Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Sertim ama minnoş kadrolarım var demek istemiş olabilir :KK53:
Edep bir taç imiş, nuru hüda'dan, Giy ol tacı emin ol her beladan!...
Uzak durmayın . Sen olmasan ben kiminle uğraşacam?
Buradaki oyunu görebiliyor musun? Önce anneler ağlamsın, neneler üzülmesin, dedeler sevinsin gibi sloganlarla oy artırılmaya çalışıldı. Ama oy artmayıp tersine azalınca, tek başına hükümet kuracak çoğunluğu sağlayamayınca ise; anneler ağlarsa ağlasın hatta daha çok ağlasın denilip havaşin ve zap kampları vuruldu.
Gülay, ille beni bu siyaset sayfasının içine çekeceksin yani degil mi? Ben kaçtıkça, sen çekiyorsun:KK70:
Soruna gelince, Gülay sende biliyorsun ki, ilk önce sulh yoluna gidersin.Baktın olmadı,sonra savaşırsın. Bak ne güzel demişler "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bu ülke, 80 yıllardan 2000 yıllara kadar,pkk savaşarak ne kazandı? pkk savaşırken kullandığımız tüm mühimmat ve araçlar hep dışarıdan alınıyordu.
Erdoğan ne yaptı peki? Sulh yoluna giderek ''Zaman ve Para'' Kazandı!. (Savaşırken sadece Canlarımızı kaybetmiyorduk. Parada kaybediyorduk) O kazanılan Para ve Zaman ile ne yaptı dersin? Yerli savunma silahlarımızı ve araçlarımızı ürettik.pkk ile de, o yerli savunma araçlarımızla mücadele ederek, dışa bağımlılıktan kurtulduk Elhamdülillah.
Savaş her daim cephede kazanılmaz. Bazen kıvrak bir zeka ile,Masada kazanılırHoppa

Daha konuşmasını bilmiyor, gelmiş röportaj yapıyorlar pardon kürtajjjjjj
Siz, hiç ''Dil sürtmesi'' yaşamadınız sanırım.
Oradaki kadının yaptığı ''Edepsizlikten''dolayı,sinirden dil sürtmesi yaşayan yaşlı bir adamla, dalga geçmekte ne büyür ''Erdem'' doğrusu:işsiz:
Yalnız dikkatinizi çekerim, iyi bir şey olunca kendilerinden. Bir şey kötü gidince dış mihraklar, oyon böyük:deli:
Oyunun büyüklüğünü görmek için, referandumda ''Hayırı'' Destekleyen,Almanyanın liderliğini yaptıgı Avrupa ülkelerini görmeniz yeterlidir sanırım!..
Bu Seçimin trendi olan ''Tamam'' Sloganını destekleyen dış güçleri göremememiz için, kör olmak lazım .
Ya en başta Afrine bakmak lazım. ypg destekleyen ve silah ve mühimmat tedarik eden ülkeleri görmemiş olamazsınız!..
Tam teşekküllü hastaneler ve tıbbi malzemelerin tedarik eden ülkeleri görmedim, diyemezsiniz sanırım.

Seçenekler:
A) fırıncıyı bayat ekmek sattığı için uyarırım ve ısrarla taze ekmek isterim.
B) fırıncıyı bayat ekmek sattığı için döverim ve taze ekmek yaptırıp ceza olarak para vermeden çıkarım.
C) fırını şikayet eder, ama oradan alışverişe devam ederim.
D) fırını bombalarım. Fırıncı da dersini almış olur:işsiz:
E) Uyarımı yaparım, sorumluluklarını hatırlatırım, ısrarla bayat ekmek "satmaya" devam ediyorsa, başka bir fırından alışveriş yapmaya başlarım.
*seçenekler çok gibi dursa da yapılması gereken bir tane. Güzel bir örnek olmuş tişikkirler:KK16:
Çoktan seçmeli cevaplar. Süper şahane.
B şıkkını kendime yakın buldum. D de hiç fena değil :KK48:

