Canim ben cok iyi biliyorum durumun pespembe olmadigini merak etme.. ama muharreminde desteklencek bi tarafi yok onu diyorum. Simdiden bagis isteyen herif secilse neler ister bilemedim. Zoruma giden bi dUrumuda yok, tarafsiz bakiyorum. Bide saldirmadan duramiyonuz dimi:) goygoy yapiyosam sana mi yapiyom :) Allah milletimizin yardimcisi olsun isimiz zor yaniO yürürlükte sanadığınız hiçbir şey aslında yürürlükte falan değil.. Kanmayın Allah aşkına... Yargıyı mı bağımsız yapacaklar? Hukukun üstünlüğünü mü tanıyacaklar? Ne yapacak bunlar? Şu ülkenin halini nasıl göremiyorsunuz? Gerçekten her şey güllük gülistanlık mı? Para bitti para... Şeker fabrikalarındam sonra sıra sosyaş tesislerde... Sataaa sataaa sıra oturduğunuz evlerinize gelecek... Evlatlarınıza nasıö bir ülke bırakacaksınız.. Tamamen dışa bağlı bir ülkeyiz...Eyyy Amerika diyen Erdoğan nişasta bazlı şekeri Amerikadan alacak... Zehir yedireceksiniz...Muharrem İnce nşn samsun mitingini gördünüz mü? Oraya giden hiç kimse zorla gitmedi... Bedava otobüs yok.. Döner ekmek yok... Para karşılığında gelen yok... Herkesin hür iradesi... Herkes kendi imkanlarıyla gittii... Nasıl hazırlıksız olduğunu düşündünüz.. Öyle güzel konuşuyor ki... Öyle bam teline basıyor ki... Ama zoruna giden gülüp ayy çok komik bu ya diyip geçiştiriyor... Ağzından köpük saça saça akp tezektir demediği için biz pek gülmüyoruz inceye... Ha demeli mi? Bence diyebilir... Ama üslup işte...Siz ve sizin gibiler anca goy goy yapın... Gerçekler acıdır.. Değindiği en önemli nokta hukukun üstünlüğüdür... Gerisi zaten gelecektir... Tıpış tıpış yargılanacaklar... Böyle kuyruklarını kıstıra kıstıra... Yakındır inşallah o günler...
Tebrik ederim kuzum duygularımı ifade etmişsin,helal olsunO yürürlükte sanadığınız hiçbir şey aslında yürürlükte falan değil.. Kanmayın Allah aşkına... Yargıyı mı bağımsız yapacaklar? Hukukun üstünlüğünü mü tanıyacaklar? Ne yapacak bunlar? Şu ülkenin halini nasıl göremiyorsunuz? Gerçekten her şey güllük gülistanlık mı? Para bitti para... Şeker fabrikalarındam sonra sıra sosyaş tesislerde... Sataaa sataaa sıra oturduğunuz evlerinize gelecek... Evlatlarınıza nasıö bir ülke bırakacaksınız.. Tamamen dışa bağlı bir ülkeyiz...Eyyy Amerika diyen Erdoğan nişasta bazlı şekeri Amerikadan alacak... Zehir yedireceksiniz...Muharrem İnce nşn samsun mitingini gördünüz mü? Oraya giden hiç kimse zorla gitmedi... Bedava otobüs yok.. Döner ekmek yok... Para karşılığında gelen yok... Herkesin hür iradesi... Herkes kendi imkanlarıyla gittii... Nasıl hazırlıksız olduğunu düşündünüz.. Öyle güzel konuşuyor ki... Öyle bam teline basıyor ki... Ama zoruna giden gülüp ayy çok komik bu ya diyip geçiştiriyor... Ağzından köpük saça saça akp tezektir demediği için biz pek gülmüyoruz inceye... Ha demeli mi? Bence diyebilir... Ama üslup işte...Siz ve sizin gibiler anca goy goy yapın... Gerçekler acıdır.. Değindiği en önemli nokta hukukun üstünlüğüdür... Gerisi zaten gelecektir... Tıpış tıpış yargılanacaklar... Böyle kuyruklarını kıstıra kıstıra... Yakındır inşallah o günler...
