- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
Edep bir taç imiş, nuru hüda'dan, Giy ol tacı emin ol her beladan!...Sertim ama minnoş kadrolarım var demek istemiş olabilir
Gülay, ille beni bu siyaset sayfasının içine çekeceksin yani degil mi? Ben kaçtıkça, sen çekiyorsunUzak durmayın . Sen olmasan ben kiminle uğraşacam?
Buradaki oyunu görebiliyor musun? Önce anneler ağlamsın, neneler üzülmesin, dedeler sevinsin gibi sloganlarla oy artırılmaya çalışıldı. Ama oy artmayıp tersine azalınca, tek başına hükümet kuracak çoğunluğu sağlayamayınca ise; anneler ağlarsa ağlasın hatta daha çok ağlasın denilip havaşin ve zap kampları vuruldu.
Soruna gelince, Gülay sende biliyorsun ki, ilk önce sulh yoluna gidersin.Baktın olmadı,sonra savaşırsın. Bak ne güzel demişler "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bu ülke, 80 yıllardan 2000 yıllara kadar,pkk savaşarak ne kazandı? pkk savaşırken kullandığımız tüm mühimmat ve araçlar hep dışarıdan alınıyordu.
Erdoğan ne yaptı peki? Sulh yoluna giderek ''Zaman ve Para'' Kazandı!. (Savaşırken sadece Canlarımızı kaybetmiyorduk. Parada kaybediyorduk) O kazanılan Para ve Zaman ile ne yaptı dersin? Yerli savunma silahlarımızı ve araçlarımızı ürettik.pkk ile de, o yerli savunma araçlarımızla mücadele ederek, dışa bağımlılıktan kurtulduk Elhamdülillah.
Savaş her daim cephede kazanılmaz. Bazen kıvrak bir zeka ile,Masada kazanılır
Siz, hiç ''Dil sürtmesi'' yaşamadınız sanırım.Daha konuşmasını bilmiyor, gelmiş röportaj yapıyorlar pardon kürtajjjjjj
Oradaki kadının yaptığı ''Edepsizlikten''dolayı,sinirden dil sürtmesi yaşayan yaşlı bir adamla, dalga geçmekte ne büyür ''Erdem'' doğrusu
Oyunun büyüklüğünü görmek için, referandumda ''Hayırı'' Destekleyen,Almanyanın liderliğini yaptıgı Avrupa ülkelerini görmeniz yeterlidir sanırım!..Yalnız dikkatinizi çekerim, iyi bir şey olunca kendilerinden. Bir şey kötü gidince dış mihraklar, oyon böyük
Bu Seçimin trendi olan ''Tamam'' Sloganını destekleyen dış güçleri göremememiz için, kör olmak lazım .
Ya en başta Afrine bakmak lazım. ypg destekleyen ve silah ve mühimmat tedarik eden ülkeleri görmemiş olamazsınız!..
Tam teşekküllü hastaneler ve tıbbi malzemelerin tedarik eden ülkeleri görmedim, diyemezsiniz sanırım.