Bizzat arkadasim anlatti kocasi evlendiginda iktisat mezunu asgari ucretle calisanken suan kari koca son model arabalara biniyor hemde 4 yilda oldu neden acaba ? Soyleyeyim cocuk partiye yalakalik yapmaya basladi :) trajikomik hallerinizi ne basortusu kapatir nede kara carsaflar
Benim eşimde üniversite mezunu.Kendisi yıllardır askeri ücretle çalışıyor.Benim safımda belli. Ama neden benim altımda Son model araba yok.Ve Neden hala kirada sürünüyorum acaba?!:olamaz::KK57:
Ya ALLAH Aşkına bırakın şu İnsanları ''Zan'' Altında bırakmayın! Genelleme Yapmayın! 1 çürük elma çıktı diye, kasadaki tüm elmalar çürük diyerek, çöpe'mi atıyorsunuz siz ki, 1 kişi hata yapınca tüm teşkilatı ''Zan'' Altında bırakıyorsunuz!..

Benim eşimde üniversite mezunu.Kendisi yıllardır askeri ücretle çalışıyor.Benim safımda belli. Ama neden benim altımda Son model araba yok.Ve Neden hala kirada sürünüyorum acaba?!:olamaz::KK57:
Ya ALLAH Aşkına bırakın şu İnsanları ''Zan'' Altında bırakmayın! Genelleme Yapmayın! 1 çürük elma çıktı diye, kasadaki tüm elmalar çürük diyerek, çöpe'mi atıyorsunuz siz ki, 1 kişi hata yapınca tüm teşkilatı ''Zan'' Altında bırakıyorsunuz!..
Daha iyi bir yaşam standardını hak ettiğinizi düşündüğünüz zamanlar olmuyor mu ?
Eşinizin emeğinin karşılığını alamıyor olması sizi rahatsız etmiyor mu ?
Ya da seçtiğiniz insanlar israf içinde yaşarken fedakarlığı sizin yapıyor oluşunuzu nasıl açıklarsanız ?

1 curukmu daha kactane curuk cikmasini bekliyorsunuz ben yone diyorum ben ocu bucu degilim babam olsa bunlari yasatan yine inmesini isterdim ekonomi coktu cokecek kimin umrunda akp chp bilmem ne ben cebime girene cikana bakarim bence elma ayiklamayi birakin duzenin heryeri curuk

Daha iyi bir yaşam standardını hak ettiğinizi düşündüğünüz zamanlar olmuyor mu ?
Eşinizin emeğinin karşılığını alamıyor olması sizi rahatsız etmiyor mu ?
Ya da seçtiğiniz insanlar israf içinde yaşarken fedakarlığı sizin yapıyor oluşunuzu nasıl açıklarsanız ?
Çocuklarıma,Yaşanabilir bir ülke bırakmak adına,''Fedakarlık'' yapıyor olmanın verdiği huzur bana yeter diye düşünüyorum. Nitekim ben, kış günü yazlık kıyafet ile sarıkamış da, donarak ölen,1 tas çorba içip, ''Vatanı'' için, savaşan ama zerre pişmanlık duymayan bir ecdadın torunuyum. Bizler,''Söz konusu Vatan ise, gerisi teferruattır''Diye düşünen insanlarız.
Abd birlik olup, alkışlar eşliğinde Liderlerini indirip idam ettiren, Irak'ın hali şimdi nasıl? Saddamdan sonra, işidin elinde, kadınların köle gibi satıldığı ve seks kölesi yapıldığı,erkeklerin işkence ile öldürüldüğü,kafası kesilen insanların olduğu bir ''Irak'' durumu sizce nasıl? Kaldı ki, Erdoğan hiç bir zaman kendi halkını bombalamadı!

