- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Belki psikolojik rahatsızlıkları var insanları bu kadar küçümsemeyinizEki Görüntüle 2148223 hala aynı şeyi söylüyorum. Benim oyumla bunu söyleyenin oyu bir olmamalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki psikolojik rahatsızlıkları var insanları bu kadar küçümsemeyinizEki Görüntüle 2148223 hala aynı şeyi söylüyorum. Benim oyumla bunu söyleyenin oyu bir olmamalı
Nerden nasıl bişey bulsak da malzeme çıkarsam pesinde olduğunuz o kadar belli kiİşte Akp nin "mütaevazi" iftar sofrası
Eki Görüntüle 2148225
Yıllardır programa katılan yüzlerce kişinin hepsinin mi psikolojisi bozuk. Sorular bu çerçevede gidiyor. İnsanlar ciddi ciddi Avrupa'nın bizi kıskandığını düşünüyor onların da mı psikolojisi bozuk. Hayır bizim halkın bi kısmı düşünmeyi sorgulamayı bıraktı olan buBelki psikolojik rahatsızlıkları var insanları bu kadar küçümsemeyiniz
E siz de paylaşın biz de bilgilenelimNerden nasıl bişey bulsak da malzeme çıkarsam pesinde olduğunuz o kadar belli ki
Dalga geçme amaçlı soranlar da varBelki psikolojik rahatsızlıkları var insanları bu kadar küçümsemeyiniz
Siz sorgulayın nokta vuruşu yapıyorsunuz maşallah muhalefet olmak için muhalefetlik yapmaktan başka birşey göremiyorum sizde komik saçma sapan paylaşımlar yapılmaya başlandıYıllardır programa katılan yüzlerce kişinin hepsinin mi psikolojisi bozuk. Sorular bu çerçevede gidiyor. İnsanlar ciddi ciddi Avrupa'nın bizi kıskandığını düşünüyor onların da mı psikolojisi bozuk. Hayır bizim halkın bi kısmı düşünmeyi sorgulamayı bıraktı olan bu
Ben secimin iptal edilecegini dusunuyorumReferandumda evet -hayır arasındaki oy farkı 1 milyon 378 bin imiş.
Bu seçimde 18 yaşını dolduran 1 milyon 650 bin 171 kişi oy kullanacakmış.
Tamam mı devam mı olacağına gençlerin elinde gibi gözüküyor.
Onlarda psikolojik sorunlar yaşıyor zaten akıllı insan işi değilDalga geçme amaçlı soranlar da var
Sanmıyorum iptal edileceğini.Ben secimin iptal edilecegini dusunuyorum
Bilmiyorum ama buraz daha olumsuzluk yasarsa bu adam bur bahene bulir yalandan suikast olayi cikti ortaya bakalim daha neler cikacakSanmıyorum iptal edileceğini.
Suikast iddiası ,tehditleri devamlı var zaten.Ben yalan olduğunu düşünmüyorum.Bilmiyorum ama buraz daha olumsuzluk yasarsa bu adam bur bahene bulir yalandan suikast olayi cikti ortaya bakalim daha neler cikacak
15 yılda parçalanma öncesi duruma kadar gelindi. Osmanli devleti parçalanmadan önceki durumda ülke. Eğitim bitti, fabrikalar satıldı, limanlar özelleşti. Verilen yunan adalarında yasak olduğu halde yunanlar savaş tecrizatı yerleştirdi. Suriye sınırı açık ülke afgan kaynıyo. Gerçekten olayın neresini savunayım şimdi. Muhalefetlik bi durum yok. Sağ sol bitti. Diğer ülkelerin parçalanma hikayelerine hakim olan insanlar için bizim ülkenin böyle giderse geleceği belli. Yoksa Muharrem İnce'den banane. Ben takım tutar gibi parti tutmuyorum. Ülkemin güzel olmasını tekrardan adalete güvenebilmeyi istiyorumSiz sorgulayın nokta vuruşu yapıyorsunuz maşallah muhalefet olmak için muhalefetlik yapmaktan başka birşey göremiyorum sizde komik saçma sapan paylaşımlar yapılmaya başlandı
2. Dünya savaşı sonrası yaptıklarımız için biraz geç tebrik etmemişler mi :))Bir de cesaret ödülü konusu geçmişti geçen sayfalarda ,konuya yazmışken bunu da koyup kaçayım bu diyardan
Rahatsız mı oldunuzNerden nasıl bişey bulsak da malzeme çıkarsam pesinde olduğunuz o kadar belli ki
Dalga geçme amaçlı soranlar da var
İşte Akp nin "mütaevazi" iftar sofrası
Eki Görüntüle 2148225
Düğün ile iftar yemeğini kıyaslamanız da şahaneEvet dalga geçmek içinde soruyolar.bide sultanahmetteki programda izleyen halk sırf televizyona çıkmak için soru soruyolar :)
Ama bilmeyen cahil ins
Peynir zeytin domates salatalık :) başlangıç basit :)
Bence az bile olmuş.yemekli bi düğüne katılmadınız sanıyorum.orda bile menüler daha güzel
Düğün ile iftar yemeğini kıyaslamanız da şahane