Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bu postaladığınız çıkarımlara ve saçma düşman algılarına cidden inanıyor musunuz ? Ve gerçekten öğretmen misiniz?
Evet öğretmenim neden sordunuz ?sözcüye inanmak daha mantıklı tabi !! Düşman dediklerimize hayranlığı ne yapacağız ...tamam nidalarını ne yapacağız

Şey yapsak nasıl olur acaba şimdi
1$= 4.5 TL ya,
Bir zamanlar gibi liradan bir sıfır daha atalım
1$= 0,45 kuruş olsun.

Nasıl fikir ama, bunu niye düşünmezler ki:KK51:

Komik ve mantıksız geldi dimi(yani inşallah öyle gelmiştir öyle umut ediyorum),
Bunun aynısını birileri söylese, aynı fikri sunsa tepki "hüloğğ büyük oyunu bozuldu" olur:KK45:

İşte bu, eğitimci de olunsa "eleştirme becerisi", "analiz becerisi" bu kadar.

Son düzenleme:
Öğretmenim,
Bu bizim memleketin pisada ve oecd ki fena düşüşü hakkında ne düşünüyorsunuz acabaa!
Bilerek abidik gubidik sorular soruyorlar! Dış mihrakların yaptığı sınava güvenmem! :ukala:
Bakın bizim yerli ve milli sınavlarımız hep Türkiye birincisi çıkarıyor :KK8: :nazar::KK76:

Öğretmenim,
Bu bizim memleketin pisada ve oecd ki fena düşüşü hakkında ne düşünüyorsunuz acabaa!
Bir onceki mesajimda da yazdim okul mudurlerinin tamami torpille geldigi icin okullarda idare diye bir sey kalmadi Ogretmen atamalarina da mulakat getirdiler resmen parayi basan ataniyor Düşün kpss.den 60 almis ama atanmayi garantilemis Bu adam tabi ki ölümüne hukumeti savunur
Ben de ogretmenim bu arada

Bir onceki mesajimda da yazdim okul mudurlerinin tamami torpille geldigi icin okullarda idare diye bir sey kalmadi Ogretmen atamalarina da mulakat getirdiler resmen parayi basan ataniyor Düşün kpss.den 60 almis ama atanmayi garantilemis Bu adam tabi ki ölümüne hukumeti savunur
Ben de öğretmenim. Bir öğretmen eleştirel düşünme becerisi kazanamamışken çocuklara kazandırması imkansıza yakın. Ben üzüldüm açıkcası

Öğretmenim,
Kimin nasıl geldiğini aslında hepimiz çok iyi biliyoruz. Çalınan sorular, mülakat, parayı basanlar ve diğerleri...
Sonuç; başarı ortalaması.

Tabiki herkesde aynı değil. Alnının hakkıyla, kul hakkı yemeden, kendi emeğiyle öğretmen olanların hepsinin önünde de saygıyla eğiliyoruz efendim...

Evet öğretmenim neden sordunuz ?sözcüye inanmak daha mantıklı tabi !! Düşman dediklerimize hayranlığı ne yapacağız ...tamam nidalarını ne yapacağız

Sizin kime ne zaman ne diyeceğiniz belli olmuyor ki.
Dolar isterse 10 lira olsun diyen biri olarak mantık topuna hiç girme istersen.
Hayranlığa devam.

vallahi bütün düzen cebimizdeki paraya göz dikme üzerine. Girilen sınav ücretleri yetmiyor gibi birde torpil için mi rüşvet topluyorlar. Allah Allah ya
neyse ben anarşizm düşünce akımını anlamaya başlıyorum. Devletler bu sınırlar niye var, hep sömürü....:KK4:
Not: Şimdi Anarşizm diyince taşlamayın düşünce-felsefe akımı sinoplu diyojen...

