Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Hanımefendiler,
bazı şeyler net anlaşılmadı sanırım, siz burada tarikatları gündem yaparsanız diğer insanlara da aynı yolu açarsınız, sonra onlar din konuşunca dini yorum yasak deyip kötü içerik yapılıyor, yasaklar herkese yasak.

Gülay canımsın bunlara en güzel cevabı ben sana,ALLAH RESÜLÜNÜN Hayatından örnek vererek anlatırdım ama,sende biliyorsun ki,''Dini Paylaşım Yasak!..''
Devlet yönetmek, evde aile reisi gibi çocuk ve eş yönetmeye benzemez. Bunu sende biliyorsun.
Önce Sulh, sonra Savaş:KK39:
Yani bizler, önce barış yani sulh yoluna gittik ve baktık ki,olmuyor sonra savaşdık...
Siyasi polemikten uzak durmaya çalışıyorum, beni kışkırtma kız:KK70::cool::KK36:
Siyaset sayfasından uzak durmaya karar verdim. (Bu kararımda ne kadar etki olabilirsem artık:KK70:)
Uzak durmayın . Sen olmasan ben kiminle uğraşacam?
Buradaki oyunu görebiliyor musun? Önce anneler ağlamsın, neneler üzülmesin, dedeler sevinsin gibi sloganlarla oy artırılmaya çalışıldı. Ama oy artmayıp tersine azalınca, tek başına hükümet kuracak çoğunluğu sağlayamayınca ise; anneler ağlarsa ağlasın hatta daha çok ağlasın denilip havaşin ve zap kampları vuruldu.

Herkes düşüncesinde sabit aslında boşa birbirimizle polemik içindeyiz. Herkes aklını kullanarak oy veriyor ben buna inanıyorum. Aklının nasıl çalıştığını da en iyi kişi kendisi bilir.
Dip not: bazı yorumlar beni hayretler içinde bıraktı. Kendi ve çevresinde sorun görmeyenler sizden olmayanların hakkını da arayıp savunsanız bu hale gelmezdi ülke. Bu ülkede memurun makyajına bile karışan bir yönetim anlyışı var! Çünkü kendinde bunu hak görüyor! Neyse ya

Güne Norm Ender’ in Çıktık yine yollara rap i başlamak istiyorum. Bence durumu gayet iyi anlatmış tabi anlayana.
Şu anda kim aklını kullanarak hareket ediyor ki? Aziz Nesin'i haklı çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Aklı çalışan da menfaati için oy kullanmıyor mu? Mesela aman oğlum işe girsin kızım da çişe girsin gibi saiklerle oy kullanmıyor mu? Hakediyorsa girsin, haketmeyen haketmediği mevkilere makamlara gelirse isterse benim çocuğum da Allah cezalandırsın diyebiliyor muyuz.

Şu anda kim aklını kullanarak hareket ediyor ki? Aziz Nesin'i haklı çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Aklı çalışan da menfaati için oy kullanmıyor mu? Mesela aman oğlum işe girsin kızım da çişe girsin gibi saiklerle oy kullanmıyor mu? Hakediyorsa girsin, haketmeyen haketmediği mevkilere makamlara gelirse isterse benim çocuğum da Allah cezalandırsın diyebiliyor muyuz.

Ayrıntıya girmedim ama zaten söylemek istediğim o yönde, ben ülkenin çoğunun vicdanını geri plana attığını düşünüyorum. Her zaman dediğim gibi bu ülke de insanlar “ben” demekten vazgeçip “biz” derse o zaman düzen değişir.

Ben seçmenin çoğunluğunun yine akp ye oy vereceğini düşünüyorum. Ancak ittifakların olması ve oy kullanmayan muhalif insanların etkili olacağından (. Bence hdp etkisini atlamamak gerek barajı geçerse tüm dengeler değişir) milletvekili sayısını değiştire bilir.

Bir de seçmen sayısı ile Türkiye nüfusunu eşit görüp sanki ülkenin yarısı oy vermiş algısı beni rahatsız ediyor. Seçmen sayısının çoğunluğu oy bermiş olabilir o partiye ama barajı geçemeyen ve geçersiz oyların pay oranında dağıtılması beni sinir ediyor.
O yüzden baraj kalkmalı ve her parti her hür kişi seçime adilce girmeli. Ve her vatandaşı temsil eden bir temsilci mecliste olmalı. İşte o zaman belki vicdanını kapatmış insanların vicdanında ki tozları silerek işleve geçirebilir.

Kısaca adalet için, hak ve hukuk için vicdan şart. Vicdanı olmayan insanın ne düşündüğü, neye inandığı önemli değildir, bana göre!!!

