- 3 Ekim 2009
- 3.308
- 5.526
Garip olanı şu: O bahsettiğin pazar atıklarını toplayanlar AKP nin koyu savunucusu.Gel burada semt pazarında 20-TL kiraz siz hangi uzayda yaşıyorsunuz biz de gelelim !!! 5 lt sıvı yağ 50-TL olmuş neyin kafasındasınız Allah aşkına .... İnsanlar çöpten ekmek topluyor hava kararınca.... Yazıklar olsun...
Yani akp hic fetullahla oturup kalkmadimiİlk fotoğraf ayan beyan montaj
Hasbunallah :) hanımefendi Allah din inancım elhamdulillah var♡ önce öğretmenliğimden şimdi dinimden bel altı vurmak istiyorsunuz hani amacıniz ne, din ya da meslek olgusu olmadan konuşmak çok mu zor...neyse 40 yıllık yapıyı daha baştan sen hainsin diyerek yıkması mümkün değildi.. .erbakan hocadan ve başına gelenlerden ilham almak zorundaydı içine girip kördüğümü çözmek kolay is degil..adamlar devlete sızmadi.. .devlet adamların yapısına sızdı ve çözdü çözülünce de darbe üstüne darbe hani 15 temmuz tiyatro ya o zaman 17/25 tiyatro olsun kazanın dogurduguna inanıp öldüğüne inanmamak bu yaptiginiz...Erdoganindami hocasi olmadi biraz once Allahtan bahsediyorsunuz islamin en buyuk ozelligi durus olmaktir hanimefendi hoca efendi ozluyor diye agliyordu noldu peki ? Ben sizin gibi teoriye filan inanmam bile isteye o adamin kolesi oldu sonrada ulkeyi paylasamadi yalandan darbe pesine dustu bu kadar basit ama adami olmadi demeyin su guzel gunlerde kul.unutur ama Allah unutmaz
yoo öyle bir söylemim olmadı bir arada oldukları zamanlara bi bakın derim birde montaj resimleri ayırt ederek paylaşılsa 10 numara olurYani akp hic fetullahla oturup kalkmadimi
Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz gelin mamak'a semt pazarına...yahu markette 9 olan pazarda nasıl 20 oluyor 5'20 ve ya 6 '20 yaziyorduda 20 yazanimi gördün : )Gel burada semt pazarında 20-TL kiraz siz hangi uzayda yaşıyorsunuz biz de gelelim !!! 5 lt sıvı yağ 50-TL olmuş neyin kafasındasınız Allah aşkına .... İnsanlar çöpten ekmek topluyor hava kararınca.... Yazıklar olsun...
Banane senin dininden yada ogretmenliginden inanki ben donanima gerceklere bakarim ... erbakanda kandirdi yani peki ne diyeyim devam edin bakalim :)Hasbunallah :) hanımefendi Allah din inancım elhamdulillah var♡ önce öğretmenliğimden şimdi dinimden bel altı vurmak istiyorsunuz hani amacıniz ne, din ya da meslek olgusu olmadan konuşmak çok mu zor...neyse 40 yıllık yapıyı daha baştan sen hainsin diyerek yıkması mümkün değildi.. .erbakan hocadan ve başına gelenlerden ilham almak zorundaydı içine girip kördüğümü çözmek kolay is degil..adamlar devlete sızmadi.. .devlet adamların yapısına sızdı ve çözdü çözülünce de darbe üstüne darbe hani 15 temmuz tiyatro ya o zaman 17/25 tiyatro olsun kazanın dogurduguna inanıp öldüğüne inanmamak bu yaptiginiz...
Gel İstanbul'a misafirim ol anlarsın...Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz gelin mamak'a semt pazarına...yahu markette 9 olan pazarda nasıl 20 oluyor 5'20 ve ya 6 '20 yaziyorduda 20 yazanimi gördün : )
Ne bileyim simdi de hic alakasi yok diyen ark varda yukarda ondan dedim soklanarak yazdim :)yoo öyle bir söylemim olmadı bir arada oldukları zamanlara bi bakın derim birde montaj resimleri ayırt ederek paylaşılsa 10 numara olur
Buda yalandir dis mihraklar yada feto yazdirmistir :)Rektör yardımcısı Bülent Arı: Cahil halk ülkeyi ayakta tutacak
Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı’nın bir televizyon programında söyledikleri şaşkınlık yarattı.