Ödenek yok ödenek... Bütün ödenek Erdoğanın... Reklam afiş her şey parayla oluyor... Otobüsler istanbulda sadece Erdoğanın mitinglerine çalışıyor...Canim ben cok iyi biliyorum durumun pespembe olmadigini merak etme.. ama muharreminde desteklencek bi tarafi yok onu diyorum. Simdiden bagis isteyen herif secilse neler ister bilemedim. Allah milletimizin yardimcisi olsun isimiz zor yani
Teşekkür ederim:) gönüller bir ne de olsa..Tebrik ederim kuzum duygularımı ifade etmişsin,helal olsun
Tarzi bile cirkin adamin :) Allahim takmis sapkayi birde.. neyseÖdenek yok ödenek... Bütün ödenek Erdoğanın... Reklam afiş her şey parayla oluyor... Otobüsler istanbulda sadece Erdoğanın mitinglerine çalışıyor...
E bu kadar paranın neryee gitttiği belli ,müsriflik bunlar hep ... satmadığı sey kalmadı yakında her şeyimiz gidecek,bankadaki paralarımız bile demedi demeyinÖdenek yok ödenek... Bütün ödenek Erdoğanın... Reklam afiş her şey parayla oluyor... Otobüsler istanbulda sadece Erdoğanın mitinglerine çalışıyor...
Boşver tarzını... Tarzla ülke yönetilmiyor... Her neyse sonuç olarak iyi geceler ya da sabahlar...Tarzi bile cirkin adamin :) Allahim takmis sapkayi birde.. neyse
Yagmurdan kacarken doluya tutulcak herkes belkide.. sizede hayirli sabahlar efenim:)Boşver tarzını... Tarzla ülke yönetilmiyor... Her neyse sonuç olarak iyi geceler ya da sabahlar...
Valla lafı ağzımdan almışsın arkadaşım yeniliğe hiç açık değiller tuttukları Ada'm ve partisi fetö sayesinde bukadar güçlendi sonra yukarıdan bir emir geldi ve in artık o koltuktan deDi oda yapışmış ya koltuğa inmem deDi ülkeyi paylaşamadılar karıştırdılar şimdide daha iyisi yok diyorlar ince bas bas bağırıyor ben her partinin Cumhurbaşkanı olucam ama bunlar görmüyor duymuyor anlamıyor varsa yoksa eyyyy Amerika eyyyy İsrail eyyyyy Hollanda eyyyy Almanya diyor ya sorsan kafa tutuyor o kadar güçlüyüz yani batı bizi kıskanıyor eyyyy diye diye ülke battı haberleri yok yeniliğe hiç açık değiller tek Ada'mı tek parti olarak görmeye alışmışlar maalesef yazık oluyor bu ülkeye ve bizlere yazıkSecim yapmak ve kendini temsil edecek, cocuklarinin gelecegini yaptigi icraatlerle yon verecek birilerini secmek cocuk oyuncagi mi? Yapmayalim o zaman secim filan.. Gelen padisah gibi yonetsin ulkeyi olene dek, batarsak batariz, cikarsak cikariz. Secim filan luks oldu bu ulkeye artik zaten, egemenlik kayitsiz sartsiz en yukarda koltukta kim varsa onun.. Vursun agzimiza alsin lokmayi yeter ki bizi birakip gitmesin, he mi?
Muharrem Ince kendi partisinin basinda olsa ne olur, olmasa ne? CHP ona guvenmese idi Cumhurbaskani adayi gosterir miydi? Ne kadar alismissiniz lider sultasina, demek ki CHP dusundugunuzden daha demokratik.. Alismayinca demokrasiye, sizin isiniz de zor tabii.. Anlamak acisindan..
