- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.036
Ahh azizim aaahhh,Düğün ile iftar yemeğini kıyaslamanız da şahane
Maalesef öyle oldu bu hepimiz için bir özeleştiridirAhh azizim aaahhh,
Bir hurma ile iftar yapan ümmet gitti yerine düğün yemekli 5 yıldızlı ümmet geldi.
Çok samimi birşey söyliyim miYoksa 15 senedir mi böyle iftarlar görür olduk buna da mı iktidar sebep oldu
İki sene önce oğlumun sünnetinde ben de iftar yemeği vermiştim benim menümde bundan güzeldiBi düğün yemeğinde bile çok çeşit varken kooooskoca cumhurbaşkanından daha şatafatlı bi yemek beklerdim
Yani abartı bir menü değil demek istiyorum.
Oylama sayisi arttikca sonuc degisiyor bunda anlamiycak ne var:)) gecen hafta akp mhp ondeydi bu hafta chp.. gercek sonuc mu:) yaw guldurme beni azizim :) mini anket dedigin gibi.. kk nin oylama yapan cogu uyesi chp libunh demek istemistim ben. kaldiki kk ya takilan herkes oy kullanmamistir bile..gercektede baya rekabet oluyodu son secimlerdede oyleydi mesela.. evet hayir uc ucunaydi.. neyseYaniii bak 2 gün Muharrem abiyi takip ettin doğru yorumlar yapmaya başlıyorsun.
Sonuclar doğru
Çünkü, kadınlar Kulubu aslında 81 milyonun mini bir anketi. Eğerki hile yapmazlarsa, oyları çalmazlarsa, ysk yi emirleri altına sokmazlarsa işte gerçek sonuçlar bu.
Gormiycekleri sekil hortumlansaydi sorun yok, takmislar iftar menusune..İki sene önce oğlumun sünnetinde ben de iftar yemeği vermiştim benim menümde bundan güzeldiÇok da abartı değil milyar dolarlık Saray için
Sanırım bir kıskançlık oluyor insanlarda, ben kazanamıyorum o neden kazanıyor, ben yiyemiyorum o neden yiyor diye.Rızkı Allah veriyor diyeceğim, gelip bana ama onlar hırsız çalıyorlar diyecekler
Forum asla gercek sonucu gostermez. Burda chp liler fazla ak parti mhp nin fazla cikmasi sasirtmisti beni onu demek istemistim ben.. onu bile yanlis yere cekmisler:)Eğer Erdoğan seçilirse hile karışmış olacak seçimeçünkü buradaki ankete göre Muharrem önde Başka bir sitede de Erdoğan önde,orası da ayni şeyi söylüyor 81 milyonun gerçek sonucu , eee hangisi gerçek o halde
Zaten bu görmediklerimizin yanında devede kulakGormiycekleri sekil hortumlansaydi sorun yok, takmislar iftar menusune..
Sobuclar dogru deyince sevinmeyin la hemen:)) kk ya gore dogru dedim :))Yaniii bak 2 gün Muharrem abiyi takip ettin doğru yorumlar yapmaya başlıyorsun.
Sonuclar doğru
Çünkü, kadınlar Kulubu aslında 81 milyonun mini bir anketi. Eğerki hile yapmazlarsa, oyları çalmazlarsa, ysk yi emirleri altına sokmazlarsa işte gerçek sonuçlar bu.
İki sene önce oğlumun sünnetinde ben de iftar yemeği vermiştim benim menümde bundan güzeldiÇok da abartı değil milyar dolarlık Saray için
Sanırım bir kıskançlık oluyor insanlarda, ben kazanamıyorum o neden kazanıyor, ben yiyemiyorum o neden yiyor diye.Rızkı Allah veriyor diyeceğim, gelip bana ama onlar hırsız çalıyorlar diyecekler
Bak canim hepsi caldi cirpti simdiye zirnik yapilmadi.. simdi iftar menusunu konusuyonuz cok komik:)) haa beyaz cay o kdr pahalimiymis ya? Bana beyaz cay diye ne sattilar o zmn :))Zaten bu görmediklerimizin yanında devede kulak
Kuzum sevinmiyorlar ki Erdoğan’ın hile ile oy çalarak kazanacağına eminler.Sobuclar dogru deyince sevinmeyin la hemen:)) kk ya gore dogru dedim :))
Bak canim hepsi caldi cirpti simdiye zirnik yapilmadi.. simdi iftar menusunu konusuyonuz cok komik:)) haa beyaz cay o kdr pahalimiymis ya? Bana beyaz cay diye ne sattilar o zmn :))Zaten bu görmediklerimizin yanında devede kulak
Yok kiz o makarna komur degil miydi :))Hatta bizede derler şimdi.siz akplisiniz sizde hırsızsınız, kesin size rüşvet veriyolardır yada torpillisiniz vs
Nerde torpil anacım benim torpilim kayınpederim oldu Allah ondan razı olsun. Tek oğlum var onun da tek oğlu , ben yapıcam dedi yaptı. Bu arada kayınpederim koyu CHP’lidirHatta bizede derler şimdi.siz akplisiniz sizde hırsızsınız, kesin size rüşvet veriyolardır yada torpillisiniz vs
Yok kiz o makarna komur degil miydi :))
İki seçim önce çiçek dağıtmışlardı ,başka da birşey görmedim bize de denk gelmiyor ne hikmetseYok kiz o makarna komur degil miydi :))
Nerde torpil anacım benim torpilim kayınpederim oldu Allah ondan razı olsun. Tek oğlum var onun da tek oğlu , ben yapıcam dedi yaptı. Bu arada kayınpederim koyu CHP’lidirYani onlarda da para gani
Oylama sayisi arttikca sonuc degisiyor bunda anlamiycak ne var:)) gecen hafta akp mhp ondeydi bu hafta chp.. gercek sonuc mu:) yaw guldurme beni azizim :) mini anket dedigin gibi.. kk nin oylama yapan cogu uyesi chp libunh demek istemistim ben. kaldiki kk ya takilan herkes oy kullanmamistir bile..gercektede baya rekabet oluyodu son secimlerdede oyleydi mesela.. evet hayir uc ucunaydi.. neyse
Sobuclar dogru deyince sevinmeyin la hemen:)) kk ya gore dogru dedim :))