Batık durumdaki yunanistana yatırım yapılabilir notu.... türkiyeme dolar oyunu he
20180518_110430.jpg

Mesajı anlamak var...anlamak var ...isin garibi tam tersi olursa (Allah korusun) bizde sizle yanacağız ...karşısındaki duran adaylar hangi icraatları yapacaklar ..sarayi satmakmi...yatirimlari durdurmak mi ...3.köprü gereksiz deyip 4. Yapacak olmak mı...ki keske dediğinin arkasında dursa ...ya da abdülhamid gitsinde ne olursa olsuncular gibi ,tek amaç erdoğan gitsinciler mi....düşman 4 taraftan sarınca.. .sen chplisin...sen ak partilisin.. sen şu sun busun demeyecek

Ben akşenerin fetoyla baglantısı falan oldugunu sanmıyorum söylentilerin dayanak noktası olan 15 temmuz falan bahsettiği kasetin montaj olduğunu söyledi kendisi ve bence haklı böyle bir gizli plan varsa neden çıkıp bağırsın bunlar çok ucuz şeyler
yalnız Türkiyede siyaset gündemi siyah ve beyaz kadar net olamıyor bazen puslu havada önünü görmek zor Türkiye zor ve kritik bir dönemden geçiyor
Akşener neden fetocu oldu aynı eleştiriyi beraber çalıştığımız daha önce mhp nin yönetiminde olan bir abiye sordum neden böyle iddaa ediyorsunuz bence saçmalık diyede direk söyledim bana dedigi şu eskiden beri yasadıgımız yerde herkes birbirini tanır Akşener partiden ayrıldıgında en büyük destekcisi gülenciler olmuş parti konvoylarında hep gördükleri adamların hepsi eski cemaat adamları belli ki hala Türkiyede bir oy potansiyeli vardır fetonun tercih edecekleri parti o diye konuşuluyor. Bilemiyorum burada Akşenerin suçu nedir bu siyasettir sonuçta adamlar destekliyorsa hayır desteklemeyin mi desin birde şu açıdan bakarsak sonuçta Türkiyede siyasette tuhaf oyunlar dönüyor he rzaman... belki oda onların mevcut bir gücü hala varsa kullanmak istiyor olabilir niyet okuyamıyor insan ama ben Akşenerin direk fetoyla baglantısı falan olduguna inanmıyorum

Acikcasi fetö veya pkk.lilar herhangi bir konuda benimle ayni fikirde olabilirler bunda bir ssakinca yok ki Mesela egitim sisteminin içini çürüttüler okullardaki idarecilerin tamami torpille yerlesti cogu a yonetici vasfı olmayan insanlar O da yetmedi ogretmenlik mulakati diye bi sey getirdiler sirf bizim koydekilerden bile üç kisi ismi verebilirim cocuklari bu mulakati gecsin diye 50 bin 60 bin tl paralar yedirildi bazi yerlere
Hal boyleyken fetöcü veya pkk.lı birisi cikip bu egitim sistemi tikandi boyle olmaz derse ben vay ben bu teroristlerle ayni fikirde olamam diye egitim sistemini mi savunacagim?
Fetoculer su saatten sonra kime oy verirse versin bana ne? Dune kadar hepsi akp.nin icinde yuvalandi dunyanin yolsuzlugu hirsizligi yapildi bu ülkenin yarisi onlarla ayni partiye oy verdi..

Acikcasi fetö veya pkk.lilar herhangi bir konuda benimle ayni fikirde olabilirler bunda bir ssakinca yok ki Mesela egitim sisteminin içini çürüttüler okullardaki idarecilerin tamami torpille yerlesti cogu a yonetici vasfı olmayan insanlar O da yetmedi ogretmenlik mulakati diye bi sey getirdiler sirf bizim koydekilerden bile üç kisi ismi verebilirim cocuklari bu mulakati gecsin diye 50 bin 60 bin tl paralar yedirildi bazi yerlere
Hal boyleyken fetöcü veya pkk.lı birisi cikip bu egitim sistemi tikandi boyle olmaz derse ben vay ben bu teroristlerle ayni fikirde olamam diye egitim sistemini mi savunacagim?
Fetoculer su saatten sonra kime oy verirse versin bana ne? Dune kadar hepsi akp.nin icinde yuvalandi dunyanin yolsuzlugu hirsizligi yapildi bu ülkenin yarisi onlarla ayni partiye oy verdi..
Sanki hala yok içlerinde onları tutuklayamazlar herşeyi konuşurlar her olaylarını anlatırlar :KK53: anca gider pazarcı teyzeyi göz altına alırlar 20 kişiyle valla bu kadar kör olmak :deli:

X