Suriye, Irak,Afganistan desem size sanırım bir çağrışım yapar diye düşünüyorum

Çocuklarıma,Yaşanabilir bir ülke bırakmak adına,''Fedakarlık'' yapıyor olmanın verdiği huzur bana yeter diye düşünüyorum. Nitekim ben, kış günü yazlık kıyafet ile sarıkamış da, donarak ölen,1 tas çorba içip, ''Vatanı'' için, savaşan ama zerre pişmanlık duymayan bir ecdadın torunuyum. Bizler,''Söz konusu Vatan ise, gerisi teferruattır''Diye düşünen insanlarız.
Abd birlik olup, alkışlar eşliğinde Liderlerini indirip idam ettiren, Irak'ın hali şimdi nasıl? Saddamdan sonra, işidin elinde, kadınların köle gibi satıldığı ve seks kölesi yapıldığı,erkeklerin işkence ile öldürüldüğü,kafası kesilen insanların olduğu bir ''Irak'' durumu sizce nasıl? Kaldı ki, Erdoğan hiç bir zaman kendi halkını bombalamadı!

Guldurmeyin secimden once heryerde patlayan bombalara nolduda birden sustu kimdi onlar

Cevabınız için teşekkür ederim.
Bizim ülkemizi bayrağımızı sevmediğimizi2nereden çıkarıyorsunux ki ? Sadece farki düşünüyoruz.
Bu vatan Erdoğan la var olmadı. Neden ülke işgal altındaymış da o gelip kurtarmış gibi konuşuyorsunuz ?
Sizinle farklı düşünüyor olsak da bu saydığınız fedakarlıkları bizlerde yapıoruz yaptık.
2 büyük dedemde Çanakkale şehidi.
Erkek kardeşim Şırnak da askerlik yaptı. Gönüllü gitti. Gazi olarak döndü. Gazi maaşı almayı red etti. Benden fazla ihtiyacı olanlar var bu maaşa diye.
25 yıldır vergi ödüyorum vs. Daha çok şey yazabilirim ama gerek yok.
Bunlarda olsun, insanca yaşamak da olsun diyorum ben.
Sorduğum şey bu değildi.
Neden sadece fedakarlığı siz yapsanız diyorum. Bu vatan hepimizinse. Onların ki söylemde bizimki eylemde.. bir yanlışlık yok mu ?
Saddam konusuna hiç girmek istemiyorum.belki sonra...

FB_IMG_1504117484303.jpg

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür.

Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıları, ahlâksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir."

Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Hanımlar,
karşılıklı görüş bildirimi serbest tabii üsluplara dikkat edildiği sürece.
Siz onu bunu bırakın da Tarım ve Hayvancılık bakanı Fakıbaba'nın yaptığı şu açıklamaya ne diyorsunuz?
Fakıbaba: Eşim Kırmızı Eti 29 TL’den Alıyor, 70 Liraya Alıyorsan O Senin Problemin
http://www.tarimpusulasi.com/hayvan...r-70-liraya-aliyorsan-o-senin-problemin/23010

Böyle talihsiz bir açıklamayı nasıl yapabildi acaba?
Evet bazı zincir marketlerde kıymanın kilosu 29 lira, yarım kilo kıyma 14,50 TL'ye satılıyor ama satılan kıyma Sırbistan ve Polonya'dan getirtilen ithal Karkas eti.

O zincir marketlerde bakliyatlarda ithal hatta yeşil mercimek, barbunya gibi bakliyatların paketlerinin arkasındaki menşei kısmına bakın Kanada vb ülkeler yazar demiştim bir yazımda, aşure kaynattığımız, çorba kaynattığımız buğdayı da İsrail'den getiriyorlar, bunu da bakanlığın sitesinden teyit edebilirler.

