- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
Ama komuru kim almis var mi aranizda komur makarna alan. sehir efsanesi gibi birsey sizinki.. sozu cok geciyo ama alan goren yok :)
Biz haram yemiyoruz çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama komuru kim almis var mi aranizda komur makarna alan. sehir efsanesi gibi birsey sizinki.. sozu cok geciyo ama alan goren yok :)
Eee eğitim sistemi bir ülkenin temel taşıdır ekonomi ile birlikte. Çocuklarımızı bu sisteme emanar ediyoruz sonuçta. İkimiz de aynı şeyi soyluyorsak bir durup düşünmesi gereken kişi ben değilim.Pardon ben ne savundum size göre. Ben diyorum ki sınıf öğretmenliği mi okudu direk atansın kimya öğretmeni mi atansın. Sen branşlara formasyonla öğretmenlik hakkı verirsen KPSS ile de mülakat ile de uğraşırsın. Burda sistemi eleştiriyorum onay vermiyorum hiçbir şeye. Muhalefet olmak için muhalefetlik böyle yapılıyormuş anladım
Beğen butonunun yanında kalp butonu olsa defalarca falan basabilirdim... Vergi ödeyeceğim zilyon para sonra bana su gelmeyecek.... Ula istanbula geldim geleli 5 yıl oldu... Elektrik kesintisinden boğaziçi yedaşı araya araya helak oluyorum... Neden diyorum .. Orta gerilşm hattında meydana gelen arıza diyor... Benden aldığınız vergilerle o ağrızaları çözmek zorundasınız.. Başınızdaki sorumlu bu işi çözemiyorsa kapatın kepenkleri basın gidin dedim.. Ve kapattım yeminle... Elektrik kesilmiyor mu evet... Ama içim soğusun maksat:)Sabah uyanıp ilk iş olarak yüzünü yıkamak için musluğa giden yurttaş Mehmet, daha o an güne, kullandığı suyun bedelinden hariç, “Atık Su Bedeli”, “Şube Yolu Bakım Bedeli”, “KDV”, “Çevre Temizlik” gibi 4 adet vergi ile başlıyor.
https://www.birgun.net/haber-detay/...alk-vergilerle-yoksullastiriliyor-213975.html
25 lira su kullanimi var 60 lira fatura oduyorum, bi zahmet bu kadar vergiye aksin su!
Bu sene mülakatta puanlama yok sabit KPSS puanında kalıyorYalnız atamada mülakat olmasını istemiyor kimse. 90 aldıysa o puanı 90 olarak kalsın o puanla atanabilirse atansin istiyor. Ama sımdi o puanı alan birisi rahatça atanirim bile diyemiyor. Yazık değil mi?
Nasıl yani KPSS den kav aldıysa o puanda mi kalıyor kişi?Bu sene mülakatta puanlama yok sabit KPSS puanında kalıyor
Daha bir ay önce insanlar mülakata girdi. Madem puan sabit insanlar niye mülakata giriyorBu sene mülakatta puanlama yok sabit KPSS puanında kalıyor
Orası çok saçma oldu zaten geçen sene +5 -5 puanı uygulandıDaha bir ay önce insanlar mülakata girdi. Madem puan sabit insanlar niye mülakata giriyor
Evet puanda değişme olmadıNasıl yani KPSS den kav aldıysa o puanda mi kalıyor kişi?