Bilgimimi sorgulayacaksiniz evet öğretmenim ve mesleğimle gurur duyuyorum...çocuklarıma mental olmalarına rağmen öncelikle SAYGIYI öğretiyorum ..sükür ki kalbleri degil ♡Evet pisa ve oecd başarısız çocuklarimız bu durumun sebebide öğretmenler mi şimdi ...öğretileni pratiğe dökmeyen ve çocuğuna değer vermeyen öğretileni pratiğe dokmeyen aileler degil oyle mi...gerçi potansiyele bakıyorum da bu kadar saygıdan yoksun bir toplumda çocuklar genel olarak ne kadar başarılı olabilir...arti egitim sistemiyle ilgili her seferinde serzenişte bulunuyorum ...benim dolar konusunda anlatmak istediğim TIRNAK içinde yazıyorum anlayın diye "oyuna gelmeyecek" olduğumuzdur. Artı burası sosyal bir alan istediğim görüşe sahip olabilirim ama son olarak size bir not (saygı her zaman değer görür hakaret aşağılama yargılama kendisine saygısı olmayanın davranışlaridir )unutmayın ...He bide geçmiş mesajlarından alıntı yapacak muhtemelen bir uyanık arkadaş ,yanlışlıkla olduğunu ve üzüldüğümü yazdım artı özür de diledim...(erdem olduğunu bilerek :) )ha şimdi gözünden açtıysa kurcalayıp beni ugrastirir o bakımdan.. .. neyse şimdi sırada şikayet et butonu var hoşça kalın yani insallah:KK51:

Bilgimimi sorgulayacaksiniz evet öğretmenim ve mesleğimle gurur duyuyorum...çocuklarıma mental olmalarına rağmen öncelikle SAYGIYI öğretiyorum ..sükür ki kalbleri degil ♡Evet pisa ve oecd başarısız çocuklarimız bu durumun sebebide öğretmenler mi şimdi ...öğretileni pratiğe dökmeyen ve çocuğuna değer vermeyen öğretileni
pratiğe dokmeyen aileler degil oyle mi...gerçi potansiyele bakıyorum da bu kadar saygıdan yoksun bir toplumda çocuklar genel olarak ne kadar başarılı olabilir...arti egitim sistemiyle ilgili her seferinde serzenişte bulunuyorum ...benim dolar konusunda anlatmak istediğim TIRNAK içinde yazıyorum anlayın diye "oyuna gelmeyecek" olduğumuzdur. Artı burası sosyal bir alan istediğim görüşe sahip olabilirtim ama son olarak size bir not (saygı her zaman değer görür hakaret aşağılama yargılama kendisine saygısı olmayanın davranışlaridir )unutmayın ...He bide geçmiş mesajlarından alıntı yapacak muhtemelen bir uyanık arkadaş ,yanlışlıkla olduğunu ve üzüldüğümü yazdım artı özür de diledim...(erdem olduğunu bilerek :) )ha şimdi gözünden açtıysa kurcalayıp beni ugrastirir o bakımdan.. .. neyse şimdi sırada şikayet et butonu var hoşça kalın yani insallah:KK51:

Yazdıklarınızda, ne anlatmak istediğinizi tam olarak anlayamasamda, Bir öğretmen olarak fikrinizi almak istemiştim, oda görüyorumki pek yok ama suçlu varmış, Aman Allahim suclu VELİ ler :bicak:

Dünyanın en akıllı cocuklarını yetiştiren Finlandiya’da, veliler cocuklarına, ev ödevi yaparken yada okul döneminde iken en az zaman harcıyan ülkeyken,

Türkiyedeki veliler nerdeyse cocukları ile birlikte yeniden okula gidip ev ödevi yapıyorlar, ama yinede yaranamıyorlar.

https://m.dunya.com/amp/egitim/ev-o...ikiye-katliyoruz-basarida-degil-haberi-306925

Hanımefendi madem bu işi veliler halledecek, ozaman okullar kapansında herkes evinde kendi öğretsin, deeeilmii :işsiz:

Yazdıklarınızda, ne anlatmak istediğinizi tam olarak anlayamasamda, Bir öğretmen olarak fikrinizi almak istemiştim, oda görüyorumki pek yok ama suçlu varmış, Aman Allahim suclu VELİ ler :bicak:

Dünyanın en akıllı cocuklarını yetiştiren Finlandiya’da, veliler cocuklarına, ev ödevi yaparken yada okul döneminde iken en az zaman harcıyan ülkeyken,

Türkiyedeki veliler nerdeyse cocukları ile birlikte yeniden okula gidip ev ödevi yapıyorlar, ama yinede yaranamıyorlar.

https://m.dunya.com/amp/egitim/ev-o...ikiye-katliyoruz-basarida-degil-haberi-306925

Hanımefendi madem bu işi veliler halledecek, ozaman okullar kapansında herkes evinde kendi öğretsin, deeeilmii :işsiz:
Cidden soruyorum bunu mu anladınız o_O

Cidden soruyorum bunu mu anladınız o_O
Hocam arkadaş size en başından soruyu sorarken öğretmenleri suçlamadı zaten direkt eğitim sistemini kastetti.
Eğitim sisteminin çarpıklığı ortada.
Siz işi tutup velilere getirdiniz olay iyice kısır döngüye girdi.

X