22.03.2016 - 10:00Hürriyet Haber
“Ben daha çok cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine güveniyorum bu ülkede. Ülkeyi ayakta tutacak olanlar okumamış hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halkın ferasetine ben güveniyorum. O beyannamenin ben neresinden tutayım” diyen Rektör Yardımcısı Arı şöyle konuştu: “Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ülkeyi ayakta tutacak olanlar okumamış cahil halk. Türkiye’nin okumuş kesimi profesörden başlayarak geriye doğru en tehlikeli olanlar üniversite mezunları. Olayları en rahat okuyanlar ilkokul mezunları. Üniversite ve sonrası çok vahim. Çünkü zihinleri bulanık. Sultan Hamit devrine dönelim. Sultan Hamit mülkiye olmak üzere sultaniyeleri kurdu. Yani Osmanlı Aydınlanması’nı sağlayan Sultan Hamit’tir. Bu okullarda okuyanlar Sultan Hamit’i devirdir. Bu okullarda okuyanlar Türkiye Cumhuriyeti’ni kuranlar Osmanlı Aydınlanması’nın mezunlarıdır. Biz de de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar bazıyor. Ben açıkçası korkuyorum.”
https://www.google.com.tr/amp/www.h...ari-cahil-halk-ulkeyi-ayakta-tutacak-40073393
Başka söze gerek yok
Yok yok ya anlamıyor ya yordayamiyorsunuzBanane senin dininden yada ogretmenliginden inanki ben donanima gerceklere bakarim ... erbakanda kandirdi yani peki ne diyeyim devam edin bakalim :)
Hasbunallah :) hanımefendi Allah din inancım elhamdulillah var♡ önce öğretmenliğimden şimdi dinimden bel altı vurmak istiyorsunuz hani amacıniz ne, din ya da meslek olgusu olmadan konuşmak çok mu zor...neyse 40 yıllık yapıyı daha baştan sen hainsin diyerek yıkması mümkün değildi.. .erbakan hocadan ve başına gelenlerden ilham almak zorundaydı içine girip kördüğümü çözmek kolay is degil..adamlar devlete sızmadi.. .devlet adamların yapısına sızdı ve çözdü çözülünce de darbe üstüne darbe hani 15 temmuz tiyatro ya o zaman 17/25 tiyatro olsun kazanın dogurduguna inanıp öldüğüne inanmamak bu yaptiginiz...
E muhtıra deniyor ona, darbe değil.98 darbesinden bahsediyorum bildin mi o darbeyi
Sen anliyormusun peki ? Ogretmenim diyorsun 5 milyon insanin dusuncesine pensilvanya diyorsun sen anliyormusun zami kim verdi diyorum karadenizde bir hafta once cayi dereye doktuler bundan haberiniz varmi malatyada insanlar kaysi bahcelerini imha ediyor para etmiyor diye size kendimden de ornek vereyim 2 yil once bahceyi capalattik 2. 5 donun alana 600 tl aldi sence kim kimi anlamiyor tl 1 ayda %3.4 deger kaybetti hic hesapladinizmi bunlari elektirige ocak _nisan arasi %30 zam yapildi bunudami feto yapti peki sen anliyormusun sence yada baska ulkedemi yasiyorsun benim tayyiple falan isim yokYok yok ya anlamıyor ya yordayamiyorsunuz
Post_modern darbeE muhtıra deniyor ona, darbe değil.
Ama konudan konuya geçiyorsunuz olmaz böyle ....tamam inanmıyorum oldu mu :)Sen anliyormusun peki ? Ogretmenim diyorsun 5 milyon insanin dusuncesine pensilvanya diyorsun sen anliyormusun zami kim verdi diyorum karadenizde bir hafta once cayi dereye doktuler bundan haberiniz varmi malatyada insanlar kaysi bahcelerini imha ediyor para etmiyor diye size kendimden de ornek vereyim 2 yil once bahceyi capalattik 2. 5 donun alana 600 tl aldi sence kim kimi anlamiyor tl 1 ayda %3.4 deger kaybetti hic hesapladinizmi bunlari elektirige ocak _nisan arasi %30 zam yapildi bunudami feto yapti peki sen anliyormusun sence yada baska ulkedemi yasiyorsun benim tayyiple falan isim yok