Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Süper açıklama olmuş
Daha bunun elektrikli olanı var ama olsun
Reis külliyede mütevazi iftar yemeği versin bizden kesilenlerle
Ne de olsa düğün yemekleri daha şatafatlı

Beğenmediğiniz öğretmenler de bir programla yetişiyor, bu programı da YÖK hazırlıyor yani yine sizin emrinizde bir kurum.
Eğitim sistemi ne derse öğretmen onu yapar.

Tamam madem herkes öğretmen olmasın (ki bunda haklısınız bence de olmasın önceki sayfalarda gördüm bir tanesini hiç sormayın)
Madem öyle, sırf "üniversite açtık" demek için kuytu köşe illere üniversite ve eğitim fakültesi açmasınlar.
Bunu yapan da mı cehape kılışdar falan?

Hem bilmem ne şehrine eğitim fakültesi açıyorsun, hem faiziyle öğrenim kredisi veriyorsun, formasyondan para kazanmak için FEF mezunlarını da öğretmen yapıyorsun, atama yapmayıp ihtiyaç olduğu halde insanları 1400liraya çalıştırıyorsun, hem de mulakatla haksızlık yapıp mezun olunca işsiz bırakıyorsun.

18 yaşında üniversite tercihi yapan çocuğa "öğretmenliğe gelme" diyemezsin. Anlatamazsın, heveslidir. Belki de gerçekten çok istiyordur, hayalidir. Düşük puanıyla bile yeni açılmış üniversiteye X şehrine yerleşiverir. Ne yapsın Allah aşkına? Sen de üniversite açma, bölümü bir sure dondur gelmesin. Neden insanların zamanını ve umutlarını çalıyorlar? Ticari bina olan vakıf üniversitesine neden bu kadar izin veriyorlar, onlar da öğretmen yetiştiriyor. Neden dur denmiyor? Böylesi mi işlerine geliyor?

Bu hangi akla vicdana sığar? Sizin vicdanınıza sığıyorsa eyvallah.

Akp mazlumlara nasıl kol kanat gerdi merak ediyorum
Miting yapınca bişey mi oldu
Filistin’e gidip büyükelçilik açsın da görelim
İsrail e ambargo koysun da görelim
İsraile ambargo koyamaz.
İsrail ile ilişkiyi kestiği anda, Filistine darbe vurmak demektir!.
Filistine giden yardımların, önce israile gidiyor ve israilin onayından geçtikten sonra, Filistine gidiyor o yardımlar.
Cihadın en büyüğü, bir zalimin yüzüne karşı zulmünü haykırmaktır!
İsrailin büyük elçisini, göndermedi mi? Daha ne yapmasını istiyorsunuz?! İslam iş birliğini de, acil toplantıya çagırdı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/israil-buyukelcisi-disisleri-bakanligina-cagrildi-2408905/

Siz, yüzde 52'nin seçtiği bir Lidere ''Zalim'' Diyerek, aslında kendi ''Kalitenizi'' Ortaya Koymuş Oluyorsunuz!..
Nerede kime zulüm etmiş acaba bu zalim!? Eğer Erdoğan ''Zalim'' Olsaydı, bu kadın böyle rahat bir şekilde haraket edip, Ak Parti bürosuna saldırabilir miydi?!
Fazlada söze gerek Yok, Aslında!

Ama Yusuf Yerkel somalı madenciyi tekmeleyebilir mesela di mi ?
Sonra bu mevzuda birileri yargılanacaksiniz dedi diye o kişi gözaltına alınabilir di mi ,?
Zalim elini ateşe sokmadan maşa kullanarak da istediğini yapabilir, bilin yani.

Buyukelciye bir süre için ülkesine dönmesinin uygun olacağı bildirilmiş.
Geri gönderme, lagv etme yok..
Sadece rica etmişler...
Ambargo koyamaz diye biz deseydik,
Ne kafirligimiz ne dinsizligim kalırdı..
Bana sorarsanız da evet ambargo koyamazdik...
Onca artislik neden ?

Biraz terminoloji falan okusanız ?
Eger siz filistine gönderdiğiniz yardimlarin israil onayindan gecmesini bekliyor dahasi buna musaade ediyorsaniz zaten israilin filistin uzerinde söz hakkina sahip olduguni da kabul ediyorsunuz demektir.
Hem öte yandan hadi biz ambargodan sirf filistine yardim götüremeyiz endisesi ile(!) cekiniyoruz diyelim,suudi arabistan,mısır falan ne işe yariyor bu islam birliği şablonunda bi anlatir misiniz

Artistlik ne alaka?!
Mazluma Destek çıkıp da, zalime zulmünü haykırmak hangi ara ''Artistlik'' oldu acaba?
Ambargo koyamaz derken, israil ile iyi ilişkiler içinde olmasını desteklediğimi belirtmedim.İyi Okuyun! Ben orada, ''Eli MAhkum'' İsrailin ambargosu altında olan Filistinlilere Yardım götürebilmek için, israilin onayına ihtiyacı var dedim!..

