Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Canim ben cok iyi biliyorum durumun pespembe olmadigini merak etme.. ama muharreminde desteklencek bi tarafi yok onu diyorum. Simdiden bagis isteyen herif secilse neler ister bilemedim. Zoruma giden bi dUrumuda yok, tarafsiz bakiyorum. Bide saldirmadan duramiyonuz dimi:) goygoy yapiyosam sana mi yapiyom :) Allah milletimizin yardimcisi olsun isimiz zor yani

Tebrik ederim kuzum duygularımı ifade etmişsin,helal olsun

Canim ben cok iyi biliyorum durumun pespembe olmadigini merak etme.. ama muharreminde desteklencek bi tarafi yok onu diyorum. Simdiden bagis isteyen herif secilse neler ister bilemedim. Allah milletimizin yardimcisi olsun isimiz zor yani
Ödenek yok ödenek... Bütün ödenek Erdoğanın... Reklam afiş her şey parayla oluyor... Otobüsler istanbulda sadece Erdoğanın mitinglerine çalışıyor...

Ödenek yok ödenek... Bütün ödenek Erdoğanın... Reklam afiş her şey parayla oluyor... Otobüsler istanbulda sadece Erdoğanın mitinglerine çalışıyor...
E bu kadar paranın neryee gitttiği belli ,müsriflik bunlar hep ... satmadığı sey kalmadı yakında her şeyimiz gidecek,bankadaki paralarımız bile demedi demeyin

Valla lafı ağzımdan almışsın arkadaşım yeniliğe hiç açık değiller tuttukları Ada'm ve partisi fetö sayesinde bukadar güçlendi sonra yukarıdan bir emir geldi ve in artık o koltuktan deDi oda yapışmış ya koltuğa inmem deDi ülkeyi paylaşamadılar karıştırdılar şimdide daha iyisi yok diyorlar ince bas bas bağırıyor ben her partinin Cumhurbaşkanı olucam ama bunlar görmüyor duymuyor anlamıyor varsa yoksa eyyyy Amerika eyyyy İsrail eyyyyy Hollanda eyyyy Almanya diyor ya sorsan kafa tutuyor o kadar güçlüyüz yani batı bizi kıskanıyor eyyyy diye diye ülke battı haberleri yok yeniliğe hiç açık değiller tek Ada'mı tek parti olarak görmeye alışmışlar maalesef yazık oluyor bu ülkeye ve bizlere yazık

Zaten hemen hemen hep bir seçim yapıyoruz ne varki bunda korkacak güçlüyüz ya yine yaparız bir seçim alıştık artık yok referandum yok erken seçim yok Cumhurbaşkanı yok parti Başkan'ı ülkeyi seçimle bitirdik ya varsın olsun bir seçim daha yaparız seçimlere harcadığımız parayla ülke kurardık siz neyin oyuncağından bahsediyorsunız sırf Ada'm iç güdüsel duygularını bastırmak için hitabe sanatını kullanmak için miting miting miting yapıyor yetti valla artık bas bas bağrınıp duruyor nekadar para gidiyor boş boş mitinglere hiç düşündünüzmü yok efendim emekliye bayram ikramiyesi peki bugüne kadar nerdeydin seçim öncesi açtı kesenin ağzını ver tabiki ver ama 16 yıldır vermedin oy almak için çocuğa söylesen Güler valla siz bildiğinize oy verin sizin fikrinizi değiştirecek Değilim herkesin fikrinede saygı duyun bizler değişikliğe açığız ve açık olacağız egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Peki Saadet ile CHP aynı kapta nasıl değerlendirilebilir acaba? Ya en basiti adam Madımak olaylarında en başta olan adam. Ve sen Kılıçdaroğlu hiç utanmadan o adamla defalarca kez el sıkışıyorsun. Nerde kaldı ezilmiş Alevi hakları?
Bir ay kadar önce Meclis milletvekili maaşlarına zam yaptı gördünüz mü? Sessiz sedasız.. AKP nin her şeyine karşı çıkan sevgili muhalefetler hepsi oy verdi paşa paşa. Neden demediler ki bize aldığımız maaş yetiyor biz bunu kabul etmiyoruz. Hani eşitlik ezilmişlik parasızlık. İş paraya dönünce hepsi hikaye.

Yukarıda ki paylaşıma, herşey göz önünde görmek isteyene demişsiniz ,saygı duyuyorum size. Olduğum yerde herşey çok aleni yaşandığı için, ben ortada devlet eliyle yapılmış bir darbe olduğuna inanamıyorum. Belki bu kadar yakından tanık olmadığım olaylar olmadaydı ,uzaktan bakıyor olsaydım bazı şeylere ben de başka türlü inanabilirdim.

