyleri tercih ettiler. Bizim insanimiz boyledir zaten boyaya dikkat eder, icerige nitelige bakmaz... yediler butun herseyi... satilacak bir sey de kalmadi, hukuk berbat oldugu icin yabanci yatirimci gelmiyor, devlet her an herkesin mallarina ve bankadaki paralarina el koyabilir ozellikle yabanci yatirimcinin ve hakkini arayamazsin. Bu tehlikeler yuzunden de kimse ulkeye yatirim yapmaz... tepetaklak gidiypruz ama olan yeni gelene olacak. Bence mecvut iktitar sahibi siyasi dokunulmazlik verilese secime falan da gitmez, kendisinin ve ailesinin karistigi yolsuzluklari sorusturmama garantisi verilse sanirim cekililer de, onu da kimse yapmaz ve de yapmamali!

Birileri gelip teker teker cari acik nedir IMF nedir gibi nasil isler, ekonomi nasil , dis borc nedir, turkiyenin simdiye kadar yaptigi fabrikalar ve sayilari, ne neden devlet ic sanayini desteklemeli gibi bir zoet gecse cok makbule gecer. Tembellik yapmasam kendim de yazardim ama:) tembelim azicik bu aralar.

Ekonomi seçimi kazananın elinde fena patlayacak...
Hem de ne patlama olacak... İnce gelirse hemen yaygara başlayacak zaten CHP geldi yokluk var diye.... O yüzden bazen diyorum pimini çektikleri bomba inşallah kendi ellerinde patlar ama durum sadece ekonomik değil..... Daha büyük tehlikeler var ortada....

Aslında ben 24 hazirana kadar dolar düşer diye bekliyodum şaşırdım. Bu ekonomide neye dayanarak oy isticek ki

Öğretmenlerin daha objektif ve araştırmacı olmasını beklerim, burada bazı eğitimciler ne kadar da fanatik inanamıyorum. Müfredattan haberim şuan yok ancak bizim zamanımızda canım öğretmenim saatlerce Atatürk'ü ve hayatını anlatırdı En Büyük TÜRKİYE:KK200: şuan Atatürk'ü müfredatta hala kalmışsa üstünkörü geçip saatlerce Abdülhamid mi anlatıyor acaba , dış mihraklar osmanlımızı batırdı ecdadımız topukları vura vura gemiye binip kaçtı mi diyorsunuz ya da nasıl aşılıyorsunuz çocuklara Atatürk sevgisini çok merak ediyorum :KK14: çocukları sayesinde dolaylı tecrübe edinen veliler de yazabilir soruma cevap. (Banım yeni kalktı usul usul geliyorum...)
Lisede edebi metinler hocamız Atatürk'e hakaret etmişti, kendisini şikayet etmiştik görüntü kaydı vs. vardı o dönem soruşturmaya tabi tutulmuştu. Ama şimdi ohooo.....

X