Zaten hemen hemen hep bir seçim yapıyoruz ne varki bunda korkacak güçlüyüz ya yine yaparız bir seçim alıştık artık yok referandum yok erken seçim yok Cumhurbaşkanı yok parti Başkan'ı ülkeyi seçimle bitirdik ya varsın olsun bir seçim daha yaparız seçimlere harcadığımız parayla ülke kurardık siz neyin oyuncağından bahsediyorsunız sırf Ada'm iç güdüsel duygularını bastırmak için hitabe sanatını kullanmak için miting miting miting yapıyor yetti valla artık bas bas bağrınıp duruyor nekadar para gidiyor boş boş mitinglere hiç düşündünüzmü yok efendim emekliye bayram ikramiyesi peki bugüne kadar nerdeydin seçim öncesi açtı kesenin ağzını ver tabiki ver ama 16 yıldır vermedin oy almak için çocuğa söylesen Güler valla siz bildiğinize oy verin sizin fikrinizi değiştirecek Değilim herkesin fikrinede saygı duyun bizler değişikliğe açığız ve açık olacağız egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.Fikrimi değiştirecek bir tane adam gibi adam gelsin hemen oyumu değiştireceğim
Bu çocuk oyuncağı değil ki deneyip olmadı geri getirelim demek açıkçası ben kimseye güvenmiyorum
Cumhurbaşkanım da dört dörtlük değil evet onun da hataları var
Nedense muhalefet bana çok itici geliyor hiç bir konuşmasını samimi bulmuyorum
Muharrem ince deyip duruyorlar CHP daha düne kadar kendi partisine Başkan yapmak istemiyordu şimdi neden Türkiye ye Başkan olmasını istiyor anlamadım madem siyasette bu kadar iyiydi de neden kendi partisini yönetme fırsatı verilmedi
Bende şahsi olarak ülkemi yönetme fırsatını kendisine vermek istemiyorum ha bu sadece benim oyumla ya da düşüncemle olacak değil
Gelirsede hayırlısı buymuş derim
Şöyle bir durumda var sırf muhalefet olmak için muhalefet olanlar da var sadece tek taraflı değil bu körü körüne bağlanma iki taraf içinde aynı durum söz konusu
Peki Saadet ile CHP aynı kapta nasıl değerlendirilebilir acaba? Ya en basiti adam Madımak olaylarında en başta olan adam. Ve sen Kılıçdaroğlu hiç utanmadan o adamla defalarca kez el sıkışıyorsun. Nerde kaldı ezilmiş Alevi hakları?Ne olmus 15 vekile? CHP ve IYI parti ayni sey icin savas veriyor. Secmenleri zaten ayni taraf. Hangisi ikinci tura kalirsa ayni secmenler kalani destekler zaten. Sizin MHP ve AKP gibi birbirlerine soysuz, zuriyetsiz, namussuz, serefsiz , seni baskan yaptirmayacam, hesap sormazsam namussuzum deyip birbirine asagilik laflar ettikten sonra "biz kankayiz" diye ortaya cikan iki parti liderinin ittifaki ile uzaktan yakindan alakalari yok yane.. Ayni kapta degerlendiremezsin.
Arkadaşım senşn gurur duyduğun şeyler tam da insanların nefret ettiği şeyler işte. Sen aynı cümle içinde islam-lider - Erdoğan bir de elhamdulillah diyorsun. Zalim ne zulüm ne demek? En büyük zulmü Türkiye yaşıyor baştaki en büyük zalim yüzündenAz önce tv'de haberleri izlerken, bir kez daha ''GURUR'' Duydum.Bir çağrısıyla,'' İslam İş Birliğini'' acil toplayan Bir ''LİDERE'' Sahibiz Elhamdülillah!...
Dış güçlerin, neden Erdoğana saldırdığını şimdi daha iyi anlıyoruz.
