- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Olabilir ama inşallah olmamıştırO milletin ağzını kapatmak icin dendi bence. Yoksa puani alan aldi yerine kuruldu
Sabah uyanıp ilk iş olarak yüzünü yıkamak için musluğa giden yurttaş Mehmet, daha o an güne, kullandığı suyun bedelinden hariç, “Atık Su Bedeli”, “Şube Yolu Bakım Bedeli”, “KDV”, “Çevre Temizlik” gibi 4 adet vergi ile başlıyor.
https://www.birgun.net/haber-detay/...alk-vergilerle-yoksullastiriliyor-213975.html
25 lira su kullanimi var 60 lira fatura oduyorum, bi zahmet bu kadar vergiye aksin su!
Beğenmediğiniz öğretmenler de bir programla yetişiyor, bu programı da YÖK hazırlıyor yani yine sizin emrinizde bir kurum.Valla bende çocuk okutan biri olarak herkese atama yapılmasını istemiyorum.Elensinler arkadaşım ben canı sıkılıp da bölüm okumuş birinin öğretmenlik yapmasını istemiyorum. Sınıf öğretmenliği okuyan biri girmeden KPSS ye direk atansın. Herkes öğretmen olmuş,sonra da eğitim çok kötü düştü. Çocuk psikolojisinden anlamayan insanlara çocuk emanet edip eğitim aldırıyoruz.
İsraile ambargo koyamaz.Akp mazlumlara nasıl kol kanat gerdi merak ediyorum
Miting yapınca bişey mi oldu
Filistin’e gidip büyükelçilik açsın da görelim
İsrail e ambargo koysun da görelim
Siz, yüzde 52'nin seçtiği bir Lidere ''Zalim'' Diyerek, aslında kendi ''Kalitenizi'' Ortaya Koymuş Oluyorsunuz!..Arkadaşım senşn gurur duyduğun şeyler tam da insanların nefret ettiği şeyler işte. Sen aynı cümle içinde islam-lider - Erdoğan bir de elhamdulillah diyorsun. Zalim ne zulüm ne demek? En büyük zulmü Türkiye yaşıyor baştaki en büyük zalim yüzünden
Ama Yusuf Yerkel somalı madenciyi tekmeleyebilir mesela di mi ?Siz, yüzde 52'nin seçtiği bir Lidere ''Zalim'' Diyerek, aslında kendi ''Kalitenizi'' Ortaya Koymuş Oluyorsunuz!..
Nerede kime zulüm etmiş acaba bu zalim!? Eğer Erdoğan ''Zalim'' Olsaydı, bu kadın böyle rahat bir şekilde haraket edip, Ak Parti bürosuna saldırabilir miydi?!
Fazlada söze gerek Yok, Aslında!
Buyukelciye bir süre için ülkesine dönmesinin uygun olacağı bildirilmiş.İsraile ambargo koyamaz.
İsrail ile ilişkiyi kestiği anda, Filistine darbe vurmak demektir!.
Filistine giden yardımların, önce israile gidiyor ve israilin onayından geçtikten sonra, Filistine gidiyor o yardımlar.
Cihadın en büyüğü, bir zalimin yüzüne karşı zulmünü haykırmaktır!
İsrailin büyük elçisini, göndermedi mi? Daha ne yapmasını istiyorsunuz?! İslam iş birliğini de, acil toplantıya çagırdı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/israil-buyukelcisi-disisleri-bakanligina-cagrildi-2408905/
İsraile ambargo koyamaz.
İsrail ile ilişkiyi kestiği anda, Filistine darbe vurmak demektir!.
Filistine giden yardımların, önce israile gidiyor ve israilin onayından geçtikten sonra, Filistine gidiyor o yardımlar.
Cihadın en büyüğü, bir zalimin yüzüne karşı zulmünü haykırmaktır!
İsrailin büyük elçisini, göndermedi mi? Daha ne yapmasını istiyorsunuz?! İslam iş birliğini de, acil toplantıya çagırdı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/israil-buyukelcisi-disisleri-bakanligina-cagrildi-2408905/
Artistlik ne alaka?!Buyukelciye bir süre için ülkesine dönmesinin uygun olacağı bildirilmiş.
Geri gönderme, lagv etme yok..
Sadece rica etmişler...
Ambargo koyamaz diye biz deseydik,
Ne kafirligimiz ne dinsizligim kalırdı..
Bana sorarsanız da evet ambargo koyamazdik...
Onca artislik neden ?
Ne yapmamız gerek, Peki siz çözüm yolunu açılayın da, bizde ögrenelim.Biraz terminoloji falan okusanız ?
