Keşke.
Ben Siyaset meydaninin eski bölümlerini izlediğim zaman şaşırıyorum. Karşıt görüşler seviyesini bozmadan bir arada konusabiliyorlarmis. Ben 8 yasindaydim bu hukumet geldiginde öncesinin o halini görünce cok şaşırdım. Üsluplar cok kötü. Mesela gecen Aksener'e "zilli" dedi. Bunu ülkenin cumhurbaşkanı dedi. Bu halka ve secmene de yansiyor. Kimse karşıt gorustekiyle oturup iki kelime konusamiyor.
İlk fotoğraf ayan beyan montaj
Montaj değil tatlım o da Recep Tayyip Erdoğan değil benim yahu benim !!!!
Bu da mı montaj???
Ya var ya delirmemek elde değil.
Eee ogretmenim diyorsun boylemi basindan atiyorsun sende haklisin kime ne anlatiyorsak konudan konuya ben atlamiyorum sana sordugum atladifin sorulari hatirlatiyorum neyse elbet ucu sizede deger okullar ozellesecekmis bakalim ozaman :)Ama konudan konuya geçiyorsunuz olmaz böyle ....tamam inanmıyorum oldu mu :)
Ablacım, o zil gitmiyor maalesef, hayatımızın bir parçası olarak düşünBubarada phily ve diğer Alıntı yapan üyeler bilgisayarı açınca cevap yazacağım imsaalh ..sagdan soldan alttan üstten reklamdan fenalık geldi.. .bir deMune abla bu sağ tarafta duran koca zil simgesinden nasıl kurtulacağım: )
Kapacaksan sen kapAblacım, o zil gitmiyor maalesef, hayatımızın bir parçası olarak düşün
Ayyyy bu arada kirazın kilosu denmiş, kuzuuuu Mamak'ta kiraz 6 lira olabilir ama İstanbul'da 20 lira olduğu doğrudur, herkes kendi yaşadığı şehrin fiyatlarını bilir, başka şehirlerin fiyatları ütopik gelir, mesela ben kirazı 3 liraya yiyorum, bana göre Mamak fiyatı da uçmuş.
Dün gece annemle konuştum, konumuz da kirazdı, girdiği market kiraza 15.90 etiket yapıştırmış sanki çok ucuzmuş gibi 16 lira yazmamışlar da 15.90 yazmışlar, annem söyleniyordu vallahi, kardeşim demişti karpuzun kilosu 8 liraymış, İstanbul'da yaşam hiiiç kolay değildir, ne Ankara'ya benzer ne başka şehirlere.
Birde herkeslere hatırlatmadır, polemik serbest dedik ama sınırlarınız olsun, kaptırıp gitmeyin, kapıveririm valla
Şantaj , montaj , yalan , dolan , çalma , çırpma bizim işimiz değil.... Doğru ya kişi kendi gibi görür karşındakini...
Bir tek bu yüzüğüm var bir gün zengin olursam bilin ki.... (Bu kendi sözleri)
Fotoğraf denmiş size sadece çalma çırpma denmemiş :))
Birlikte oldukları fotoyuda biliyoruz annesiyle olan fotonun papayla montaj yapıldığınıda biliyoruz.
Bunu paylaşmak kadar komik ne olabilir :))
Bu her görüşte var bir resim bulup onu her tarafa çekmek bir hastalık gibi.
Chp li bir belediye sulama tekniği ile çimleme yapmıştı sanırım yanlış olmasın.
Ak partili bir sayfa çim ekemezler anca boyarlar diye dalga geçti ve kendileri küçük düştü.
Desteklemiyorsam sevmiyorsam bile her duyduğuma her gördüğüme inanmam.
Hangi kanaldaMuharrem İnce seçim manifestonu açıklıyor su anda.
Nasıl içim ferahlıyor keske mümkün olabilse.
Ablacım, o zil gitmiyor maalesef, hayatımızın bir parçası olarak düşün
Ayyyy bu arada kirazın kilosu denmiş, kuzuuuu Mamak'ta kiraz 6 lira olabilir ama İstanbul'da 20 lira olduğu doğrudur, herkes kendi yaşadığı şehrin fiyatlarını bilir, başka şehirlerin fiyatları ütopik gelir, mesela ben kirazı 3 liraya yiyorum, bana göre Mamak fiyatı da uçmuş.
Dün gece annemle konuştum, konumuz da kirazdı, girdiği market kiraza 15.90 etiket yapıştırmış sanki çok ucuzmuş gibi 16 lira yazmamışlar da 15.90 yazmışlar, annem söyleniyordu vallahi, kardeşim demişti karpuzun kilosu 8 liraymış, İstanbul'da yaşam hiiiç kolay değildir, ne Ankara'ya benzer ne başka şehirlere.
Birde herkeslere hatırlatmadır, polemik serbest dedik ama sınırlarınız olsun, kaptırıp gitmeyin, kapıveririm valla
Beddua nerde banada goster bakalim evine atesleri saran akp dusuncesi malum zamaninda hoca hazretlerinizdi :) sukur benim sarlatanla isim yok aklim beynim kurani algilayabiliyor bence uslubun bile yatkin insanlara iftira atarak bu gemi yurumez yurumuyorda artik tamam diyenlwre kah.e diyen bir basbakani desteklemek size kalmis birseyhttps://www.google.com/amp/s/www.so...li-devlet-memuru-kanunu-degisiyor-985840/amp/philly olumsuz yanları olması da muhtemel ancak bunun için belge doküman vb.gerekmiyor mu...sen fetocusun mü diyecek canının istediğine ya fa pkk lisın!!.. .başka bir olumsuzluk göremedim değişmesinde...ayrica beddua nedir ya:) bu evini atesler sarsin demediğini kaldı
Teşekkürler
Demeee yapmayın parti kurar siyasi olurum
Gel Kartal semt pazarına da bak fiyatlara dikkatini çekerim Etiler , Bağdat Caddesi demiyorum Kartal diyorum... 5-6 TL muz bitmiş büyüyemiş tadı tuzu olmayan mini minnacık yerli muzların fiyatıdır doğru.İstanbulun her yeri aynı değil abla bazı yerleri istanbul dışı tutmak lazım.
Burda tamamen satıcının semt kazığı oluyor.
Salı günü pazarda 3 liradan 8 liraya kadar çeşitli boyutta kiraz gördüm. Domates epey ucuzdu bi önceki haftaya göre.
Muz pazarda 5-6 liradan yüksek değil.
Ama daha elit anılan elit sanılan yerlerde asla bu fiyat olmaz. Orda zaten 20 lira kiraza verende acımaz. 20 de ona ucuz gelir :))
Bir tek bu yüzüğüm var bir gün zengin olursam bilin ki.... (Bu kendi sözleri)
Valla cumhurbaşkanının 2017 yılı maaşı 53 bin 250 lira idi , 16 yıldır iktidar olduğunu düşünsek bile bu maaş ile edinilen muazzam servet (ki dünyada en zenginler listesinde ilk 100 e girmeyi başardı kendisi )
Başka yorum yapmaya gerek yoktur.