Arkadaşım senşn gurur duyduğun şeyler tam da insanların nefret ettiği şeyler işte. Sen aynı cümle içinde islam-lider - Erdoğan bir de elhamdulillah diyorsun. Zalim ne zulüm ne demek? En büyük zulmü Türkiye yaşıyor baştaki en büyük zalim yüzünden

Yassah kardesim, yerli tohumdan uretip satmak yassah.. Lafla peynir gemisi yurumuyor, icraat gorelim. Hele bir once su 2006da cikardiklari tohum kanununu meclise getirip degistirsinler de sonra baslarsin oynamaya..

Yerli tohumdan uretip satan ciftciye hala destek yok, olmadigi gibi tam tersine 10.000 TL para ve hapis cezasi var cikarttiklari kanuna gore. Az laf, cok is, hadi bakalim. Lafla ancak AKPlileri kandirirlar..

El sikismak, konusabilmek icin ayni kapta mi olmalari gerekiyor? AKPnin siyaset anlayisi 16 yil icinde halkin da siyaset anlayisi haline gelmis anlasilan. Birbirlerine serefsiz, hain, terorist diye hakaret etmelerini bekliyorsunuz tum diger siyasetcilerin de..

Yok.. O isler oyle yurumuyor.. O haller AKPye mahsus.. Hakaret edecek, kendininkilere "millet" digerlerine "bunlaarr!" deyip asagilayacak.. Kendi yaptiklari pislikleri bile hic utanmadan baskalarina maletmeye calisacak.. AKP ile diger partileri karistirmayin. Siyasetciler devlet adamligi seviyesini koruyacak sekilde digerleri ile iliskilerini surdurur. Mahalle agziyla, kabadayi edasiyla degil. En azindan eski siyasetciler boyle, siz yillardir televizyonlarda her dakka Tayyip ve surekasini dinleye dinleye aksine alistirildiniz, normali oyle saniyorsunuz, ama gercekler boyle. Siyasette konusmanin da bir adabi var yane.. Icine din karistirinca ahlakin rafa kalkmasi gerekmiyor.

O meclis yillardir zaten hep kendine yontuyor. Zammin hesabini AKPden soracaksiniz, mecliste en yakin partinin dahi iki katindan fazla sandalye ve dolayisiyla oy haklari varken canlarinin istedigi gibi at kosturuyorlar. Muhalefet verdiginiz sandalye sayisi ile etkisiz eleman. Zaten MHP muhalefetten sayilmaz, AKPnin koltuk degnegi vazifesini goruyor yillardir. Kac kisi kaldi geriye muhalefetten? Referandumda da tek yetkiyi Tayyip'e verdiniz, her istedigini yapabilsin, kimse mudahale edemesin diye.. Adiniza boyle bir karar almis, kendilerine zam yapmislar, ne yapalim yane.. Biz mi sucluyuz? Onu oy verirken dusuncen.

Ayrica, sizin darbe olduguna inanmamaniz gercegi degistirmez. Kim toplanip goturulmusse, darbe ona yapilmistir. Bir gunde 50-60 bin kisinin listesi hazirlanamayacagina gore, aylarca bunlari belirleyip hazirlayan gununu de belirleyip bir gecede toplamistir. Iki iki daha dort eder.

Son düzenleme:
Kim ne derse desin her şeye bir kılıf bulunabiliyor demek ki. Aynı şeyi Erdoğan yapsaydı Alevi katili ile el sıkıştı geberesice diyecektiniz.
Meclis’te azınlık olabilirsin her oylamada evet diye el mi kaldırıyor muhalafet. İş para olunca esamesi okunmuyor olanların. Ben şunu kabul ediyorum kim olursa olsun para için herşeyini satar hale gelmiş. Sağcısı-solcusu, büyüğü- küçüğü.Ama sanki bir kesim bu gerçeği göz ardı ediyor gibi geliyor bana. Her vaad gerçek sanılıyor.
Eski siyasetçiler diyorsunuz geri kalan sayfalarda ben dile getirmiştim zaten bu konuyu da . Bir sürü siyasetçi vardı vakti zamanında , siyaset meydanı seyrederek büyüdüm ben. Keşke yine aynı çeşitlilik olabilse . Ama maalesef herkes kendi parti başkanının piyonu olduğu için kimse sivrilip de parti kurup öne çıkamıyor. Kim ak kaşık kim Kara kaşık oda daha sonradan belli oluyor. Rahmetli Erbakan yaşarken ondan kötüsü yoktu. Adını ağzına almaya tenezzül etmeyen insanlar şimdi onun yüceliğinden, politik bilgisinden, zekasından bahseder olmuşlar. Kör öldü badem gözlü oldu.
Siyaseti ve tarihi para belirler. Bunu ister kabul edelim ister etmeyelim ama bu böyle. Dünyayı seçimler ya da demokratik düzen mi döndürüyor. Hayır . Çok daha derinlere gitmek lazım da orası bizim boyumuzu bayağı bir aşıyor.Allahım zalime fırsat vermesin inşallah. Devletimizi milletimizi korusun. Bir de biz insanız aldanıyoruz Rabbim bizi aldananlardan, aldananların peşine düşenlerden esirgesin.

