Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Ben de Olacak O Kadar'a şaşırıyorum izlediğimde.
Neler yapılmış zamanında.
Şimdi mümkün mü?
Asla eleştirilemez bir noktaya getirdiler siyaseti.
İşte bunlar hep özgürlük.

Çok basit 3 sorum olacak

1- FETÖ araştırılsın denildiğinde Neden HAYIR dedi AKP

2- ENSAR araştırılsın denildiğinde Neden HAYIR dedi AKP

3- Neden MUHALEFET İSRAİL MALLARINA BOYKOT dediğinde HAYIR dedi AKP he bir de KIRŞEHİR şeker fabrikası neden İsraillilere satıldı ?

AKP sözcüsü Ömer Çelik kuşkusuz İsrail halkı ve devleti Türkiye'nin dostudur derken ne demek istemiştir

AKP grup başkanvekili Mustafa Elitaş İsraille yapılan anlaşmaları iptal edemeyiz itibarımız zedelenir dedi İTİBARLARI din kardeşlerinin CANINDAN kıymetli midir ?

Baron De Tott'un 18.yüzyıl Osmanlı Türkleri hakkındaki gözlemlerinden, bir gecede cahil kalmıştık oysa, yoksa atom parçalıyorduk.,

"Türkçe öğretmenim ilkince usûl oldugu üzere bana yazmayı öğretmeye başladı. Resme olan yatkınlığım başlangıçta önemli ilerlemeler kaydetmeme yardımcı oldu; nihayet okumaya başladım ve zorluklar ortaya çıktı; sesli harflerin yazılmaması sıkıntılarım ve göğüslemek zorunda kaldığım zor işin mahiyeti hakkında bir fikir verir; işin daha zor tarafı Türklerin kendi lisanlarının fakirliğinden Arapça ve Farsça'dan dilbilgisi kuralları almaları,bunlardan beş ayrı alfabe yaratmaları ve yazarların arzularına göre harf çeşitleri kullanmalarıdır. Bir ömür boyunca ancak iyi okumaasini öğrendikten sonra kişi kendisine faydalı eserleri ne zaman araştırıp okuyacaktır?

Özellikle bu uygunsuzluk yüzünden Türkler cehaletin pençesine düşmüşler ve soyut bilimlerde gerilemişlerdir. Harfleri güzel bir şekilde yazmak ve yazılanaları çözmekle uğraştıklarından gururları şu çeşit zorlıklara doğru meyletmiştir; çifte anlamlar, harflerin değişik şekilde yazılması eğitimlerini ve edebiyatlarını sınırlamış ve kötü bir heves zihni yormak için her türlü yolu denemiş, onlara haz vermiş, hayranlıklarını uyandırmıştır."

Ama konudan konuya geçiyorsunuz olmaz böyle ....tamam inanmıyorum oldu mu :)
Eee ogretmenim diyorsun boylemi basindan atiyorsun sende haklisin kime ne anlatiyorsak konudan konuya ben atlamiyorum sana sordugum atladifin sorulari hatirlatiyorum neyse elbet ucu sizede deger okullar ozellesecekmis bakalim ozaman :)

Ablacım, o zil gitmiyor maalesef, hayatımızın bir parçası olarak düşün

Ayyyy bu arada kirazın kilosu denmiş, kuzuuuu Mamak'ta kiraz 6 lira olabilir ama İstanbul'da 20 lira olduğu doğrudur, herkes kendi yaşadığı şehrin fiyatlarını bilir, başka şehirlerin fiyatları ütopik gelir, mesela ben kirazı 3 liraya yiyorum, bana göre Mamak fiyatı da uçmuş.

Dün gece annemle konuştum, konumuz da kirazdı, girdiği market kiraza 15.90 etiket yapıştırmış sanki çok ucuzmuş gibi 16 lira yazmamışlar da 15.90 yazmışlar, annem söyleniyordu vallahi, kardeşim demişti karpuzun kilosu 8 liraymış, İstanbul'da yaşam hiiiç kolay değildir, ne Ankara'ya benzer ne başka şehirlere.

