Pekala... Kitabı okudum evet... Hocamın diğer pek çok kitaplarını da okudum.. Zamanın Gözleri en sevdiğimdir.
İma ettiğiniz şey için de kişi kendinden bilir işi demişler..:))
Evet sosyal medyadan gündem takip etmiyorum.Sosyal medya da kullanmıyorum. Çünkü sosyal medya haberlerini tamamen karşılıklı lince, çamur atmaya ve ezbere dayalı olduğunun bilincindeyim zaten. Tam zıddı şekilde lekeleyici olan yüzlerce caps bulup bende buraya koyabilirim.. Caps'e de gerek yok Milletvekili adayından değil bizatihi milletvekili, bakan, başbakan CB nin ağzından çıkmış birbirinden çirkin sözler alayına bereket..
Ezan konusuna gelince, o kadarda merkezi okunmuyor bence... Evimin olduğu yerde ayrı, iş yerimin olduğu yerde ayrı... İlçe farkı da yok.. Arası 2,5 Km..
Densizlik etmiş kadın belli. Ama orada yazılanların hepsini söylediğine inanmıyorum.. Öyle olsa şayet kabul görmezdi koca camiadan...
Ben size bir şey ima etmedim ama siz bana çok şey ima ettiniz ?
Kendimden bileceğim bir iş yok yani ortada.
Siyaset Meydanında birbirine kitap tavsiye etmek, bunu oku ha, bunu araştır ha demenin alt metnini de hepimiz biliyoruz. ( sen cahilsin ha demek)
Yani her şeyin en doğrusunu siz bilmiyorsunuz :))
Koca camiadan kabul görmezdi diyorsunuz, bakan, başbakan, CB başkanı kabul görmüş o hanım efendinin kabul görmesi beni şaşırtmaz, ayarsız insan çok nede olsa, her camiada :)