• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım yazılarını okudum Allah sana bağışlasın yavrunu...Rabbim en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin mutlu huzurlu sağlıklı eve dönmenizi nasip etsin...ben 24 haftalık melek annesiyim benim meleğim dayanmadı 10 dk sonra gitti bana son kez elini kaldırdı ve işte o kadar....senin meleğin seninle kalacak ve çok mutlu olacaksınız bunları düşün...

canım yazılarını okudum Allah sana bağışlasın yavrunu...Rabbim en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin mutlu huzurlu sağlıklı eve dönmenizi nasip etsin...ben 24 haftalık melek annesiyim benim meleğim dayanmadı 10 dk sonra gitti bana son kez elini kaldırdı ve işte o kadar....senin meleğin seninle kalacak ve çok mutlu olacaksınız bunları düşün...

canim rabbim sabir versin ... ne denirki yavrusunu kaybetmis bi anneye...rabbim sana saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin insallah...icim titredi inan elini kaldirdi demissin ya kizimin ilk dogdugu zamanlar aklima geldi,,,,,kurban olurum ben o ellere.....o meleklere....

gökcem biraz daha iyi allaha sükürler olsun...yavas yavas mama vermeyede basladilar....acliktan agliyo yavrum,,dokundurmuyolarda uyusun diye icim gidiyo...hayirlisiyla gecseydi su günler...

gökcem biraz daha iyi allaha sükürler olsun...yavas yavas mama vermeyede basladilar....acliktan agliyo yavrum,,dokundurmuyolarda uyusun diye icim gidiyo...hayirlisiyla gecseydi su günler...

geçer canım geçecekte ve bebeğinle evinize geleceksiniz Allahın izniyle.canım güçlü olmaya çalış dualarımız sizinle...

çok geçmiş olsun canım şükür gökcemiz bunu da atlattı..inşallah kısa zamanda kavuşursunuz..kilosu kaç oldu bu arada, oksijeni nasıl kaçtan alıyor yazarmısın..
bi de mama vermeye başladılar demişsin ama bu dönemde keşke biraz anne sütü alabilse.benim oğlumda bağırsaklarıyla ilgili sıkıntıya girdiğinde sütüm önce gelmemişti,doktorumuz anne sütünün bu durumda daha da önem kazandığını, başka bi prematür bebek annesini ikna edebilirsek ondan alıp vermemizin mamadan daha iyi geleceğini söylemişti. bunu bi danış istersen.
sana hep söylediğim gibi gökce adım adım yaklaşıyo annesine.hiç karamsar olma.sağlıkla kavuşacaksınız allahın izniyle

çok geçmiş olsun canım şükür gökcemiz bunu da atlattı..inşallah kısa zamanda kavuşursunuz..kilosu kaç oldu bu arada, oksijeni nasıl kaçtan alıyor yazarmısın..
bi de mama vermeye başladılar demişsin ama bu dönemde keşke biraz anne sütü alabilse.benim oğlumda bağırsaklarıyla ilgili sıkıntıya girdiğinde sütüm önce gelmemişti,doktorumuz anne sütünün bu durumda daha da önem kazandığını, başka bi prematür bebek annesini ikna edebilirsek ondan alıp vermemizin mamadan daha iyi geleceğini söylemişti. bunu bi danış istersen.
sana hep söylediğim gibi gökce adım adım yaklaşıyo annesine.hiç karamsar olma.sağlıkla kavuşacaksınız allahın izniyle

