Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ben sizden farklı birşey demedim ki..
Ölümüne biat bu olsa gerek...
Artislik demek şu demek..
Masada ve uluslararasi platformda adamların yüzüne bir şey diyemeyip, hiç bir söz hakkınız ve yaptiriminiz olmadığı halde... mitinglere otobüslerle adam taşıyıp eyyyy israil diye parmak sallayıp komik olmasin demek... sanki filistine çok faydası var kahrolsun israil diye pankart açmanın....
Erdoğanın daha ne yapması gerekiyor?!

Her dediğine ''He'' Diyecek olsalardı şayet, dün O Mitingi Yapmazlardı!
Büyük elçisini göndermezlerdi Değil mi?
Ayyyy hala gönderdi diyorsunuz yaaa...
Bir sürelığıne ülkesine dönmesi rica etmişler.. okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.. sizi destekleyene giydiriyorsunuz karşı görüş yazana da..
Sizin ki fikir beyan etmeyi geçti fanatizm döndü. Okumadan yapıştırıyorsunuz...

Evet biliyorum.
Peki Siz,Filistine en çok yardım yapan kişinin de, ''Bilal Erdoğan'' Olduğunu Biliyor Musunuz?
O Ticari taşınan mallarının, Filistine gittiğini bilmiyorsunuz sanırım.
Filistine giden malların, önce israil limanına giriş yapıldığını,daha sonra da, karayoluyla Filistine gittiğini bilmiyor olamazsınız değil mi?
Dış güçler Türkiyeden korkmasaydı şayet, her seçim dönemi ''Erdoğan'' Kazanmasın diye, Seçimlere müdahale edermiydi?
İsrail ajanlarının,Erdoğana suikast hazırlıgında olduğunu, duymamış olamazsınız sanırım!.

Hadi bana bir kaynak sunun şu en çok yardım yapan kişinin bilal erdogan olduğu ile ilgili.
Çünkü ben bilal erdogan gemilerinin petrol taşıdığını biliyorum, bilmedigim ne gibi şeyler yapiyormus bilal bey bi izah edin lutfen.
Ayrica celiski yumagi oldunuz kafaniz karisti sanirim.
Dış güçler korkmasaydı diyorsunuz e israil korkmuyor işte
Secimlere müdahale ediyorlar diyorsunuz ama secimleri erdogan kazaniyor (?) Yoksa secimleri onlarin sayesinde mi kazaniyor ?? Yahudi üstün hizmet ödülü aldığını da biliyoruz ya hepimiz acaba mi demiyor musunuz hiç?

Evet biliyorum.
Peki Siz,Filistine en çok yardım yapan kişinin de, ''Bilal Erdoğan'' Olduğunu Biliyor Musunuz?
O Ticari taşınan mallarının, Filistine gittiğini bilmiyorsunuz sanırım.
Filistine giden malların, önce israil limanına giriş yapıldığını,daha sonra da, karayoluyla Filistine gittiğini bilmiyor olamazsınız değil mi?
Dış güçler Türkiyeden korkmasaydı şayet, her seçim dönemi ''Erdoğan'' Kazanmasın diye, Seçimlere müdahale edermiydi?
İsrail ajanlarının,Erdoğana suikast hazırlıgında olduğunu, duymamış olamazsınız sanırım!.
Petrol tankerlerinde kuru yük taşımakta enteresan... yersen..o_O

Herkes,''Aldığı Terbiyenin'' Hakkını verir.
Şimdi siz, benim yorumumdan bu sonucu mu çıkardınız?!
Ben orada, Zalim bir Liderin olduğu ülkede, muhalefetten bir kadının böyle ''Çirkin bir saldırıyı nasıl yaptığını sordum!..
Daha Muhalefetken böyle saldırganlar, Allah Muhafaza Birde İktidara gelseler, halimiz nice olur. Kendi görüşlerine ters olana karşı, böyle saldırmakla aslında ne kadar ''Nefret ve Kin'' Dolu olduklarını gösteriyorlar
Sİz önce benim terbiyem konuusnda bi ağzınızı toplayın bu bir.. İkincisi bu ülkede zalimliğin alasını yıllardır bu millet zaten gördü... Madenci yakını tekmelendi... Yerlerde sürüklendi insanlar... Çocuklar öldürüldü... Gezi parkı diyim mi ben size? Ama mesele üç beş ağaçtı... Hepiniz alkışladınız o zamanlar yapılan zulümleri... Ali İsmail Korkmaz öldürüldü... Bir öğrenci.. Gencecik... Kşm tarafından? Faillerini aylarca korumadılar mı? Ama pardon siz hepiniz zulme ses çıkaranlar kendi milletinize gelince dut yemiş bülbül... O olaylarda talimatı ben verdim diyen Hüseyin Avni nerde? Kimin uşaklığını yapıyordu? Vali iken hem de... Şimdi de sürünsün... Allahın sopası yok... Zulme sessiz kalanlar şimdi sürünsün.... İktidar değişirse korktuğunuz gibi bir tavırla karşılaşmaszsınız... Hukuk üstünlüğü gelince her şey düzelir..

