- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Erdoğan'ın "Kız mıdır kadın mıdır ? " lafına "Hani kanıt?" diyip videoyu görünce de "Ben bi şey görmüorm ne olmus ki öle demisse :))" diyen birinin Muharrem İnce'ye tarzı çirkin demesi...Tarzi bile cirkin adamin :) Allahim takmis sapkayi birde.. neyse
Bi laf vardır15 vekil olayı bu seçimin demokrasi madalyasıdır.
Türk siyasi tarihinde yıllarca takdirle konuşulacak bir eylemdir.
Tokalaşmaktn kastım Cumhur ittifakında destek olmalarıydı, herkes herkesle tokalaşıyor. Ki bunlar zamanında aynı saflarda olan insanlardı.
El sikismadiklarini kim soyledi? Dediginiz hic aklima bile gelmedi. Erdogan Barzani ile PKKlilar ile megri megri diye agit yakip aglamis adam, Temel ne ki?
Boyle milletin basinda kim olsa tuy diker, milletvekiline zam ne ki? Millet karisini yoluna serecek adam ariyor. Amuduyla goturenleri gormeyen bir halka milletvekili zammi mi dokunacak? Valla ben bile acimiyorum artik, oradaki muhalefetin vekili niye acisin? Ulkenin civisi cikmis zaten, batti balik yan gider.
Rahmetli Erbakanin herkes dusmani degildi sagliginda.. Ben gidip Refah partisine uye bile olmustum, o bahsettiginiz zekasina hayran oldugum icin. Basbakanlikta tarikat liderlerini toplayip yemek vermekle hata yapti, bunun pesinden 28 subat ile istifaya zorlandiginda cok uzulmustum. Ilk icraati emekli maaslarini super bir zamla duzenlemek olmustu, eger o hic basbakan olmasa idi emekli maaslari bugun cok daha geriden geliyor olacakti.
Dunyada ekonomiyi para babalari, aslinda bir avuc Yahudi yonetir, ancak devletler kaderlerini kendileri belirler. Bakiniz: Turkiye Cumhuriyeti, 1920ler.. Yoktan, yanginliktan kurulmus bir ulke, bir lider ve ona inanan halki ile.. Dis mihrak ise isgal eden devletler yeter.. Onlara ragmen.. Bakiniz: Almanya.. Kullerinden dogan bir baska ulke. Ikinci dunya savasindan 1945lerde az kalmis insan gucu ve yanmis yakilmis bir ulke olarak cikti ve Avrupanin en ileri ulkeleri arasina girmesi sadece 30 yilini aldi. 1960-70lerde isci gonderiyorduk yeniden kurulan Almanyaya.. Bakiniz: Japonya. Hirosima ve Nagazaki'ye ABDnin attigi atom bombalarinin ardindan azmiyle, caliskanligi ile yeniden dogan teknoloji devi. Bu ulkelerin hic birinin basina ekonomiden anlamayan, dil bilmeyen, diplomasi bile olmayan biri gelmeye talip bile olamaz, getirmezler, o baska.. Kalite tesaduf degildir.
Kız mıdır kadın mıdır söylemi bence farklı algılanıyorErdoğan'ın "Kız mıdır kadın mıdır ? " lafına "Hani kanıt?" diyip videoyu görünce de "Ben bi şey görmüorm ne olmus ki öle demisse :))" diyen birinin Muharrem İnce'ye tarzı çirkin demesi...
Sizinkilerin tabiriyle buna kargalar bile güler.
Ben de senin gibi düşünüyorum ama bunu başka bir yerde söylediğimde beni topa tutmuşlardıKız mıdır kadın mıdır söylemi bence farklı algılanıyor
Oradaki deyimi tamamen genç veya orta yaşlarda bir kadın olup olmadığı ile alakalı bir söylem
Ha bu söz herkesçe farkı yönlere çekilir
Kimisi bakireliğe getiriyor ve bu bana çok komik geliyor
Sizin söylediğiniz doğru fakat bir insanı görürsünüz o an bakarsınız yaşına başına. Siz beni gördünüz sokakta diyelim. Genç kız olduğumu düşündünüz yaşıma bakarak. Başkasına benden bahsederken "kız mıydı kadın mıydı?" demezsiniz niyetiniz o çirkin anlam değilse.Kız mıdır kadın mıdır söylemi bence farklı algılanıyor
Oradaki deyimi tamamen genç veya orta yaşlarda bir kadın olup olmadığı ile alakalı bir söylem
Ha bu söz herkesçe farkı yönlere çekilir
Kimisi bakireliğe getiriyor ve bu bana çok komik geliyor
Kim ne söylerse söylesin hatta bazı yerlerde o söylemini şöyle yazmışlar “o kadın, kız mıdır kadın mıdır bilmem “Ben de senin gibi düşünüyorum ama bunu başka bir yerde söylediğimde beni topa tutmuşlardı
Ama kadın bakanımız için Kılıçdaroğlunun Sema Ramazanoğlu na oda zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette konuşmuyor demesi sizce ne manaya geliyorSizin söylediğiniz doğru fakat bir insanı görürsünüz o an bakarsınız yaşına başına. Siz beni gördünüz sokakta diyelim. Genç kız olduğumu düşündünüz yaşıma bakarak. Başkasına benden bahsederken "kız mıydı kadın mıydı?" demezsiniz niyetiniz o çirkin anlam değilse.