Tüm ülkeler Ayakta uyurken, Zalimin zulmüne sesiz kalmayan ve Mazlumlara kol kanat geren bu ''LİDERE'' Sahip çıkmak, bizim en yegane Görevimizdir!..
Dünyadaki, Zalimlerin zulmüne son vermek için,Mazlumların Yanında Olabilmek için, ''Durmak Yok.Erdoğan ile,Yola DEVAM!''
Yassah kardesim, yerli tohumdan uretip satmak yassah.. Lafla peynir gemisi yurumuyor, icraat gorelim. Hele bir once su 2006da cikardiklari tohum kanununu meclise getirip degistirsinler de sonra baslarsin oynamaya..Hepimize yazacagimda siz sozlestinizde hepiniz bu saatte burdasiniz saat 2 de taksimde der gibi bulusmusunuz, birinize yazamadan biriniz alıntı yapıyor: ) zaten reklam ve zil ile mücadelem gayet zor :)
Erdoğan’a Kaz Dağları’ndan yerli tohum teşekkürü
Tarımı durdurarak tekelinde tutmayı amaçladığı öne sürülen İsrail’in büyük projesine son verecek çalışma, yaklaşık 1 yıl önce yer altı seralarıyla Kaz Dağları’nda başlatıldı. AR-GE firmasının sahibi ve bilim insanı Faruk Durukanyerli tohuma desteğinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Yerli tohumu, yerli uçak kadar destekliyoruz” açıklamasının ardından AR-GE firmasının sahibi ve bilim insanı Faruk Durukan yer altı seraları yaparak başlattıkları yerli tohum çalışmalarını anlattı ve Erdoğan’ın çok önemli bir konuya temasta bulunduğunu söyleyerek teşekkür etti.
Ürettiği hibrit tohumlarla sürdürülebilir tarımı durdurarak tekelinde tutmayı amaçladığı öne sürülen İsrail’in büyük projesine son verecek çalışma, yaklaşık 1 yıl önce yer altı seralarıyla Kaz Dağları’nda başlatıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz gün yapılan Türkiye Ziraat Odaları Birliği kongresinde yaptığı konuşmasında, “Yerli tohumu, yerli uçak kadar destekliyoruz” şeklindeki açıklamasının ardından, Türkiye’deki bilim insanlarından Erdoğan’a teşekkür niteliğinde açıklamalar geldi.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Türk bilim adamlarıyla birlikte bir süredir yerli tohum üretimi konusunda çalışmalar yapan bir AR-GE firması, hibrit tohumlara olan bağlılığı yok edecek düzeye geldi ve geçtiğimiz yıl yer altı seralarıyla yerli tohum üretimine başladı. Kaz Dağları’nda akademisyenlerin denetimiyle sürdürülen yerli tohum üretimi sayesinde, toprak altı seralarda tıbbi aromatik ve endemik bitkilerle birlikte sebze tohumları da üretilebiliyor. Yerli tohumların en iyi toprağın altında yetiştirilebileceğini düşünen Türk bilim adamları, Kaz Dağları’nda bol oksijen bulunması ve hava sıcaklığının sabit olmasından dolayı seralarda tam verim alındığını ifade ediyor.
