- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.036
Yavrum hangi birinizi alıntılıyayım. Ortaya yazıyım isteyen üstüne alsın.Oy yavruum niye alinti edivermiyon :)
Her yerdeler nasil gormiycen : (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum hangi birinizi alıntılıyayım. Ortaya yazıyım isteyen üstüne alsın.Oy yavruum niye alinti edivermiyon :)
Her yerdeler nasil gormiycen : (
Bence de.Evet doğrusu kasket. Ama hakkaten, çok yakışıyor çok sorunları ne bende anlamadım
Hayır o israile yaptırım uygulamak için toplanan islam birliği oturup coca cola içmişler yawwwHayır bide islam işbirliğini topladı yazmış o islam ülkeleri şimdiye kadar ne işe yaramış acaba. Anca toplanıp dursunlar sıfır icraat
Iyide benim dediklerim cevap verince :)))Yavrum hangi birinizi alıntılıyayım. Ortaya yazıyım isteyen üstüne alsın.
Yaniii bak 2 gün Muharrem abiyi takip ettin doğru yorumlar yapmaya başlıyorsun.Iyide benim dediklerim cevap verince :)))
Hangi biriniz mi? Chp ciker daha fazla burda onu diyosan. Ben ikisindende degilim :) sayin erdogan daha sempatik ama bana gore:)
Chp liler fazlaliktaydi zaten bu forumda gecen haftaki sonuca sasirmistimda.. simdi oldu iste sonuclar dogru.. ama gercekler oyle olmuyor.
Eğer Erdoğan seçilirse hile karışmış olacak seçime çünkü buradaki ankete göre Muharrem önde Başka bir sitede de Erdoğan önde,orası da ayni şeyi söylüyor 81 milyonun gerçek sonucu , eee hangisi gerçek o haldeYaniii bak 2 gün Muharrem abiyi takip ettin doğru yorumlar yapmaya başlıyorsun.
Sonuclar doğru
Çünkü, kadınlar Kulubu aslında 81 milyonun mini bir anketi. Eğerki hile yapmazlarsa, oyları çalmazlarsa, ysk yi emirleri altına sokmazlarsa işte gerçek sonuçlar bu.
Eğer Erdoğan seçilirse hile karışmış olacak seçime çünkü buradaki ankete göre Muharrem önde Başka bir sitede de Erdoğan önde,orası da ayni şeyi söylüyor 81 milyonun gerçek sonucu , eee hangisi gerçek o halde
Yalnız şu var ki her okuduğunuza inanıyorsunuz maalesef. Bu anket sonucuna ki bel bağladınız, diyecek birşey yokBen anketlere bakmam hanımefendi!
Ben izlediklerime, okuduklarıma ve şait olduklarıma bakarım...
Seçim zamanı neler dönüyor bu memlekette haberiniz yokmu, siz nerde yaşıyonuz!!!!
Yaniii bak 2 gün Muharrem abiyi takip ettin doğru yorumlar yapmaya başlıyorsun.
Sonuclar doğru
Çünkü, kadınlar Kulubu aslında 81 milyonun mini bir anketi. Eğerki hile yapmazlarsa, oyları çalmazlarsa, ysk yi emirleri altına sokmazlarsa işte gerçek sonuçlar bu.
Ben anketlere bakmam hanımefendi!
Ben izlediklerime, okuduklarıma ve şait olduklarıma bakarım...
Seçim zamanı neler dönüyor bu memlekette haberiniz yokmu, siz nerde yaşıyonuz!!!!
Anket sonucuna bel bağlayan kim! Erken başlamışsınız içmeye Anket sonucuna göre yorum yapan sizin begenerek takip ettiğiniz tonriko ismindeki üyeydi.Yalnız şu var ki her okuduğunuza inanıyorsunuz maalesef. Bu anket sonucuna ki bel bağladınız, diyecek birşey yok
Polemik istemiyorum kimseyle de yaşamadım şimdiye kadar. O yüzden fazla konuşmazsak sevinirim. Kaba bir üsluba sahipsiniz.
Ayy çok utanç verici bari hiç olmadı ülkedeki cococola fabrikasını kapatsaydıHayır o israile yaptırım uygulamak için toplanan islam birliği oturup coca cola içmişler yawww
http://www.haberiniz.com.tr/gundem/islam-zirvesinde-coca-cola-krizi-449067h.html
Eğerki hile yapmazlarsa, oyları çalmazlarsa, ysk yi emirleri altına sokmazlarsa işte gerçek sonuçlar bu.
Eee adam 600 bin lira para alıyor.Eki Görüntüle 2148223 hala aynı şeyi söylüyorum. Benim oyumla bunu söyleyenin oyu bir olmamalı
11 ayın kazananı içinden eminim çok şükür bunlar var yoksa işsiz kalırdım diyodurEee adam 600 bin lira para alıyor.
Bi zahmet çözsün bu olayı
Bunu tontriko mu yazdı? Neyse başedemeyeceğim ben sizinle. Zaten siz sebebi sonucu herşeyi belirlemişsiniz kafanızda. Allah sonumuzu hayır getirsin inşallah
Ya birsürü video var bununla ilgili. Çöpten çıkan oylar, mühürsüz oylar, ölen insanların isminin olması, gelmeyen insanlar yerine oy kullanıp imza atmalar, trafo kedileri, suriyelilere oy kullandırma vs vs. Hadi ben yalan söylüyo olayım açıp izlesinler bari. Geçen burda biri demişti. Oy çalınmadı çalınsa bile helal olsun demek organize konusunda başarılılar Kılıçdaroğlu da çaldırmasaydı madem dediBakın hanfendi,
Bir üye beni alıntılıyarak, KK anket sonuçları ile ilgili yorum yaptı. Ben de dedimki aslında olan bu. Seçimlerde sürekli hile haberleri alıyoruz. En son secimde 2.5 milyon gecersiz oy, son anda gecerli sayılarak, seçimin sonucu değiştirildi.
Bunun neresini anlamıyonuz Allahaşkına! Ve sürekli beni alıntılayarak yok kabasın, üslubun söyle böyle diyerek hakaret edip durma...
Güle güle, iyi günler...
Ya birsürü video var bununla ilgili. Çöpten çıkan oylar, mühürsüz oylar, ölen insanların isminin olması, gelmeyen insanlar yerine oy kullanıp imza atmalar, trafo kedileri, suriyelilere oy kullandırma vs vs. Hadi ben yalan söylüyo olayım açıp izlesinler bari. Geçen burda biri demişti. Oy çalınmadı çalınsa bile helal olsun demek organize konusunda başarılılar Kılıçdaroğlu da çaldırmasaydı madem dedi