Birde herkeslere hatırlatmadır, polemik serbest dedik ama sınırlarınız olsun, kaptırıp gitmeyin, kapıveririm valla

Kapacaksan sen kap Mune dört bir yandan kapılmışız zaten sana can feda

Şantaj , montaj , yalan , dolan , çalma , çırpma bizim işimiz değil.... Doğru ya kişi kendi gibi görür karşındakini...

Fotoğraf denmiş size sadece çalma çırpma denmemiş :))
Birlikte oldukları fotoyuda biliyoruz annesiyle olan fotonun papayla montaj yapıldığınıda biliyoruz.
Bunu paylaşmak kadar komik ne olabilir :))

Bu her görüşte var bir resim bulup onu her tarafa çekmek bir hastalık gibi.

Chp li bir belediye sulama tekniği ile çimleme yapmıştı sanırım yanlış olmasın.
Ak partili bir sayfa çim ekemezler anca boyarlar diye dalga geçti ve kendileri küçük düştü.

Desteklemiyorsam sevmiyorsam bile her duyduğuma her gördüğüme inanmam.

Bir tek bu yüzüğüm var bir gün zengin olursam bilin ki.... (Bu kendi sözleri)
Valla cumhurbaşkanının 2017 yılı maaşı 53 bin 250 lira idi , 16 yıldır iktidar olduğunu düşünsek bile bu maaş ile edinilen muazzam servet (ki dünyada en zenginler listesinde ilk 100 e girmeyi başardı kendisi )
Başka yorum yapmaya gerek yoktur.

İstanbulun her yeri aynı değil abla bazı yerleri istanbul dışı tutmak lazım.
Burda tamamen satıcının semt kazığı oluyor.

Salı günü pazarda 3 liradan 8 liraya kadar çeşitli boyutta kiraz gördüm. Domates epey ucuzdu bi önceki haftaya göre.
Muz pazarda 5-6 liradan yüksek değil.

Ama daha elit anılan elit sanılan yerlerde asla bu fiyat olmaz. Orda zaten 20 lira kiraza verende acımaz. 20 de ona ucuz gelir :))

Beddua nerde banada goster bakalim evine atesleri saran akp dusuncesi malum zamaninda hoca hazretlerinizdi :) sukur benim sarlatanla isim yok aklim beynim kurani algilayabiliyor bence uslubun bile yatkin insanlara iftira atarak bu gemi yurumez yurumuyorda artik tamam diyenlwre kah.e diyen bir basbakani desteklemek size kalmis birsey

Kapacaksan sen kap Mune dört bir yandan kapılmışız zaten sana can feda
Demeee yapmayın parti kurar siyasi olurum

Öpüyorum sizleri, hararetli siyasetinizi seveyim sizin, dövüşmeden yazışın, herkesin kendince haklı gerekçeleri var, siyaset yalan söyleme sanatıdır demiş biri, kim demiş orasını bilmiyorum ama siyasilerde zaman zaman halka hitaplarında bu sözü tekrarlamış, o yüzden siyasete pek de kaptırmamak lazım.

Gel Kartal semt pazarına da bak fiyatlara dikkatini çekerim Etiler , Bağdat Caddesi demiyorum Kartal diyorum... 5-6 TL muz bitmiş büyüyemiş tadı tuzu olmayan mini minnacık yerli muzların fiyatıdır doğru.

Başkası olsaydı cumhurbaşkanı yine aynı parayı alıcaktı haliyle o zaman da rahatsızlık duyucakmıydınız o önemli.
Genel olarak siyasiler vekiller çok maaş alıyor diyorsanız anlarım adil olur da böyle başka oluyor.

Ne isteniyor bakan vekil vs ne kadar almalı? Tek geçim kaynakları maaşları değildir dimi? Neyin hesabını tutucaz? Başta olan isimler her görüşten aynı durumdalar aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…