Akademik desteklerle Türkiye’deki yerli tohum üretiminin öncüsü olan ve ülkenin ilk ve tek bitki özü üretim tesislerinin sahibi olan ‘Kale Natürel’ isimli AR-GE firmasının sahibi ve bilim insanı Faruk Durukan, “Dünyada ilk kez, bol oksijenli ortamda yerli, doğal, yani hibrit tohum üretme çalışmalarına başladık. Geçtiğimiz yıl Alp'lerden sonra dünyanın en bol oksijenine sahip bölgesi olan Kaz Dağları’nda başlattığımız yerli tohum üretim çalışmalarımız olumlu sonuçlar verdi. Artık, doğal tohumlardaki etken maddeleri, genleriyle oynamadan üretebiliyoruz. İsrail’in, dünya üzerindeki tohum oyunlarını Türkiye’de sonlandıracak olan bu çalışmayı, Balıkesir Üniversitesi ile ortaklaşa yürütmekteyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün yaptığı yerli tohum açıklaması, bizleri gururlandırdı ve heyecana sevk etti. Bu açıklama, bizim yaptığımız bu çalışmanın ne kadar hayati bir önem taşıdığını bir kez daha ortaya koydu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu arada, yerli tohum üretiminin teşvik edilmesi için siyaset gözetmeden siyasi parti liderlerinin de bu konuyu gündemlerine almalarını, çalışma yapmalarını bekliyoruz. Çünkü bu konu milli bir meseledir. Milli meselelerde birlik olup ortak hareket ve ortak mücadele edilmesi, olumlu sonuç alınmasını sağlar” dedi.
“İSRAİL’İN HİBRİT TOHUM PROJESİ TÜM DÜNYAYI TEHDİT EDİYOR”
Projenin amacının yerli tohumlara sahip çıkmak ve gelecek nesillere sağlıklı tohumlar bırakabilmek olduğunu ifade eden Durukan, “İsrail’in hibrit tohum projesi tüm dünyayı tehdit etmeye başladı. Bu proje, sürdürülebilir tarımı tehdit ediyor ve durdurmayı hedefliyor diye düşünüyoruz. Bu da dünyayı açlıkla terbiye etmek düşüncesi ile eş değerdir. Bu projeyi baltalayacak bir proje olarak, bizler de yerli tohum geliştirmeye ve üretmeye başladık. Balıkesir Üniversitesi ile ortaklaşa yaptığımız çalışmalar çok olumlu sonuçlar verdi. Kaz Dağları'ndaki özel tarım arazimizde yerli tohum üretimine başlamış bulunmaktayız. Yerli tohumlar sayesinde ülkemiz dışa bağımlılıktan kurtulacak ve gelecek nesillerimiz daha sağlıklı hale gelecek. Projemiz ilk etapta kendi arazilerimizde denendi ve son aşamaya geldik. Artık bundan sonraki süreçte, Kaz Dağları'nda yetişen tohumlarımız ülkemizin her köşesine gönderilebilecek ve gerekirse dünyaya tohum satabileceğiz. Kaz Dağları'nı seçmemizin nedeni, burada bol oksijen ve toprak veriminin çok yüksek olmasıdır. Daha önce, ön çalışmalar yapıp, olumlu sonuçlar almıştık. Bu projenin ülkemize ve dünyaya hayırlı olmasını diliyoruz. Bu arada, kendi yetiştirdiğimiz hayvanların gübreleri de buradaki arazilerimizde kullanılmaktadır. Projeye destek veren Balıkesir Valisi Ahmet Turhan’a, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a ve Balıkesir Üniversitesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Projeye akademik destek veren Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gülendam Tümen, günümüzde Türkiye’de yerel tohumların korunması için büyük bir çaba gösterildiğini söyleyerek, “Günümüzde, özellikle tarım alanında yerel biyolojik çeşitliliklerin korunması için büyük bir faaliyet sürdürülmektedir. Bu faaliyet, tüm dünyada ve özellikle az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler üzerinde yoğunlaşmıştır. Çünkü günümüzde biyoteknolojik olarak üretilmiş hibrit türlerin yoğun olarak ekildiğini de düşünürsek, bu yerel türlerin ve ırkların yaşatılması gerekiyor. Dünyada da bununla ilgili, Dünya Bankası’ndan destekli büyük projeler başladı. Şu anda, Edremit’te Faruk Durukan’ın çiftliğinde bu yerel ırkların tohumları toplanarak yeniden ekilmekte. Çok miktarda tohum üretilerek, tekrar çiftçiye bunların verilmesi planlanmaktadır. Bütün amaç, yerel ırkların ortaya çıkartılması ve tekrar yaşaması için mücadele vermektir. Örneğin, bu bölgede aynı dalın üzerinde 5 tane başak taşıyan buğdaylar bulunmaktadır. Bu buğdaylar bölgeye ekilecek ve çok miktarda tohum elde edildikten sonra çiftçiye verilecek ve daha verimli, doğal, organik ürünler elde edilmeye çalışılacaktır” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin ilk ve tek bitki özü üretim tesislerinde AR-GE çalışmaları yürütülen 30’a yakın yerli tohum çeşidi, satışa hazır hale getirildi. Yetkililer, yakın zamanda hemen hemen tüm bitki ve sebzelerin tohumlarını üretebileceklerini ifade etti.