Peki neden İsrail ile olan ekonomik anlaşmaları iptal etmedi AKP
CHP önere verdi AKP reddetti
Tohumlar İsrail’den geliyor marketteki ürünlerin yarısı İsrail
Sonra kahrolsun İsrail
Hiç inandırıcı değil

beni ilgilendiren tam olarak budur. Muharrem İnce'nin vaadettiği bu. Dünyada en refah içinde yaşanan ülkeler koalisyonla yönetiliyor. Tüm parçalanan ülkeler de çok sevdikleri tek adamlar yüzünden yıkıldı. Mursi,kaddafi,saddam gibi. Onlar ülkelerini sevselerdi tek adam olmaya çalışmazlardı. Birde bilgilenmek isteyenler lütfen internetten büyük ortadoğu projesini arastırsın. Araştırdıktan sonra projenin eşbaşkanlarını arastırsın. Artık ülkede sağ-sol kalmadı. Şuan son dönemeçteyiz. Geri dönüşü yok. Düşman askerleri diğer ülkeler gibi buraya geldiklerinde hep birlikte zorluk çekicez. Gelin parlamenter rejime geri dönelim

El sikismadiklarini kim soyledi? Dediginiz hic aklima bile gelmedi. Erdogan Barzani ile PKKlilar ile megri megri diye agit yakip aglamis adam, Temel ne ki?
Boyle milletin basinda kim olsa tuy diker, milletvekiline zam ne ki? Millet karisini yoluna serecek adam ariyor. Amuduyla goturenleri gormeyen bir halka milletvekili zammi mi dokunacak? Valla ben bile acimiyorum artik, oradaki muhalefetin vekili niye acisin? Ulkenin civisi cikmis zaten, batti balik yan gider.
Rahmetli Erbakanin herkes dusmani degildi sagliginda.. Ben gidip Refah partisine uye bile olmustum, o bahsettiginiz zekasina hayran oldugum icin. Basbakanlikta tarikat liderlerini toplayip yemek vermekle hata yapti, bunun pesinden 28 subat ile istifaya zorlandiginda cok uzulmustum. Ilk icraati emekli maaslarini super bir zamla duzenlemek olmustu, eger o hic basbakan olmasa idi emekli maaslari bugun cok daha geriden geliyor olacakti.

Dunyada ekonomiyi para babalari, aslinda bir avuc Yahudi yonetir, ancak devletler kaderlerini kendileri belirler. Bakiniz: Turkiye Cumhuriyeti, 1920ler.. Yoktan, yanginliktan kurulmus bir ulke, bir lider ve ona inanan halki ile.. Dis mihrak ise isgal eden devletler yeter.. Onlara ragmen.. Bakiniz: Almanya.. Kullerinden dogan bir baska ulke. Ikinci dunya savasindan 1945lerde az kalmis insan gucu ve yanmis yakilmis bir ulke olarak cikti ve Avrupanin en ileri ulkeleri arasina girmesi sadece 30 yilini aldi. 1960-70lerde isci gonderiyorduk yeniden kurulan Almanyaya.. Bakiniz: Japonya. Hirosima ve Nagazaki'ye ABDnin attigi atom bombalarinin ardindan azmiyle, caliskanligi ile yeniden dogan teknoloji devi. Bu ulkelerin hic birinin basina ekonomiden anlamayan, dil bilmeyen, diplomasi bile olmayan biri gelmeye talip bile olamaz, getirmezler, o baska.. Kalite tesaduf degildir.

Hayır bide islam işbirliğini topladı yazmış o islam ülkeleri şimdiye kadar ne işe yaramış acaba. Anca toplanıp dursunlar sıfır icraat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…