Neyse onca "yerli ve milli" vurgusu yapılırken hayvancılıkla tarımla uğraşan köylümüzü daha çok üretmeye teşvik etmek varken, diğer ülkelere kıyasla bizim çiftçimize destek %2-3'lerdeyken, Tarım bakanı bu desteği daha üst seviyelere en azından AB ülkelerindeki çiftçilerle aynı seviyeye getirmek için çabalamak varken, köylünün mazot desteği, teşvik kredileri yetmiyor, zor durumdayız feveranlarını duymazken, ithal ettiği etlerin fiyatıyla neden gurur duyar ve marifetmiş gibi söyler?

Tarım bakanı farkında mıdır ki köylü yeterli üretimi yapamadığından büyükbaş ve küçükbaş hayvan talepleri karşılayamadığından daha geçen seneye kadar neredeyse sudan ucuza satılan dana-koç yumurtalarının bile kilosu 20 tl, kokoreç aldı başını gitti, ciğer yanına yaklaşılmaz halde, sakatat bunlar yahu sakatat, bir zamanlar et yiyemiyoruz en azından sakatat yerim diyen insanların alabileceği fiyatlardan uzaklaşan bildiğiniz dalak, böbrek, ciğer, yumurtalık.

Son düzenleme:
Acaba neden sustu?!..
O patlayan bombalar, kime prim kazandırdı? Bu sorunun cevabında saklıdır gerçekler
Karşılıklı argümanlar aynı frekansta ilerliyor. Bakin insanlığın en hızlı gelişim gösterdiği bir yy yaşıyoruz. Teknoloji, bilim, sanat vs değişim ve gelişim yakalaması zor bir hızda ilerliyor. Buna rağmen bizim toplumsal bilincimiz ve teknoloji üretim hızımız çok yavaş.
Hukukta, sağlıkta, eğitimde halka dokunan birimler düzensiz çalışıyor. Gelir dağılımı orantısız. Adalet yok ve kaos var. Kaosu besleyen çirkin bir yapılanma var. Ve bizler bu yapılanmayı destekleyerek vatana dolaylı değil doğrudan ihanet etmiş oluruz.
Ben kişilere saygı duyuyorum ancak bu riyakarliga saygı duyamam.
Bir gün pkk ile kol kola askerleri hapse attırıp ülkenin resmen namusuyla oynayıp, ertesi gün "ay çok pardon ya.s, onlar değil öbürleri, şunlar ha sunlar hain:p" deniliyor. Kandırıldık, fetöymüş, bilmem neymis. Sorulari da bunlar çalmış, o terör eylemleri, usulsüzlükler bunların işi o hakimler fetöcüymüş o memurla da... şimdi onlar gidiyor yerine aynı sistemle kendi kurmalı kuklaları geliyor. Ihanet aynı ihanet. Sonra yine aynı senaryo ama partner değişikliği ile yeniden aynı film...

Hanımlar,
karşılıklı görüş bildirimi serbest tabii üsluplara dikkat edildiği sürece.
Siz onu bunu bırakın da Tarım ve Hayvancılık bakanı Fakıbaba'nın yaptığı şu açıklamaya ne diyorsunuz?
Fakıbaba: Eşim Kırmızı Eti 29 TL’den Alıyor, 70 Liraya Alıyorsan O Senin Problemin
http://www.tarimpusulasi.com/hayvan...r-70-liraya-aliyorsan-o-senin-problemin/23010

Böyle talihsiz bir açıklamayı nasıl yapabildi acaba?
Evet bazı zincir marketlerde kıymanın kilosu 29 lira, yarım kilo kıyma 14,50 TL'ye satılıyor ama satılan kıyma Sırbistan ve Polonya'dan getirtilen ithal Karkas eti.

O zincir marketlerde bakliyatlarda ithal hatta yeşil mercimek, barbunya gibi bakliyatların paketlerinin arkasındaki menşei kısmına bakın Kanada vb ülkeler yazar demiştim bir yazımda, aşure kaynattığımız, çorba kaynattığımız buğdayı da İsrail'den getiriyorlar, bunu da bakanlığın sitesinden teyit edebilirler.