saol canim ,, evet benim savasci kizim bunuda basardi...bebisim 2630 gr 126 gün oldu allaha sükür ,,,ameliyattan sonra pek kilo alamadi süt vermediler cünkü:(((...canim gökcem oksijeni birakali nerdeyse 2 ay olcak kendi nefes alabiliyo sükürler olsun ,,, ama ameliyatta takmislardi 2 gün kaldi oda sonra cikardilar.... tabi cikinca biraz zorlandi kuzum cünkü makinayi kabul etmedi önce kendi nefes almaya calisti ve bogazlari tahris oldu :(((( ilk gün biraz oksijene ihtiyaci oldu ama bugün gayet iyiydi ... bizim doktorumuzda bagirsaklar icin en iyi seyin anne sütü oldugunu söylüyo ,, ,,, bebek yemegine mama derler ya o yüzden mama yazmistim ama sütümü veriolar canim ,,, sagiyorum hep hic birakmadim ,, kizima hep sütümü götürdüm böyle gelirse emzirmek istiyorum allahin izniyle...insallah az kaldi kavusucam kizima...ama ordan cikmadan icim rahat etmicek ,, her an bisey daha cikacak die korkuyorum,,,,

geçer canım geçecekte ve bebeğinle evinize geleceksiniz Allahın izniyle.canım güçlü olmaya çalış dualarımız sizinle...

saol canim insallah kavusucaz..az kaldi...bize dua eden güzel kalpli insanlarin sayesinde benim kizim bu kadar zor seyleri basardi .... dualariniz eksik etmeyin insallah....

ylnzcım açtıgın topigi daha yeni gördüm bi ara diger topikte gördüm ama bişey yazmadan gittin kızının iyi olmasına çokkkk sevindim rabbim size bagışlasın evladını inşallah .. kızıının adıda gökcemi ayy rabbim nasip ederse bende.. gökce naz ... bırakıcam inşallahhh ..güzel haberlerini arada topige de yaz olurmu canım kib

canım benim çok geçmiş olsun inşallah gökçemiz sapasağlam gelecek yuvanızı şenledirecek annesi ALLAHIM sağlıklı ömürler versin kızına çok zor yaşadıkların küçüçük bedeniyle hayata tutunmaya çalışıyo meleğim benim benimde ikiz kızlarım var 2 aylıkken fıtık ameliyatı oldu onda bile içim parçalandı gözlerim şişti ağlamaktan seni çok iiii anlıyorum arakadaşım RABBıM ömrüne ömür katsın yavrunun gökçemiz SAĞLIKLI ÖMRÜN OLSUN BUNLAR SON OLSUN KUZUM BENıM....

ylnzcım açtıgın topigi daha yeni gördüm bi ara diger topikte gördüm ama bişey yazmadan gittin kızının iyi olmasına çokkkk sevindim rabbim size bagışlasın evladını inşallah .. kızıının adıda gökcemi ayy rabbim nasip ederse bende.. gökce naz ... bırakıcam inşallahhh ..güzel haberlerini arada topige de yaz olurmu canım kib

canimm hosgelmissin topicigimize....evet canim melegimin ismi gökce :))) diger topikte tanistigimizda "kizimin adini gökce koymak istiyorum bende" demistim kücüklük hayalimdi ...bi kizim olcakti ben adini gökce koycaktim...allaha sükür kizim oldu ben adini gökce koydum ve sükürler olsun kizim benimle ve iyi ...kizlarimiz adas olcak desene :)))
bazem diger topige bakiyorum sizlerden haber aliyorum canim...insallah güzel haberlerimizi yazarim sizlere.....sende kendine ve minik melegine iyi bak aeo...

canım benim çok geçmiş olsun inşallah gökçemiz sapasağlam gelecek yuvanızı şenledirecek annesi ALLAHIM sağlıklı ömürler versin kızına çok zor yaşadıkların küçüçük bedeniyle hayata tutunmaya çalışıyo meleğim benim benimde ikiz kızlarım var 2 aylıkken fıtık ameliyatı oldu onda bile içim parçalandı gözlerim şişti ağlamaktan seni çok iiii anlıyorum arakadaşım RABBİM ömrüne ömür katsın yavrunun gökçemiz SAĞLIKLI ÖMRÜN OLSUN BUNLAR SON OLSUN KUZUM BENİM....

saol canim....anne yüregi iste en ufacik seye bile dayanamazken bizler yavrularimizin ameliyat olmalarina nasil dayanalim demi...benim gözlerimin sisi hic inmiyodu bi ara...ama simidi melegim iyi ve bende iyi olabiliyorum...insallah bunlar son olur teyzesi..rabbim bidaha zorluklar göstermez kizima.....