SERHAT ŞENKÖKÇÜ-BEKİR TERZİOĞLU
Peki Saadet ile CHP aynı kapta nasıl değerlendirilebilir acaba? Ya en basiti adam Madımak olaylarında en başta olan adam. Ve sen Kılıçdaroğlu hiç utanmadan o adamla defalarca kez el sıkışıyorsun. Nerde kaldı ezilmiş Alevi hakları?
Bir ay kadar önce Meclis milletvekili maaşlarına zam yaptı gördünüz mü? Sessiz sedasız.. AKP nin her şeyine karşı çıkan sevgili muhalefetler hepsi oy verdi paşa paşa. Neden demediler ki bize aldığımız maaş yetiyor biz bunu kabul etmiyoruz. Hani eşitlik ezilmişlik parasızlık. İş paraya dönünce hepsi hikaye.
Yukarıda ki paylaşıma, herşey göz önünde görmek isteyene demişsiniz ,saygı duyuyorum size. Olduğum yerde herşey çok aleni yaşandığı için, ben ortada devlet eliyle yapılmış bir darbe olduğuna inanamıyorum. Belki bu kadar yakından tanık olmadığım olaylar olmadaydı ,uzaktan bakıyor olsaydım bazı şeylere ben de başka türlü inanabilirdim.
Kim ne derse desin her şeye bir kılıf bulunabiliyor demek ki. Aynı şeyi Erdoğan yapsaydı Alevi katili ile el sıkıştı geberesice diyecektiniz.El sikismak, konusabilmek icin ayni kapta mi olmalari gerekiyor? AKPnin siyaset anlayisi 16 yil icinde halkin da siyaset anlayisi haline gelmis anlasilan. Birbirlerine serefsiz, hain, terorist diye hakaret etmelerini bekliyorsunuz tum diger siyasetcilerin de..
Yok.. O isler oyle yurumuyor.. O haller AKPye mahsus.. Hakaret edecek, kendininkilere "millet" digerlerine "bunlaarr!" deyip asagilayacak.. Kendi yaptiklari pislikleri bile hic utanmadan baskalarina maletmeye calisacak.. AKP ile diger partileri karistirmayin. Siyasetciler devlet adamligi seviyesini koruyacak sekilde digerleri ile iliskilerini surdurur. Mahalle agziyla, kabadayi edasiyla degil. En azindan eski siyasetciler boyle, siz yillardir televizyonlarda her dakka Tayyip ve surekasini dinleye dinleye aksine alistirildiniz, normali oyle saniyorsunuz, ama gercekler boyle. Siyasette konusmanin da bir adabi var yane.. Icine din karistirinca ahlakin rafa kalkmasi gerekmiyor.
O meclis yillardir zaten hep kendine yontuyor. Zammin hesabini AKPden soracaksiniz, mecliste en yakin partinin dahi iki katindan fazla sandalye ve dolayisiyla oy haklari varken canlarinin istedigi gibi at kosturuyorlar. Muhalefet verdiginiz sandalye sayisi ile etkisiz eleman. Zaten MHP muhalefetten sayilmaz, AKPnin koltuk degnegi vazifesini goruyor yillardir. Kac kisi kaldi geriye muhalefetten? Referandumda da tek yetkiyi Tayyip'e verdiniz, her istedigini yapabilsin, kimse mudahale edemesin diye.. Adiniza boyle bir karar almis, kendilerine zam yapmislar, ne yapalim yane.. Biz mi sucluyuz? Onu oy verirken dusuncen.