Herkes,''Aldığı Terbiyenin'' Hakkını verir.
Şimdi siz, benim yorumumdan bu sonucu mu çıkardınız?!
Ben orada, Zalim bir Liderin olduğu ülkede, muhalefetten bir kadının böyle ''Çirkin bir saldırıyı nasıl yaptığını sordum!..
Daha Muhalefetken böyle saldırganlar, Allah Muhafaza Birde İktidara gelseler, halimiz nice olur. Kendi görüşlerine ters olana karşı, böyle saldırmakla aslında ne kadar ''Nefret ve Kin'' Dolu olduklarını gösteriyorlar
Peki videoyu çeken kadının kışkırtmalarına ne diyorsunuz?
Meryem abla polisi ara diye 50 kere söyledi. Orda video çekip "sizi facebooklara koyacağız hıııı" diyeceğine sessizce arasaydı.
Kadın özenle türk bayraklarını kucağına topladığı halde, hem çekime(kışkırtmaya) devam edip, hem de " türk bayraklarını yere atıyor, görüyorsunuz" demeye devam etti.

Parti bayrağını yere atan kadın haksız, ama olay bu raddeye gelene kadar kışkırtıldığından eminim.

Burası chp lilerin yoğun olduğu bir yer diyor arada. O zaman ne amaçla oraya açtın ki o büroyu? Amaç belli, üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Çok itici hareketler valla yaa.

Hadi bana bir kaynak sunun şu en çok yardım yapan kişinin bilal erdogan olduğu ile ilgili.
Çünkü ben bilal erdogan gemilerinin petrol taşıdığını biliyorum, bilmedigim ne gibi şeyler yapiyormus bilal bey bi izah edin lutfen.
Ayrica celiski yumagi oldunuz kafaniz karisti sanirim.
Dış güçler korkmasaydı diyorsunuz e israil korkmuyor işte
Secimlere müdahale ediyorlar diyorsunuz ama secimleri erdogan kazaniyor (?) Yoksa secimleri onlarin sayesinde mi kazaniyor ?? Yahudi üstün hizmet ödülü aldığını da biliyoruz ya hepimiz acaba mi demiyor musunuz hiç?

Mitingi yapinca ele ne geciyor ? Ic politikaya yonelik miting.
Aksi olsa miting sonrasi israile petrol sevkiyati yapilmazdi
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...a__Ceyhan_dan_israil_e_petrol_sevkiyati_.html

Hadi bizler için, ''Makarna ve Kömürcü'' Yakıştırmasında bulundunuz.Bu Dünya Ümmetinin,Erdoğan Sevgisine Ne gibi Yakıştırma da, bulunacaksınız?!

Sİz önce benim terbiyem konuusnda bi ağzınızı toplayın bu bir..
Siz daha okudugunuzu anlayamıyorsanız şayet, benim sizinle diyaloga girmemin bir anlamı Yok!..
Ben videodaki kadından bahsediyorum.Siz çıkmış ''Bana Terbiyesiz''Diyemezsin diyorsun!.:olamaz::KK57:

Peki videoyu çeken kadının kışkırtmalarına ne diyorsunuz?
Meryem abla polisi ara diye 50 kere söyledi. Orda video çekip "sizi facebooklara koyacağız hıııı" diyeceğine sessizce arasaydı.
Kadın özenle türk bayraklarını kucağına topladığı halde, hem çekime(kışkırtmaya) devam edip, hem de " türk bayraklarını yere atıyor, görüyorsunuz" demeye devam etti.

Parti bayrağını yere atan kadın haksız, ama olay bu raddeye gelene kadar kışkırtıldığından eminim.

