Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Yavrum hangi birinizi alıntılıyayım. Ortaya yazıyım isteyen üstüne alsın.
Iyide benim dediklerim cevap verince :)))

Hangi biriniz mi? Chp ciker daha fazla burda onu diyosan. Ben ikisindende degilim :) sayin erdogan daha sempatik ama bana gore:)

Chp liler fazlaliktaydi zaten bu forumda gecen haftaki sonuca sasirmistimda.. simdi oldu iste sonuclar dogru.. ama gercekler oyle olmuyor.

Yaniii bak 2 gün Muharrem abiyi takip ettin doğru yorumlar yapmaya başlıyorsun.
Sonuclar doğru
Çünkü, kadınlar Kulubu aslında 81 milyonun mini bir anketi. Eğerki hile yapmazlarsa, oyları çalmazlarsa, ysk yi emirleri altına sokmazlarsa işte gerçek sonuçlar bu.

Eğer Erdoğan seçilirse hile karışmış olacak seçime çünkü buradaki ankete göre Muharrem önde Başka bir sitede de Erdoğan önde,orası da ayni şeyi söylüyor 81 milyonun gerçek sonucu , eee hangisi gerçek o halde

Ben anketlere bakmam hanımefendi!
Ben izlediklerime, okuduklarıma ve şait olduklarıma bakarım...

Seçim zamanı neler dönüyor bu memlekette haberiniz yokmu, siz nerde yaşıyonuz!!!!

Seçim zamanı neler dönüyor bu memlekette haberiniz yokmu, siz nerde yaşıyonuz!!!!
Yalnız şu var ki her okuduğunuza inanıyorsunuz maalesef. Bu anket sonucuna ki bel bağladınız, diyecek birşey yok
Polemik istemiyorum kimseyle de yaşamadım şimdiye kadar. O yüzden fazla konuşmazsak sevinirim. Kaba bir üsluba sahipsiniz.

Ben mi yanlış okudum acaba ilk anketi ekleyen siz değil misiniz? Sonra da bakmam diyen de siz

Anket sonucuna bel bağlayan kim! Erken başlamışsınız içmeye Anket sonucuna göre yorum yapan sizin begenerek takip ettiğiniz tonriko ismindeki üyeydi.
Hanımefendi dedim uslübumu kaba bulmuşsunuz. Begenmiyorsanız eyiii günleeer

Bunu tontriko mu yazdı? Neyse başedemeyeceğim ben sizinle. Zaten siz sebebi sonucu herşeyi belirlemişsiniz kafanızda. Allah sonumuzu hayır getirsin inşallah

Bakın hanfendi,
Bir üye beni alıntılıyarak, KK anket sonuçları ile ilgili yorum yaptı. Ben de dedimki aslında olan bu. Seçimlerde sürekli hile haberleri alıyoruz. En son secimde 2.5 milyon gecersiz oy, son anda gecerli sayılarak, seçimin sonucu değiştirildi.

Bunun neresini anlamıyonuz Allahaşkına! Ve sürekli beni alıntılayarak yok kabasın, üslubun söyle böyle diyerek hakaret edip durma...

Güle güle, iyi günler...

Ya birsürü video var bununla ilgili. Çöpten çıkan oylar, mühürsüz oylar, ölen insanların isminin olması, gelmeyen insanlar yerine oy kullanıp imza atmalar, trafo kedileri, suriyelilere oy kullandırma vs vs. Hadi ben yalan söylüyo olayım açıp izlesinler bari. Geçen burda biri demişti. Oy çalınmadı çalınsa bile helal olsun demek organize konusunda başarılılar Kılıçdaroğlu da çaldırmasaydı madem dedi

Ay tansiyonum düştü vallahiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…