Neyse onca "yerli ve milli" vurgusu yapılırken hayvancılıkla tarımla uğraşan köylümüzü daha çok üretmeye teşvik etmek varken, diğer ülkelere kıyasla bizim çiftçimize destek %2-3'lerdeyken, Tarım bakanı bu desteği daha üst seviyelere en azından AB ülkelerindeki çiftçilerle aynı seviyeye getirmek için çabalamak varken, köylünün mazot desteği, teşvik kredileri yetmiyor, zor durumdayız feveranlarını duymazken, ithal ettiği etlerin fiyatıyla neden gurur duyar ve marifetmiş gibi söyler?

Tarım bakanı farkında mıdır ki köylü yeterli üretimi yapamadığından büyükbaş ve küçükbaş hayvan talepleri karşılayamadığından daha geçen seneye kadar neredeyse sudan ucuza satılan dana-koç yumurtalarının bile kilosu 20 tl, kokoreç aldı başını gitti, ciğer yanına yaklaşılmaz halde, sakatat bunlar yahu sakatat, bir zamanlar et yiyemiyoruz en azından sakakat yerim diyen insanların alabileceği fiyatlardan uzaklaşan bildiğiniz dalak, böbrek, ciğer, yumurtalık.
Yarın çıkıp ben öyle bir şey demedim derse yorumum boşa gider.
Demezse yorum yapacağım :))))

Olmadığı için ithal edilmiyor ki servis almanın karşılığı olarak ; "bak samani da sizden alırız" diyorlar. Bizim mallar dökülüyor, hayvanlar çiftçiden yok paraya alınıp halka çeyrek altın fiyatına kitleniyor...
kriz yok şükür. Borç yüzünden geçen ay medyaya yansıyan 6 intihar okudum 2 kişiyi kaybettim. Uyusturucu kullanımı altın cağında! Kafası azıcık çalışan insan anti-depresan a sığınıyor böyle yaşamak insan onuruna büyük bir hakaret üstelik imkan var. Halkın potansiyeli bu değil haliyle kaos var.

Yarın çıkıp ben öyle bir şey demedim derse yorumum boşa gider.
Demezse yorum yapacağım :))))
Valla sayın Bakan söylemiş, ben de medyada yansıyanı koydum buraya, demedim derse bilemem, bu gece annemle konuşuyoruz, kadıncağız markete girmiş kiraz 15.90 tl :KK57:
Kirazlarda çok güzeldi ama 15.90 el insaf, mevsim kiraz mevsimi, ben bu mevsimde kirazı 15.90'dan yiyeceksem vay halime, sizin oralarda kaç para diye sordu, dedim taş çatlasın 3 lira, vallahi bunların insafı kalmadı dedi, kiraz 15.90 olur mu? Oluyor işte, e orası İstanbul ne de olsa, kirazı 15.90'sa eti kaç paradır acep, anne dedim size satılan kirazları altın suyuna mı batırıyorlar :KK70:

Oyunun büyüklüğünü görmek için, referandumda ''Hayırı'' Destekleyen,Almanyanın liderliğini yaptıgı Avrupa ülkelerini görmeniz yeterlidir sanırım!..
Bu Seçimin trendi olan ''Tamam'' Sloganını destekleyen dış güçleri göremememiz için, kör olmak lazım .
Ya en başta Afrine bakmak lazım. ypg destekleyen ve silah ve mühimmat tedarik eden ülkeleri görmemiş olamazsınız!..
Tam teşekküllü hastaneler ve tıbbi malzemelerin tedarik eden ülkeleri görmedim, diyemezsiniz sanırım.
Ypg'ye yardım konusunda size hak veriyorum, e tabi ki Almanya vs iyiliğimizi istemeyecek.

Refarandumda "hayır" ı desteklediklerini iddia ediyorsunuz, peki hayır'ı destekleyip aslında Türk seçmenini "evet" e yönlendirmiş olamazlar mı bu ihtimalleri hiç mi düşünmüyorsunuz? Siyaset sandığınız kadar basit ve açık değil. Çoğu insan "dış mihrakların dediğini yapmam" diyerek evet'e oy verdi. Türk insanını gayet iyi tanıyorlar buna emin olabilirsiniz. Hedef saptırmada başarılı da oldular.