sükür gökcen iyi annesi.cok az kaldi artik kavusmaniza.yavrum cok güclü sonuna kadar savasti gözün aydin canim.biraz daha sabir insallahhh

saol canim ,, evet benim savasci kizim bunuda basardi...bebisim 2630 gr 126 gün oldu allaha sükür ,,,ameliyattan sonra pek kilo alamadi süt vermediler cünkü:(((...canim gökcem oksijeni birakali nerdeyse 2 ay olcak kendi nefes alabiliyo sükürler olsun ,,, ama ameliyatta takmislardi 2 gün kaldi oda sonra cikardilar.... tabi cikinca biraz zorlandi kuzum cünkü makinayi kabul etmedi önce kendi nefes almaya calisti ve bogazlari tahris oldu :(((( ilk gün biraz oksijene ihtiyaci oldu ama bugün gayet iyiydi ... bizim doktorumuzda bagirsaklar icin en iyi seyin anne sütü oldugunu söylüyo ,, ,,, bebek yemegine mama derler ya o yüzden mama yazmistim ama sütümü veriolar canim ,,, sagiyorum hep hic birakmadim ,, kizima hep sütümü götürdüm böyle gelirse emzirmek istiyorum allahin izniyle...insallah az kaldi kavusucam kizima...ama ordan cikmadan icim rahat etmicek ,, her an bisey daha cikacak die korkuyorum,,,,

oh oh ne güzel..kendi solunumunu yaptıktan sonra herşey daha kolay artık..ameliyatıda başarılı geçmiş,annesinin sütünü içer büyür artık hızla..içinin rahat etmemesi normal,ne zaman eve getirip bağrıma bastım o zaman içim rahat etti benimde.Güzel Allahım sizi en kısa zamanda kavuştursun inşallah

sağlıkla yuvanıza getireceksiniz inşaAllah minik kızınızı canım...
Rabbim sağlıklı, huzurlu çooook güzl bir ömür versin bebeğinizle birlikte..

Canım yaaa Yüce yaradan geçirdiğin bu sıkıntılı günleri inşallah sana en kısa zamanda unutturur Savaşçı kızımızada rabbim canına can katsın bir an önce evine gelsinnn sen melek gibi bir annesinnn sana ve eşine sabır diliyorum geçmiş olsun

o güzel haberlerini bekliyoruz

sende kib ylnzcım güzel haberlerini alırım inş canım benim aeo sende.. görüşürüzz.. maşallah kızına ..

cok saolun teyzeleri sizlerin dualari sayesinde kizim iyi allaha sükür...bugün kizimin yanina esimle beraber gittik uyanikti kuzum....hemsire ablasi ücünüzün resmini cekim isterseniz dedi ,,, tabi seve seve evet dedik güzel resimler cekindik kizimla....gökcemden güzel haberler vereyim size ,,,, kizim artik ilac almiyor ,, serumlari cikti allaha sükür ,,, simdi sadece kendini toparlamasini bekliyoruz oda ne kadar sürer bilmiyorum ama insallah cabucak iyilesir kizim ve yanimda olur....bizde hazirliklarimizi yapmaya basladik ,, yaklasik 5 ay oldu ama hic biseye bakamiodum ...allahim bugünleri gösterdinya bize sana sükürler olsun..annesinden ayri bütün meleklerin yardimcisi ol rabbim....

amin çok ama çok sevindim yazdıklarına minik gökçene inş kızımızın resimlerini görmek istiyoz senin için bi sakıncası yoksa rabbim daha daha ii etsin inş sizinle beraber tüm anne ve babaların evlatlarını işte rabbim isterse yaşamasına hiçbişi engel değil yaratan yeterki ol desin bi daha eski günleri yaşamamanız dileğiyle kızınızla hayırlı sağlıklı bi ömür nasip eder inş mevlam

Back