Bahsettiği kadını ilk kez o an görmüyor ki yaşını saptamaya çalışsın. Olayı sonradan anlatırken bu şekilde söylemesi zaten her şeyi açık ediyor.
Bunlar bel altı yormak değil ki. Söyledikleri o anlama gidiyor zaten.Ama kadın bakanımız için Kılıçdaroğlunun Sema Ramazanoğlu na oda zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette konuşmuyor demesi sizce ne manaya geliyor
Buda nereye çekilirse gider ben mesela muhalefeti sevmediğim halde hiç bel altı yormadım ama davalar bile açıldı kendisine
Doğru söylüyorsunuz kurulan cümleler manasından çıkmış olsa bile buna Göre dikkat edilerek özenli cümleler kurulması gerekirBunlar bel altı yormak değil ki. Söyledikleri o anlama gidiyor zaten.
Kendileri siyasi kişilikler dikkat etmek zorundalar ağızlarından çıkana. Erdoğan'ın o sözü gibi Kılıçdaroğlu'nun bu dediğiniz sözü de çok çirkin. Sonradan açıklamış ne manada söylediğini ama kurtarmaz siyasiysen üç düşünüp bir konuşacaksın. Bakın ben gördüğüm her yanlışa yanlış derim sorun yok. Alıntıladığım üyeye de o yüzden yazdım.
Sizde o kargalardan misiniz :) adamin konusma tarzi normalde oyle miydi bilmiyorum ama iyi dinleyin Erdogani taklit ediyor :) tonlama vs. Ama taklitler aslini yasatir: (Erdoğan'ın "Kız mıdır kadın mıdır ? " lafına "Hani kanıt?" diyip videoyu görünce de "Ben bi şey görmüorm ne olmus ki öle demisse :))" diyen birinin Muharrem İnce'ye tarzı çirkin demesi...
Sizinkilerin tabiriyle buna kargalar bile güler.
Karga değilim kargalarla birlikte gülen biriyim.Sizde o kargalardan misiniz :) adamin konusma tarzi normalde oyle miydi bilmiyorum ama iyi dinleyin Erdogani taklit ediyor :) tonlama vs. Ama taklitler aslini yasatir: (
Yoo dinliyorum dedim ya.. ama sencede benzeniyor mu?Karga değilim kargalarla birlikte gülen biriyim.
Ben dinliyorum bu adamın konuşması tarzı milletvekili olduğu günden beri böyleydi. Siz hiç dinlemediğiniz için size öleee gelioo olabilirrrr :)))
Benzemiyor. En başından beri adam böyle tarzında bir değişiklik yok bence. Size benziyor gibi geliyorsa da yeni, son dönemde olan bir şey değil.Yoo dinliyorum dedim ya.. ama sencede benzeniyor mu?
Şapkasına ne olmuş anlamadım. Kasketi diyorlarsa onu takmayan siyasetçi kalmadı.Aferin, Muharrem İnce’ yi belliki yakından takip ediyonuz. Hiçbir tv kanalı yayımlamadığı halde, Konuşma şeklini, şapkasını herşeyimi iyice anlamışsınız. Gelişme var...
Oy yavruum niye alinti edivermiyon :)Aferin, Muharrem İnce’ yi belliki yakından takip ediyonuz. Hiçbir tv kanalı yayımlamadığı halde, Konuşma şeklini, şapkasını herşeyimi iyice anlamışsınız. Gelişme var...
Şapkasına ne olmuş amlamadım. Kasketi diyorlarsa onu takmayan siyasetçi kalmadı.