Siz de yapılan her güzel "icraat"ı kabullenip, yolunda gitmeyen şeyleri "dış mihraklar"a bağlamayın. Bizim kızdığımız nokta bu. Yeri gelince hata yapıldı deyin, bunu bir kabullenin. Dış mihrakların hiç payı yoktur demiyorum, ama yönetenlerin de payı hatası var bunu bir kabul edin. Kendileri bile "kandırıldık, hata yaptık" derken seçmeni futbol taraftarı gibi ölümüne savunuyor. Eleştirin yahu ölmezsiniz, veya size göre "cehapeli" olmazsınız. Hiç kimse hatasız peygamber değil, kimse de sonsuza kadar olmayacak.

Ülkenin kurucusu bile bu cümleyi kurmuşken, birileri gidince yok olacağımızı batacağımızı düşünmek sağlıklı değil.
images.jpeg

Bugün 19 Mayıs, gençlik ve spor bayramı kısmını bir kenara koyalım, 99 yıl önce bugün Atatürk Bandırma vapuruyla Samsun'a çıktı, Kurtuluş Savaşı için, bizim için, topraklarımız için.

Bugün 19 Mayıs, Atatürk'ün Samsun'a çıktığı Kurtuluş için adım attığı gün.
Annesinin dualarıyla, batar dedikleri Bandırma vapurunun cevval göz kara kaptanı İsmail Hakkı Durusu'nun usta kaptanlığıyla Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 99. yılı.

19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun.
Başta Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarının, bizim için canını hiçe sayan kaptan İsmail Hakkı Durusu'nun ve Kurtuluş savaşı için malıyla, canıyla, varıyla yokuyla, kundaktaki bebesiyle cephede savaşan analarımız, atalarımız, ecdadımızın ruhu şad olsun, kabirleri nurla dolsun, Allah onlardan razı olsun.
IMG_2774.JPG

Olmadığı için ithal edilmiyor ki servis almanın karşılığı olarak ; "bak samani da sizden alırız" diyorlar. Bizim mallar dökülüyor, hayvanlar çiftçiden yok paraya alınıp halka çeyrek altın fiyatına kitleniyor...
kriz yok şükür. Borç yüzünden geçen ay medyaya yansıyan 6 intihar okudum 2 kişiyi kaybettim. Uyusturucu kullanımı altın cağında! Kafası azıcık çalışan insan anti-depresan a sığınıyor böyle yaşamak insan onuruna büyük bir hakaret üstelik imkan var. Halkın potansiyeli bu değil haliyle kaos var.
Antidepresan denilen ucube ne ki; kanıuni uyuşturucu değil mi?

Bugün 19 Mayıs, gençlik ve spor bayramı kısmını bir kenara koyalım, 99 yıl önce bugün Atatürk Bandırma vapuruyla Samsun'a çıktı, Kurtuluş Savaşı için, bizim için, topraklarımız için.

Bugün 19 Mayıs, Atatürk'ün Samsun'a çıktığı Kurtuluş için adım attığı gün.
Annesinin dualarıyla, batar dedikleri Bandırma vapurunun cevval göz kara kaptanı İsmail Hakkı Durusu'nun usta kaptanlığıyla Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 99. yılı.

19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun.
Başta Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarının, bizim için canını hiçe sayan kaptan İsmail Hakkı Durusu'nun ve Kurtuluş savaşı için malıyla, canıyla, varıyla yokuyla, kundaktaki bebesiyle cephede savaşan analarımız, atalarımız, ecdadımızın ruhu şad olsun, kabirleri nurla dolsun, Allah onlardan razı olsun.
Eki Görüntüle 2147972
Çok seviliyorsun :KK200:

X