Burası chp lilerin yoğun olduğu bir yer diyor arada. O zaman ne amaçla oraya açtın ki o büroyu? Amaç belli, üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Çok itici hareketler valla yaa.
Lütfen Rica Ediyorum.Bir Olaya yaklaşırken, Muhalefet etmek için Bakmayın!
Kadın Orada ''Chp'nin en yogun olduğu yerde'' Diyor.Yani geçmişte, o yerlerde büro açtık ama saldırıya ugramadık diyor!..
Neden sesizce Arasın?
Hem suçlu hem güçlü.Dedikleri bu olsa gerek!
Bayrakları yere atıp,bastıgını video çekmeye başlayıncada, yere atmadıgını söylüyor zaten.
Pardon da, Burada suçlu olan, sırf karşıt görüş olduğu için,Ak partililere saldıran kadınken, neden onu savunuyorsunuz?
Adalet anlayışınıza bayıldım

Yani bula bula bu cevabımı buldunuz?:KK70:
Bazıları için,''Agzınla Kuş Tutsan da, Yaranamazsın''Dedikleri bu olsa gerek:KK51:
İsrail en cok yolcu taşıyan 2. Havayolu şirketi hangisi biliyor musunuz ?
Bu arada istanbul un göbeğinde elektrikler kesik. İmsak saatine kadar 3 gecedir kesiliyor... reee reee reeee
Akp belediyesi chp diyılll...gerçi belediye ile ilgisi yok durumunda işte reflekslerim zayıfladı :)))
Hava yolu şirketi de THY. .. bildiniz mi ?
Tel avive gitmekte olan sayın yolcular kabıne kahrolsun israil yazan pankart sokmak yasaktır...
Yani demem o ki israile haddini bildiremez7reyis... sadece şov yapar...

Son düzenleme:
Siz daha okudugunuzu anlayamıyorsanız şayet, benim sizinle diyaloga girmemin bir anlamı Yok!..QUOTE
Ben videodaki kadından bahsediyorum.Siz çıkmış ''Bana Terbiyesiz''Diyemezsin diyorsun!.:olamaz::KK57:

Cümleye nasıl başladığınıza bir bakın... Kim olsa benim gibi anlar... Hadi orayı geçtik... Diğer yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne demek benşm sizinle bir diyaloğa girmeme gerek yok? Yanlış anlaşılma olaöaz mı? Lütfen benimle diyalog kurun...[/QUOTE]

Siz daha okudugunuzu anlayamıyorsanız şayet, benim sizinle diyaloga girmemin bir anlamı Yok!..

Lütfen Rica Ediyorum.Bir Olaya yaklaşırken, Muhalefet etmek için Bakmayın!
Kadın Orada ''Chp'nin en yogun olduğu yerde'' Diyor.Yani geçmişte, o yerlerde büro açtık ama saldırıya ugramadık diyor!..
Neden sesizce Arasın?
Hem suçlu hem güçlü.Dedikleri bu olsa gerek!
Bayrakları yere atıp,bastıgını video çekmeye başlayıncada, yere atmadıgını söylüyor zaten.
Pardon da, Burada suçlu olan, sırf karşıt görüş olduğu için,Ak partililere saldıran kadınken, neden onu savunuyorsunuz?
Adalet anlayışınıza bayıldım
Allah allah ben niye duyamadım acaba, videoyu açtıktan sonra yere atmayı kestiğini?
Siz video çekilirken orada mıydınız acaba?
Chp lilerin yopun olduğu bir apartmanda açtık büroyu diyor. Daha önce de buralardaydık, hiç sorun yaşamadık falan demiyor :KK64:

Allah allah ben niye duyamadım acaba, videoyu açtıktan sonra yere atmayı kestiğini?
Siz video çekilirken orada mıydınız acaba?
Chp lilerin yopun olduğu bir apartmanda açtık büroyu diyor. Daha önce de buralardaydık, hiç sorun yaşamadık falan demiyor :KK64:
Video çekilirken orada olmama gerek yok.
Şayet videoyu tarafsız bir şekilde dinlemiş olsaydınız, kadının söylediklerini anlardınız!

Video çekilirken orada olmama gerek yok.
Şayet videoyu tarafsız bir şekilde dinlemiş olsaydınız, kadının söylediklerini anlardınız!
Gayet tarafsız izledim. Peki, anlamadım diyelim. Siz açıklar mısınız? "daha önce de buralarda çalıştık ve hiç sorun yaşamadık" hangi saniyede geçiyor?

FB_IMG_1526856510054.jpg

X