Kardeşimşn arkadaşı mülakata girdi.. 15 temmuzda nerdeydin? Darbeyle ilgili ne düşünüyorsun diye sormuşlat? Anladınız mı mülakat nedenn yapılıyor o zaman:)Daha bir ay önce insanlar mülakata girdi. Madem puan sabit insanlar niye mülakata giriyor
Teyze hergün havalimanını kullanacak sanki :)) yok denileni dinlemiyorlar. Avrupa birliğine üye olcaz oleyyy Avrupa birliğine ihtiyacımız yok kendi birliğimizi kurarız oleyyy. Gözlerine perde inmiş başka açıklaması yok ya. Hala daha diriliş izleyip osmanlı devletini geri istiyorlar. Osmanlı ayağına suriyeyi ekleyelim derken suriyeliler bize eklendi. Konu konuyu açıyor :)
Vay be. Olaya bak. Tahmin ediyodum ama sadece kıyafete saça falan bakarlar en fazla diye bekliyodum. Sorarlarsa zorlama yok desinler :)Kardeşimşn arkadaşı mülakata girdi.. 15 temmuzda nerdeydin? Darbeyle ilgili ne düşünüyorsun diye sormuşlat? Anladınız mı mülakat nedenn yapılıyor o zaman:)
Evet niye mülakat oluyor o zaman. Hem zaman kaybı hem para.Evet puanda değişme olmadı
Bununla ilgili haber falan bulamadim kaynagi nedir?Bu sene mülakatta puanlama yok sabit KPSS puanında kalıyor
Aynen ben de bulamadım. Hatta girenler şöyle diyor..geçen sene 4 günde açıklanan sonuçlar bu sene kac gün geçtiği halde hala aciklanmadigi gibi su gün açıklanacak diye bir açıklama bile yapilmiyormus. Üstelik yarın kpss tercihlerinin son günüymüş insanlar da yarını bekliyormuş ki boşuna 180tl vermesin. Ama verecekler gibi görünüyor. Bazıları da ıssısiz o kadar paramız bile yok demiş. Şu an yeni şeyler öğrendim en azından araştırma yapınca.Bununla ilgili haber falan bulamadim kaynagi nedir?
2017 KPSS puaniyla mülakat oldu daha sonuclari aciklanmadi.
Ilk mülakatta cok adaletsiz puanlamalar oldu sonra bakan cikti dedi +5 -5 olacak ancak diye ama en son temmuzda olan atamadan bir tablo bırakıyorum suraya, yorumsuz.Aynen ben de bulamadım. Hatta girenler şöyle diyor..geçen sene 4 günde açıklanan sonuçlar bu sene kac gün geçtiği halde hala aciklanmadigi gibi su gün açıklanacak diye bir açıklama bile yapilmiyormus. Üstelik yarın kpss tercihlerinin son günüymüş insanlar da yarını bekliyormuş ki boşuna 180tl vermesin. Ama verecekler gibi görünüyor. Bazıları da ıssısiz o kadar paramız bile yok demiş. Şu an yeni şeyler öğrendim en azından araştırma yapınca.
Olmadı canım kaynağa gerek Yok biliyorum çünküBununla ilgili haber falan bulamadim kaynagi nedir?
2017 KPSS puaniyla mülakat oldu daha sonuclari aciklanmadi.
Evet çok haksızlık yapıldı maalesef +5 - 5 kuralına uymayan komisyonlar ile alakalı inceleme başlatılacaktı amaIlk mülakatta cok adaletsiz puanlamalar oldu sonra bakan cikti dedi +5 -5 olacak ancak diye ama en son temmuzda olan atamadan bir tablo bırakıyorum suraya, yorumsuz.
Bu tablo yazin cok yere ifsa edildi ama bir sey değişmedi. Cok guzel +5 -5 vermişler gercekten. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz...
Eki Görüntüle 2148310
O milletin ağzını kapatmak icin dendi bence. Yoksa puani alan aldi yerine kurulduEvet çok haksızlık yapıldı maalesef +5 - 5 kuralına uymayan komisyonlar ile alakalı inceleme başlatılacaktı ama
Evet geçen sene hemen açıklanmıştı atanıp atanmadığını bilemeyen bir sürü öğretmen tekrar KPSS ye başvuru yapacakAynen ben de bulamadım. Hatta girenler şöyle diyor..geçen sene 4 günde açıklanan sonuçlar bu sene kac gün geçtiği halde hala aciklanmadigi gibi su gün açıklanacak diye bir açıklama bile yapilmiyormus. Üstelik yarın kpss tercihlerinin son günüymüş insanlar da yarını bekliyormuş ki boşuna 180tl vermesin. Ama verecekler gibi görünüyor. Bazıları da ıssısiz o kadar paramız bile yok demiş. Şu an yeni şeyler öğrendim en azından araştırma yapınca.