Ne yapmamız gerek, Peki siz çözüm yolunu açılayın da, bizde ögrenelim.
İsrailin cember içine aldığı bir Filistin halkı var. Filistine gidebilmek için, önce israile gidiyorsunuz daha sonra karayoluyla Filistine geçiyorsunuz.
Türkiye'den başka,Mazlum İçin Gözyaşı döken başka bir ülke yok ki!
O adını zikrettiğiniz ülkeler, abd esareti altındalar. Mısırda, seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi Darbe ile indiren sisi, abd ve israilin emrinden izinden çıkmıyor. Arabistan ise, abd bir lafıyla ''Katar'' Ambargo uygulayacak kadar Acizler!.

Hani dış politikada harikaydık ? Hani herkes bizden çekiniyordu? E biz bir Israil'e lafimizi geciremeyeceksek(?) ne anladim ben bu iddiali laflardan ? Bizim surekli toplum olarak lanetledigimiz israil'in Hayfa limanina ticari mal tasiyan gemilerden birinin Bilal Erdoğan'a ait olduğunu biliyor musunuz ?
Dahası Ceyhan'dan Israil'in Aşkelon limanina tonlarca petrol ticareti yapıldığını buradan elde edilen paranın h...bankta biriktigini biliyor musunuz?
Bu ticaretlerden kazanilan paralar filistine gitmiyor !?
Her firsatta yerden yere vurdugumuz israil ile bu sekilde kâr amacli ticaret yapilmasi sizin zorunuza gitmiyorsa bilemem tabi

Kuzum sen beni yanlış anladın sanırım biz seninle aynı saftayız Kafam çok doluydu yanlış mecaz yaptım sanırım

Evet biliyorum.
Peki Siz,Filistine en çok yardım yapan kişinin de, ''Bilal Erdoğan'' Olduğunu Biliyor Musunuz?
O Ticari taşınan mallarının, Filistine gittiğini bilmiyorsunuz sanırım.
Filistine giden malların, önce israil limanına giriş yapıldığını,daha sonra da, karayoluyla Filistine gittiğini bilmiyor olamazsınız değil mi?
Dış güçler Türkiyeden korkmasaydı şayet, her seçim dönemi ''Erdoğan'' Kazanmasın diye, Seçimlere müdahale edermiydi?
İsrail ajanlarının,Erdoğana suikast hazırlıgında olduğunu, duymamış olamazsınız sanırım!.

Suyu gölden doldururduk mu? Yoh artık, yıl 2018 bırak da musluğundan aksın su.
Hoş, böyle giderse millet yine göllerden su doldurmaya filan dönecek.
Ha yine böyle giderse su dolduracak gölümüzün kalacağını da zannetmiyorum, yolda yürürken aniden beton döküp bi üzerimize avm, otel yapmadıkları kaldı çünkü.

Napmalılar sizce kadına?

Ben sizden farklı birşey demedim ki..
Ölümüne biat bu olsa gerek...
Artislik demek şu demek..
Masada ve uluslararasi platformda adamların yüzüne bir şey diyemeyip, hiç bir söz hakkınız ve yaptiriminiz olmadığı halde... mitinglere otobüslerle adam taşıyıp eyyyy israil diye parmak sallayıp komik olmasin demek... sanki filistine çok faydası var kahrolsun israil diye pankart açmanın....

Bu birşey mi kuzum ben eşimle tatile Bodrum’a gittim akşam otelden çıktık bir sokak var aşağıya yürüyoruz yat limanına çıkıyordu sanırım ,teyzenin biri bir atladı üzerime ,başımdaki örtüyü almaya çalışıyor, bir yandan da bağırıyor defolun burdan, burası Türkiye ne işin var Bodrum da diye. Şoklara girdim, ne olduğunu anlamadım ,eşim kadını kovalamaya başladı zor aldılar elinden. Bunlar tekrar iktidar olmak istiyorlar Allah fırsat vermesin bu zihniyete.

Filistine giden malların, önce israil limanına giriş yapıldığını,daha sonra da, karayoluyla Filistine gittiğini bilmiyor olamazsınız değil mi?
Israil iziniyle oluyor bunlar. Izin vermezse yine gonderemez. Bu durumda israilin her dedigine 'he' mi diyecekler

Napmalılar sizce kadına?
Herkes,''Aldığı Terbiyenin'' Hakkını verir.
Şimdi siz, benim yorumumdan bu sonucu mu çıkardınız?!
Ben orada, Zalim bir Liderin olduğu ülkede, muhalefetten bir kadının böyle ''Çirkin bir saldırıyı nasıl yaptığını sordum!..
Daha Muhalefetken böyle saldırganlar, Allah Muhafaza Birde İktidara gelseler, halimiz nice olur. Kendi görüşlerine ters olana karşı, böyle saldırmakla aslında ne kadar ''Nefret ve Kin'' Dolu olduklarını gösteriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…