Eger siz filistine gönderdiğiniz yardimlarin israil onayindan gecmesini bekliyor dahasi buna musaade ediyorsaniz zaten israilin filistin uzerinde söz hakkina sahip olduguni da kabul ediyorsunuz demektir.
Hem öte yandan hadi biz ambargodan sirf filistine yardim götüremeyiz endisesi ile(!) cekiniyoruz diyelim,suudi arabistan,mısır falan ne işe yariyor bu islam birliği şablonunda bi anlatir misiniz
Ne yapmamız gerek, Peki siz çözüm yolunu açılayın da, bizde ögrenelim.
İsrailin cember içine aldığı bir Filistin halkı var. Filistine gidebilmek için, önce israile gidiyorsunuz daha sonra karayoluyla Filistine geçiyorsunuz.
Türkiye'den başka,Mazlum İçin Gözyaşı döken başka bir ülke yok ki!
O adını zikrettiğiniz ülkeler, abd esareti altındalar. Mısırda, seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi Darbe ile indiren sisi, abd ve israilin emrinden izinden çıkmıyor. Arabistan ise, abd bir lafıyla ''Katar'' Ambargo uygulayacak kadar Acizler!.
Kuzum sen beni yanlış anladın sanırım biz seninle aynı saftayızSiz, yüzde 52'nin seçtiği bir Lidere ''Zalim'' Diyerek, aslında kendi ''Kalitenizi'' Ortaya Koymuş Oluyorsunuz!..
Nerede kime zulüm etmiş acaba bu zalim!? Eğer Erdoğan ''Zalim'' Olsaydı, bu kadın böyle rahat bir şekilde haraket edip, Ak Parti bürosuna saldırabilir miydi?!
Evet biliyorum.Hani dış politikada harikaydık ? Hani herkes bizden çekiniyordu? E biz bir Israil'e lafimizi geciremeyeceksek(?) ne anladim ben bu iddiali laflardan ? Bizim surekli toplum olarak lanetledigimiz israil'in Hayfa limanina ticari mal tasiyan gemilerden birinin Bilal Erdoğan'a ait olduğunu biliyor musunuz ?
Dahası Ceyhan'dan Israil'in Aşkelon limanina tonlarca petrol ticareti yapıldığını buradan elde edilen paranın h...bankta biriktigini biliyor musunuz?
Bu ticaretlerden kazanilan paralar filistine gitmiyor !?
Her firsatta yerden yere vurdugumuz israil ile bu sekilde kâr amacli ticaret yapilmasi sizin zorunuza gitmiyorsa bilemem tabi
Napmalılar sizce kadına?Siz, yüzde 52'nin seçtiği bir Lidere ''Zalim'' Diyerek, aslında kendi ''Kalitenizi'' Ortaya Koymuş Oluyorsunuz!..
Ben sizden farklı birşey demedim ki..Artistlik ne alaka?!
Mazluma Destek çıkıp da, zalime zulmünü haykırmak hangi ara ''Artistlik'' oldu acaba?
Ambargo koyamaz derken, israil ile iyi ilişkiler içinde olmasını desteklediğimi belirtmedim.İyi Okuyun! Ben orada, ''Eli MAhkum'' İsrailin ambargosu altında olan Filistinlilere Yardım götürebilmek için, israilin onayına ihtiyacı var dedim!..
Bu birşey mi kuzum ben eşimle tatile Bodrum’a gittim akşam otelden çıktık bir sokak var aşağıya yürüyoruz yat limanına çıkıyordu sanırım ,teyzenin biri bir atladı üzerime ,başımdaki örtüyü almaya çalışıyor, bir yandan da bağırıyor defolun burdan, burası Türkiye ne işin var Bodrum da diye. Şoklara girdim, ne olduğunu anlamadım ,eşim kadını kovalamaya başladı zor aldılar elinden. Bunlar tekrar iktidar olmak istiyorlar Allah fırsat vermesin bu zihniyete.Siz, yüzde 52'nin seçtiği bir Lidere ''Zalim'' Diyerek, aslında kendi ''Kalitenizi'' Ortaya Koymuş Oluyorsunuz!..
Israil iziniyle oluyor bunlar. Izin vermezse yine gonderemez. Bu durumda israilin her dedigine 'he' mi diyeceklerFilistine giden malların, önce israil limanına giriş yapıldığını,daha sonra da, karayoluyla Filistine gittiğini bilmiyor olamazsınız değil mi?
Herkes,''Aldığı Terbiyenin'' Hakkını verir.Napmalılar sizce kadına?