Ayrica, sizin darbe olduguna inanmamaniz gercegi degistirmez. Kim toplanip goturulmusse, darbe ona yapilmistir. Bir gunde 50-60 bin kisinin listesi hazirlanamayacagina gore, aylarca bunlari belirleyip hazirlayan gununu de belirleyip bir gecede toplamistir. Iki iki daha dort eder.
Peki neden İsrail ile olan ekonomik anlaşmaları iptal etmedi AKPAz önce tv'de haberleri izlerken, bir kez daha ''GURUR'' Duydum.Bir çağrısıyla,'' İslam İş Birliğini'' acil toplayan Bir ''LİDERE'' Sahibiz Elhamdülillah!...
Dış güçlerin, neden Erdoğana saldırdığını şimdi daha iyi anlıyoruz.
Tüm ülkeler Ayakta uyurken, Zalimin zulmüne sesiz kalmayan ve Mazlumlara kol kanat geren bu ''LİDERE'' Sahip çıkmak, bizim en yegane Görevimizdir!..
Dünyadaki, Zalimlerin zulmüne son vermek için,Mazlumların Yanında Olabilmek için, ''Durmak Yok.Erdoğan ile,Yola DEVAM!''
Kim ne derse desin her şeye bir kılıf bulunabiliyor demek ki. Aynı şeyi Erdoğan yapsaydı Alevi katili ile el sıkıştı geberesice diyecektiniz.
Meclis’te azınlık olabilirsin her oylamada evet diye el mi kaldırıyor muhalafet. İş para olunca esamesi okunmuyor olanların. Ben şunu kabul ediyorum kim olursa olsun para için herşeyini satar hale gelmiş. Sağcısı-solcusu, büyüğü- küçüğü.Ama sanki bir kesim bu gerçeği göz ardı ediyor gibi geliyor bana. Her vaad gerçek sanılıyor.
Eski siyasetçiler diyorsunuz geri kalan sayfalarda ben dile getirmiştim zaten bu konuyu da . Bir sürü siyasetçi vardı vakti zamanında , siyaset meydanı seyrederek büyüdüm ben. Keşke yine aynı çeşitlilik olabilse . Ama maalesef herkes kendi parti başkanının piyonu olduğu için kimse sivrilip de parti kurup öne çıkamıyor. Kim ak kaşık kim Kara kaşık oda daha sonradan belli oluyor. Rahmetli Erbakan yaşarken ondan kötüsü yoktu. Adını ağzına almaya tenezzül etmeyen insanlar şimdi onun yüceliğinden, politik bilgisinden, zekasından bahseder olmuşlar. Kör öldü badem gözlü oldu.
Siyaseti ve tarihi para belirler. Bunu ister kabul edelim ister etmeyelim ama bu böyle. Dünyayı seçimler ya da demokratik düzen mi döndürüyor. Hayır . Çok daha derinlere gitmek lazım da orası bizim boyumuzu bayağı bir aşıyor.Allahım zalime fırsat vermesin inşallah. Devletimizi milletimizi korusun. Bir de biz insanız aldanıyoruz Rabbim bizi aldananlardan, aldananların peşine düşenlerden esirgesin.
Hayır bide islam işbirliğini topladı yazmışPeki neden İsrail ile olan ekonomik anlaşmaları iptal etmedi AKP
CHP önere verdi AKP reddetti
Tohumlar İsrail’den geliyor marketteki ürünlerin yarısı İsrail
Sonra kahrolsun İsrail
Hiç inandırıcı değil